Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

oj man gydymo kaina ir turbut virs 6000tuks gausis tai tikrai :/
pakitima pamaciau savo sankandyje smile.gif jau liko isvis mazutis tarpelis tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio smile.gif kai sukandu dantis neilenda nei nagas smile.gif tai dziaugiuosi smile.gif anskciau pirstas tilpdavo smile.gif dbr laukiu vizito kuris bus balandzio 1diena:) turejo but kovo25d bet dantiste negali ir perkele i kovo 30d bet as negaliu ta diena ,nes gimtadienis tai nesinori eit i vizita biggrin.gif tai i balandzio 1 nusikele smile.gif si kart daugiau nei du men tarp vizitu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 03 kovo 2010 - 15:20

Sveikutes. Nieko nesuprantu, kodel jums taip brangiai tie metaliniai breketai atsieis. Pas mane Damon. Tai viso kainuos iki 6000 lt. Pvz. uz breketus vienam zandikauliui 2000 lt., lanko pakeitimas 200 lt., uz paverzima nemoku NIEKO.
Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 15:30)
Sveikutes. Nieko nesuprantu, kodel jums taip brangiai tie metaliniai breketai atsieis. Pas mane Damon. Tai viso kainuos iki 6000 lt. Pvz. uz breketus vienam zandikauliui 2000 lt., lanko pakeitimas 200 lt., uz paverzima nemoku NIEKO.
Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau...  g.gif

labas smile.gif na kainos visur skirtingos. as pvz vienam forume skaiciau kur mergina moka uz lanka ir paverzima tik 80lt. o as moku 190lt. tai kainos skiriasi visur wink.gif cia priklauso nuo daug ko.l as pvz kai dejausi nenorejau damon, dejausiu metalinius uz 1880lt vienam zandikauliui. nesioju jau metus ir 6men ir as jau sumokejau ~5550lt.
+ neskaiciuojant kiek as dariausi nuotrauku dantu, visokiu sepetuku, pastu ir t.t. smile.gif ir +kelias i vizitus. dar kas kelis menesius reikedavo vaziuot tirtis saknis tai ir kainuoja smile.gif na tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 03, 16:38)
labas smile.gif na kainos visur skirtingos. as pvz vienam forume skaiciau kur mergina moka uz lanka ir paverzima tik 80lt. o as moku 190lt. tai kainos skiriasi visur wink.gif cia priklauso nuo daug ko.l as pvz kai dejausi nenorejau damon, dejausiu metalinius uz 1880lt vienam zandikauliui. nesioju jau metus ir 6men ir as jau sumokejau ~5550lt.
+ neskaiciuojant kiek as dariausi nuotrauku dantu, visokiu sepetuku, pastu ir t.t. smile.gif ir +kelias i vizitus. dar kas kelis menesius reikedavo vaziuot tirtis saknis tai ir kainuoja smile.gif na tai va smile.gif

Tai taip, dantu pastos, sepetukai ir kt. tai ir as neskaiciuoju. doh.gif O kodel nenorejai Damon? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 15:56)
Tai taip, dantu pastos, sepetukai ir kt. tai ir as neskaiciuoju.  doh.gif O kodel nenorejai Damon? mirksiukas.gif

bet ant dantu pastu ir t.t. irgi nemaza suma susidaro biggrin.gif biggrin.gif
kiek as zinau tai damon plecia zandikauli, o man to nereikia smile.gif ir man gydytoja pasiule man tinkamiausia varianta tai as ji ir pasirinkau smile.gif pas mane metaliniai, kaip gydytoja vadina "protingesni", nes ju poveikis du men, man reik eit kas du men i vizita smile.gif ir jie mazesni kiek as pastebaju lyginant su kitais breketais.. pas mano gydytoja yra 4rusys metaliniu breketu smile.gif nuo 1200 iki 1880 smile.gif tai pasirinkimas buvo nemazas.
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 03, 17:20)
bet ant dantu pastu ir t.t. irgi nemaza suma susidaro biggrin.gif biggrin.gif
kiek as zinau tai damon plecia zandikauli, o man to nereikia smile.gif ir man gydytoja pasiule man tinkamiausia varianta tai as ji ir pasirinkau smile.gif pas mane metaliniai, kaip gydytoja vadina "protingesni", nes ju poveikis du men, man reik eit kas du men i vizita smile.gif ir jie mazesni kiek as pastebaju lyginant su kitais breketais.. pas mano gydytoja yra 4rusys metaliniu breketu smile.gif nuo 1200 iki 1880 smile.gif tai pasirinkimas  buvo nemazas.

Ai, tada aisku. Man apatiniti tai reikia plesti. Nes kai sukandu dantis, tai visi apatinukai pasislepia po virsutiniais. doh.gif Bet dar tik savaite, kaip nesioju apatiniam zandikauliui. O virsui tai jau 5 men. tuoj bus, tai labai grazus lankas pasidare. thumbup.gif Nors atrodo tik priekiai dantys kreivoki buvo, bet pasirodo toli grazu.
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 16:38)
Ai, tada aisku. Man apatiniti tai reikia plesti. Nes kai sukandu dantis, tai visi apatinukai pasislepia po virsutiniais. doh.gif Bet dar tik savaite, kaip nesioju apatiniam zandikauliui. O virsui tai jau 5 men. tuoj bus, tai labai grazus lankas pasidare.  thumbup.gif Nors atrodo tik priekiai dantys kreivoki buvo, bet pasirodo toli grazu.

pas mane tas pats atrodo kad tik virsuj turejau problemu bet deja, ne tik virsuje:)
as virsuje nesioju jau metus ir 6men, apacioje 7men smile.gif bet kai nebuvo breketu tai normalus gan sakandis buvo, bet kai uzdejo virsuje breketus labai isejo virsutinis zandikaulis i prieki, na uzdenge visus apatinius kai sukasdavau ir labai didelis tarpas buvo tarp virsaus ir apacios. tai labai ilgai delsiau su apacia, ir kai uzdejo apacia vistiek sakandis nesitvarke, bet va jau antra menesi nesioju elastikus vienoje puse visa para o kitoje tik nakti, tai jau zymus pasikeitimai sakandyje smile.gif jau tarp virsaus ir apacios nebera beveik tarpuko ir centras susitvarke buvo biski pasislinkes, o dbr jau sutampa virsus su apacia smile.gif na tokie tie ir pasikeitimai pas mane smile.gif senai jau dantukai lanke stovi virsuje, o apacioje per men atsistojo i lanka tik vienas dantukas apsisukes buvo, bet po dar dvieju men atsistojo kaip rekia smile.gif tik va dbr yra tarpelis mazas apacioje tarp dantuku. uztraukt reikes ji.
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 01:34)
Natale, nu man baltas pavydas į tamstos dantukus žiūrint ima.. kaip smagu, kad pas tave jie tokie paslankūs..  rolleyes.gif

jei ne mano sakandis dar po kokiu 4 men mane nubreketuotu bigsmile.gif o taip dar metus nesiot reieks ax.gif nors dabar vaizdas neblogas, ankciau tai buvo dantukai kreivi, vielu kruva, nesuprasi kas burnoj daros doh.gif as dabar kartais pagalvoju koks buvo jausmas kaip buvo kai dantukei kreivi buvo g.gif as jau pamirsau kaip viskas atrode ir koks jasumas kai bijai sypsotis ir taikai kampa kad krevuku nesimatytu , atrodo as visad su tokiais kaip dabar dantukais buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 18:33)
jei ne mano sakandis  dar po kokiu  4 men mane nubreketuotu  bigsmile.gif o taip dar metus nesiot reieks  ax.gif  nors dabar vaizdas neblogas, ankciau tai buvo dantukai kreivi, vielu kruva, nesuprasi kas burnoj daros  doh.gif  as dabar kartais pagalvoju koks buvo jausmas kaip buvo kai dantukei kreivi buvo  g.gif  as jau pamirsau kaip viskas atrode ir koks jasumas kai bijai sypsotis ir taikai kampa kad krevuku nesimatytu , atrodo as visad su tokiais kaip dabar dantukais buvau  lotuliukas.gif

aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante ax.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 09:53)
Sveika smile.gif
ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif 
o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100 smile.gif

Del dantuku nebijok, jei tau ne protiniustraukti tai labai greit istraukia. mirksiukas.gif
o kaip cia kitos rase kad uz metala 6100 yra brangu tai as taip supratau cia tau visas gydymas kainuos, tai kaina normali ax.gif jei dar tokiu tikslumu nustate kad 6100, tai manau kaina nesikeis, man tai priliminariai pasake kad mazdaug apie 6000 kainuos, bet as jau dabar primeciau kad daug daugiau kainuos man. nes dar papildoma ortodontini aparata des, kad sakandi sutaisyti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 12:12)
Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot  biggrin.gif Nors aišku ir finansiniai reikalai pakoregavo planus, susidėjau kai atsirado atliekamu pinigėlių  blush2.gif Bet tikiuosi šios kančios atsipirks..

Breketininke
, man ir įdomu kokie pas tave tie metaliniai breketukai, kad tiek daug kainuos, ar čia jau ir plokštelė paskaičiuota po nuėmimo?  g.gif

o tai kiek tau kainuos viskas kad 6000 perdaug bigsmile.gif cia gi ne breketu kaina o viso gydymo tai kaina padori sakyciau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 18:49)
aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante  ax.gif

as atsimenu kad tu rasei kad nerodysi foto kol antrukas nepajudes ax.gif tai laukiu kada jis pasiduos, man kazkaip iltinukas greit nusileido. pasiseke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:07)
o tai kiek tau kainuos viskas kad 6000 perdaug  bigsmile.gif cia gi ne breketu kaina o viso gydymo tai kaina padori sakyciau wink.gif
Papildyta:

Na man nepasakė galutinės kainos, bet už sudėjimą 2800, o už apsilankymus tai buvau du kart dar tik, viena kart priklijavo nukritusi breketa - 30lt, o poto veržė, dėjo spyruoklę, suveržė su vielutėm - 50lt.. smile.gif tai nežinau, nebandžiau skaičiuot kiek čia bendrai gausis, gal ir susidarys tie 6000 per visą nešiojimą, gal tik čia taip baisiai ta suma skamba kai visa parašyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beprotiskai_fantastiska: 03 kovo 2010 - 19:31
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 14:12)
Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot  biggrin.gif Nors aišku ir finansiniai reikalai pakoregavo planus, susidėjau kai atsirado atliekamu pinigėlių  blush2.gif Bet tikiuosi šios kančios atsipirks..

nieko..pamirsim viska...turesim tobulus dantukus.. wub.gif 4u.gif

QUOTE(the_wanted @ 2010 03 03, 15:03)
Tomas man gerai biggrin.gif Skambinti neskambinau, nes man vizitas rytoj, tai viska ir issiaiskinsiu smile.gif Dejo metalinius, gydymo kaina 5800lt man smile.gif

cia kaip suprantu viso gydymo taip?
tai tada normaliai..

QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 17:30)
Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau...  g.gif

tai pas tave pigiau ..pas mane 2800 vienam zandikauliui ..tai jei bendrai imant virsu apacia 5500lt..plius dar pora stuku 7500lt bus kazkur as taip primeciau doh.gif su visu gydymu..

QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:33)
atrodo as visad su tokiais kaip dabar dantukais buvau  lotuliukas.gif

wub.gif kaip faaaainaaa
Atsakyti