Oho kokios audros verda. Kažkodėl dažniausiai jei atsiranda kita nuomonė, tai iškart pratrūksta pyktis Mamos, žinau ,kad pavargę esat, bet tramdom tą pyktį , tramdom
Aš tai supratau ką Eima norėo pasakyti. Tiesiog iš tiesų yra taip, kad kuo daugiau žinai, tai tuo daugiau supranti, kad nieko nežinai Taigi bet koks vaistas tada nuodas yra.Nebent pačios pradėtume vaistus maišyti, tada jau žinotume tiksliai ką duodam savo vaikui. Bet kaip jau či apasakė viena mama, reikia rinktis kartais, mažesnę blogybę iš didesnės.
Aušru, šaunuolė, kad ieškot, dalinatės, tik nereaguokit taip kategoriškai Aš čia nemokau , jokiu būdu
QUOTE(jurhea @ 2010 02 19, 12:31)
mes dabar lankomes pas naturopata. o pas Novikova labai norejom, bet taip ir neisdrisom. bet dar neatmetam ir to varianto, ypac man idomus tas jo daromas kraujo tyrimas o dabar geriam vaistazoles(kaitalioja jas) ir yaptingai ziurim mityba(geriam spec kisieliuskus is linu sem, vartojam linu semenis, ir labai daug produktu atsisakom tame tarpe visu alieju soru kukuruzu kruopu kepiniu...ir dar daug ko. bet cia laikinai tokie suvarzymai sake su maistu tai tiesa sakius vargstam, bet atrodo vargas siek tiek ir atsiperka. plius dar vonios, tepam irgi ten su primityvia gan tokia priemone..zodziu nenoriu as cia ikyret apie tuos musu naturalizmus
O aš kaip tik soras ir kukurūzus duodu O jie irgi alergizuojantys gali būti? O kokias tada kruopas duodate?
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 19, 13:09)
PLATO, pamiršau vakar tau atsakyt. tai va, mes valgo jautieną, kalakutieną ir veršieną, bandysiu greiu laiku duot žuvies, bulves, avižų dribsnius, miežinius, ryžius (bet lyg ir jie mus beria, daba nebeduodu), kukurūzų kruopas, iš daržovių tai - žiedinius kopūstus, kartais brokolius, burokėlius, morkas, ropę, cukiniją, kopūstą, moliūgą. jogurto tik vieną kart tesam ragavę, duoninukus, barankas. praktiškai visas mūsu meniu.
Ačiū labai. O veršiena ir jautiena nealergizuoja? Nes aš dar nesu davusi šių mėsų. Žinau ,kad alergizuoja veršiena ir jautiena.Aišku kiekvienam skirtingai gali būt. Tą mes žinom.Aš kol kas duodu tik baltas ir žalias daržoves. Morkų negalim, moliūgo irgi. O barankų ar sausainių tuo labiau.Nes pienas, kiaušiniai