Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(StOp! @ 2010 02 15, 16:35)
Sveikos  4u.gif

Na va man jau ketvirta diena kai esu breketais , bet vis dar skausmas žvėriškas  unsure.gif Be vaistų niekur kojos nekeliu.. Per kiek jums laiko praėjo skausmas? Nes man jau taip atsibodo , net kartais norisi paimti ir nusirauti tuos breketus  blush2.gif  biggrin.gif

Sveika, na man kai virsu uzdejo tai skaudejo tik kita diena. o savaitele valgyt neviska galejau. su apacia ilgiau kankinaus, bet tai nebuvo toks skausmas kad reiktu vaistus gerti. nuo zmogaus turbut priklauso kaip jis sugeba skausma pernesti. seip man nimesil padeda, veikia 12h. mirksiukas.gif kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Tai nimesil ir geriu biggrin.gif 4u.gif
O kai jums uždėjo bent kažkiek pirmomis dienomis šveplavote ar ne? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo StOp!: 15 vasario 2010 - 18:43
QUOTE(StOp! @ 2010 02 15, 18:43)
Tai nimesil ir geriu  biggrin.gif  4u.gif
O kai jums uždėjo bent kažkiek pirmomis dienomis šveplavote ar ne?  g.gif  g.gif

ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 02 15, 19:37)

as ir maniau kad ne hihihi.gif bet sake kad biski svepluoju mastau.gif bet ne pirmom dienom, o kai virsutinius dantukus atstate i lanka (jie pas mane pasirodo buvo palinke i vidu) ir gavosi tarpas tarp virsutiniu ir apatiniu dantu. tai sako kad jauciasi toks lengvas svaplavimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 15, 19:47)
as ir maniau kad ne  hihihi.gif bet sake kad biski svepluoju  mastau.gif bet ne pirmom dienom, o kai virsutinius dantukus atstate i lanka (jie pas mane pasirodo buvo palinke i vidu) ir gavosi tarpas tarp virsutiniu ir apatiniu dantu. tai sako kad jauciasi toks lengvas svaplavimas  blush2.gif

Nu va ir pas mane yra tas lengvas šveplavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2010 02 15, 17:43)
Tai nimesil ir geriu  biggrin.gif  4u.gif
O kai jums uždėjo bent kažkiek pirmomis dienomis šveplavote ar ne?  g.gif  g.gif

as truputi sveplavau kelias dienas, bet manau vien del to, kad uzdejo breketus virsuj ir apacioj ir dar kalnelius uzlipde, tai norint normaliai kalbeti reikejo daug daugiau pastangu ideti, na daugiau issizioti ir panasiai... jau buvau visai pamirsus! smile.gif

o kad skauda, tai gerai, vadinasi kazkas vyksta! cia tas gerasis skausmas, greit jau turetu praeiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 02 15, 22:42)
as truputi sveplavau kelias dienas, bet manau vien del to, kad uzdejo breketus virsuj ir apacioj ir dar kalnelius uzlipde, tai norint normaliai kalbeti reikejo daug daugiau pastangu ideti, na daugiau issizioti ir panasiai... jau buvau visai pamirsus!  smile.gif

O aš pati taip nekantriai laukiu, kada galėsiu patirti tą patį ką ir jūs... Tikrai nebesulaukiu kada pagaliau būsių su breketais, apie tai jau taip seniai svajojau. wub.gif
O atrodo, kad dienos kaip niekad lėtai slenka. doh.gif

P.S. Sorry už poster_offtopic.gif Užsisvajojau :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaFatale: 15 vasario 2010 - 22:48
P. P. S. Tačiau kiek domėjausi, kad po breketų nešiojimo susitvarkius dantų padėčiai kartais net "susitvarko kalba", t.y. žmogus pradeda aiškiau tarti žodžius.
Gal kas nors jaučiate kokių pasikeitimų savo "tarmėje"?
Būtų tikrai labai įdomu apie tai ką nors sužinoti iš "pirmų lūpų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EvaFatale: 15 vasario 2010 - 22:55
QUOTE(EvaFatale @ 2010 02 15, 21:54)
P. P. S. Tačiau kiek domėjausi, kad po breketų nešiojimo susitvarkius dantų padėčiai kartais net "susitvarko kalba", t.y. žmogus pradeda aiškiau tarti žodžius.
Gal kas nors jaučiate kokių pasikeitimų savo "tarmėje"?
Būtų tikrai labai įdomu apie tai ką nors sužinoti iš "pirmų lūpų".

bent jau as kol kas tai nejauciu jokio pagerejimo, net negirdejau apie toki dalyka blink.gif .. gal cia kai jau nuima breketus, bet man atrodo gal cia nebent ekstremaliais atvejais

kada gi jau tau issvajotieji breketai? jau buvai konsultacijose (gal anksciau rasei, nepamenu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 02 15, 19:47)
as ir maniau kad ne  hihihi.gif bet sake kad biski svepluoju  mastau.gif bet ne pirmom dienom, o kai virsutinius dantukus atstate i lanka (jie pas mane pasirodo buvo palinke i vidu) ir gavosi tarpas tarp virsutiniu ir apatiniu dantu. tai sako kad jauciasi toks lengvas svaplavimas  blush2.gif

Kiek laiko užtruko, kol atsilenkė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 16, 09:47)
Kiek laiko užtruko, kol atsilenkė?  4u.gif

po 3 men jau buvo rezultatas geras ax.gif as panikoj buvau atejau i vizita ir sakau kad vaizdas niekoks g.gif lb didelis tarpas tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio, nes dantukai pavaziavo i prieki. o Dalia sako kad dar neviskas dar turetu tiesintis. tik vienas pirmukas nenoriai juda, dar biski uzsilenkes, bet uztat gerai matosi skirtumas kad kt dantukai tieisiai stovi, o sitas uzsilenkes. P.S. bet to sveplavimo galetu ir nebut doh.gif jaciu taip ir bus kol neprades sakandi taisyti. o kada tai nebus dar neaisku. nes vizitas kovo2 d ir sake kad tik vielas keisim.
o kaip tavo dantukai ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 16 vasario 2010 - 10:14
QUOTE(natale @ 2010 02 16, 10:13)
o kaip tavo dantukai ? ax.gif

Tikriausiai lenkiasi, nes tarp pirmų ir antrų nedideli tarpukai atsivėrė. Bet šiaip pokyčių nematau. Dar anksti turbūt
Atsakyti