Mamos, ziurekit, va sitas Aconitum preparatas raso, kad skatina sunkiuju metalu, tame tarpe ir gyvsidabrio, pasisalinima is organizmo - http://www.savigyda....t/view/578/101/
" 1966 m. Japonijoje nustatyta, kad, vartojant chlorelių preparatus, net 27 proc. sumažėja sergamumas peršalimo ligomis, nes chlorela skatina interferono, atsakingo už imuninės sistemos stiprinimą, gamybą. Chlorelės stimuliuoja audinių regeneraciją, skatina žaizdų ir opų gijimą, stimuliuoja interferono, kuris aktyvuoja fibroblastus (jungiamojo audinio ląsteles) gamybą. Taip pat
skatina sunkiųjų metalų ( gyvsidabrio, kadmio, urano) bei toksinių junginių( dioksino) pašalinimą iš organizmo."
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 19, 12:15)
Sveikos, reikia jusu patarimo, mes visa seima persirgom zarnyno infekcija, panasia i roto virusa, visiems lyg ir nieko, o mazasis antra savaite atsigaudineja, apetitas nekoks, mesytes, kuria taip valge nebenori, dabar skaniausias maistas bananai ir duoniukai... koses dar siaip ne taip...vienas kaklas telikes , o buvo toks burbuliukas...nebesumastau, kaip jam padeti atsigauti, nes jis dar prie visko ir AD turi, tai labai kazko bijau duoti, vyresniems vaikams pirkau zuvu tauku, o jam net neznau, ka galiu pasiulyt be geruju bakteriju, mes Vega geriam. gal vitamino C lasiuku, , patarkit ...
aš tai nebekišu maisto vaikams po ligos, jiems reikia atsigauti, duodu tai, ko nori jie patys, mažesni sunkiau eprserga rotu, tai ir atsigaut reikia ilgesnio laiko.
svarbiau yra gauti pakankamai skysčių,o jau vieną dieną patys valgyt paprašo, kai tik sustiprėja.
dėl homeopatijos, sorry, nebespėju perskaityt jūsų nuorodų. kam iš viso dedamas tas gyvsidabris homeopatinius vaistus, ar yra kas paaiškinęs??? kokio poveikio iš jo tikimasi, juk nededa šiaip, kad turėtume apei ką padiskutuot, ar kad žmoniją panuodyt.
Prieš keliant kažkokį sąmyšį dėl homeopatijos, vertėtų labiau pasidomėt. Tiek tuo pačiu potencijavimu, tiek pačiom potencijom, jų veikimu ir pan... Ganėtinai juokinga skaityt kai po kokio nors 1 straipsnelio ar pan. keliamas kažkoks skandaliukas. Tai rodo, kad tai žmogui yra visiškai nesuprantama. O kas nesuprantama, to bijoma. Kategoriškumas dar niekam nieko gero nedavė.
Joku būdu nenoriu nieko įžeist Bet prieš kažką karštai diskutuojant, manau vertėtų pagilinti žinias, o ne nuogirdas...
Papildyta:
Jis dedamas į "stiprius" vaistus, nes yra prieš pūlingus procesus - pūlingos anginos, ausų uždegimai, sinusitai... Aišku jo neskiriama dažnai...
Joku būdu nenoriu nieko įžeist Bet prieš kažką karštai diskutuojant, manau vertėtų pagilinti žinias, o ne nuogirdas...
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 02 19, 11:24)
dėl homeopatijos, sorry, nebespėju perskaityt jūsų nuorodų. kam iš viso dedamas tas gyvsidabris homeopatinius vaistus, ar yra kas paaiškinęs??? kokio poveikio iš jo tikimasi, juk nededa šiaip, kad turėtume apei ką padiskutuot, ar kad žmoniją panuodyt.
Jis dedamas į "stiprius" vaistus, nes yra prieš pūlingus procesus - pūlingos anginos, ausų uždegimai, sinusitai... Aišku jo neskiriama dažnai...
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 19, 11:15)
Sveikos, reikia jusu patarimo, mes visa seima persirgom zarnyno infekcija, panasia i roto virusa, visiems lyg ir nieko, o mazasis antra savaite atsigaudineja, apetitas nekoks, mesytes, kuria taip valge nebenori, dabar skaniausias maistas bananai ir duoniukai... koses dar siaip ne taip...vienas kaklas telikes , o buvo toks burbuliukas...nebesumastau, kaip jam padeti atsigauti, nes jis dar prie visko ir AD turi, tai labai kazko bijau duoti, vyresniems vaikams pirkau zuvu tauku, o jam net neznau, ka galiu pasiulyt be geruju bakteriju, mes Vega geriam. gal vitamino C lasiuku, , patarkit ...
Ir mes taip pat, po tu nusivemimu, nusividuriavimu visiskai dingo vaikinui mano apetitas.
As irgi suku galva kuo cia man ji atsistatyti. Jeigu gertu Neocate - labai greitai atsistatytu, bet kad neikisu. Tai dabar duodu Cevikap - vitaminas C vaikams, tinkamas net kudikiams ir nesciosioms, lasiuku forma - labai patogu sugirdyt.
Dar bandziau Gai-Bao kalci, bet po keliu kartu lyg ir pasirode, kad sualergizavo , tai nutraukiau. Duodu vitamina D - aliejini, Vygantol. Ir baisiai apsidziaugiau, kad tinka skystas chlorofilas, va toks - http://www.k-link-lt...uid-chlorofilas . Cia labai daug gero visko yra:
"K-LIQUID CHLOROPHYLL is rich in:zincseleniumVitamin EVitamin CVitamin AProtein biotin, folic acid, pantothenic acid, calcium, cobalt, chromium, phosphorus, silicon, potassium,magnesium, iron." Svarbiausia, kad produktas naturalus, be jokiu konservantu. Vienintelis stabilizatorius, kaip raso, Pflanzenglyzerin - kaip suprantu augalinis glicerinas, o musu Pirmokelis sake, kad geras dalykas .
Ir dar galvoju isigyti va sita augaliniu omega rugsciu preparata - http://www.childlife.net/node/53/ - jeigu tiktu, tai butu vietoj zuvu tauku, nes mes ju irgi naudoti negalim. Kazkuri mama buvo rasius, kad lyg ir Camelia vaistinese situ prep. yra.
Nu va, gal kazka atsirinksit sau naudingo.
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 11:30)
Prieš keliant kažkokį sąmyšį dėl homeopatijos, vertėtų labiau pasidomėt. Tiek tuo pačiu potencijavimu, tiek pačiom potencijom, jų veikimu ir pan... Ganėtinai juokinga skaityt kai po kokio nors 1 straipsnelio ar pan. keliamas kažkoks skandaliukas. Tai rodo, kad tai žmogui yra visiškai nesuprantama. O kas nesuprantama, to bijoma. Kategoriškumas dar niekam nieko gero nedavė.
Papildyta:
Papildyta:
O kur jus cia ta skandala matot? Nei per radija, nei per televizija nieko negirdet . Cia sitas musu diskusijas skandalu vadinat? Nu tai kaip kas suvokia..... O jeigu jums cia taip viskas juokinga, tai prasom, apsvieskit mus - gal turit issamesnes informacijos?
Ir prie ko cia kategoriskumas? As tai sakyciau, kad sarkazmas irgi nieko prie gero neprivede - ateinat, isjuokiat musu turima info ir pasidarytas isvadas, o is pacios informacijos 0. Jeigu jums prieinami gilesni informacijos saltiniai, tai prasom dalinkites, o ne kritikuokit. As pvz pasidalinu viskuo, ka surandu, tik nesuprantu, kodel sulaukiu kritikos???
na mums taip pat sloga bega upeliais, nakti miegot neleidzia, neprakvepuoja, valgyt negali, nervuojasi, as vibrocilio ilasinu, bet jis nieko nepadeda, o temperatura vis buna rytais, siandien 37,4, vakare 36,9 buna, na neuzilgo skambinsim kraujo tyrimo pasiklaust. dar aptikau siandien salia ausytes toki zirnio dydzio guziuka? cia kazkuri mamyte kalbejo apie limfmazgius. gal galima placiau apie tai?
Beje, Eima, jusu ana karta rasyta informacija del Smectos yra neteisinga - perklausiau jau 3 gydytojus - visi jie tvirtina, kad butent prie virusu Smecta ir skiriama, nes surisa ir pasalina is organizmo virusu isskiriamus toksinus. Ir pries kelias dienas per radija klausiau kazkokia laida apie sveikate, ten kalbejes gydytojas pabreze, kad esant virusines kilmes vemimams, viduriavimams Smecta yra vaistas Nr.1. Todel be reikalo mano nugasdinote, pasirodo, as teisingai viska dariau. Pati pasidomekite savo turima info iki galo - izeisti taip pat nenoriu.
P.S. Ir viduriavima mazam vaikui taip pat butina stabdyti, nes invaginatas butent ir yra nusividuriavimo pasekme.
P.S. Ir viduriavima mazam vaikui taip pat butina stabdyti, nes invaginatas butent ir yra nusividuriavimo pasekme.
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 11:51)
O kur jus cia ta skandala matot? Nei per radija, nei per televizija nieko negirdet . Cia sitas musu diskusijas skandalu vadinat? Nu tai kaip kas suvokia..... O jeigu jums cia taip viskas juokinga, tai prasom, apsvieskit mus - gal turit issamesnes informacijos?
Ir prie ko cia kategoriskumas? As tai sakyciau, kad sarkazmas irgi nieko prie gero neprivede - ateinat, isjuokiat musu turima info ir pasidarytas isvadas, o is pacios informacijos 0. Jeigu jums prieinami gilesni informacijos saltiniai, tai prasom dalinkites, o ne kritikuokit. As pvz pasidalinu viskuo, ka surandu, tik nesuprantu, kodel sulaukiu kritikos???
Nevadinu diskusijom, nes jų nematau. Matau tik - ajajai, matot, kaip baisu, nebeduosiu... Aš maniau, kad kaip tik švelniai parašiau, kad vertėtų daugiau info paieškot, o jūs iš kart gan karštai reaguojat. Nebuvo jokio sarkazmo ar šaipymosi. Matomai tikrai - kaip kas suvokia...
Informacijos internetas pilnas ir ji pilnai prieinama visiems. Užtenka įvest į google raktinius žodžius - pvz, homeopatija, potencijavimas ir t.t. Pati prieš 3 metus kai pradėjau domėtis nuo to ir pradėjau. Neužteko 1 neaiškaus straipsnelio, kad viską suprasčiau ir kategoriškai kažką nuspręsčiau. Man pasirodė gana kategoriška jūsų nuomonė, iš kurios galima daryt išvadą, kad galutinai apsisprendžiat ir . Atsiprašau jei suklydau
Neateinu ir neišjuokiu jūsų turimos informacijos, nes nelabai laikau tai kaip informaciją. O šiaip, daug informacijos ir nuorodų toj pačioj SM, tik panagrinėt reik. http://www.supermama...howtopic=548731
Neįsiveržiu į šią temą...Dažnai ją skaitau ir kelis kartus buvau parašius/paklausus. Mano pačios mažiukas turi AD. Dukra nuo 3 metų kovoja su obstrukciniais bronchitais. Gydymas kaip ir visų vienodas - hormonų inhaliacijos, antibiotikų užmetymas. Todėl kažkurią dieną pasakiau sau stop ir pradėjau pati domėtis kitais gydymo būdais. Visko būna, karas dar nelaimėtas, bet daug mūšių teko ir laimėti...
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 12:06)
Beje, Eima, jusu ana karta rasyta informacija del Smectos yra neteisinga - perklausiau jau 3 gydytojus - visi jie tvirtina, kad butent prie virusu Smecta ir skiriama, nes surisa ir pasalina is organizmo virusu isskiriamus toksinus. Ir pries kelias dienas per radija klausiau kazkokia laida apie sveikate, ten kalbejes gydytojas pabreze, kad esant virusines kilmes vemimams, viduriavimams Smecta yra vaistas Nr.1. Todel be reikalo mano nugasdinote, pasirodo, as teisingai viska dariau. Pati pasidomekite savo turima info iki galo - izeisti taip pat nenoriu.
Tai duokit, aš neduočiau nei už ką, nebent vaikas kelias savaites viduriuotų ir tyrimai parodytų, kad žarnyne nebelikę bacilos. Kiekvieno pasirinkimas.
Dirbu medicinos sistemoje. Mūsų įstaigoj dirba daugiau nei 300 gydytojų... Žinau daug nes nesu jų pacientė, o kolegė...
Santariškėse draugės vaikas gulėjo su stipriu viduriavimu ir ji pati jam davė Smectos. Gydytojau liepė kuo greičiau nutraukt.
Jums spręst...
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 13:06)
Čia irgi galima ginčytis. Žiūrėk kaip gydytojai kiša hormonus. Jie dažnai siūlo tą, kas jiems naudinga. O Smecta man kelia abejonių dėl to, kad labai reklamuoja per visas radijo stotis, televizijas, spaudą. Tai irgi gali būti geras marketingo planas.
QUOTE(plato @ 2010 02 19, 00:08)
Labas vakaras
Aš ir primenu baisųjį laiką,bet kuo ji didesnė daros, tuo labiau mane spaudžia viską duot. "Nes taip reikia, nes taip turi būt, nes turi viską valgyt."
Mums taip pat, pediatrė iškart paišė AD, o alergologė niekada garsiai to nepasakė Bet paskaičiau požymius, kad atitinka AD.
O kai buvo tas pagerėjimas, tai kaip ta odelė ir tie plėmukai atrodė? Ir nuo ko paūmėjimas prasidėjo?
O kaip tie tyrimai daromi? Iš kraujo? Ar kaip?
Aš ir primenu baisųjį laiką,bet kuo ji didesnė daros, tuo labiau mane spaudžia viską duot. "Nes taip reikia, nes taip turi būt, nes turi viską valgyt."
Mums taip pat, pediatrė iškart paišė AD, o alergologė niekada garsiai to nepasakė Bet paskaičiau požymius, kad atitinka AD.
O kai buvo tas pagerėjimas, tai kaip ta odelė ir tie plėmukai atrodė? Ir nuo ko paūmėjimas prasidėjo?
O kaip tie tyrimai daromi? Iš kraujo? Ar kaip?
paima kraujuką iš venos
Sveikatytes visiems ligoniukams
QUOTE(ausru @ 2010 02 19, 12:14)
Jurhea, man jau viskas susimaise - ar cia jus buvot pas Olega Novikova?
Papasakokit ka daugiau vartojat? Jeigu gereja, tai tada labai idomu viskas
mes dabar lankomes pas naturopata. o pas Novikova labai norejom, bet taip ir neisdrisom. bet dar neatmetam ir to varianto, ypac man idomus tas jo daromas kraujo tyrimas o dabar geriam vaistazoles(kaitalioja jas) ir yaptingai ziurim mityba(geriam spec kisieliuskus is linu sem, vartojam linu semenis, ir labai daug produktu atsisakom tame tarpe visu alieju soru kukuruzu kruopu kepiniu...ir dar daug ko. bet cia laikinai tokie suvarzymai sake su maistu tai tiesa sakius vargstam, bet atrodo vargas siek tiek ir atsiperka. plius dar vonios, tepam irgi ten su primityvia gan tokia priemone..zodziu nenoriu as cia ikyret apie tuos musu naturalizmus
QUOTE(Eima @ 2010 02 19, 12:15)
Nevadinu diskusijom, nes jų nematau. Matau tik - ajajai, matot, kaip baisu, nebeduosiu... Aš maniau, kad kaip tik švelniai parašiau, kad vertėtų daugiau info paieškot, o jūs iš kart gan karštai reaguojat. Nebuvo jokio sarkazmo ar šaipymosi. Matomai tikrai - kaip kas suvokia...
Informacijos internetas pilnas ir ji pilnai prieinama visiems. Užtenka įvest į google raktinius žodžius - pvz, homeopatija, potencijavimas ir t.t. Pati prieš 3 metus kai pradėjau domėtis nuo to ir pradėjau. Neužteko 1 neaiškaus straipsnelio, kad viską suprasčiau ir kategoriškai kažką nuspręsčiau. Man pasirodė gana kategoriška jūsų nuomonė, iš kurios galima daryt išvadą, kad galutinai apsisprendžiat ir . Atsiprašau jei suklydau
Neateinu ir neišjuokiu jūsų turimos informacijos, nes nelabai laikau tai kaip informaciją. O šiaip, daug informacijos ir nuorodų toj pačioj SM, tik panagrinėt reik. http://www.supermama...howtopic=548731
Neįsiveržiu į šią temą...Dažnai ją skaitau ir kelis kartus buvau parašius/paklausus. Mano pačios mažiukas turi AD. Dukra nuo 3 metų kovoja su obstrukciniais bronchitais. Gydymas kaip ir visų vienodas - hormonų inhaliacijos, antibiotikų užmetymas. Todėl kažkurią dieną pasakiau sau stop ir pradėjau pati domėtis kitais gydymo būdais. Visko būna, karas dar nelaimėtas, bet daug mūšių teko ir laimėti...
Nesuprantu, ko jus cia kabinates prie mano nuomones ir isvadu? Koks jums skirtumas kategoriskos jos ar ne? Kas jums nuo to? Juk ne del jusu tas isvadas pasidariau, o del saves. Niekas neprivalo daugiau pagal mano isvadas gyventi, niekam jos nera primetamos. Eilini karta matau, kad blogai darau dalindamasi surasta informacija ir savo mintimis, nes i foruma ateina keisto mastymo zmoniu, kurie iskart suvokia, kad jiems kazkas kategoriskai primetama.
Ir nesuprantu kuo prastesne informacija apie potenciavima is knygos uz surastaja internete?
Ir sakot, kad ne kritikuojat ir nesisaipot? Kaip suprasti tada tokius issireiskimus, kaip "ganetinai juokinga skaityti" ir tt. ? Gal cia tuomet bandymas isilieti i diskusija? Jei taip, tai labai nesekmingas sakyciau.