QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 26, 12:27)
natale,reportazeli pateikei cia gera,istikruju po tokiu vaizdu visos manau uzsinores breketu
man kalnelius dejo kai breketam buvo 2 menesiai,dabar as juos jau nuvalgiau
sapnavau sianakt kad nukrito breketai visi(kaip per ta filmuka su visu lanku),dar kazka bandziau tvarkyt bet neisejo.bet durna i veirdodi nepaziurejau kaip man be ju,nulekiau pas gydytoja,jis sako tau liko 2 menesiai,ir reikejo jiem nukristi,pas gydytojo irgi nebuvo veidrodzio,tai bendro vaizdo nemaciau,buciau nors sapnuose pasidziaugusi
Su ta minitim ir dejau

kas devejoja kaip as kazkada

tai gal greiciau apsispres
o sapnas tai gerulis

bet gal ispranasavai sau nuemimo data?
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2010 02 26, 12:40)
Labukas.

Sugrįžau jau iš ortodontės. Pabaiga jau visai arti, priklausys daug per artimiausias 2 savaites kaip judės dantukai.
Nuo pradžių. Šaknys, lankai stovi super, išskyrus 2 dantukus - vienas viršuj, kitas apačioj. Jie truputį pakrypę, tad per 2 savaites turėtų atsitiesint. Jei taip įvyks, už tų 2 savaičių, kovo 12 d. man pašlifuos nelygias viršūnes apačioj ir skirs nuėmimo datą
O košmarus dėl dantukų ir aš sapnuoju... Tai breketus nulaužiu, tai dantis iškrito, ta sugedo
na va

liuks, o kas galejo pagalvoti kad per menesi apacia susitvarkys

svarbu i pabaiga viskas juda
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2010 02 26, 12:58)
stai mano dantukai
tik dar smagiau butu jei foto padarytum kad ir apatiniai dantukai matytusi

tada visi matytu kad ir virsus ir apacia leeeeedas
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 26, 14:48)

Labai graziai atrodo. O kokia misija atlieka tos papildomos vielutes virsuj ir gumytes apacioj? Cia kaip suprantu jau i pabaiga jomis papuosia?
na seip vielutes ir gumtes suverzia breketa ir lanka.kadangi breketas priklijotas prie dantuko tai su vielutes/gumytes pagalba jis tempiasi prie lanko. ir taip visi dantukai juda. kai issitiesina jie atsisitoja i teisinga lanka. su kievienu vizitu lanka(viela per visa ilgi) keicia i vis storesne. o pas Juste tai virsui grandinele man atrodo

ka ji daro nlb zinau, jei kas netaip- pataisykite.