Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(the_wanted @ 2010 02 28, 09:49)
... 2. vakar padejo tinti dantena, bet itariu del saknies... Vat man ir idomu ar cia normalu? logiskai gal ir paaiskinciau kad butent tas dantukas dabar intensyviausiai juda, tai juda ir saknis, nzn.. Gal kuri turejo tokia situacija?
Man ketvirtadieni pirmas paverzimas, aisku jei bloges eisiu anksciau, bet sian lig ir geresne situacija, aisku, dar tik rytas - ziuresim kas bus diena 4u.gif

man vienu metu irgi buvo truputi dantenos patine, nemalonu, kazkaip jauciau kad burnoj kazkas ne taip, o pamaciau tik atejus vakare dantu issivalyti ir vos nenugriuvau.
bandyk skalauti, pvz vandens ir druskos tirpalu, azuolo zieves arbata. yra toks skalavimo skystis "lesnoi balzam", i jo sudeti ieina azuolo zieves ekstraktas. na gal dar gyd ka patars.

Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2010 02 28, 22:06)
nu jo slifavima as prisimenu vaikystej kai iltinukus slifavo..taio kaip griebiau dantistei uz rankos ir saukt pradejau kad skauda doh.gif sako kur ta skausma matai vaikeli lotuliukas.gif  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
bet va cia ar tai teisybe kad jie visvien ''atauga'' blink.gif ?esu girdejusi..

man irgi vaikystej slifavo iltini ir gana daug. kaskart nueidavau pas ortodonte ir slifuodavo, siaip neskaudejo, tik kvapas toks budavo keistas... galvoju kazin kaip jis dabar atrodytu jei butu visai neslifuotas

QUOTE(renachiuke @ 2010 03 01, 06:56)

Zodziu sedziu as oro uoste,o dar iki skrydzio valanda,akys merkias,nemiegojus visai,o siandien dar teks po gydytojus lakstyt  doh.gif Na,bet smagu,visgi siandien paverzimas  thumbup.gif [/i]

sekmes paverzime, lauksim ispudziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 03 01, 09:36)
Labas rytas biggrin.gif Sakykit, mergaites, o kaip tas paverzimas atrodo? sia sav pirmas man, nezinau kiek uztruksiu...

Man praeitą savaitę pirmą kart veržė. Užtruko tikrai neilgai, 15 min maximum, uždėjo dar visokių pribumbasų, spyruoklę, kai kur vietoj gumyčių suveržė su vielyte. smile.gif Šeip tikrai nieko baisaus, tik aišku poto antrą dieną teko įkalt vaistukų, nes skaudėjo unsure.gif ta spyruoklė labai jau tempia... schmoll.gif bet užtat pasimatė ir poveikis, tai tas skausmas net džiugina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 01, 12:31)
Man praeitą savaitę pirmą kart veržė. Užtruko tikrai neilgai, 15 min maximum, uždėjo dar visokių pribumbasų, spyruoklę, kai kur vietoj gumyčių suveržė su vielyte.  smile.gif Šeip tikrai nieko baisaus, tik aišku poto antrą dieną teko įkalt vaistukų, nes skaudėjo unsure.gif ta spyruoklė labai jau tempia...  schmoll.gif bet užtat pasimatė ir poveikis, tai tas skausmas net džiugina  thumbup.gif

na del grozio juk pakentesim jau nieko cia toookio biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz skaumus 4u.gif o kai atsiranda pakitimai atperka tuos skausmelius.. ax.gif
Atsakyti
Na as jau po vizito. Apacioj sudejo gumeles,o virsuj pakeite viela i 16(jei teisingai isgirdau kai daktaras kalbejo) ir jau aplink breketukus nebe vielos,o gumytes thumbup.gif Daaaug graziau atrodo,negu tos vielutes ir svelnesnis pojutis kazkaip rolleyes.gif Issirinkau pilkas,o gydytojas siule zalias,prie megstuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 01, 21:46)
Na as jau po vizito. Apacioj sudejo gumeles,o virsuj pakeite viela i 16(jei teisingai isgirdau kai daktaras kalbejo) ir jau aplink breketukus nebe vielos,o gumytes  thumbup.gif  Daaaug graziau atrodo,negu tos vielutes ir svelnesnis pojutis kazkaip  rolleyes.gif  Issirinkau pilkas,o gydytojas siule zalias,prie megstuko biggrin.gif

na va kaip smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o man va pagaliau pokyciai pasirode..randasi matomas tarpas tarp priekiniu dantu o ir priekinis vienas jau nulipo nuo kito pirmuko..
bet va ryte atsikelus pastebejau emalio pakitimus unsure.gif ir tokia mintis nejaugi nuo vaistu gerkles skausmui malsinti mat sergu jau 4d.ir decatilen vartoju unsure.gif, ir tose vietose kur su tarpdanciu siulu valau..krasciukai 2dantuku, pabaltave..kas cia gali but.. doh.gif kaip as pergyvenu tai ne tas zodis.. doh.gif
Papildyta:
na negi tarpdanciu siulas gali tose vietose pabalint ar labaiu pasveist kad ant tiek pasviesejo...aina sau i nevilti puolu..jei visi tokie paliks aina sauu
Atsakyti
Ai,dar gydytojas pasake,kad graziai dantukai juda,man tai atrodo,kad tik truputi pajudejo.

Tinar,o man mano dantukai visai nieko atrodo realybej,bet kai nufotkinau su blicu blink.gif Siaubas,ar ten klijai kai klijavo breketus like ar kas,nu bet ziauru,tokia gelsva spalva ir fe,net nemoku paaiskint,atrodo kaip apnasos,bet tikrai tikrai nera apnasos,dantukai svariai isvalyti,tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 03 01, 22:13)
Ai,dar gydytojas pasake,kad graziai dantukai juda,man tai atrodo,kad tik truputi pajudejo.

Tinar,o man mano dantukai visai nieko atrodo realybej,bet kai nufotkinau su blicu  blink.gif Siaubas,ar ten klijai kai klijavo breketus like ar kas,nu bet ziauru,tokia gelsva spalva ir fe,net nemoku paaiskint,atrodo kaip apnasos,bet tikrai tikrai nera apnasos,dantukai svariai isvalyti,tai net nezinau  g.gif

tai patikek..su telefonu fotkinau be blico cia vakar..nu normliai..o su fotiku...jooo, papilkeje..ir kliju man rods kai pritepa ant to danties taip i gaunasi tokia spalva negrazi...nu bet kas cia man ant dantu krasteliu darosi aina sau..taip nebuvo..
Atsakyti
Nu kliju tikrai netepa ant viso danties biggrin.gif Tik toj vietoj kur breketas klijuojamas.O del tu pabaltavimu tai gal paciam organizme kokie pokyciai,kad ir del sirgimo,nezinau net,seip mastau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 03 01, 20:10)

na negi tarpdanciu siulas gali tose vietose pabalint ar labaiu pasveist kad ant tiek pasviesejo...aina sau i nevilti puolu..jei visi tokie paliks aina sauu

man tas pats doh.gif ten kur su siulu valaus dantu krastukai tarp dantu pabale kazkaip ax.gif nesuprantu kodel g.gif
jei nepamirsiu tai ryt paklausiu daktares rolleyes.gif ti kreikia nepamirsti nes tiek daug reikia paklausit kad tik ko nepamirsus doh.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
sakykit kiek mazdaug trunka breketu uzdejimas? ketvirtadieni einu jau, noriu zinot kiek ten mane kankins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 03 01, 23:14)
Laba  smile.gif
sakykit kiek mazdaug trunka breketu uzdejimas? ketvirtadieni einu jau, noriu zinot kiek ten mane kankins  smile.gif

Vienas žandikaulis - pusvalandį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 03 01, 21:25)
Nu kliju tikrai netepa ant viso danties biggrin.gif  Tik toj vietoj kur breketas klijuojamas.O del tu pabaltavimu tai gal paciam organizme kokie pokyciai,kad ir del sirgimo,nezinau net,seip mastau ax.gif

Nu zinok ant antruko is vienos puses tai tikrai per daug kliju pridejo,matosi tikrai gerai,ir isvalyt normaliai neiseina. Siandien turejau apie viska pasneket,bet neisejo,nes mano vizitas buvo vakare,beveik pries pat uzdaryma,o dar daktaras uztruko su keliais klientais,tai ir tai paskubom ten viskas vyko tai ir nepaklausiau. Taip,kad mano daktaras per daug kliju pridejo del to taip biggrin.gif Tikrai nesu kvaila ir zinau kaip mano dantys atrode anksciau ir matau kaip dabar,po breketu uzdejimo yra. Matosi klijai tikrai aplink breketukus,beveik visur. Ketvirtadieni eisiu diena,tai paklausiu del to.

Siandien pasikonsultvau su savo nauja odontologe del dantu valymo. Viska darau gerai,tik paklausiau del tu mazu tarpdanciu sepetuku,nes visa laika kraujuoja man jos,kai valau. Anksciau kraujavo daugiau,dabar kiek maziau,tai sake jei kraujuoja,vadinas reik valyt daugiau ir kuo daugiau valysiu tuo maziau kraujuos. Dabar pradejau suravot kaip reikalas biggrin.gif bet man tinka tik ploniausias tarpdanciu sepetukas,visi kiti per dideli,tinka nebent pavalyt tarp vielutes. UK radau pirkt tu sepetuku tik rinkinuka ir tiko kaip sakiau tik tas ploniausias,o siandien is odontologes nusipirkau 6 ploniausius uz 15lituku,tai esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti