Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 08, 19:25)
Mamytės patarkit, kas be vaistukų, tai yra iš natūralių produktų niežulį mažina?kažkaip baisu taip ištisai tą zyrtec duoti, jau net pilvukas nuo jo skaudėjo. o kaip paskaičiau, kad deja, pagal jus, kad ta pižama irgi jo nenuima, tai turbūt neverta tokius pinigėlius mokėt, ar ne. ech, net nežinau...ką bedaryt

Kaip noreciau ir as ta stebuklinga recepta suzinot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 02 08, 16:41)
o niezuli kiek apramina?

Na siek tiek tam kartui, ta beprotiska biski apramina, bet nuolatinis vistiek lieka.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 08, 17:25)
Mamytės patarkit, kas be vaistukų, tai yra iš natūralių produktų niežulį mažina?kažkaip baisu taip ištisai tą zyrtec duoti, jau net pilvukas nuo jo skaudėjo. o kaip paskaičiau, kad deja, pagal jus, kad ta pižama irgi jo nenuima, tai turbūt neverta tokius pinigėlius mokėt, ar ne. ech, net nežinau...ką bedaryt

Iš natūralių priemonių ... LiloSun kažkada buvo aprašius, kad kažkuriuo metu padėjo vėsūs ramunėlių ir našlaičių kompresai. Ausru vaikiukui vietoj antihistamininių puikiai suveikia prieš miegą duodami keli maistinės jūros druskos kristalėliai, užgeriami vandeniu. Mano dičkei kiek sumažindavo niežulį maudynės negyvosios jūros druskos vonelėj. Šiuo metu išbandinėjam kedrų aliejų.
Kažkokiam straipsnyje dar skaičiau, kad nuo niežulio gali padėti soda - keletas šaukštų į vonią (mum nepadėjo). Eterinis mėtų aliejus, įlašintas į naudojamą aliejų ar sviestą galbūt gali kažkiek padėti (mum taipogi nesuveikė). F.Taunytė siūlo guldytis vaiką šalia savęs ir vėsiu vandeniu suvilgyta ranka braukti jam per niežtinčias vietas (bet spėju, kad čia efektas labai jau trumpalaikis).
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 08, 18:36)
Kaip noreciau ir as ta stebuklinga recepta suzinot  verysad.gif

nakties bijau, kaip didžiausio savo košmaro, atrodo dieną nieko, taip neniežti, nu ateina naktis ir prasideda, šiąnakt pusę nakties reikėjo pražaist, kad tik mintys vaiko nukryptų nuo niežulio. skaudu, kai negali niekuom padėti..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2010 02 08, 17:03)
Sveikos mamos,

Na mano dukriukui tik 24 vasario bus trys men. bet kažkaip galvoju , kad gal mus užpuolusi šita liga. daktarai sakė , kad alergija. atsisakiau visų baltym, veidukas šiuo metu neišbertas, bet apie burnytę toks isšsausėjimas dar yra, net iki kraujo, nes ji čiulpia kumštuką, tačiau manau niežti jai, nes kai pakeliu ant rankų ji veiduką trina man į bliuskutę. išbertos rankytės, kojytės tokiais mažais spuogeliais ir tokie kai kur šiurkštūs ploteliai.
tepu kūną po maudynių exomeda Aderma lasjonu ,o veiduką kremu. bet va ploviau ją su vaikišku muilu,kaip suprantu to daryti negalima. kokį muilą jūs naudojate, kurį galima įsigyti leituvoje? ar panašūs simptomai, nes pas alergologę dar nebuvom, bet tiesiog aš speju, kad mums gali būti šita liga, nes bėrimas po dviejų savaičių nepraeina.

maniškio simptomai panašųs, tik išplitę ne po visą kūnelį. Dabar prausiamės su juoduoju afrikietišku muilu. mums labai tinka. iki jo perbandėm viską, ką galėjom rasti Lietuvos. Jei nori pabandyti, galiu ir tau gabaliuką atpjaut no savi dižiojo siuntinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 08, 17:43)
nakties bijau, kaip didžiausio savo košmaro, atrodo dieną nieko, taip neniežti, nu ateina naktis ir prasideda, šiąnakt pusę nakties reikėjo pražaist, kad tik mintys vaiko nukryptų nuo niežulio. skaudu, kai negali niekuom padėti..... verysad.gif

Deja deja, mes taip menesi zaidem, nes prie to niezulio dar ir ilciukai dygo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2010 02 08, 17:42)
Šiuo metu išbandinėjam kedrų aliejų.

Parasyk po to ar tiko. Nes irgi skaiciau apie jo niezuli slopinancias savybes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2010 02 08, 18:27)
Nu va, tas pats, kaip ir LiloSun mergytei  unsure.gif 
O kaip su pačia odele? Ar dabar blogiau, nei anksčiau buvo? Akimi matomos alerginės reakcijos stipresnės?

Na,palyginus su tuo, kaip buvo pries metus tikrai geriau,dabar beria tik kojytes ir plastakas,o anksciau buvo visa istisai isberta, bet pagal tyrimus...tai viskas tik blogyn g.gif
Atsakyti
Mamytės, o kaip jums graikiškų riešutų aliejus? Gal bandėt kuri? Man čia šeimos gydytoja pasiūlė...
Atsakyti
sveikos mamytes.
tiek idomybiu cia perskaiciau.
del to excipial pruri lotio ir as turiu nuomone- patyrima: viena karta lyg ir apmalsino niezuli keliom minutem, o po to dar du kartus tepiau po pusdienio mazdaug, tai buvo klykimas ir nusidraskymas iki giliu zaizdu. ten mentolis ieina, ir jis dar labiau sudirgina. bet gal cia taip tik mums.

mano mazyliui (6 men) irgi keistai sukilus temperatura, buvo net 39,5, bet jokiu daugiau, na slogyte tiesa dar yra, buvom pas daktare irgi nieko nerado, sako gal tridiene, bet kad jau 4 para, ir dar tas pilvuko raizymas.
toks neramus pasidares, nuo mano ranku-niekur.
kas cia per simptomai, gal cia kokia reakcija i uzterstuma, nes ketvirtadieni suvalgiau puse granato, tai taip nupuvo zandai, kad siaubas.
neishsikapstom ir mes nuo baisiu zandu, o daktarai tik parekti moka, kad vaiku nesirupini.
Atsakyti
Uzkliuvo akis uz tokio kremo g.gif
http://www.drugstore...ast_healing.htm
Parasyta tai neblogai, idomu kaip tikrovei ax.gif

Eima, reiktu atsargiai jei yra alergija riesutams, o jei ne tai gal ir tiktu. ax.gif
Atsakyti
A iš kur žinot? Mažiukas dar 1,5 m riešutų neragavęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 08, 18:48)
A iš kur žinot? Mažiukas dar 1,5 m riešutų neragavęs g.gif

Uztept ant odos lasiuka ir paziuret ar sureaguos rolleyes.gif
Atsakyti