QUOTE(natale @ 2010 03 01, 22:35)
man tas pats

ten kur su siulu valaus dantu krastukai tarp dantu pabale kazkaip

nesuprantu kodel
jei nepamirsiu tai ryt paklausiu daktares

ti kreikia nepamirsti nes tiek daug reikia paklausit kad tik ko nepamirsus
matai

oho..tai negi nuo tarpdanciu siulo..oj kad tik nepamirstum paklaust
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 02, 01:14)
Laba
sakykit kiek mazdaug trunka breketu uzdejimas? ketvirtadieni einu jau, noriu zinot kiek ten mane kankins
man virsu uztruko apie 45min
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 02, 01:41)
[i]Nu zinok ant antruko is vienos puses tai tikrai per daug kliju pridejo,matosi tikrai gerai,ir isvalyt normaliai neiseina. Siandien turejau apie viska pasneket,bet neisejo,nes mano vizitas buvo vakare,beveik pries pat uzdaryma,o dar daktaras uztruko su keliais klientais,tai ir tai paskubom ten viskas vyko tai ir nepaklausiau. Taip,kad mano daktaras per daug kliju pridejo del to taip

Tikrai nesu kvaila ir zinau kaip mano dantys atrode anksciau ir matau kaip dabar,po breketu uzdejimo yra. Matosi klijai tikrai aplink breketukus,beveik visur. Ketvirtadieni eisiu diena,tai paklausiu del to.
i]
tai vat ir pas mane taip yra..matosi kliju perteklius ant beveik viso danties.geriausiai matosi ant priekiniu..kaip uzbrezta is lb arti isiziurejus
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 02, 10:21)
O man šianakt nežinia kas darėsi, sakė taip barškinau ar griežiau dantim, kad draugas galvojo jog išbyrės jie

sakė niekad taip prieš tai nėra buvę... nesuprantu kodėl čia taip.. ir ryte skaudėjo man juos...

šeip man kai paveržė juos, tai taip lievai susistūmė dantys, vienoj pusėj iškėlė vieną dantį taip, kad nes sukąst jų negaliu

jaučiu čia dėl to aš ir barškinu juos naktim
man yra taip buve kelis kartus..bemiegant dantis nuo danties nuslydo

net prabudau.galvojau breketas nuluzo
sianakt sapnavau kad priekinis breketas atsoko ir nusiemiau visus breketus

laukiau eileje kad priklijuotu..tai paske kad moketi reikes uz tuos pusiau permatomus is naujo nes jie suluzo

koks sokass buvo