QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 12, 09:29)
Panos,cia gal jau tos kur nebenesioja irgi pamatys,ar jie slifuoja(lygina )dantis?
o tu savo gydytojo neklausei sito klausimo??

QUOTE(ajaja @ 2010 02 12, 10:34)
ne,kazkaip nepaklausiu,atrodo nueisiu klausinesiu,o kai nueinu ir tyliu

QUOTE(ajaja @ 2010 02 12, 10:27)
saunu, dziaugiuosi, kad gavai geru naujienu
o tai tau vel panoramine dare ir lygino su ta kur darei pries breketus?? o dabar viela jau tiesi apacioj?? kuriuos breketukus perklijavo??? jei po 2 savaiciu tai turbut gerai, stebes ar i ta puse viskas juda kur reikia.
man toks vaizdas, kad tau turetu apacia skaudeti jei viela dabar tiesi

man toks vaizdas, kad tau turetu apacia skaudeti jei viela dabar tiesi

Viela apačioj tiesi dabar, vakare pafotkisiu. Panoramine darė prieš keletą mėnesių, į tą žiūrėjo. Peklijavo priekinius breketus. Skaudena, bet labai nestipriai, tikėjaus stipriau kad bus

Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 12, 10:29)
Panos,cia gal jau tos kur nebenesioja irgi pamatys,ar jie slifuoja(lygina )dantis?
Maniškius sakė šlifuos, kai lankai jau bus gražūs, t.y. pačioj breketų kelionės pabaigoj

man irgi slifavo pries nuemima
dantu vainikas cia kas?
Sveikos
Kažkada čia dar seniau pas jus buvau atėjus pasikonsultuoti , o vat jau šiandien sudėjo man breketukus , tai jeigu galima jungiuosi prie jūsų

Kažkada čia dar seniau pas jus buvau atėjus pasikonsultuoti , o vat jau šiandien sudėjo man breketukus , tai jeigu galima jungiuosi prie jūsų

QUOTE(StOp! @ 2010 02 12, 17:46)
Sveikos

tai sveika prisijungusi,kokius breketukus sudejo?

QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 12, 18:26)
Metalinius

sveikos, mielosios,
manau greitu metu jungsiuos ir as i jusu buri...
vyra turiu, vaika padovanojau teciui db galiu trumpam pabut negrazi....
marinavau sia minti jau daugiau nei metus bet niekaip nesiryzdavau...todel db nusprendziau arba db arba db...tai intensyviai ieskausi odontologo...gal galite kas parekomenduoti koki odontologa Klaipedoje? ir del tu kainu..
jei deciausi tuos metalinius tik virsutiniam zandikauli tai kaina (bendra) eitu nuo 2000lt. ir kokios kainos vieno vizito metu?
dekui.

marinavau sia minti jau daugiau nei metus bet niekaip nesiryzdavau...todel db nusprendziau arba db arba db...tai intensyviai ieskausi odontologo...gal galite kas parekomenduoti koki odontologa Klaipedoje? ir del tu kainu..

dekui.
Sveika , as Klaipedoje pas Liatukiene lankausi, metaliniai breketai man kainavo 1560+1560.
vizitai vidutiniskai po 100lt, kas 3 savaites..(lanka keicia, paverzia, aktyvuoja...)
dantuku higiena, virsus + apacia 200..
zodziu pinigeliu yra kur det..
paskaiciavau jau sumoketa kazkur 5000... sake visas gydymas kainuos tarp 6-7
o dar nesiosiu manau kokius metus..
o kur dar nuemimas, ploksteles, higiena..
Siaip tau viska pati papasakos konsultacijos metu, jei pas ja eisi
vizitai vidutiniskai po 100lt, kas 3 savaites..(lanka keicia, paverzia, aktyvuoja...)
dantuku higiena, virsus + apacia 200..
zodziu pinigeliu yra kur det..
paskaiciavau jau sumoketa kazkur 5000... sake visas gydymas kainuos tarp 6-7

o dar nesiosiu manau kokius metus..
o kur dar nuemimas, ploksteles, higiena..
Siaip tau viska pati papasakos konsultacijos metu, jei pas ja eisi

QUOTE(StOp! @ 2010 02 12, 18:12)
Sveika prisijungus

Nusiusk savo duomenis Shin i AZ ir ji tave itrauks i sarasiuka kitos temos pradzioj
QUOTE(Kenguriux @ 2010 02 12, 18:18)
sveikos, mielosios,
vyra turiu, vaika padovanojau teciui db galiu trumpam pabut negrazi....
jei deciausi tuos metalinius tik virsutiniam zandikauli tai kaina (bendra) eitu nuo 2000lt. ir kokios kainos vieno vizito metu?
dekui.

dekui.
labai saunu, kad musu burys dideja, o kokios pas tave problemos su dantukais??
del gydytoju paziurek pirmam temos puslapy

uz vizitus merginos moka priklausomai nuo to ka daro, bet man atrodo vidutiniskai 100-150lt