QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 07, 16:32)
Labas mamytės, aš su klausimuku pas jus. Norėjau paklausti, dėl tų pižamų nakčiai, kur mažina niežulį (kur rasakila.lt yra pirkti), pamenu lyg sakėt, kad kažkuri turit nupirkusi. Ar pasiteisina, ar tikrai sumažina niežulį, ar verta tokius pinigėlius mokėt?nes košmarai kažkokie mums naktys, tik atsigulam ir prasideda
nei vaikas pamiega nei mes
Praziurejau klausima - mes turim, mums padedavo. Dabar dar kartais panaudoju salikeli, jei kartais kakliuka pradeda kasyt - apsuku nakciai, ir diena leidziu su juo vaiksciot. Man pasiteisino sitos pizamos, man kazkaip ramiau, kai uzdedu ant kasomos vietos dermasilk - juk raso, kad naikina bakterijas. O kai man ramiau, turbut ir ji mano ramybe veikia
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2010 02 18, 12:45)
Mamytės, kur Vilniuje galima nusipirkti Belladonna žirniukų ir Mercurius solubilis anginai gydyti?
O kodel Vilniuje? Tavo mamuke juk Kaune, ar ne? Man regis, kad Kaune yra Muziejaus vaistine - homeopatine.
O tai vistiek gyvsidabriu gydysites? Neskaitei to gudraus zolininko is Kauno straipsnio apie homeopatinius vaistus su gyvsidabriu (ta prasme Mercuriumi)?
Del viso pikto dar syki ikeliu:
http://www.gamtospro...vs_fitoterapija