Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 02, 16:30)
Taip.. Temukes užbaigdavot labai greit..  4u.gif Bet, galiu pasakyt, man daug mieliau būdavo skaityt, kai jūs dažnai nukrypdavot nuo temos..  biggrin.gif  Tada gyvesnė ta temelė, o šiaip tas pats per tą patį.. Ir klausimai tie patys, ir atsakymai..  blush2.gif

Na kad panos uzpuole kad daug ne i tema rasom poster_offtopic.gif ir sukurem tema kurioje rasom apie viska temuke apie viska prasom uzeiti wink.gif o cia palikom tema tik apie dantuku vargus kad naujokams greiciau butu rasti naudinga info tarp tu visu fotkiu is gimtadieniu ir meiles nuotikiu biggrin.gif
o as po vizito, tuoj baigsiu gert arba ir foto idesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 01, 22:35)
man tas pats  doh.gif  ten kur su siulu valaus dantu krastukai tarp dantu pabale kazkaip  ax.gif  nesuprantu kodel  g.gif
jei nepamirsiu tai ryt paklausiu daktares  rolleyes.gif  ti kreikia nepamirsti nes tiek daug reikia paklausit kad tik ko nepamirsus  doh.gif

matai g.gif oho..tai negi nuo tarpdanciu siulo..oj kad tik nepamirstum paklaust
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 02, 01:14)
Laba  smile.gif
sakykit kiek mazdaug trunka breketu uzdejimas? ketvirtadieni einu jau, noriu zinot kiek ten mane kankins  smile.gif

man virsu uztruko apie 45min

QUOTE(renachiuke @ 2010 03 02, 01:41)
[i]Nu zinok ant antruko is vienos puses tai tikrai per daug kliju pridejo,matosi tikrai gerai,ir isvalyt normaliai neiseina. Siandien turejau apie viska pasneket,bet neisejo,nes mano vizitas buvo vakare,beveik pries pat uzdaryma,o dar daktaras uztruko su keliais klientais,tai ir tai paskubom ten viskas vyko tai ir nepaklausiau. Taip,kad mano daktaras per daug kliju pridejo del to taip biggrin.gif Tikrai nesu kvaila ir zinau kaip mano dantys atrode anksciau ir matau kaip dabar,po breketu uzdejimo yra. Matosi klijai tikrai aplink breketukus,beveik visur. Ketvirtadieni eisiu diena,tai paklausiu del to.

i]

tai vat ir pas mane taip yra..matosi kliju perteklius ant beveik viso danties.geriausiai matosi ant priekiniu..kaip uzbrezta is lb arti isiziurejus
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 02, 10:21)
O man šianakt nežinia kas darėsi, sakė taip barškinau ar griežiau dantim, kad draugas galvojo jog išbyrės jie  blink.gif  g.gif sakė niekad taip prieš tai nėra buvę... nesuprantu kodėl čia taip.. ir ryte skaudėjo man juos...  g.gif šeip man kai paveržė juos, tai taip lievai susistūmė dantys, vienoj pusėj iškėlė vieną dantį taip, kad nes sukąst jų negaliu  g.gif jaučiu čia dėl to aš ir barškinu juos naktim  biggrin.gif

man yra taip buve kelis kartus..bemiegant dantis nuo danties nuslydo doh.gif net prabudau.galvojau breketas nuluzo lotuliukas.gif

sianakt sapnavau kad priekinis breketas atsoko ir nusiemiau visus breketus lotuliukas.gif laukiau eileje kad priklijuotu..tai paske kad moketi reikes uz tuos pusiau permatomus is naujo nes jie suluzo lotuliukas.gif koks sokass buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 03 02, 18:15)

tai vat ir pas mane taip yra..matosi kliju perteklius ant beveik viso danties.geriausiai matosi ant priekiniu..kaip uzbrezta is lb arti isiziurejus

Va va ypac tarp pirmuku,na dar ant antruku irgi gerokai,o kitur tai ne. O as vakar kai pati sau fotkinau dantis tai priartinau ir ant breketu skaiciukai yra. Ant priekiniu skaicius 1,ant antruku-2. Visiskai nesimato ziurint i veidrodi ,o kai priartinus nufotkini tai ohoho viskas super ryskiai.
Atsakyti
Na siandien man pakeite abudu lankus,paslifavo virsu (visai neskaudejo, tik kvapas schmoll.gif ) ir uzdejo palaikancia grandinele. tokia kaip pas Juste yra tik pas mane permatoma. Vizitas -160 lt. kt vizitas 2010 04 22. bet sake kad jau virsus kaip ir sutvarkytas tai paliks 18 viela, tik grandinele pakeis.o apacioj dabar 16 viela ideta ja i 18 keist per kt vizita. ir galvos kazka ka man su sakandziu daryt.dar iki galo neapsisprendzia koki aparata man des.
dar kai paslifavo ir pagrazino dantuku forma tai atsirado tarpai tarp pirmuku ir tarp antruko ir pirmuko,sake tai paskui sutvarkys, nes ten reikes vistiek blioba keist tai tuo paciu ir uzdarys tarpus. nes dabar kaip dantukai stovi yra gerai ir ju nebejudins ir tarpu nebeuzdarines.
o del tu tarpadanciu kur pabale, tai sake kad kadangi pati dantuka sunku isvalyti puikiai tai jis labiau apsinesa niegu tarpdanciai, taip suprask kad tarpdancius as geriau nupoliruoju su tuo siulu:D tai sake kad reikia pasidaryti hig. valyma. kanuoja 100 lt. sake kad rektu daryti kas 3-4 men, o jei saziningai valai dantukus tai gali kas 5-6 men. na zodziu as kovo 24 einu dantukus cistint pas daktarka smile.gif tai gal visi dantukai pabals, butu jegele. bigsmile.gif nes dabar pageltonave jie man doh.gif
ikeliu foto su tarpais , aj, tiesa ta apatini tarpa tai sake kazka uzdes ir uztrauks tarpuka greitai, sake del to tarpuko nesukt galvos. ax.gif
user posted image

ir bendras vaizdelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 02, 20:11)
Na siandien man pakeite abudu lankus,paslifavo virsu (visai neskaudejo, tik kvapas  schmoll.gif ) ir uzdejo palaikancia grandinele. tokia kaip pas Juste yra tik pas mane permatoma. Vizitas -160 lt. kt  vizitas 2010 04 22. bet sake kad jau virsus kaip ir sutvarkytas tai paliks 18 viela, tik grandinele pakeis.o apacioj dabar 16 viela ideta ja i 18 keist per kt vizita. ir galvos kazka ka man su sakandziu daryt.dar iki galo neapsisprendzia koki aparata man des.
dar kai paslifavo ir pagrazino dantuku forma tai atsirado tarpai tarp pirmuku ir tarp antruko ir pirmuko,sake tai paskui sutvarkys, nes ten reikes vistiek blioba keist tai tuo paciu ir uzdarys tarpus. nes dabar kaip dantukai stovi yra gerai ir ju nebejudins ir tarpu nebeuzdarines.
o del tu tarpadanciu kur pabale, tai sake kad kadangi pati dantuka sunku isvalyti puikiai tai jis labiau apsinesa niegu tarpdanciai, taip suprask kad tarpdancius as geriau nupoliruoju su tuo siulu:D tai sake kad reikia pasidaryti hig. valyma. kanuoja 100 lt. sake kad rektu daryti kas 3-4 men, o jei saziningai valai dantukus tai gali kas 5-6 men. na zodziu as kovo 24 einu dantukus cistint pas daktarka smile.gif tai gal visi dantukai pabals, butu jegele.  bigsmile.gif nes dabar pageltonave jie man  doh.gif
ikeliu foto su tarpais , aj, tiesa ta apatini tarpa tai sake kazka uzdes ir uztrauks tarpuka  greitai, sake del to tarpuko nesukt galvos.  ax.gif
user posted image

doh.gif
user posted image

oho kokie pokyciai pas tave..smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tai vat nuo ko pabaaalo doh.gif

as ir idesiu ft kelias..pamatysit kaip pirmukasnulipo nuo pirmuko kito per 28d. mirksiukas.gif aisku super rezultatu nepamatysit..tik tiek blush2.gif dar laiko man reik.wink.gif
Atsakyti
tiesa, jei kam idomu tai liezuviniai breketai vienam zandikauliui kainuoja 7000lt doh.gif
to viliene, viena pana rase kad nesiojo ta plecianti aparatuka. biski sveplavo, bet dideliu problemu nepaminejo. o kur tas Grybauskas dingo jus taip ir neisiaiskinot?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 02, 19:45)
tiesa, jei kam idomu tai liezuviniai breketai vienam zandikauliui kainuoja 7000lt  doh.gif

AHa,daug tie liezuviniai kainuoja. Mano kolege prancuze Paryziuj dejos uz 5OOO euru doh.gif

Grazus dantukai thumbup.gif
Atsakyti
na va idejau pora nuotraukyciu...padariau nespalvotas.. blush2.gif bet ir taip matosi...
eina sau kaip as pergyvent pradejau del tu savo kreivu dantu..kaip laukiu kada jie man issitiesins..isvis kur as buvau ir kur ziurejau?? blink.gif

dar kokia diena apatinius nufotkinsiu. doh.gif.. blush2.gif

merginos, kurios neapsisprendziat ar detis ar ne..dekites zinoma..
gal kam geda su breketais vaiskciot bet geda turetu but jau tikrai su kreivais dantukais..as savo breketu nebesigediju o myliu juos :Dman visi breketukai grazus.. wub.gif

p.s su maisiau per 26d.minimalus pokyciai nuotraukuose pas mane. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 02 kovo 2010 - 19:07
QUOTE(Tinar @ 2010 03 02, 19:01)
na va idejau pora nuotraukyciu...padariau nespalvotas.. blush2.gif bet ir taip matosi...
eina sau kaip as pergyvent pradejau del tu savo kreivu dantu..kaip laukiu kada jie man issitiesins..isvis kur as buvau ir kur ziurejau?? blink.gif

dar kokia diena apatinius nufotkinsiu. doh.gif.. blush2.gif

merginos, kurios neapsisprendziat ar detis ar ne..dekites zinoma..
gal kam geda su breketais vaiskciot bet geda turetu but jau tikrai su kreivais dantukais..as savo breketu nebesigediju o myliu juos :Dman visi breketukai grazus.. wub.gif

p.s su maisiau per 26d.minimalus pokyciai  nuotraukuose pas mane. blush2.gif

paziurejau bigsmile.gif
thumbup.gif gerai sugalvojei nufotkint, viskas taip gerai matos drinks_cheers.gif tikrai nulipo ir antrukas pajudejo bigsmile.gif geri pasikeitimai, manau dar po menesio jau beveik i lanka atsistos mirksiukas.gif tiesa, tavo breketukai tokie maziuki, dailus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 02, 00:41)
[i]Nu zinok ant antruko is vienos puses tai tikrai per daug kliju pridejo,matosi tikrai gerai,ir isvalyt normaliai neiseina. Siandien turejau apie viska pasneket,bet neisejo,nes mano vizitas buvo vakare,beveik pries pat uzdaryma,o dar daktaras uztruko su keliais klientais,tai ir tai paskubom ten viskas vyko tai ir nepaklausiau. Taip,kad mano daktaras per daug kliju pridejo del to taip biggrin.gif Tikrai nesu kvaila ir zinau kaip mano dantys atrode anksciau ir matau kaip dabar,po breketu uzdejimo yra. Matosi klijai tikrai aplink breketukus,beveik visur. Ketvirtadieni eisiu diena,tai paklausiu del to.

Apie kvailuma as nieko nesakiau rolleyes.gif O seip tai neturetu taip but kad klijai matos doh.gif Man daktare tik uzklijavo,iskart pavale aplink su tokiu kabliuku kad nieko neliktu,gal todel visa valanda ir gulejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 02, 18:45)
to viliene, viena pana rase kad nesiojo ta plecianti aparatuka. biski sveplavo, bet dideliu problemu nepaminejo. o kur tas Grybauskas dingo jus taip ir neisiaiskinot?

Malonu būtų jei ta panelė parašytų, jei čia dar lankos mirksiukas.gif
Tai jau turbūt atsirado daktarėlis biggrin.gif nes vakar operacijų diena jam. O kovo 11d. man konsultacija, tikiuosi jau nieks nesutrukdys apsilankyti konsultacijoje ir viską susižinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 02 kovo 2010 - 21:24
QUOTE(natale @ 2010 03 02, 21:27)
paziurejau  bigsmile.gif 
thumbup.gif  gerai sugalvojei nufotkint, viskas taip gerai matos  drinks_cheers.gif  tikrai nulipo ir antrukas pajudejo  bigsmile.gif  geri pasikeitimai, manau dar po menesio jau beveik i lanka atsistos  mirksiukas.gif  tiesa, tavo breketukai tokie maziuki, dailus  ax.gif

na jo gerai taip matos.. ax.gif
ech kad tavo zodziai butu teisingi..laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
aciu, o man tavo grazus labai breketukai ax.gif

QUOTE(smilsee @ 2010 03 02, 22:29)
Apie kvailuma as nieko nesakiau rolleyes.gif  O seip tai neturetu taip but kad klijai matos doh.gif  Man daktare tik uzklijavo,iskart pavale aplink su tokiu kabliuku kad nieko neliktu,gal todel visa valanda ir gulejau lotuliukas.gif

Atsakyti