Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

O man šianakt nežinia kas darėsi, sakė taip barškinau ar griežiau dantim, kad draugas galvojo jog išbyrės jie blink.gif g.gif sakė niekad taip prieš tai nėra buvę... nesuprantu kodėl čia taip.. ir ryte skaudėjo man juos... g.gif šeip man kai paveržė juos, tai taip lievai susistūmė dantys, vienoj pusėj iškėlė vieną dantį taip, kad nes sukąst jų negaliu g.gif jaučiu čia dėl to aš ir barškinu juos naktim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,niekas man taip ir neatsake kaip gauti ta slaptazodi nuo jusu dantuku ft.labai buciau dekinga kad kas nors atsakytumete mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 02, 13:33)
Sveikos paneles,niekas man taip ir neatsake kaip gauti ta slaptazodi nuo jusu dantuku ft.labai buciau dekinga kad kas nors atsakytumete mirksiukas.gif  smile.gif

labas smile.gif esi jau itraukta i sarasiuka? smile.gif Shin rasei? smile.gif jei taip tai tuoj atsiusiu duomenis.
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 02, 12:33)
Sveikos paneles,niekas man taip ir neatsake kaip gauti ta slaptazodi nuo jusu dantuku ft.labai buciau dekinga kad kas nors atsakytumete mirksiukas.gif  smile.gif

Kantrybė - dorybė.. biggrin.gif Reikia daugiau pabendrauti.. Aš irgi eilėj stoviu, slaptažodžio laukiu.. tongue.gif Bet nesuku mergaitėms galvos.. Aš dar net breketų neturiu, tai sėdžiu rami.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 02, 13:54)
Kantrybė - dorybė..  biggrin.gif  Reikia daugiau pabendrauti.. Aš irgi eilėj stoviu, slaptažodžio laukiu..  tongue.gif  Bet nesuku mergaitėms galvos.. Aš dar net breketų neturiu, tai sėdžiu rami..  blush2.gif

kai jau busi itraukta i sarasiuka tikrai sulauksi slaptazodzio smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
si karta as irgi jau isirasyti noriu i Jusu buri, kovo 22 d des breketukus smile.gif parasykit, kam nusiusti duomenis smile.gif ir kas man galetu atsiusti prisijungimo duomenis i albuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 02, 12:57)
kai jau busi itraukta i sarasiuka tikrai sulauksi slaptazodzio smile.gif

Žinau jūsų taisykles.. 4u.gif Nes jau baiginėju visas temas perskaityt.. Prisipažinsiu, tam paskyriau laaabai daug laiko.. lotuliukas.gif Bet užtat neklausinėsiu jau tų pačių klausimų, įtariu, kad senbuvėm jie jau laaabai atsibodę.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 02, 14:05)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
si karta as irgi jau isirasyti noriu i Jusu buri, kovo 22 d des breketukus smile.gif parasykit, kam nusiusti duomenis smile.gif ir kas man galetu atsiusti prisijungimo duomenis i albuma smile.gif

sveika prisijungus smile.gif kokius desies? pas ka? sorry jei jau rasei.
o duomenis siusk Shin smile.gif kai busi itraukta tai betkuri gales tau pranest duomenis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 02, 14:07)
Žinau jūsų taisykles..  4u.gif  Nes jau baiginėju visas temas perskaityt.. Prisipažinsiu, tam paskyriau laaabai daug laiko..  lotuliukas.gif  Bet užtat neklausinėsiu jau tų pačių klausimų, įtariu, kad senbuvėm jie jau laaabai atsibodę..  smile.gif

tikiu, kad daug laiko uzeme biggrin.gif nes buna kelias dienas neprisijungi ir JAU skaityt turi ka smile.gif na anskciau tai isvis temukes tokiu tempu mes uzbaigdavome, nespedavome kur naunu smile.gif
Atsakyti
As desiuos metalinius breketukus pas Toma Venciu, jis dirba Vilniaus ortodontijos centre.
o Shin jau issiunciau siuos duomenis.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Senai jum jau berašiau, bet kad ir nelabai ką turiu apie breketukus rašyt, kol jų pati neturiu.. blush2.gif Vis dar laukiu antrosios konsultacijos pas S. Grybauską, kuris jau viską tiksliai pasakys, o tada galvosiu ką daryti toliau. Bet norėjau paklaustų tų, kurios nešiojo ar nešioja gomurį plečiantį aparatėlį. Papasakokit apie jį ir jo veikimo principą. Ar didelių rezultatų pasiekėt jį nešiodamos? smile.gif
Atsakyti
Sveikos , panelės bigsmile.gif Su Pavasariu wub.gif

QUOTE(Andzeja @ 2010 03 01, 23:14)
Laba  smile.gif
sakykit kiek mazdaug trunka breketu uzdejimas? ketvirtadieni einu jau, noriu zinot kiek ten mane kankins  smile.gif

Man ant dviejų pusių dėjo apie pusantros valandos smile.gif

QUOTE(breketininke @ 2010 03 02, 14:05)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš irgi noooooriu tongue.gif O duomenis savo jau esu nusiuntus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo StOp!: 02 kovo 2010 - 15:31
QUOTE(justyte** @ 2010 03 02, 13:09)
tikiu, kad daug laiko uzeme biggrin.gif nes buna kelias dienas neprisijungi ir JAU skaityt turi ka smile.gif na anskciau tai isvis temukes tokiu tempu mes uzbaigdavome, nespedavome kur naunu smile.gif

Taip.. Temukes užbaigdavot labai greit.. 4u.gif Bet, galiu pasakyt, man daug mieliau būdavo skaityt, kai jūs dažnai nukrypdavot nuo temos.. biggrin.gif Tada gyvesnė ta temelė, o šiaip tas pats per tą patį.. Ir klausimai tie patys, ir atsakymai.. blush2.gif
Atsakyti