Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos, as kazkada ir buvau uzvedus tema apie ortodontinius implantus, tai yra tokie straigteliai kuriuos isuka i kaula..
Toki malonuma as ir turiu, kainavo man jis 500lt doh.gif Turiu viena apacioje sone.
Nebuvo skausminga procedura kaip tikejausi..suleido nuskausminamus, beveik nieko nejutau..
Dabar prie to implanto yra prikabintas toks siulas ir jis priristas prie lanko, daro tempima i apacia nes vienoje puseje dantukai per auksti, o kitoje zemesni, yra asimetrija..
gal suprantamai paaiskinau mirksiukas.gif
rodyti nelb yra ka, internetineje foto beveik taip pat kaip pas mane smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 05, 22:42)
Sveikos,  as kazkada ir buvau uzvedus tema apie ortodontinius implantus, tai yra tokie straigteliai kuriuos isuka i kaula..
Toki malonuma as ir turiu, kainavo man jis 500lt  doh.gif  Turiu viena apacioje sone.
Nebuvo skausminga procedura kaip tikejausi..suleido nuskausminamus, beveik nieko nejutau..
Dabar prie to implanto yra prikabintas toks siulas ir jis priristas prie lanko, daro tempima i apacia nes vienoje puseje dantukai per auksti, o kitoje zemesni, yra asimetrija..
gal suprantamai paaiskinau  mirksiukas.gif
rodyti nelb yra ka, internetineje foto beveik taip pat  kaip pas mane  smile.gif
user posted image

ne nu as tikrai niekada negalejau pagalvoti, kad tokius dalykus galima daryti, ir taip kardinaliai keisti dantukus...
bet atrodo tai lig butu labai skausminga. o dabar nejauti ten antikunio isukto?
Atsakyti
As kaip bijojau, bet sakau neskaudejo del vaistuku, tik po to ta vakara atejo skausmas, geriau ibumetino ir antibiotikus..
o siaip nejauciu nieko, nekliuva, tik su liezuviu palietus jauciasi toks astresnis kampukas mirksiukas.gif
kad tik padetu, viskam pasiryzus rolleyes.gif

dar kai drauges draugei pranesiojus 4m breketus dantiukai pradejo gryzineti, ir plokstele nesioja, tai jau visai nebezinau ka galvotu, ji pas Kirkuti lankosi, bet zinoma gydytojas manau ne prie ko..
Atsakyti
Sveikos,  as kazkada ir buvau uzvedus tema apie ortodontinius implantus, tai yra tokie straigteliai kuriuos isuka i kaula..
Toki malonuma as ir turiu, kainavo man jis 500lt  doh.gif  Turiu viena apacioje sone.
rodyti nelb yra ka, internetineje foto beveik taip pat  kaip pas mane  smile.gif
user posted image

tu mane labai sugluminai su paasikinimu,gal galetum siauriau,nes nesuprantu ka turejai omenyje,kad dantukai per auskti ar per zemi?
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2010 02 05, 14:08)
Taip, bet man minejo, kad pvz nuemimas - dar 500lt papildomai. Ta plokstele PO - vel kazkiek dar? g.gif tai uzdedant nera pvz kokio uzdejimo mokescio, uz klijus papildomai ir etc? biggrin.gif
Dar taip idomiai, kai skaiciavo kiek is viso gausis - tai atkreipiau demesi, kad sako vizitas 50-200lt, bet galutine suma buvo tokia, lyg visi vizitai butu po 200lt smile.gif Ar cia taip apsidraudimui, ar tu po 50lt apsilankymu is tiesu nebuna?

Dar del tu damon breketu - paskaicaivau, kad jei nesioji dvejus metus, tai ju kaina atsiperka vien del retesniu apsilankymu. Ar is tiesu taip?

kiek breketu nuemimas???? blink.gif blink.gif blink.gif 500?!!!! jezusmarija... blink.gif Plokstele PO- isties atskirai eina. jei pasake tau, kad berektai virus tarkim 2000- vadinas ta karta tiek ir bus. nebent ten tos gumeles dar papildomai 10-20lt gali kanuot, dar tas vaskas... rolleyes.gif po 50lt tai enmanau kad buna.. biggrin.gif man pigiausias buvo 80lt, kai tik siek tiek apacia teko paverzt.. visus kitus kartus 150, 180 ir tt.. vien zo- ziauriai.
beje, info breketuotom- jei mastysit begt pas kita gydytoja- ziauru!- neisdegs. odontologu mafija egzistuoja! ph34r.gif - nei vienas nenori priimt, atseit etika, nezino gydymo ir tt.. ir dzin, kai sakai, kad jau pati gydytoja sake, jog bus galima nuimt breketus.. doh.gif pavargau. sakiau, isvis vaziuosiu tada tik vasaros gale kartu su vyru! vsio aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2010 02 06, 02:48)
kiek breketu nuemimas????  blink.gif  blink.gif  blink.gif 500?!!!! jezusmarija...  blink.gif Plokstele PO- isties atskirai eina. jei pasake tau, kad berektai virus tarkim 2000- vadinas ta karta tiek ir bus. nebent ten tos gumeles dar papildomai 10-20lt gali kanuot, dar tas vaskas...  rolleyes.gif po 50lt tai enmanau kad buna..  biggrin.gif man pigiausias buvo 80lt, kai tik siek tiek apacia teko paverzt.. visus kitus kartus 150, 180 ir tt.. vien zo- ziauriai.
beje, info breketuotom- jei mastysit begt pas kita gydytoja- ziauru!- neisdegs. odontologu mafija egzistuoja! ph34r.gif - nei vienas nenori priimt, atseit etika, nezino gydymo ir tt.. ir dzin, kai sakai, kad jau pati gydytoja sake, jog bus galima nuimt breketus..  doh.gif pavargau. sakiau, isvis vaziuosiu tada tik vasaros gale kartu su vyru! vsio aggressive.gif

Visi bijo Latkauskienes lotuliukas.gif kam tas gydymas, jei tau nuimti reikia ir plokstele pagaminti doh.gif nu manau dar dantu maketu gali prireikti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 05, 23:54)
tu mane labai sugluminai su paasikinimu,gal galetum siauriau,nes nesuprantu ka turejai omenyje,kad dantukai per auskti ar per zemi?

Aha, kai ji aprase tapie ta gydyma su tais "vinukais" tai as iskarto apie tave pagalvojau. bet jei tau tas "malonumas" sviestu tai tu jau senai zinotum.
Atsakyti
user posted image

oho,o dar ir taip buna ?? blink.gif kaip cia taip ? cia juk "izgerti" reikejo ta virsutini geleziuka .. blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 02 06, 00:25)
As kaip bijojau, bet sakau neskaudejo del vaistuku, tik po to ta vakara atejo skausmas, geriau  ibumetino ir antibiotikus..
o siaip nejauciu nieko, nekliuva, tik su liezuviu palietus jauciasi toks astresnis kampukas  mirksiukas.gif
kad tik padetu, viskam pasiryzus  rolleyes.gif

dar kai drauges draugei pranesiojus 4m breketus dantiukai pradejo gryzineti, ir plokstele nesioja, tai jau visai nebezinau ka galvotu, ji pas Kirkuti lankosi, bet zinoma gydytojas manau ne prie ko..

sveikos 4u.gif

vaje...tai kadfaryt kad taip nebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2010 02 06, 01:48)
...
beje, info breketuotom- jei mastysit begt pas kita gydytoja- ziauru!- neisdegs. odontologu mafija egzistuoja! ph34r.gif - nei vienas nenori priimt, atseit etika, nezino gydymo ir tt.. ir dzin, kai sakai, kad jau pati gydytoja sake, jog bus galima nuimt breketus..  doh.gif pavargau. sakiau, isvis vaziuosiu tada tik vasaros gale kartu su vyru! vsio aggressive.gif

Rimtai lauksi iki vasaros galo kad breketus nuimtu?? blink.gif blink.gif

dalis tiesos yra, gal nenori apsiimti, nes nezino situacijos. as kaip supratau po breketu nuemimo reikia dar kelis kartus apsilankyti pas gyd na kad paziuretu, ar viskas vietoj, ar dantukai nesikreivalioja, tai jei vienas gyd gyde, o kitas nuima, kur tada kreiptis jei veliau kokiu problemu kiltu, nei vienas nenoretu pilnos atsakomybes tada g.gif
Atsakyti
Bet man keista: negi taip jau negali rasti laiko nuėmimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 06, 16:30)
Bet man keista: negi taip jau negali rasti laiko nuėmimui  g.gif

nesamone kazkokia g.gif
Atsakyti
O as pasiguosiu verysad.gif Atsidurem su maziuku ligonineje, ir teko praleisti vizita. O turejo klijuoti apacia cray.gif Tai dabar neaisku kada priims unsure.gif Pirmadieni skambinsiu tartis unsure.gif
Atsakyti