Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

na man jau vakar sudėjo apačią...skauda truputuka, bet blogiausia tai, kad visiškai nemoku valgyt... o galuose liko atsikišusios vielutės-viename šone ji gražiai užlenkta ir netrukdo, o kitame irgi užlenkta, bet kažkaip atsikišus ir braižo siaubingai žandą. be vaško, tai kaip be rankų. man dantukai iki galo nesusikanda, todėl kažka kramtyti lygu iššukiui schmoll.gif o kaip jums? gal kažkas pasikeis?
Atsakyti
Tikrai pasikeis. Man buvo daktare uzlipdzius kalnelius ant dantuku, specialiai, kad neitu sukast dantu, kad atpalaiduotu virsu nuo apacios. Is pradziu keista, bet greit apsipranti mirksiukas.gif
Et, kaip baltai pavydziu, kad jau apacia pasipuosei 4u.gif
Atsakyti
na tikiuosi... kai sudejo virsu, tai as nieko nemalonaus nejauciau ir valgiau normaliai viska ka norejau... o dabar tai ne tiki skauda, bet ir valgyt reikia tik kosytes doh.gif reiks padaryt nuotraukyte ir tada ikelsiu - galesit visos paziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 02 13, 14:10)
Ir velgi ateinu guostis  verysad.gif Kadangi savo vizita pas daktare praleidau guledama ligoninej su vaiku, pasiskambinau uzsirasyt per naujo. Ir ka gi - mano daktare atostogauja, liepe pasiskambinti i kabineta ir uzsiregistruot. Artimiausias laikas, kuri pasiule - kovo 8  doh.gif Turejau eiti vasario 1 virsu paverzt ir apacia suklijuot. Tai vietoj to dabar visas menuo su virsum bergzdziai nuplaukia  cry.gif

eina sau, truputi nepasiseke... keista kad net 5 savaites reikia laukti, o jei butu koks emergency, na pvz nukristu breketukas ar kas nutruktu, negi irgi nepriimtu???? nors aisku breketuku klijavimui reikia daugiau laiko, bet bent jau paverzima galejo padaryti.. unsure.gif
na nenusimink labai, negalvok kad visai bergzdziai nesioji, nes vistiek gi dantukus laiko breketukai. va mano drauge anglijoj gyvena, o i lt vazineja i paverzimus, tai va jai tai tas laikas isvis uzsitese, nes tai gyd negali, tai jos is darbo neisleidzia... nenusimink, per kancias i zvaigzdes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 02 13, 17:01)
keista kad net 5 savaites reikia laukti, o jei butu koks emergency, na pvz nukristu breketukas ar kas nutruktu, negi irgi nepriimtu????

Matai, gydytoja pati man pasake, kad skambindama i kabineta registruotis pasakyciau, jog man valandos laiko reikia. Tai ta valanda arciausiai ir buvo kovo 8 doh.gif O vien del paverzimo jau nebeklausiau, a taip a taip jau doh.gif Nors ten ir uzdejo salia manes sauktuka, kad skambins, jei tik atsilaisvintu laikas koks nors anksciau, bet netikiu kad atsilaisvins schmoll.gif

Jei emergency - tai tada turbut priimtu, bet cia gali gi laukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 13 vasario 2010 - 19:17
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 13, 14:50)
sveikos,

ar alite parasyti kaip vadinasi vaskas apklijuot breketa? ir kur ji galima isigyti. man paskutiniai breketai zandus pritryne doh.gif  per daug matyt vakar snekejau ir juokiausi klasioku susitikime  biggrin.gif

jei kaune tai tik toj vaistineje kur prie kmumk kur dantu klinika ir vaistine yra, kiek pamenu tik ten, o ortodontas nedave? nes maniskis duodavo daug, kad uztektu ilgam smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Man va vakar breketukas atsoko, ir kaip tycia per ilgaji savaitgali unsure.gif Zandus irgi drasko, tai ant tu vieluciu pastoviai 24val per para vaska klijuoju biggrin.gif Tokios ir naujienos
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 02 14, 12:20)
Labas rytas  mirksiukas.gif Man va vakar breketukas atsoko, ir kaip tycia per ilgaji savaitgali  unsure.gif Zandus irgi drasko, tai ant tu vieluciu pastoviai 24val per para vaska klijuoju  biggrin.gif Tokios ir naujienos

Laikykis 4u.gif nezinau to jausmo kai atsiklijuoja, nes man niekada to nebuvo, bet numanau kad labai braizo...
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 02 14, 12:20)
Labas rytas  mirksiukas.gif Man va vakar breketukas atsoko, ir kaip tycia per ilgaji savaitgali  unsure.gif Zandus irgi drasko, tai ant tu vieluciu pastoviai 24val per para vaska klijuoju  biggrin.gif Tokios ir naujienos

nea nedave schmoll.gif blink.gif
o as vln, tai neisivaizduoju kur jo gaut, ir dar sventinem dienom doh.gif uzkisu bent vatos, siek tiek geriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 14, 13:42)
nea nedave  schmoll.gif  blink.gif
o as vln, tai neisivaizduoju kur jo gaut, ir dar sventinem dienom doh.gif  uzkisu bent vatos, siek tiek geriau unsure.gif

vilniuje as nezinau kur gauti, bet ne kiekvienoje vaistineje tikrai.. laikykis, kaip nors iki treciadienio..
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2010 02 13, 20:17)
Matai, gydytoja pati man pasake, kad skambindama i kabineta registruotis pasakyciau, jog man valandos laiko reikia. Tai ta valanda arciausiai ir buvo kovo 8  doh.gif O vien del paverzimo jau nebeklausiau, a taip a taip jau  doh.gif Nors ten ir uzdejo salia manes sauktuka, kad skambins, jei tik atsilaisvintu laikas koks nors anksciau, bet netikiu kad atsilaisvins  schmoll.gif

Jei emergency - tai tada turbut priimtu, bet cia gali gi laukt  g.gif

Sveikutes! Jei emergency, turetu priimti greiciau, bent mane visada priimdavo ir as visada gydytojai skambindavau tiesiai, o ne i registratura. Ir priimdavo ar ta pacia diena ar kita.
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2010 02 14, 11:42)
nea nedave  schmoll.gif  blink.gif
o as vln, tai neisivaizduoju kur jo gaut, ir dar sventinem dienom doh.gif  uzkisu bent vatos, siek tiek geriau unsure.gif

o gyd mobilaus neturi? man tai dave dar kazkoki numeri kur galima ir sekmad ir svenciu dienom skambinti...

man breketukas irgi buvo nusilupes, tai gyd kita diena prieme, bet iki to laiko ta viela manes vos is proto neisvare, nes tiesiog ilgas galas styrojo i zanda isiremes ir nelabai ten tas vaskas padejo. nebent didelis vatos gabalas doh.gif
Atsakyti