Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(justyte** @ 2010 02 26, 13:58)
stai mano dantukai
user posted image

thumbup.gif Labai graziai atrodo. O kokia misija atlieka tos papildomos vielutes virsuj ir gumytes apacioj? Cia kaip suprantu jau i pabaiga jomis papuosia? g.gif
Atsakyti
Sveikutėsuser posted image

QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 17:34)
Labas, merginos, ar priimsit i savo buri?  4u.gif
Siandien labai sunkiai sekasi. Vakar uzklijavo briketus ant apatinio zandikaulio.  verysad.gif

sveika istojus i musu bureli user posted image nusikramtys tie kalneliai ..man jau 3savaites o jau beveik nusikramte, ''nebenervina ''jauuser posted image

QUOTE(Brendy @ 2010 02 25, 20:16)
Sveikos,as irgi noriu prisijungti prie burelio biggrin.gif  blush2.gif
Buvau siandien pas odontologe,tai dabar tik reikes issirinkti ar metalinius deti ar damon.gal jus ka nors galetumete is savo patirties patarti,Sake gydymas uztruks apie 2 metus,pas mane beje gilus sukandimas.
Lauksiu atsakymu! thumbup.gif

user posted imagesveika prisijungus..
na pas mane damon pusiau permatomi..tai beligaturiniai turbut vadinasi g.gif
as jais patenkinta ax.gif
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 20:32)
Metaliniai pigesni, bet damon nesiosi trumpiau.
Pas mane beligaturiniai Damon. ax.gif

pas mane taip patuser posted image
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 02 26, 14:38)
Zalgiro klinikoje daro panoramine nuotrauka, tai kaina juokinga - apie 12 lt smile.gif ar kazkas panasaus smile.gif

Netiesa nono.gif Panoraminė plius šoninė - 68 lt.

Gal kadaise ir kainavo 12 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 26, 12:27)
natale,reportazeli pateikei cia gera,istikruju po tokiu vaizdu visos manau uzsinores breketu wub.gif  thumbup.gif
man kalnelius dejo kai breketam buvo 2 menesiai,dabar as juos jau nuvalgiau biggrin.gif
sapnavau sianakt kad nukrito breketai visi(kaip per ta filmuka su visu lanku),dar kazka bandziau tvarkyt bet neisejo.bet durna i veirdodi nepaziurejau kaip man be ju,nulekiau pas gydytoja,jis sako tau liko 2 menesiai,ir reikejo jiem nukristi,pas gydytojo irgi nebuvo veidrodzio,tai bendro vaizdo nemaciau,buciau nors sapnuose pasidziaugusi lotuliukas.gif

Su ta minitim ir dejau drinks_cheers.gif kas devejoja kaip as kazkada doh.gif tai gal greiciau apsispres rolleyes.gif
o sapnas tai gerulis lotuliukas.gif bet gal ispranasavai sau nuemimo data? bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 26, 12:40)
Labukas. user posted image
Sugrįžau jau iš ortodontės. Pabaiga jau visai arti, priklausys daug per artimiausias 2 savaites kaip judės dantukai.
Nuo pradžių. Šaknys, lankai stovi super, išskyrus 2 dantukus - vienas viršuj, kitas apačioj. Jie truputį pakrypę, tad per 2 savaites turėtų atsitiesint. Jei taip įvyks, už tų 2 savaičių, kovo 12 d. man pašlifuos nelygias viršūnes apačioj ir skirs nuėmimo datą thumbup.gif  yahoo.gif user posted image

drinks_cheers.gif

O košmarus dėl dantukų ir aš sapnuoju... Tai breketus nulaužiu, tai dantis iškrito, ta sugedo doh.gif

na va drinks_cheers.gif liuks, o kas galejo pagalvoti kad per menesi apacia susitvarkys bigsmile.gif svarbu i pabaiga viskas juda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 02 26, 12:58)

stai mano dantukai
user posted image

thumbup.gif
tik dar smagiau butu jei foto padarytum kad ir apatiniai dantukai matytusi wink.gif tada visi matytu kad ir virsus ir apacia leeeeedas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 26, 14:48)
thumbup.gif Labai graziai atrodo. O kokia misija atlieka tos papildomos vielutes virsuj ir gumytes apacioj? Cia kaip suprantu jau i pabaiga jomis papuosia?  g.gif

na seip vielutes ir gumtes suverzia breketa ir lanka.kadangi breketas priklijotas prie dantuko tai su vielutes/gumytes pagalba jis tempiasi prie lanko. ir taip visi dantukai juda. kai issitiesina jie atsisitoja i teisinga lanka. su kievienu vizitu lanka(viela per visa ilgi) keicia i vis storesne. o pas Juste tai virsui grandinele man atrodo g.gif ka ji daro nlb zinau, jei kas netaip- pataisykite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 26, 18:30)
na seip vielutes ir gumtes suverzia breketa ir lanka.kadangi breketas priklijotas prie dantuko tai su vielutes/gumytes pagalba jis tempiasi prie lanko. ir taip visi dantukai juda. kai issitiesina jie atsisitoja i teisinga lanka. su kievienu vizitu lanka(viela per visa ilgi) keicia i vis storesne. o pas Juste tai virsui grandinele man atrodo  g.gif  ka ji daro nlb zinau, jei kas netaip- pataisykite. ax.gif

Del vielos, tai suprantu. Man jau virsuj pakeite lanka. Keite po 3 men. nesiojimo. Bet va, idomu tai ''grandinele'' kaip veikia. g.gif
Atsakyti
Tas papildomas vielas tai ir as turiu,bent man deda kad dantys greiciau judetu,juos laiko tvirciau.Bent as taip suprantu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 02 26, 21:49)
Tas papildomas vielas tai ir as turiu,bent man deda kad dantys greiciau judetu,juos laiko tvirciau.Bent as taip suprantu mirksiukas.gif

Bet cia gal tom kurios jau i pabaiga? g.gif
Atsakyti
Nu matyt kad ne biggrin.gif Nes man iki pabaigos dar toli grazu mirksiukas.gif Mano drauge nesiojo metus su keliais menesiais,tai tik pirmus 2 menesius dejo gumeles,o tada vielutes kad greiciau viskas vyktu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na as po vizito pas gyd. smile.gif Tai dar vienas vizitas ir zinosiu data kada busiu nubreketuota smile.gif o vakar buvo lygiai du metai kaip su breketukais vaikstau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 02 26, 22:49)

O tai gal ne ant visu rusiu briketu deda. Kazkaip idomiai. g.gif Man nieko gydytoja apie tai neminejo.
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 26, 11:40)
Labukas.
Sugrįžau jau iš ortodontės. Pabaiga jau visai arti, priklausys daug per artimiausias 2 savaites kaip judės dantukai.
Nuo pradžių. Šaknys, lankai stovi super, išskyrus 2 dantukus - vienas viršuj, kitas apačioj. Jie truputį pakrypę, tad per 2 savaites turėtų atsitiesint. Jei taip įvyks, už tų 2 savaičių, kovo 12 d. man pašlifuos nelygias viršūnes apačioj ir skirs nuėmimo datą thumbup.gif  yahoo.gif user posted image

drinks_cheers.gif

QUOTE(vilmosius @ 2010 02 27, 08:31)
Labas rytas,

Na as po vizito pas gyd. smile.gif Tai dar vienas vizitas ir zinosiu data kada busiu nubreketuota smile.gif o vakar buvo lygiai du metai kaip su breketukais vaikstau smile.gif

sveikos mergickos, labai saunios naujienos is jusu puses 4u.gif 4u.gif kaip jum smagu, jau pabaiga cia pat, net pavydas ima ax.gif na cia geraja prasme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 02 27, 14:31)
sveikos mergickos, labai saunios naujienos is jusu puses  4u.gif  4u.gif  kaip jum smagu, jau pabaiga cia pat, net pavydas ima  ax.gif  na cia geraja prasme  4u.gif

ajaja, o pas tave po kiek laiko zymus pokyciai buvo? gal po 2menesiu m?
Atsakyti