QUOTE(jurhea @ 2010 02 07, 20:45)
iki vizito buvau skaicius "limfos ir kraujotakos sistemos valymas", ar kazkaip panasiai, pas mama ja radau ir nusprendziau nuvesti maze. o po vizito jis dave "sunkiu ir onkologiniu ligoniu gydymas. organizmo valymas" liepe perskaityt ir tik po to ateit antra kart, nes kitaip bus sunku susikalbeti
)) rekomenduoju, jei jus labai prijauciat naturopatijai..nors ir siaip yra idomiu naudingu dalyku.
Dėkui. Visada naudinga pažiūrėti į tuos pačius dalykus iš kito, netradicinio taško.
Šiuo metu pasiskolinus skaitau Taunytės "9/10 laimės". Irgi įdomių dalykų yra.
QUOTE(Fedes @ 2010 02 07, 21:54)
sakykit, o kaip šitas, nelabai suprantu, bet lyg jokios chemijos neprifarširuot?
http://vaistai.lt/in...
gal kuri išbandėt nuo niežulio?
Aš čia forume jau liaupsinau šitą preparatą, kai jis mano didžiajai padėjo išsikapanoti iš labai sunkios būklės. Visgi pagal savo sudėtį jis yra grynai cheminis, ir parabenų pora yra. Bet taip efektyviai nuo niežulio daugiau niekas jai nepadeda, tad naudojam. Tik, tiek, kad stengiuosi dabar juo tept tik kojas, kur labiausiai niežti.
QUOTE(ausru @ 2010 02 07, 23:31)
Dekui, jau kur kas geriau - barmaliuoja jau kazka savo kalbuke, ciauska, sypsosi ir net dainuoja
Tik dar biski viduriuoja su krauju, bet jau reciau ir maziau - tikiuosi, kad kaip nors iveiksim ir sita beda, nes....nes jeigu ne, tai neturim i ka kreiptis
. Jus neisivaizduojat antkiek pasibaisejau musu sveikatos prieziuros sistema ir musu paciu pediatre, kad..... nemoku nei zodziais issireikst. Mes dvi naktis su vyru bluosto nesudejom, budravom prie vaiko, musem iki 40 kylancia tempa ir vaistais ir blauzdu kompresais, nes priemime mus penktadieni praspyre, jiems nepasirode rimtas reikalas tokia auksta tempa ir tai kad vaikas susirietes dejuoja - iziurejo raudona gerkle, kuri visai neraudona. O kai siandien tempa jau beveik nukrito, kai vaikas pirma karta ramiai nedejuodamas uzmigo, tai musu pediatre mane apstauge neva "Jus gydotes savarankiskai, tai ir toliau gydykites - as atsakomybes nesiimu" . Zodziu, neturiu jegu pasakoti smulkmenu, nu bet zinokit baisu kas cia sitoj suknistos Lietuvoj vyksta. As pati dvi dienas kaip lapas gulejusi vaika pastatau ant koju, tai dar gaunu velniu uz tai. O pikciausia, kad su tokiu nuovargiu nepajegiau net atsakyti jai nieko
Kaip skaudu, kuomet kai vos gali išsikapanot, ne tik nesulauki pagalbos iš tų, kurie privalėtų ją suteikt, bet ir būni apšauktas
Supuvus ta sveikatos "apsaugos" sistema nuo viršaus iki apačios
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 08, 07:26)
Carramele, kuo pasireiske Jusu vaikiuko alergija Sab Simpleksui?
Itariu, ar tik nepadariau meskos paslaugos ji duodama mergytei
Zandukai, smakriukas, kakta bei dalis galvytes / o galvytes dar niekada mum nebuvo isbere/, isberti monetos didzio raudonais lopais, pilvukas ir nugaryte - taip pat... Niezas nesvietiskas, trina, drasko, verkia...
naktim budejimo rezime - rankutes laikau
Tiesiog tą pačią dieną veidukas ryškiai išraudo.