Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:38)
Nesuprantu, ko jus cia kabinates prie mano nuomones ir isvadu? Koks jums skirtumas kategoriskos jos ar ne? Kas jums nuo to? Juk ne del jusu tas isvadas pasidariau, o del saves. Niekas neprivalo daugiau pagal mano isvadas gyventi, niekam jos nera primetamos. Eilini karta matau, kad blogai darau dalindamasi surasta informacija ir savo mintimis, nes i foruma ateina keisto mastymo zmoniu, kurie iskart suvokia, kad jiems kazkas kategoriskai primetama.
Ir nesuprantu kuo prastesne informacija apie potenciavima is knygos uz surastaja internete?
Ir sakot, kad ne kritikuojat ir nesisaipot? Kaip suprasti tada tokius issireiskimus, kaip "ganetinai juokinga skaityti" ir tt. ? Gal cia tuomet bandymas isilieti i diskusija? Jei taip, tai labai nesekmingas sakyciau.

ausru, tu kaip visda savam stiliuje smile.gif lotuliukas.gif Na tave dažnai daug kas ne taip supranta smile.gif
Atsakyti
nu vat, paskambino daktare, sake tyrimai musu labai blogi, kraujas uzdegiminis, dar net kazkokiu blogu dalyku yra. seubas. dar pries savaite viskas buvo gerai.
nu dabar tai jau gausiu velniu ligoninej, o ypac uz vaiko zandus
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 02 19, 12:20)
Čia irgi galima ginčytis. Žiūrėk kaip gydytojai kiša hormonus. Jie dažnai siūlo tą, kas jiems naudinga. O Smecta man kelia abejonių dėl to, kad labai reklamuoja per visas radijo stotis, televizijas, spaudą. Tai irgi gali būti geras marketingo planas.

Bet mums ji labai padejo - per kelias valandas susistabdziau vemima ir isvengem antro papuolimo i ligonine. Butu vel vaika isrikde, kol pastatytu laseline ir po to dar 2 valandas butu palatoj klykes, negaledamas pamirsti ir nusiraminti - bent jau klinikose taip buvo.
O as tai zinok nematau nieko blogo toj Smectoj, nes i kraujotaka, kaip man aiskino gydytoja, ji nepatenka, tik sugeria is virskinamojo trakto visus toksinus ir yra pasalinama. Be to, yra 80 kartu stipresne uz angliuka - t.y. 80 kartu greiciau sugeria nuodus is organizmo. Jei buciau turejus tik angliuka, neabejotinai buciau atsidurus vel ligonineje.
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2010 02 19, 12:41)
ausru, tu kaip visda savam stiliuje smile.gif  lotuliukas.gif Na tave dažnai daug kas ne taip supranta smile.gif

Senos nuoskaudos Lince? lotuliukas.gif
Bet zinai? Man visiskai vienodai, kaip kas mane supranta - jeigu nepatinka, tegul neskaito mano postu. O savo kritikas mano atzvilgiu tegul susikisa nesakysiu kur ..... smile.gif Dar negime tas, kuris mane mokytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 19 vasario 2010 - 12:56
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:50)
Bet mums ji labai padejo - per kelias valandas susistabdziau vemima ir isvengem antro papuolimo i ligonine. Butu vel vaika isrikde, kol pastatytu laseline ir po to dar 2 valandas butu palatoj klykes, negaledamas pamirsti ir nusiraminti - bent jau klinikose taip buvo.
O as tai zinok nematau nieko blogo toj Smectoj, nes i kraujotaka, kaip man aiskino gydytoja, ji nepatenka, tik sugeria is virskinamojo trakto visus toksinus ir yra pasalinama. Be to, yra 80 kartu stipresne uz angliuka - t.y. 80 kartu greiciau sugeria nuodus is organizmo. Jei buciau turejus tik angliuka, neabejotinai buciau atsidurus vel ligonineje.

Šiaip tai Smecta irgi jau seniai naudoju, dabar nereikėjo, bet jei kas atsitiktų gal ir naudočiau, nes ji tikrai labai veiksminga. Tik ,mane visada labai gasdina oer didelė reklama.Iškart kelia nepasitikėjimą. smile.gif O atsirinkti kas gerai labai sunku, nes ir gydytojai iš aprašymų susidaro nuomonę, o dabar ,pačios matot, kiek yra stebuklingų priemonių pagal aprašymą, bet mūsų AD nenugali. smile.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:52)
Papildyta:

Senos nuoskaudos Lince?  lotuliukas.gif
Bet zinai? Man visiskai vienodai, kaip kas mane supranta - jeigu nepatinka, tegul neskaito mano postu. O savo kritikas mano atzvilgiu tagul susikisa nesakysiu kur .....   smile.gif Dar negime tas, kuris mane mokytu  smile.gif

Aš tai jau įpratus prie tavęs, bet , kad naujas mamas gąsdini lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mokytis niekada nevėlu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ausru, tu tikrai labai šauni mama ir labai viskuo domiesi, bet kartais informacija pateiki..........
Aš prisisiunčiau avokadų, alyvuogių, makadamijos sviestų, migdolų aliejaus, tai dabar bandysiu visokais variacijas ir dar beržo deguto užsisakiau, bet jau smirda, tai oi... smile.gif Ir kiek spėjau pamatyt labai džiovina odą, tai kažką reikės galvot, bet tik vakar viską gavau, tai sunku apie ką ir rašyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 19 vasario 2010 - 13:04
aš iš tikro labai džiaugiuosi, kad ausru dalijasi savo surasta info thumbup.gif , tik nenustok to daryti, jei kam nepatinka ir ji nenaudinga, tegu neskaito.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 12:38)
Nesuprantu, ko jus cia kabinates prie mano nuomones ir isvadu? Koks jums skirtumas kategoriskos jos ar ne? Kas jums nuo to? Juk ne del jusu tas isvadas pasidariau, o del saves. Niekas neprivalo daugiau pagal mano isvadas gyventi, niekam jos nera primetamos. Eilini karta matau, kad blogai darau dalindamasi surasta informacija ir savo mintimis, nes i foruma ateina keisto mastymo zmoniu, kurie iskart suvokia, kad jiems kazkas kategoriskai primetama.
Ir nesuprantu kuo prastesne informacija apie potenciavima is knygos uz surastaja internete?
Ir sakot, kad ne kritikuojat ir nesisaipot? Kaip suprasti tada tokius issireiskimus, kaip "ganetinai juokinga skaityti" ir tt. ? Gal cia tuomet bandymas isilieti i diskusija? Jei taip, tai labai nesekmingas sakyciau.

Žinot, man nuo to kaip ir nieko. Lyg ir nesikabinėjau g.gif Matyt tikrai esu keisto mąstymo žmogus, nors ir nemaniau, kad man kažkas primetama. Tiesiog bandžiau pasakyt, kad nereik būt tokiai kategoriškai. Matyt neaiškiai tai pasakiau. Sveika kritika dar nei vienam protingam žmogui nesutrukdė mirksiukas.gif
O kadangi matau kaip krypstama daugiau neberašysiu nieko. Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 19, 13:49)
nu vat, paskambino daktare, sake tyrimai musu labai blogi, kraujas uzdegiminis, dar net kazkokiu blogu dalyku yra. seubas. dar pries savaite viskas buvo gerai.
nu dabar tai jau gausiu velniu ligoninej, o ypac uz vaiko zandus

sveikatytės jums 4u.gif
Papildyta:
PLATO, pamiršau vakar tau atsakyt. tai va, mes valgo jautieną, kalakutieną ir veršieną, bandysiu greiu laiku duot žuvies, bulves, avižų dribsnius, miežinius, ryžius (bet lyg ir jie mus beria, daba nebeduodu), kukurūzų kruopas, iš daržovių tai - žiedinius kopūstus, kartais brokolius, burokėlius, morkas, ropę, cukiniją, kopūstą, moliūgą. jogurto tik vieną kart tesam ragavę, duoninukus, barankas. praktiškai visas mūsu meniu.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 13:02)
Žinot, man nuo to kaip ir nieko. Lyg ir nesikabinėjau g.gif  Matyt tikrai esu keisto mąstymo žmogus, nors ir nemaniau, kad man kažkas primetama. Tiesiog bandžiau pasakyt, kad nereik būt tokiai kategoriškai. Matyt neaiškiai tai pasakiau. Sveika kritika dar nei vienam protingam žmogui nesutrukdė mirksiukas.gif
O kadangi matau kaip krypstama daugiau neberašysiu nieko. Atsiprašau 4u.gif

Nu zinok Eima, as niekada nesupratau ir nesuprasiu zmoniu, kurie ateina ir pareiskia pvz "Tavo isvados juokingos", "O va tu vat esi kategoriska" ir tt. Niekaip nesuprantu kaip taip galima? Nori diskutuoti, tai diskutuok, pateik nauja informacija, bet ne sitokiu, kritikos budu.
Ok, pamirstam ir netersiam eterio, nes dar ir kitas ivelem doh.gif
Atsakyti
Sveikutes AUSRU prasitrink prasau AZ, niekaip negaliu atsakyti doh.gif
Atsakyti
o man visai patinka ausru rasymo stilius smile.gif
nu kiekvienas gi atsirenkam ir pasitikrinam savais keliais ir tikim/netikim priimam/atmetam
nesipykim 4u.gif
o vat Emu taukai tai istikro geris! didelis aciu tau ausru uz tai kad atrandi vis kazka naujo... po dvieju savaiciu galiu pasakyt kad laaabai smarkiai pagrazejo odele, nors pradejus tepti ir atrode kad blogeja reikalai.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Apsisprendeme ir mes savo mergyte ir gydyti pas gyd. Olega. Greit bus 5 d. kaip geriame jo skirtus vaistukus, kolka spadetis labai prasteja... Atsisakiau visu hormonu ir pan. - ir rezultatas mane isgasdino... verysad.gif

Jei rezultatai pasiteisins ir mes pasveiksime - butinai jus informuosiu ir dar paagituosiu smile.gif

O kolkkas kaip ir minejau - mums tik blogeja...
Rado visokiu blogiuku kraujyje, o be to kasa ir kepenukai netaip gerai dirba kaip turetu, ko pasekoje ir pieno baltymas yra neperdirbamas...

Tad valysimes ir lauksim rezultatu.

Ir dar - gal kuri is jusu zinote, kur Vilniuje galima isigyti zasies tauku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynuoge_81: 19 vasario 2010 - 13:23
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 14:06)
Beje, Eima, jusu ana karta rasyta informacija del Smectos yra neteisinga - perklausiau jau 3 gydytojus - visi jie tvirtina, kad butent prie virusu Smecta ir skiriama, nes surisa ir pasalina is organizmo virusu isskiriamus toksinus. Ir pries kelias dienas per radija klausiau kazkokia laida apie sveikate, ten kalbejes gydytojas pabreze, kad esant virusines kilmes vemimams, viduriavimams Smecta yra vaistas Nr.1. Todel be reikalo mano nugasdinote, pasirodo, as teisingai viska dariau. Pati pasidomekite savo turima info iki galo - izeisti taip pat nenoriu.

P.S. Ir viduriavima mazam vaikui taip pat butina stabdyti, nes invaginatas butent ir yra nusividuriavimo pasekme.

ausruze, Smectos negalima duot esant ūmiems stipriems pilvo skausmams viduriavimui ir vėmimui kai nenustatyta diagnozė, nes apendicito, invaginito ar kitų labai rimtų žarnų ligų atveju galima padaryti meškos paslaugą.
o jei tik tridivizija užpuolė tai ne tik galima - būtina šitą moliuką vartot.
Atsakyti