Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 18:51)
na gavau as rusisku bakteriju, vadinasi jos " bifidumbakterin" ir  bakteriofag stafilokokovij" na pabaigus floracare kursa imsimes situ. ziuresim kas tai per stebuklas.
o poliklinikoj buvom siandien del temperaturos, slapimo tyrimas geras, kraujas bus ryt, seip viskas gerai, daktare sako, gal cia del alergijos visos.
o alergologe klpd zinau tik Sivickiene, sake ji kruciausia visoj klpd apskrity

na man ji nelabai kažkaip......
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 17:15)
matau jūs irgi klaipėdiečiai, norėjau paklausti pas kokią alergologę einat?

mes pas Dumbrauskiene, a jus?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 19:04)
mes pas Dumbrauskiene, a jus?

mes irgi pas ją, man ji visai nieko tokia pasirodė, keletą kartų buvom.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 19:07)
mes irgi pas ją, man ji visai nieko tokia pasirodė, keletą kartų buvom.

mes pas ja einam nuo 2009.12 tai kol kas thumbup.gif , galima zmoniskai pasneketi biggrin.gif , atsako i visus klausimus. ax.gif

A kur darei misri palete? kaina 190-200 lt. As kai skambinau i Lorna, pasake kad atsakymas po 20-30 min, a i kitur po savaites.Tai greiciausia buvot prie skulpturo parko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 18 vasario 2010 - 18:13
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 19:10)
mes pas ja einam nuo 2009.12 tai kol kas  thumbup.gif , galima zmoniskai pasneketi biggrin.gif , atsako i visus klausimus. ax.gif

A kur darei misri palete? kaina 190-200 lt. As kai skambinau i Lorna, pasake kad atsakymas po 20-30 min, a i kitur po savaites.Tai greiciausia buvot prie skulpturo parko?

Lornoje darėm, aš darau ir maisto ir įkvepiamųjų, tačiau atskirus tyrimus. Įdomiai čia, nes mums pasakė, kad atsakymas bus po savaitės g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 18:51)
na gavau as rusisku bakteriju, vadinasi jos " bifidumbakterin" ir  bakteriofag stafilokokovij" na pabaigus floracare kursa imsimes situ. ziuresim kas tai per stebuklas.
o poliklinikoj buvom siandien del temperaturos, slapimo tyrimas geras, kraujas bus ryt, seip viskas gerai, daktare sako, gal cia del alergijos visos.
o alergologe klpd zinau tik Sivickiene, sake ji kruciausia visoj klpd apskrity

Kur gavote pirkti rusiškų bakterijų? Gal ir kaina mažesnė už floracare?
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2010 02 18, 18:51)
Kur gavote pirkti rusiškų bakterijų? Gal ir kaina mažesnė už floracare?

man drauges uosvis parveze is kaliningrado (turbut), mokejau uz 4 dezutes 110lt, nezinau kokios ten ju kainos
Atsakyti
Mamytes, labai daznai pagalvoju apie stai ka - o ka daryti, kai vaikui laikas pradeti lankyti darzeli, o jis alergiskas tam tikriems maisto produktams? kaip tada su tais valgymais darzelyje?neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 18, 19:34)
Lornoje darėm, aš darau ir maisto ir įkvepiamųjų, tačiau atskirus tyrimus. Įdomiai čia, nes mums pasakė, kad atsakymas bus po savaitės g.gif

as skambinau del "misri palete"-190 lt ir sake kas rezultatai is karto, as dar paklausiau ar gausiu visa info-zmoniska kalba biggrin.gif (jegu butu skaiciau arba medicin.parasyta) is karto, kad ne reiketu eitu pas alergologa.Sake kad viska pasakys smile.gif . Bet kaip man 3 daktarai pasake kad mes mazi, cia dar perskaiciau kad rezultatai gali buti ne tikslus, tai ir ne darem ax.gif
A prei skulpturo parko kaina 200 lt ir razultatas po savaites.
Cia tik 2 vietos kur KLP daro, taip man alergologe pasake.
Papildyta:
QUOTE(iewavil @ 2010 02 18, 19:58)
man drauges uosvis parveze is kaliningrado (turbut), mokejau uz 4 dezutes 110lt, nezinau kokios ten ju kainos

kuom rusiskos geriasinei??? klausiu del to kad nezinau blush2.gif , mes gerem Bifolac, ir kaz kaip negalvojau apie kitus. ax.gif
Atsakyti
Cia dar apie gyvsidabri, jei kam idomu:
"Nemaža dalis skiepams naudojamų vakcinų yra konservuojamos gyvsidabrio junginių pagalba. Gyvsidabris yra riebluose tirpstantis metalas. Žmogaus smegenyse apie 60% riebalų. Gyvsidabris įveikia hematoencefalinį barjerą ir lieka smegenyse fosfolipiduose. Kad šio cheminio elemento perteklius žmogaus organizmui ypač žalingas žino daugelis. Kalgario (Kanada) Universiteto mokslininkų sukurtas filmas parodo apie gyvsidabrio poveikį galvos smegenų neuronams. Ypač "sveikos" tokios vakcinos naujagimiams ir jų smegenims, nes nėsčiosios kraujyje paskutiniame nešiojimo trimestre gyvsidabrio koncentracija savaime pakyla 2-3 kartus, o naujagimio - 7 kartus didesnis, nei pas motiną ir perdozavimo tikimybė yra daug didesnė, nei suaugusiam. Nors ir suaugusiųjų organizmuose gysidabrio kiekis yra skirtingas, ir jeigu žmogus bus paskiepytas vakcina, kurios konservantas yra gyvsidabrio junginys, o organizme gyvsidabrio kiekis bus ties leistina riba, tokia vakcina gali būti tas lemtingas lašas. Juk prieš skiepijantis niekas gyvsidabrio kiekio organizme netiria"

Filmuka paziureti galite stai cia: http://www.homosanit...alvos_smegenims
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 02 18, 19:20)
Mamytes, labai daznai pagalvoju apie stai ka - o ka daryti, kai vaikui laikas pradeti lankyti darzeli, o jis alergiskas tam tikriems maisto produktams? kaip tada su tais valgymais darzelyje?neisivaizduoju  g.gif

Vilniuj yra alergiuku darzelis, Aitvaras, Pasilaiciu g. Ten sudaro jei reikia individualu meniu ir valo dulkes kelis kart per diena, be kilimu ir pan. ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 02 18, 21:20)
Mamytes, labai daznai pagalvoju apie stai ka - o ka daryti, kai vaikui laikas pradeti lankyti darzeli, o jis alergiskas tam tikriems maisto produktams? kaip tada su tais valgymais darzelyje?neisivaizduoju  g.gif

Didžiuosiuose miestuose yra alergiškų vaikų darželiai. Vilniuje tai tikrai yra, mano viena pažįstama savo vaikiuką nuo 4 metų leidžia į tokį. Pas juos baisi baisi alergija, tai leidžia tik pusei dienos, bet minėjo, kad situacija tikrai nepablogėjo pradėjus eit tenais, o vaikas dat ir tarp bendraamžių pabūna, užsimiršta šiek tiek, mama pailsi... tik adreso tai nežinau... bet, atrodo, vadinasi Aitvaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokelis: 18 vasario 2010 - 19:46