QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:50)
Bet mums ji labai padejo - per kelias valandas susistabdziau vemima ir isvengem antro papuolimo i ligonine. Butu vel vaika isrikde, kol pastatytu laseline ir po to dar 2 valandas butu palatoj klykes, negaledamas pamirsti ir nusiraminti - bent jau klinikose taip buvo.
O as tai zinok nematau nieko blogo toj Smectoj, nes i kraujotaka, kaip man aiskino gydytoja, ji nepatenka, tik sugeria is virskinamojo trakto visus toksinus ir yra pasalinama. Be to, yra 80 kartu stipresne uz angliuka - t.y. 80 kartu greiciau sugeria nuodus is organizmo. Jei buciau turejus tik angliuka, neabejotinai buciau atsidurus vel ligonineje.
Šiaip tai Smecta irgi jau seniai naudoju, dabar nereikėjo, bet jei kas atsitiktų gal ir naudočiau, nes ji tikrai labai veiksminga. Tik ,mane visada labai gasdina oer didelė reklama.Iškart kelia nepasitikėjimą.
O atsirinkti kas gerai labai sunku, nes ir gydytojai iš aprašymų susidaro nuomonę, o dabar ,pačios matot, kiek yra stebuklingų priemonių pagal aprašymą, bet mūsų AD nenugali.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:52)
Bet mums ji labai padejo - per kelias valandas susistabdziau vemima ir isvengem antro papuolimo i ligonine. Butu vel vaika isrikde, kol pastatytu laseline ir po to dar 2 valandas butu palatoj klykes, negaledamas pamirsti ir nusiraminti - bent jau klinikose taip buvo.
O as tai zinok nematau nieko blogo toj Smectoj, nes i kraujotaka, kaip man aiskino gydytoja, ji nepatenka, tik sugeria is virskinamojo trakto visus toksinus ir yra pasalinama. Be to, yra 80 kartu stipresne uz angliuka - t.y. 80 kartu greiciau sugeria nuodus is organizmo. Jei buciau turejus tik angliuka, neabejotinai buciau atsidurus vel ligonineje.
Papildyta:
Senos nuoskaudos Lince?
Bet zinai? Man visiskai vienodai, kaip kas mane supranta - jeigu nepatinka, tegul neskaito mano postu. O savo kritikas mano atzvilgiu tagul susikisa nesakysiu kur .....
Dar negime tas, kuris mane mokytu
Aš tai jau įpratus prie tavęs, bet , kad naujas mamas gąsdini
Mokytis niekada nevėlu.
Ausru, tu tikrai labai šauni mama ir labai viskuo domiesi, bet kartais informacija pateiki..........
Aš prisisiunčiau avokadų, alyvuogių, makadamijos sviestų, migdolų aliejaus, tai dabar bandysiu visokais variacijas ir dar beržo deguto užsisakiau, bet jau smirda, tai oi...
Ir kiek spėjau pamatyt labai džiovina odą, tai kažką reikės galvot, bet tik vakar viską gavau, tai sunku apie ką ir rašyt.