Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

na apie bifolac'a esu girdejus, kad jos reklaminis triukas, mes jas gerem tai tikrai niekas nesikeite, o apie rusiskas daug gero girdejau. o ir isvaizda kaip ju skiriasi, cia kiekviena doze buteliuke, na kaip vaistu, isvirksti ten vandens ir sumaisius istrauki. na ziuresim ar bus geros
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 20:45)
na apie bifolac'a esu girdejus, kad jos reklaminis triukas, mes jas gerem tai tikrai niekas nesikeite, o apie rusiskas daug gero girdejau. o ir isvaizda kaip ju skiriasi, cia kiekviena doze buteliuke, na kaip vaistu, isvirksti ten vandens ir sumaisius istrauki. na ziuresim ar bus geros

tai jos reikia traukti su svirkstu is ampules?? ax.gif
a ka girdejai apie bifolac, jegu ne paslaptis. ax.gif
Bifolac cia Daniskas, ir vyras pirko DK, tai sako kad ten gerai vertina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 18 vasario 2010 - 19:57
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 19:56)
tai jos reikia traukti su svirkstu is ampules?? ax.gif
a ka girdejai apie bifolac, jegu ne paslaptis. ax.gif 
Bifolac  cia Daniskas, ir vyras  pirko  DK, tai sako kad ten gerai vertina  ax.gif

taip, reikia su svirkstu istraukt.
o apie bifolac, tai daug net ir SM esu skaiciusi, ismeti pinigus ir nieko negauni, na o uz pirktas ne lietuvoje nieko negaliu sakyt, gal tikrai geros, nes daug ka mes cia i lietuva gaunam daug prasciau nei uzsieny
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 21:08)
taip, reikia su svirkstu istraukt.
o apie bifolac, tai daug net ir SM esu skaiciusi, ismeti pinigus ir nieko negauni, na o uz pirktas ne lietuvoje nieko negaliu sakyt, gal tikrai geros, nes daug ka mes cia i lietuva gaunam daug prasciau nei uzsieny

cia tai tikra tiesa unsure.gif . Vyras dar perka zuves tauku, tai kaina siaubingai skiriasi doh.gif
a pvz kaip suprasti ar tinka ar ne bakterijos?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(laugene @ 2010 02 18, 09:22)
OIIIIIIIIIIIII kaip as tave suprantu mane irgi apima neviltis kad vaikui valgyti nera ko duoti o ir paciai ne kazin kas juk pati maitinu  doh.gif bet del saves kenteti galiu  unsure.gif  o del mazyles baisu. O su namiskiais kovojau irgi visada kad neapsertu kuom negalima nes niekaip nesuprato kol viena diena prigasdinau kai turejom bronchita ir uzeidavo priepuoiai kosejimo, kad nuo vaskes uztino ir dusta dbr tai nuo tada nieko neiburna neduoda.

4u.gif Aš ir primenu baisųjį laiką,bet kuo ji didesnė daros, tuo labiau mane spaudžia viską duot. "Nes taip reikia, nes taip turi būt, nes turi viską valgyt." doh.gif

QUOTE(laugene @ 2010 02 18, 09:30)
Laba o kaip jums nustate tokia liga??? mes esame 1.6 turim berimus nuo triju savaiciu, kazkaip susidorojom normaliai visada bet buvom pas alergologe kokius tris-keturis kart tik ir tai vietoje ALT,  bet taip niekas ir nenustate ar cia mums alergija maistui ar AD ??  blush2.gif  net geda kai pagalvoju kad tiksliai nieko nezinau  doh.gif

Mums taip pat, pediatrė iškart paišė AD, o alergologė niekada garsiai to nepasakė g.gif Bet paskaičiau požymius, kad atitinka AD.

QUOTE(neringa.r. @ 2010 02 18, 10:54)
Kai prasidėjo bėrimai, jų buvo labai nedaug, ties rankyčių sulenkimais ir kojyčių, tai per daug ir nesuregavau,
bet va prieš mėnesį viskas ir prasidėjo...raudoni plėmai tarsi išaugo per naktį, vaikas kasėsi, o vėliau ir žaisdelės atsivėrė ties sulenkimais...tada jau nejuokais išsigandau

O kai buvo tas pagerėjimas, tai kaip ta odelė ir tie plėmukai atrodė? g.gif Ir nuo ko paūmėjimas prasidėjo?

QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 15:30)
Labukas, šiandien nuvežiau Jokūbą padaryti alerginių tyrimų, nes iki to laiko nežinojau, kas privačiai Klaipėdoje daro doh.gif  blush2.gif pasidarėm maisto ir įkvepiamųjų alergenų tyrimus, po savaitės bus atsakymai.

O kaip tie tyrimai daromi? blush2.gif Iš kraujo? Ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 18 vasario 2010 - 23:09
Ausru, tavo dezute vel pilna biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
užsukau pasilabint, nebespėsiu jau turbūt perskaityt kuo gyvenat, tiesiog pasiguosiu dar viena "sėkminga" ligoninės istorija... negaliu skųstis , kad blogai mus gydė, kai jau patekom, bet kol įtikinau gydytojus, kad tikrai mano vaikui ne paprasta sloga ir mums reikia pagalbos, tai teko net apsiverkt. pirmą kartą nuvažiavus į priėmimą sekmadienį mums liepė tęsti sinupretą ir vibrocilį, po paros jau naktį įsiprašėm greitukės nuvežami į ligoninę, prieš tai vyras pakraupo nuo komentarų "na, mamka, akys kvadratinės, tai važiuojam jau į ligoninę, jei taip norit". vaikui jau buvo žiauri būklė, na ir kas, kad tarpuose tarp kosulio priepolių ji linksma, aš jau migdyt ją bijojau, kakd vėl nepradėtų dust ir vem, tai guldyt nenorėjo vis tiek, aš jau maldavau bent tyrimus kokius padaryt, bent kraują ! tai šiaip taip paguldė, kai padarė rentgeną, pagaliau rado, kad plaučių uždegimas doh.gif doh.gif

dar plius sinupretas mums manau padarė blogą darbą - tik dar labiau skystino ir varė slogą, kurios ir taip buvo per daug, o vibrociliui mažė 99% alergiška, nes į švarią nosį įlašinus, jai vėl prasideda nesustojamas tekėjimas. o ligoninėj prievarta lašina- išrašyta, reiškia reik, ko čia atvažiavai, jei nenori gydytis. gausim antibiotikų minimum 10 dienų , o gal dar ir daugiau , priklausomai, ką rodys pasėlio rezultatai... o tai mes dar nuvažiavom, mažei dar temperatūra buvo nepakilus. o tai jei būtume laukę pagal rekomendacijas su savo "maža slogyte", kaip mums bandė įtikint, tai kas tuomet vaikui būt buvę???...
Papildyta:
QUOTE(mamycka @ 2010 02 18, 20:20)
Mamytes, labai daznai pagalvoju apie stai ka - o ka daryti, kai vaikui laikas pradeti lankyti darzeli, o jis alergiskas tam tikriems maisto produktams? kaip tada su tais valgymais darzelyje?neisivaizduoju  g.gif

jau rašė vilniuj apie Aitvarą, bet jei nėra su aplinkos alergenais didelės bėdos, tai ir bendrajam daržely vaikui atskirai pagamina maistą, bent jau mūsų, mūsų draugų su labai stipriu AD su pieno-kviečių-kiaušinių ir viso kiso komplekto alergijom irgi lanko po pusdienuką, tai jam kiek gali irgi parenka maisto. priklauso nuo auklėtojų požiūrio, direktorių nereik per daug klausyt wink.gif

aš jau pirma proga važiuosiu rašyt ir mažosios į aitvarą, nes šviečias, kad ji brolį jau perspjaus su savo alergijom, o brolį kol išsiaiškinom, kad alergiškas, tik nuo 5 metų eilė į tą darželį prieis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 18, 17:48)
Nu bet absurdas su tais homeopatiniais  g.gif . Ziurekit ka raso apie potenciavima:

ausru ne visai taip su tom potencijom susiskaiciuoja, jei mercuriaus cianido yra potencija d8, o d8 viska teisingai sudauginus gaunasi 1 dalis iš 10,000,000,000 doh.gif, tai jo gaunas tiek, kad realiai nera, tik tam tikra jo "atmintis". cia va toks saitas nelabai gerai apie homeopatija bet labai vazdingai:
http://www.homosanit...rlatanu_vaistai

nors mes vis tik atsisakem homeopatijos ad ir alergijos gydyme...bent jau kol kas. siaip man jos principas artimas... ir vienam etape ji mum labai padejo. bet dabar persimetem buten prie zoliu ir gydomosios mitybos, kolkas rezultatai labai geri, bet gal cia ir del to kad nebegeriam homeopatiniu turi itakos. g.gif kas cia zino. beje gerem butent viena is mercuriaus drusku plius dar kitus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurhea: 19 vasario 2010 - 09:31
QUOTE(Fedes @ 2010 02 19, 01:42)
o tai jei būtume laukę pagal rekomendacijas su savo "maža slogyte", kaip mums bandė įtikint, tai kas tuomet vaikui būt buvę???...

Oi, merginos, kaip aš jus užjaučiu... kartais pagalvoju, kad gerai yra gyventi provincijoje, bo susidaro toks įspūdis, kad mūsų daktarai labiau savo pacientais rūpinasi, ypač mažučiais. gal kad konvejeris provincijoje mažesnis?...
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2010 02 19, 10:34)
Oi, merginos, kaip aš jus užjaučiu... kartais pagalvoju, kad gerai yra gyventi provincijoje, bo susidaro toks įspūdis, kad mūsų daktarai labiau savo pacientais rūpinasi, ypač mažučiais. gal kad konvejeris provincijoje mažesnis?...

visko gali būti... iš tikro man gaila buvo žiūrėt į gyd šį ilgajį savaitgalį, nes AK vienas iš dviejų vaikų skyrių remontuojamas, lovų reiškia dvigubai mažiau, palatos perpildytos, o ligonių plūsta dar ir dar ir dar... vienu metu , kai reikėjo eiti atlikinėt procedūrų, sesutė atbego pasakyt, kad sėdėtume ramiai palatose ir palauktume, nes priimamajame tiek žmonių, kad skyriuje jau personalo nelikę, visi į priimamajį išbėgę... o dar kai pagalvoji, kad didžiosiose ligoninėse gyd pamato tokių siaubingų atvejų, kad 'eilinis" plaučių uždegimas ar obstrukcinsi bronchitas, dar laiku diagnozuotas, tai visiška smulkmena doh.gif
pirmą kartą su gy normaliai tik vakar, prieš išrašant pašnekėjom, iki tol mačiau, kad lekia visur kaip akis išdegę, net neklausinėjau per daug, džiaugiaus, kad vaikui gydymas padeda, o jau informaciją galvojau susižinosiu vėliau.
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 02 19, 09:29)
ausru ne visai taip su tom potencijom susiskaiciuoja, jei mercuriaus cianido yra potencija d8,  o d8 viska teisingai sudauginus gaunasi 1 dalis iš 10,000,000,000  doh.gif, tai jo gaunas tiek, kad realiai nera, tik tam tikra jo "atmintis". cia va toks saitas nelabai gerai apie homeopatija bet labai vazdingai:
http://www.homosanit...rlatanu_vaistai

Nezinau kaip ten susiskaiciuoja, bet info kaip potencijuoja nurasiau zodis zodin nuo Werner Stumpf knygos "Homeopatija. Savigydos vadovas". Tai jeigu merkurijaus cianido D8, tai ima gryna jo lasa ir skiedzia su 9 alkoholio lasai. Tada dar 1 lasa is jau gauto tirpalo ir vel su 9 lasais ir taip 8 kartus. Galutiniam rezultate paskaiciavus matematiskai galbut ir gaunasi tokia doze, kuria tu parasei, bet gi ne tas svarbiausia. Esme yra tame, kad homeopatai teigia, kad mus veikia net labai mazos vaistu dozes - tai jeigu Belladonna D30, kur grynos sunvysnes lasas yra atskiestas 30 kartu sugeba paveikti skaudama gerkle, temperatura, tai tada Mercurius cianidus D30 vadinasi mus taip pat veikia! Va apie ka kalba, va kur esme ir va i ka reikia gilintis! O gyvsidabris visada lieka gyvsidabriu - organizmas ji kaupia, kad ir po puse molekules, ar po visa, o tu nezinai zmogus kiek pas tave jo jau yra per kitus saltinius prikaupta, tai kam rizikuoti ir dar pildyti jo atsargas? Matei tame filmuke ka jis daro? Tupi musu smegenyse ir po biski galabija neuronus, uztai ir kvailejam i senatve hihihi.gif . Nu mes tai kaip nors, bet vaikus tai norisi uzauginti grazius, sveikus ir protingus, todel manau pravartu zinoti koki vaista, su kokiomis sudedamosiomis dalimis jam duodi ir kaip jis veikia.
Papildyta:
QUOTE(jurhea @ 2010 02 19, 09:29)
bet dabar persimetem buten prie zoliu ir gydomosios mitybos, kolkas rezultatai labai geri, bet gal cia ir del to kad nebegeriam homeopatiniu turi itakos.  g.gif  kas cia zino. beje gerem butent viena is mercuriaus drusku plius dar kitus

Jurhea, man jau viskas susimaise doh.gif - ar cia jus buvot pas Olega Novikova?
Papasakokit ka daugiau vartojat? Jeigu gereja, tai tada labai idomu viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia jusu patarimo, mes visa seima persirgom zarnyno infekcija, panasia i roto virusa, visiems lyg ir nieko, o mazasis antra savaite atsigaudineja, apetitas nekoks, mesytes, kuria taip valge nebenori, dabar skaniausias maistas bananai ir duoniukai... unsure.gif koses dar siaip ne taip...vienas kaklas telikes doh.gif , o buvo toks burbuliukas...nebesumastau, kaip jam padeti atsigauti, nes jis dar prie visko ir AD turi, tai labai kazko bijau duoti, vyresniems vaikams pirkau zuvu tauku, o jam net neznau, ka galiu pasiulyt be geruju bakteriju, mes Vega geriam. gal vitamino C lasiuku, g.gif , patarkit ... blush2.gif
Atsakyti