Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(poshkyte @ 2010 02 19, 18:26)
Sveikos merginos,
Nors ir nlb i tema, bet noreciau pagalbos uzsisakant is akomaskincare, mums irgi didelis geris TS, noreciau pati pabandyt isisgyti.
Nlb angliste  ax.gif  ar tinka atsiskaitymui paprasta visa electron kortele?

Dekui  4u.gif

paprasta dbetinė visa electron atsiskaitymui per internetą netinka, turi būti arba tikra kreditinė kortelė arba Visa Virtuon (SEB tokia už 30 Lt išduoda).
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 17:38)
blink.gif Kažkodėl pamaniau, kad čia man taikyta g.gif

nežinau, ką atsakys Ausru, bet manua, akd ne jums asmeniškai 4u.gif

QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 02 19, 17:45)
naujai uzsukanciu nariu klausimu vengi ir ignoruoji (jei zmogus kazko kazkur nepamate per tukstancius puslapiu, tai dar nereiskia,kad NIEKO neskaite ir ateina cia mat "su tukstanciu kvailu ,jau milijona kartu aptartu" klausimu,

čia ne apie konkrečius žmones šnekant, bet apskritai, manau esam forume, daug dalyvaujančių , neprivalom visų konsultuot, net jei jie prašo pagalbos. tai mūsų geranoriškumas, kuriuo dalinamės ir jei jau šimtą kartų atsakėm ir mums jau nusibodo tą patį rašyt, tai turim teisę to nerašyt. juk yra dar daug daug vėliau įsijungusių narių, kurie mielai atsakys tą smulkmeną, nes jiems dar nenusibodo wink.gif

aš irgi esu N kartų nesulaukus atsakymų, bet nepykstu. na, kartais pasijuntu negerai, na, kad ignoruoja mane , kodėl, etc., bet čia asmeninės mano problemos, ne forumo.

bet ir pat pvz jau net nebeeinu į maitinančių temeles, nors tikrai turiu ką patart ir kaip padėt, bet jau nebeturiu kantrybės, manejau pradėjo erzinti tie patys klausimai N mėnesių bet paliovos. bet juk tom mamytėm jie tikrai pirmoji patirtis ir labai aktualųs, lygiai tiap pat kaip buvo aktualūs mamytėms, kurioms aš padėjau, atsakiau. todėl palieku šią erdvę kitoms.
Atsakyti
O as kazkaip nepastebejau kad cia ignoruotu nauju narius g.gif Tiesiog buna kad pro akis praleidzia ar tiesiog laiko neturi detaliai aiskinti ir tiek. Man tai labai fainas sis forumas thumbup.gif tiesiog atgaiva sielai. Ir susipazinau su tiek fainu mamyciu wub.gif , kurios ir paguodzia ir padeda. drinks_cheers.gif

Neumetykit ausru akmenim biggrin.gif juk be jos manau butu keik nuobodoka. O info gauname is jos nemazai, kiekvienas is musu turim savu pliusu savu minusu.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 02 19, 14:25)
Sveikos 4u.gif
Oho kokios audros verda. Kažkodėl dažniausiai jei atsiranda kita nuomonė, tai iškart pratrūksta pyktis 4u.gif Mamos, žinau ,kad pavargę esat, bet tramdom tą pyktį , tramdom 4u.gif
Aš tai supratau ką Eima norėo pasakyti. Tiesiog iš tiesų yra taip, kad kuo daugiau žinai, tai tuo daugiau supranti, kad nieko nežinai 4u.gif  Taigi bet koks vaistas tada nuodas yra.Nebent pačios pradėtume vaistus maišyti, tada jau žinotume tiksliai ką duodam savo vaikui. Bet kaip jau či apasakė viena mama, reikia rinktis kartais, mažesnę blogybę iš didesnės.
Aušru, šaunuolė, kad ieškot, dalinatės, tik nereaguokit taip kategoriškai 4u.gif Aš čia nemokau , jokiu būdu biggrin.gif
O aš kaip tik soras ir kukurūzus duodu unsure.gif O jie irgi alergizuojantys gali būti? O kokias tada kruopas duodate?
4u.gif Ačiū labai. O veršiena ir jautiena nealergizuoja? Nes aš dar nesu davusi šių mėsų. Žinau ,kad alergizuoja veršiena ir jautiena.Aišku kiekvienam skirtingai gali būt. Tą mes žinom.Aš kol kas duodu tik baltas  ir žalias daržoves. Morkų negalim, moliūgo irgi. O barankų ar sausainių tuo labiau.Nes pienas, kiaušiniai verysad.gif

na aš nepastebėjau, kad alergizuotų, bet pamatysiu kitą savaitę, kai gausiu atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 02 19, 16:45)
ausru, tu gal ir nedrebi tiesog i akis,bet naujai uzsukanciu nariu klausimu vengi ir ignoruoji (jei zmogus kazko kazkur nepamate per tukstancius puslapiu, tai dar nereiskia,kad NIEKO neskaite ir ateina cia mat "su tukstanciu kvailu ,jau milijona kartu aptartu" klausimu, tuo labiau,jei dar tik pradejo viskuo dometis ir gilintis pats(uz ka jau pliusas butu),o ne naudotis tik gydytoju patarimais ,kurie siais laikais retai buna paciento naudai).Manau nera taip sudetinga atsakyti, jei ir yra tukstancius kartu kalbeta ta tema. cia siaip. ir ne tik sitoj temoj,bet isvis SM tokia tendencija yra. tas 'lietuviskas" nemokejimas zmoniskai susikalbeti tiesiog zudo..

Atsiprasau, bet cia ne as viena temos senbuve. Kai turiu laiko ir noro - pakonsultuoju as, kai ne - kazkuri kita forumo senbuve. Cia siaip nera mano darbas konsultuoti visus ateinancius, kai tai darau - darau savanoriskai, kai lieka laiko nuo seimos ir kitu darbu. Isvis, jeigu as istisai konsultuociau visas naujas mamas, tai man neliktu laiko niekam daugiau, nei miegoti turbut neiciau, tik ant kompo kabeciau.
O siaip tai juk visi mano patarimai niekur is situ temu nedingo - skaitykit viska is eiles ir dekites i galva. As irgi taip dariau, kai isijungiau i sita tema - skaiciau viska nuo pradziu, kad nekamuociau senbuviu bereikalingais klausimais, konspektavausi, rasiau jau is forumo pasitraukusioms mamoms zinutes, klausiau kuo baigesi gydymo rezultatai pas viena ar kita homeopata ir tt. Ir iki siol dar sugriztu prie senu temu, kuriu nespejau susikonspektuoti, nes ten daug visko naudingo, o as (nepyk Amica) pasitikiu tik savo konspektu, kadangi nesigiriu, bet esu pastabi ir man daznai uzkliuna informacija, kuri kitam galbut pasirodo nieko verta. O naujos mamos bent jau su Amicos konspektu turetu susipazinti - galbut ten nera kazkokiu niuansu, bet esme tikrai rasite.
Atsakyti
nesakau,kad tai kazkieno "darbas" ar "laisvalaikis" ir neverciu atsakinet,jokiu budu. doh.gif jezusmarija,visose temose tas pats ir per ta pati turi "praeit" noredamas gauti informacijos. sedziu saziningai skaitau temas nuo pradziu,kai tik randu laisva minute (kuriu visai trupinelis nuo paros likes) (tik kad vienos temos perskaitymui iseina apie 6 val. laiko,bet cia mano bedos (vyras po sudetingos sirdies operacijos, nulines pajamos, todel darbas naktimis,kad galeciau apmoket paskolas ir islaikyt seima,mazas vaikas ir vaikas su AD,vz,pilnas komplektas doh.gif lotuliukas.gif , o tarp begales ' neesminiu' postu,turi surasti,viena,tave jaudinanti ir dominanti, bet tam vis tiek reik perskaityt visus pasisakymus ), o kad kyla klausimai - naturalu . Aj,vz,nesiplesiu, nereik susireiksmint, reik turet kantrybes ir pakantumo kitam. Dziaugiuosi,kad cia radau skirtingu nuomoniu ir tikra ziniu lobyna,kaip nors isstudijuosiu palaipsniui.tik kad noris tam vaikui padet CIA ir DABAR. 4u.gif tai ir puoli klausinet "1000000-ini karta to paties" (nors ir perskaicius "konspekta" ir ne tik ji) biggrin.gif vz,gyvenkime draugiskai 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 02 19, 18:34)
nesakau,kad tai kazkieno "darbas" ar "laisvalaikis" ir neverciu atsakinet,jokiu budu.  doh.gif jezusmarija,visose temose tas pats ir per ta pati turi "praeit" noredamas gauti informacijos. sedziu saziningai skaitau temas nuo pradziu,kai tik randu laisva minute (kuriu visai trupinelis nuo paros likes) (tik kad vienos temos perskaitymui iseina apie 6 val. laiko,bet cia mano bedos (vyras po sudetingos sirdies operacijos, nulines pajamos, todel darbas naktimis,kad galeciau apmoket paskolas ir islaikyt seima,mazas vaikas ir vaikas su AD,vz,pilnas komplektas doh.gif  lotuliukas.gif , o tarp begales ' neesminiu' postu,turi surasti,viena,tave jaudinanti ir dominanti, bet tam vis tiek reik perskaityt visus pasisakymus ), o kad kyla klausimai - naturalu . Aj,vz,nesiplesiu, nereik susireiksmint, reik turet kantrybes ir pakantumo kitam. Dziaugiuosi,kad cia radau skirtingu nuomoniu ir tikra ziniu lobyna,kaip nors isstudijuosiu palaipsniui.tik kad noris tam vaikui padet CIA ir DABAR. 4u.gif tai ir puoli klausinet "1000000-ini karta to paties" (nors ir perskaicius "konspekta" ir ne tik ji)  biggrin.gif vz,gyvenkime draugiskai 4u.gif  drinks_cheers.gif

As viska suprantu 4u.gif . Bet ateity jei noresit butent mano patarimo ar pakomentavimo, tai ir kreipkites konkreciai i mane - atsakysiu, jei nepraziopsosiu klausimo. Arba i az rasykit (jei nebus pilna hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 19 vasario 2010 - 18:58
nesipykit....
esam sauni komanda- mes visos + naujokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 19, 21:27)
nesipykit....

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 19, 19:27)
nesipykit....

Mamos, jums teks priprasti - zinokit konfliktiski zmones konfliktiskus pritraukia biggrin.gif . Tai jeigu norit mane sitame forume matyti, tai zinokit, kad konfliktai neisvengiami biggrin.gif . Nu bet tuomsyk skelbiam paliaubas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 20:41)
Mamos, jums teks priprasti - zinokit konfliktiski zmones konfliktiskus pritraukia  biggrin.gif . Tai jeigu norit mane sitame forume matyti, tai zinokit, kad konfliktai neisvengiami  biggrin.gif . Nu bet tuomsyk skelbiam paliaubas  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti