Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(Vasara gimusi @ 2010 02 18, 10:55)

P.S.: LiloSun,o jus nededat dukrytei pirstinyciu?Mes kai pradejom pirstines det(be pirstu galu) ,tai ranku nebeissidrasko
Vyras maise,bet sake,kad 50/50 (tuos taukus tai reik ant vandens voneles istirpint ir tik paskui sumaisyt su degutu)

Viska ji nusimauna, reik tada prie kiekvienos pizamos siut doh.gif
Idomu o jei deguta su kokiu sviestu sumaisyt butu tas pats efektas g.gif Nes skaiciau daug kur apie degyto nauda, tik ten siulo tik 10 proc det i tepala.
Atsakyti
Mamytės turiu tokį klausimėlį...Užsisakiau TS iš lt parduotuvės, šiandien atnešė paštininkė, o sakau vaiką ištepsiu, atidarau ir pakabinti negaliu, kaip akmuo... doh.gif ...ar čia jis nuo šalčio taip suakmenėjo?...kokia konsistensija turėtų būti TS?

Dėkui...
Atsakyti
QUOTE(neringa.r. @ 2010 02 18, 11:04)
Mamytės turiu tokį klausimėlį...Užsisakiau TS iš lt parduotuvės, šiandien atnešė paštininkė, o sakau vaiką ištepsiu, atidarau ir pakabinti negaliu, kaip akmuo... doh.gif ...ar čia jis nuo šalčio taip suakmenėjo?...kokia konsistensija turėtų būti TS?

Dėkui...

Atsils, cia tiesiog sustingo nuo zemos temperaturos. Siaip jis kaip sviestas paprastas. Pries tepant pasildai biski rankose ir gana lengvai tepasi. Gali ir karsto vandens vonelei porcija vienam tepimui pasildyt, tada bus kaip aliejus ir tepsis dar lengviau. TS laikomas kambario temperaturoj geriau tamsioj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 18, 12:08)
Atsils, cia tiesiog sustingo nuo zemos temperaturos. Siaip jis kaip sviestas paprastas. Pries tepant pasildai biski rankose ir gana lengvai tepasi. Gali ir karsto vandens vonelei porcija vienam tepimui pasildyt, tada bus kaip aliejus ir tepsis dar lengviau. TS laikomas kambario temperaturoj geriau tamsioj vietoj.

Ačiū už išsamią info... smile.gif ...sunku man dar, be Jūsų ir vaikas be kremo liktų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 18, 12:02)
Viska ji nusimauna, reik tada prie kiekvienos pizamos siut  doh.gif
Idomu  o jei deguta su kokiu sviestu sumaisyt butu tas pats efektas  g.gif  Nes skaiciau daug kur apie degyto nauda, tik ten siulo tik 10 proc det i tepala.

jo,siut prie kiekvieno rubo reik,bet kad tai 5 minutes uzima,bet bent jau galiu vaika viena palikt zaist ir nesedet istisai prie jos,kad tik neissidraskytu.mes turim 3 komplektus 'pizamu'.numezgiau 4 poras pirstinaiciu.prisiuvau prie pizamu ir vienas 'migruojancias'siuvu diena prie marskineliu.
.....
del deguto-galima pabandyt ir su sviestu pamaisyt.baigineju savo bonkute,tai pabandysiu gal su kokiu abrikosu kauliuku aliejum pamaisyt arba su kokosu sviestu arba su jojoba,paziuresim.turiu situ nuo muilu gamybos,tai spec.pirkt nereiks.nors manau,kad su 'kietu' kazkuo geriau maisyt.manau,kad efektas tik del deguto,o tie kiauliu taukai tik drekinimui,kad kompensuot ta dziovinanti deguto poveiki ir pamaitint oda. bet su degutu prasidejus reik turet papildomu drabuziu komplektu (tiek miegui,tiek dienai),nes degutas baisiai tepa ir neatsiskalbia.ir smarve net po keliu drabuziu skalbimu lieka.o demes isvis neissiplauna.ir nusiteikt,kad namuose kaip rukykloj bus ir vaikas kai rukytas kumpis bus biggrin.gif
Atsakyti
Mamytės, kur Vilniuje galima nusipirkti Belladonna žirniukų ir Mercurius solubilis anginai gydyti?
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 07, 16:32)
Labas mamytės, aš su klausimuku pas jus. Norėjau paklausti, dėl tų pižamų nakčiai, kur mažina niežulį (kur rasakila.lt yra pirkti), pamenu lyg sakėt, kad kažkuri turit nupirkusi. Ar pasiteisina, ar tikrai sumažina niežulį, ar verta tokius pinigėlius mokėt?nes košmarai kažkokie mums naktys, tik atsigulam ir prasideda verysad.gif nei vaikas pamiega nei mes

Praziurejau klausima - mes turim, mums padedavo. Dabar dar kartais panaudoju salikeli, jei kartais kakliuka pradeda kasyt - apsuku nakciai, ir diena leidziu su juo vaiksciot. Man pasiteisino sitos pizamos, man kazkaip ramiau, kai uzdedu ant kasomos vietos dermasilk - juk raso, kad naikina bakterijas. O kai man ramiau, turbut ir ji mano ramybe veikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amica @ 2010 02 18, 12:45)
Mamytės, kur Vilniuje galima nusipirkti Belladonna žirniukų ir Mercurius solubilis anginai gydyti?

O kodel Vilniuje? Tavo mamuke juk Kaune, ar ne? Man regis, kad Kaune yra Muziejaus vaistine - homeopatine.
O tai vistiek gyvsidabriu gydysites? Neskaitei to gudraus zolininko is Kauno straipsnio apie homeopatinius vaistus su gyvsidabriu (ta prasme Mercuriumi)?

Del viso pikto dar syki ikeliu:
http://www.gamtospro...vs_fitoterapija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 vasario 2010 - 13:28
QUOTE(ausru @ 2010 02 18, 13:05)
O kodel Vilniuje? Tavo mamuke juk Kaune, ar ne? Man regis, kad Kaune yra Muziejaus vaistine - homeopatine.
O tai vistiek gyvsidabriu gydysites? Neskaitei to gudraus zolininko is Kauno straipsnio apie homeopatinius vaistus su gyvsidabriu (ta prasme Mercuriumi)?

Del viso pikto dar syki ikeliu:
http://www.gamtospro...vs_fitoterapija

Ausru, čia ne man reikia, draugei Vilniuje, todėl dėl Vilniaus ir užklausiau mirksiukas.gif . Mes tai tfu tfu tfu sveiki rolleyes.gif . O tą straipsnį išsisaugojus esu, bet dar neskaičiau. Kad tos info tiek, kad tik kopinu, seivinu, bet fiziškai nėra kada taip greitai perskaityti viską blush2.gif

Tu juk naudoji vaikui Belladonna žirniukus, ane? O kai angina, ką tada naudoti, jei tas Mercurium negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 02 18, 13:11)
Ausru, čia ne man reikia, draugei Vilniuje, todėl dėl Vilniaus ir užklausiau  mirksiukas.gif . Mes tai tfu tfu tfu sveiki  rolleyes.gif . O tą straipsnį išsisaugojus esu, bet dar neskaičiau. Kad tos info tiek, kad tik kopinu, seivinu, bet fiziškai nėra kada taip greitai perskaityti viską  blush2.gif

Tu juk naudoji vaikui Belladonna žirniukus, ane? O kai angina, ką tada naudoti, jei tas Mercurium negerai?  g.gif

Belladonna naudojam - patenkinti situ vaistu kiek teko gert. O to Merkurijaus, tai brr - negerciau ne uz ka.
"Vaiku imuniteto stiprinimo ABC" Bagdonavicius raso, kad nuo tonziliu ir gerkles uzdegimo vartoti Angin-Heel arba Tonsilotren - cia irgi homeopatiniai ir situ manau ir paprastoj vaistinej ras. Ir sitie vaistai ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, tik atitinkamai didesnemis dozemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 vasario 2010 - 13:25
Turiu mamyciu klausimuka gal kas vartojate rusiskas bakterijas ir galit pasidalinti patirtimi koks pavadinimas ir pan.???

Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 18, 14:24)
Belladonna naudojam - patenkinti situ vaistu kiek teko gert. O to Merkurijaus, tai brr - negerciau ne uz ka.
"Vaiku imuniteto stiprinimo ABC" Bagdonavicius raso, kad nuo tonziliu ir gerkles uzdegimo vartoti Angin-Heel arba Tonsilotren - cia irgi homeopatiniai ir situ manau ir paprastoj vaistinej ras. Ir sitie vaistai ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, tik atitinkamai didesnemis dozemis.

tuose preparatuose abiejuose yra taip pat gyvsidabrio...bet realiai tai ten ne desimtadalio molekules nera smile.gif paskaitykit apie potenciavima ir drasiai gerkit, jei tik padeda...
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 02 18, 14:44)
tuose preparatuose abiejuose yra taip pat gyvsidabrio...bet realiai tai ten ne desimtadalio molekules nera smile.gif paskaitykit apie potenciavima ir drasiai gerkit, jei tik padeda...

doh.gif Ar tik nereikes grizti prie gydymosi zolemis? g.gif Nes kazkaip visai nesinori, kad ir po ta desimtaja molekules kaupti rolleyes.gif
Atsakyti