Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(natale @ 2010 02 06, 08:53)
Visi bijo Latkauskienes  lotuliukas.gif  kam tas gydymas, jei tau nuimti reikia ir plokstele pagaminti  doh.gif  nu manau dar dantu maketu gali prireikti  ax.gif
Papildyta:

Aha, kai ji aprase tapie ta gydyma su tais "vinukais" tai as iskarto apie tave pagalvojau. bet jei tau tas "malonumas" sviestu tai  tu jau senai zinotum.

joo,as nelabai supratau kas jai blogai,o ji pabego ir neatraso..
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 02 06, 21:32)
O as pasiguosiu  verysad.gif Atsidurem su maziuku ligonineje, ir teko praleisti vizita. O turejo klijuoti apacia  cray.gif Tai dabar neaisku kada priims  unsure.gif Pirmadieni skambinsiu tartis  unsure.gif

vaje...sveikit..na gal greit priims 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif To labai tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 02 06, 13:17)
Rimtai lauksi iki vasaros galo kad breketus nuimtu??  blink.gif  blink.gif

dalis tiesos yra, gal nenori apsiimti, nes nezino situacijos. as kaip supratau po breketu nuemimo reikia dar kelis kartus apsilankyti pas gyd na kad paziuretu, ar viskas vietoj, ar dantukai nesikreivalioja, tai jei vienas gyd gyde, o kitas nuima, kur tada kreiptis jei veliau kokiu problemu kiltu, nei vienas nenoretu pilnos atsakomybes tada g.gif

na, is tos puses as ir suprantu. bet juk man tereik nuimt. nebereik suverzimu ir pan. aij, vopsim, lauksiu vasaros pab. mirksiukas.gif nes pradesiu kursus lankyt, tai negalesiu jau taip laisva ranka nusiimt. tiesiog isties manau, kad yra kazi koks karterinis susitarimas. kad viens i kito darza "nesiktu". nes cia bele kokie pinigai "darosi"... cool.gif
Atsakyti
o aš pirmadienį jau lėksiu paveržimui ir separacinėms pas ortodontę..laukiu nesulaukiu kada sudės apačią 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2010 02 05, 13:28)
o jau temeliu grazumas...  thumbup.gif
ir ta proga sarasa praretinot?  ax.gif  ax.gif
as dar savo kelio i holiwooda tai nebaigiau  hihihi.gif

na nepyk 4u.gif tiesiog prasiau anoj temoj kad surasytu naujai visa sarasa.. nes labai daug nesilankanciu.. tai kas man neparase ta istryniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 05, 22:42)
Sveikos,  as kazkada ir buvau uzvedus tema apie ortodontinius implantus, tai yra tokie straigteliai kuriuos isuka i kaula..
Toki malonuma as ir turiu, kainavo man jis 500lt  doh.gif  Turiu viena apacioje sone.
Nebuvo skausminga procedura kaip tikejausi..suleido nuskausminamus, beveik nieko nejutau..
Dabar prie to implanto yra prikabintas toks siulas ir jis priristas prie lanko, daro tempima i apacia nes vienoje puseje dantukai per auksti, o kitoje zemesni, yra asimetrija..
gal suprantamai paaiskinau  mirksiukas.gif
rodyti nelb yra ka, internetineje foto beveik taip pat  kaip pas mane  smile.gif
user posted image

labai aciu uz taip reikalinga info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano ortodonte, pas kuria tada buvau, paaiskino, kad situ "vinuku" reikia tam, kad butu atrama, kad taip galetu dantis traukti is priekio i gala, nes neva galiniai dantys greiciau eitu i prieki nei priekiniai atgal. ir pasake, kad reikia net 4 ! as tai jau manau, kad cia bandoma apiplesti vidury baltos dienos..... unsure.gif
Atsakyti
kike jums dienu po sudejimo buvo tas erzinantis skausmas pajudinus dantukus netycia arba atkast negalejimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 02 07, 11:18)
kike jums dienu po sudejimo buvo tas erzinantis skausmas pajudinus dantukus netycia arba atkast negalejimas? 4u.gif

Suprantu, ka turi minty doh.gif pas mane ir ta pati stadija siuo metu...bet siandien jau kaip ir geriau bigsmile.gif gal pripratau...is pradziu tai net prisiliest negalejau prie priekiniu dantuku (man juos priekin vercia, kad sakandi atstatyt), jau jei kokiu saukstu baksteli - tai ojojoj....Galiu pasakyt, kad labai greit jauciasi rezultatas, man kiekviena ryta vis kitaip biggrin.gif matytis dar nesimato (3dienos biggrin.gif ), bet jauciasi tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 02 07, 09:40)
labai aciu uz taip reikalinga info  4u.gif  4u.gif  4u.gif
mano ortodonte, pas kuria tada buvau, paaiskino, kad situ "vinuku" reikia tam, kad butu atrama, kad taip galetu dantis  traukti is priekio i gala, nes neva galiniai dantys  greiciau eitu i prieki nei priekiniai atgal. ir pasake, kad reikia net 4 ! as tai jau manau, kad cia bandoma apiplesti vidury baltos dienos..... unsure.gif

... ir svarbiausia, kad neirodysi, jog gali but ir kitaip! biggrin.gif na, bet ziurekim i viskas is teigiamos puses- nusiteik kad tau isties reikia keturiu vinuku. tad jei jau nusprendei detis bereketus- sukasi dantis ir mokesi! tongue.gif o kas belieka? ax.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 02 07, 12:18)

Man trecia diena po sudejimo prasidejo tokie pojuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 02 07, 12:18)

Sveikos mergaitės smile.gif tik kelias dieneles neapsilankiau, ir jau nauja tema žiūriu thumbup.gif ačiū Shin, kad įtraukei mane į sąrašiuką drinks_cheers.gif

Man tai taip idomiai, kelias dienas po sudejimo buvo jie jautroki, net nepavadinčiau to skausmu, tiesiog toks tempimas atsirasdavo kai pajudindavau priekinius dantukus. unsure.gif Po kokios savaites lyg aprimo, jau net minkšto maisto ir atsikast su jais galedavau mirksiukas.gif O dabar, kai jau beveik trys savaites breketams, tai vėl vienas priekinis, ir antrukas leidžia apie save žinot, bet užtai jau jaučiu pokyčius thumbup.gif tie abu jaučiasi kad mažumėlę atgal pavažiavo, nes prieš tai atsikiše buvo, nes jau sukasti trukdo. Neblogi pokyčiai kai pagalvoji, o dar tik trys savaites smile.gif
Atsakyti