QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 17:38)
Kažkodėl pamaniau, kad čia man taikyta
nežinau, ką atsakys Ausru, bet manua, akd ne jums asmeniškai
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 02 19, 17:45)
naujai uzsukanciu nariu klausimu vengi ir ignoruoji (jei zmogus kazko kazkur nepamate per tukstancius puslapiu, tai dar nereiskia,kad NIEKO neskaite ir ateina cia mat "su tukstanciu kvailu ,jau milijona kartu aptartu" klausimu,
čia ne apie konkrečius žmones šnekant, bet apskritai, manau esam forume, daug dalyvaujančių , neprivalom visų konsultuot, net jei jie prašo pagalbos. tai mūsų geranoriškumas, kuriuo dalinamės ir jei jau šimtą kartų atsakėm ir mums jau nusibodo tą patį rašyt, tai turim teisę to nerašyt. juk yra dar daug daug vėliau įsijungusių narių, kurie mielai atsakys tą smulkmeną, nes jiems dar nenusibodo
aš irgi esu N kartų nesulaukus atsakymų, bet nepykstu. na, kartais pasijuntu negerai, na, kad ignoruoja mane , kodėl, etc., bet čia asmeninės mano problemos, ne forumo.
bet ir pat pvz jau net nebeeinu į maitinančių temeles, nors tikrai turiu ką patart ir kaip padėt, bet jau nebeturiu kantrybės, manejau pradėjo erzinti tie patys klausimai N mėnesių bet paliovos. bet juk tom mamytėm jie tikrai pirmoji patirtis ir labai aktualųs, lygiai tiap pat kaip buvo aktualūs mamytėms, kurioms aš padėjau, atsakiau. todėl palieku šią erdvę kitoms.