Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Natale, as suzaveta smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif ir net pavydu..... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man breketukus des kovo 4 d., jau ne uz kalnu.. ax.gif kalbejot apie panoramine nuotrauka ir kaina, 50-100lt, mano gydytoja sake jog pacioj pradzioj pries dedant reikes pasidaryt nuotrauka-160 lt, tai cia kai deda breketus tik panoramine ir daro ar dar kazka papildomai? nes tada didelis skirtumas reiskia 160 lt ir 50lt, gal zino kas kur pigau daro nei mano gydytoja? smile.gif ir gal kas lankosi pas gyd. Budriene, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 02 26, 09:59)
Sveikos  4u.gif
man breketukus des kovo 4 d., jau ne uz kalnu.. ax.gif  kalbejot apie panoramine nuotrauka ir kaina, 50-100lt, mano gydytoja sake jog pacioj pradzioj pries dedant reikes pasidaryt nuotrauka-160 lt, tai cia kai deda breketus tik panoramine ir daro ar dar kazka papildomai? nes tada didelis skirtumas reiskia 160 lt ir 50lt, gal zino kas kur pigau daro nei mano gydytoja?  smile.gif ir gal kas lankosi pas gyd. Budriene, kokie atsiliepimai?

Seip tai panoramine nuotrauka kainuoja 40-50 lt g.gif dar kartais daro ir sonine nuotrauka. bet dazniausiai uztenka tik panoramines. pirmas vizitas tikrai butu issamesnis jei ateitum iskarto su nuotrauka wink.gif
oj,tu gi parasei kad jau breketus des, reiskia tau bus 2 vizitas... bet vistiek 160 manau perbrangu g.gif
Papildyta:
QUOTE(breketininke @ 2010 02 26, 09:10)
Natale, as suzaveta smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  wub.gif ir net pavydu..... blush2.gif

man gali nepavydet tongue.gif geriau Juste arba Svaja idetu savo foto. Kur virs metu nesioja,ten jau vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 26 vasario 2010 - 11:24
natale,reportazeli pateikei cia gera,istikruju po tokiu vaizdu visos manau uzsinores breketu wub.gif thumbup.gif
man kalnelius dejo kai breketam buvo 2 menesiai,dabar as juos jau nuvalgiau biggrin.gif
sapnavau sianakt kad nukrito breketai visi(kaip per ta filmuka su visu lanku),dar kazka bandziau tvarkyt bet neisejo.bet durna i veirdodi nepaziurejau kaip man be ju,nulekiau pas gydytoja,jis sako tau liko 2 menesiai,ir reikejo jiem nukristi,pas gydytojo irgi nebuvo veidrodzio,tai bendro vaizdo nemaciau,buciau nors sapnuose pasidziaugusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 26, 11:26)
Seip tai panoramine nuotrauka kainuoja 40-50 lt  g.gif  dar kartais daro ir sonine nuotrauka. bet dazniausiai uztenka tik panoramines. pirmas vizitas tikrai butu issamesnis jei ateitum iskarto su nuotrauka wink.gif
oj,tu gi parasei kad jau breketus des, reiskia tau bus  2 vizitas... bet vistiek 160 manau perbrangu  g.gif
Papildyta:

man gali nepavydet  tongue.gif  geriau Juste arba Svaja idetu savo foto. Kur virs metu nesioja,ten jau vaizdelis  thumbup.gif

pas mane ir dar nelb pavydetina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 26, 12:27)
natale,reportazeli pateikei cia gera,istikruju po tokiu vaizdu visos manau uzsinores breketu wub.gif  thumbup.gif
man kalnelius dejo kai breketam buvo 2 menesiai,dabar as juos jau nuvalgiau biggrin.gif
sapnavau sianakt kad nukrito breketai visi(kaip per ta filmuka su visu lanku),dar kazka bandziau tvarkyt bet neisejo.bet durna i veirdodi nepaziurejau kaip man be ju,nulekiau pas gydytoja,jis sako tau liko 2 menesiai,ir reikejo jiem nukristi,pas gydytojo irgi nebuvo veidrodzio,tai bendro vaizdo nemaciau,buciau nors sapnuose pasidziaugusi lotuliukas.gif

as ir vakar sapnavau kad mane breketai nukrito biggrin.gif ir bandziau isideti bet nepavyko o kai norejau paziuret i veidrodi suskambejo zadintuvas biggrin.gif
Atsakyti
Labukas. user posted image
Sugrįžau jau iš ortodontės. Pabaiga jau visai arti, priklausys daug per artimiausias 2 savaites kaip judės dantukai.
Nuo pradžių. Šaknys, lankai stovi super, išskyrus 2 dantukus - vienas viršuj, kitas apačioj. Jie truputį pakrypę, tad per 2 savaites turėtų atsitiesint. Jei taip įvyks, už tų 2 savaičių, kovo 12 d. man pašlifuos nelygias viršūnes apačioj ir skirs nuėmimo datą thumbup.gif yahoo.gif user posted image
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 26, 12:27)
natale,reportazeli pateikei cia gera,istikruju po tokiu vaizdu visos manau uzsinores breketu wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

O košmarus dėl dantukų ir aš sapnuoju... Tai breketus nulaužiu, tai dantis iškrito, ta sugedo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 26, 12:26)
Seip tai panoramine nuotrauka kainuoja 40-50 lt  g.gif  dar kartais daro ir sonine nuotrauka. bet dazniausiai uztenka tik panoramines. pirmas vizitas tikrai butu issamesnis jei ateitum iskarto su nuotrauka wink.gif
oj,tu gi parasei kad jau breketus des, reiskia tau bus  2 vizitas... bet vistiek 160 manau perbrangu  g.gif

natale, lb grazios foto, ikvepi tiesiog, ir as laukiu kol ides ir kol matysis rezultatai smile.gif
o del panoramines nuotraukos, patarkit kur vilniuj daro, tada gal pasidaryciau kitur ir ateiciau jau su nuotrauka pas savo daktare, nes jei kitur 100, nesinori permoket uz tapati...
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 02 26, 12:40)
natale, lb grazios foto, ikvepi tiesiog, ir as laukiu kol ides ir kol matysis rezultatai  smile.gif
o del panoramines nuotraukos, patarkit kur vilniuj daro, tada gal pasidaryciau kitur ir ateiciau jau su nuotrauka pas savo daktare, nes jei kitur 100, nesinori permoket uz tapati...

zalgirio poliklinikoj daro nuotraukas. tik kainos nzn tikslios.

stai mano dantukai
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 26 vasario 2010 - 13:00
QUOTE(justyte** @ 2010 02 26, 13:58)
stai mano dantukai

super grazu thumbup.gif o kiek laiko nesioji jau?
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 02 26, 13:10)
super grazu  thumbup.gif  o kiek laiko nesioji jau?

aciu:) metus ir 5men beveik 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 02 26, 13:40)

Prieš dedantis breketus man liepė dvi panoramines nuotraukas pasidaryt, iš priekio ir iš šono, ir už jas sumokėjau apie 90lt. ax.gif manau kainos turi būt visur vienodos, nebent Vilniuj jos užkeltos (aš dariausi Kaune) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2010 02 26, 10:59)
Sveikos  4u.gif
man breketukus des kovo 4 d., jau ne uz kalnu.. ax.gif  kalbejot apie panoramine nuotrauka ir kaina, 50-100lt, mano gydytoja sake jog pacioj pradzioj pries dedant reikes pasidaryt nuotrauka-160 lt, tai cia kai deda breketus tik panoramine ir daro ar dar kazka papildomai? nes tada didelis skirtumas reiskia 160 lt ir 50lt, gal zino kas kur pigau daro nei mano gydytoja?  smile.gif ir gal kas lankosi pas gyd. Budriene, kokie atsiliepimai?

Zalgiro klinikoje daro panoramine nuotrauka, tai kaina juokinga - apie 12 lt smile.gif ar kazkas panasaus smile.gif
Atsakyti