Sveikutes mamytes ir jusu maziukai/-es
ziuriu ne tik senbuves uzsidejusios, bet ir nauju vardu nemazai
seniai jau pas jus beuzejus buvau
pasiilgau
bet fiziskai jau nebelieka laiko
kazkuri laika namie kompo nebuvo, paskui MB partempe, tai pats sedejo prie jo... man darbe sunkus laikas, tai kai kuriom dienom ir iki 9 padirbeju, ir savaitgaliais, dazniau namo darbelio parsitempiu, tai dirbu ir i SM nebeilendu, nes kai gult 1 ar 2 nakties nueini, tai iki SM nebetraukiu
na bet gal palengves kova koki...
o visa kita pas mus kaip ir senomis vagomis teka dukryte vis smaikstesne su savo kalbomis - luztu, kai MB ne tete o vardu pavadina ir sako ka daryti, pvz siandien pardej sako A* tu vezima vezk... kaifuoju, kai abu su broliu dukti varo
didziausias tusas kai abu musu dvigulej lovoj isdykauja
Maziuko sveikateles siaip sau, disbioze dar didesne nei pries pusmeti buvusi (trusta lakto, bifido bakteriju, auga grybelis), kol girdziau Floracare bakterijas pagerejo, tik baigiau vel visas isvarytas... maisto racionas neprasipletes, karts nuo karto kokiu naujienu pardese randu (pvz ekologiski speltos miltu vafliukai be pieno), na kad maziau namie galva sukt reiku, nors ir brangu ypatingas maistelis
del bakteriju, tai drauge dar vienas pasufleravo, ne tokias brangias kaip floracare, reikes man i vaistine uzeiti pasilyginti aprasyma paskaityti "protexin"
sekmadieni grizom is kalnu - buvom Alpese slidineti, na kiek tai imanoma pavadinti, nes varem su abiem vaikais, tai kadangi mes kitaip nemokam atostogauti
si kart dukryte susirgo, turbut kazkoks keistas virusas, musu planai neisdege - planavom leisti i mokyklele slidineti, bet kadangi veme ir viduriavo viena diena, paskui tik tempa laikesi 3 dienas, tai musu planai ir sugriuvo... na i lauka vistiek eidavom, pagal apilinkybes budavom tai trupiau tai ilgiau - kai kuriom dienom iki 5 val isbudavom - vistik grynas oras
net maziukas du kart miegodavo viena kart lauke kita paskui namie... kai jau su vienu miegeliu kelinta men tempia...
ryt jau i darbeli - sunku kai zinau, kad darbo daug laukia... o dar po atostogu
linkejimai jumi
stengsiuos dazniau uzsukt
nepamirsau jusu, mintyse ir sirdyje jus su manim