Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(ausru @ 2010 02 15, 23:16)
(Cia dar Pirmokeliui)
Aisku, ka jiems dabar daryti, kai visuomene spaudzia - ginasi. Ir dar kvailus klausimus uzdavineja neva kam zemdirbiams naudoti glifosata - taigi atsake tas ukininkas - del pigumo. Kas nezino, kad lietuvis uz kapeika utele iki Maskvos nuvarytu  lotuliukas.gif
Papildyta:
Pirmokeli? Ar tik jus patys savo ekologiniam uky su glifosatu negriesijat, kad taip gini sita Monsanto israsta nuoda?  g.gif  biggrin.gif

Neginu aš nei Monsanto, nei raundapo, nei kitokių chemijų. tiesiog nevirškinu pusės teisybės sakymo. Rūta ne agronomė, ji valgytoja ir žurnalistė, gali sau leisti būti šališka. Aš agronomė ir dar ūkininkė, nesvarbu, kad ekologinė, aš visada būsiu ūininko pusėj, nes žinau, kokia ten virtuvė verda. žemės ūkis yra verslas, kaip statybos, farmacija, telekomunikacijos. visada yra šviesi pusė ir tamsi pusė.
Aišku, žiauriai norėtūsi, kad visi būtų ekologiški, oras būtų švarus, o vandenį būt galima gert iš upės..... bet tada reikėtų vienu mostu sunaikinti pusę žmonijos arba palikti tą pusę lėtai mirt iš bado. žmonių žemėje yra pernelyg daug, kad juos visus išmaitinti intensyviai ūkininkaujant, kur jau ten ekologiškai, tam paprasčiausiai dirbamos žemės neužteks.... verysad.gif
žemės ūkio chemikalai, kaip ir vaistai, tikrinami su žiurkėm ir visos leistinos normos liučių nustatomos pagal poveikį joms. teoriškai tas poveikis panašus ir mums. kas bus po 100 metų, nieks nežino, nes tokio ilgo tyrimo dar niekas nedarė ir niekad nedarys. mes esam tos žiurkės, tik rezultatas mums jau nebelabai bus svarbūs.... deja... beje, mes, ekologiniai, nė kiek nemažesnės žiurkės už cheminius, taigi ne viską patys u-žsiauginams ir pasigaminam. tačiau informacijos šiais laikais daug galim rinktis bent ten, kur galim: maisto produktus, kosmetiką, požiūrį į viską pagaliau mirksiukas.gif
čia kaip su skiepais: gali rinktis arba skiepytis ir galbūt patirti šalutinį poveikį ir nesusirgti arba nesiskiepyti ir bijoti, kad susirgsi ir numirsi. Aš stengiuos iš dviejų blogybių pasirinkti mažesnę, bet noriu žinoti viską, kad tikrai pasirinkčiau mažesnę, o ne tą, apie kurią garsiausiai rėkia.
Beje, aš skiepijuosi nuo gripo jau 8 metus iš eilės, nes esu jautri visiems gripo virusų štamams, savo mažių skiepiju nuo 3 mėn. amžiaus ir vyrą, ir nuo to laiko nė karto nesirgom gripu nė vienas tfutfutfu. ir neklausau to, kas ką aiškina, aš renkuos savo galva ir mano pasirinkimas iki šiol pasiteisino 100 proc.
va kaip mirksiukas.gif
smagu padiskutuot su tavim, ausru, bet šiai dienai jau gana, palauksim sekančios paskutinės instancijos ir pratęsim, ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 15, 19:22)
o tai jūs gėrėt tuos žirniukus, ar ką padėjo ar ne?

Laba vakara, mes irgi buvom pas ta homeopate, kaip mano vyras sako "samane" doh.gif gerem mes tuos zirniukus bet jokio pegerejimo, tirkiausiai ir ziurniukai visiems vienodi pulsatilis ir pan., dbr nei nepamenu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamos, gal kuri turit uzsirasiusi ta mano ikelta nuoroda, kur visokie papildai alergiskiems? Nzn kur uzsirasiau ir kurioj temoj dabar ieskot - irgi nzn doh.gif
Atsakyti
GAL GALETUMET KURI PATARTI KUR ISIGYTI GERUJU BAKTERIJU? GAL INTERNETE ZINOT KOKIU RUSISHKU UZSISAKYT AR SEIP KOKYBISKESNIU NEI MUSU VAISTINESE PARDUODAMU BIFOLAC'U
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 15, 23:15)
GAL GALETUMET KURI PATARTI KUR ISIGYTI GERUJU BAKTERIJU? GAL INTERNETE ZINOT KOKIU RUSISHKU UZSISAKYT AR SEIP KOKYBISKESNIU NEI MUSU VAISTINESE PARDUODAMU BIFOLAC'U

Pacios geriausios is vaistinej parduodamu Floracare. As irgi per sitas dienas kol vaikas viduriavo is pradziu Bifolaku girdziau, nes cia buvo pasisakymu, kad Floracare alergizuoja - nepastebejau jokio Bifolako poveikio. Tai vel nusipirkom Floracare, sugirdziau viena karta - issyk sustojo viduriavimas, nors pries tai buvo toks vaizdas, kad niekada nesustos. Ir alergizacijos taip pat nepastebejau. Labai geros sitos bakterijos thumbup.gif . Tik vaikui reikia duoti mazesne doze, nes ten suaugusio norma - as saviskiui duodu po puse maisiuko ryte vakare thumbup.gif . Lb svarbu ju paruosimo budas - chloruotas vanduo nuzudo visas bakterijas, tai as uzpilu tik su saltinio vandeniu Neptunu. Dar reikia palaikyti kokia 10 min, kad jos ten atsigautu, tada sugirdyti likus kokiam pusvalandziui iki valgio, o vakare kokia valanda dvi po valgio pries miega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 16 vasario 2010 - 08:20
na nusipirkau, pabandysiu
atsiliepimu kaip visada visokiu, vieniems thumbup.gif , kitiems cry.gif nieko.ziuresim kaip bus mums, nes jau atsibodo visu smerkiantys zvilgsniai ir pamokymai kokia gi as motina ir koks blogas mano pienas, kad vaikas atrodo taip..
o dar temperatura, tik pries savaite buvo sukilus 5 dienom be priezasties, pabuvom pora dienu be temperaturos ir vel ji pakilo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 15, 23:38)
Laba vakara, mes irgi buvom pas ta homeopate,  kaip mano vyras sako "samane"  doh.gif gerem mes tuos zirniukus bet jokio pegerejimo, tirkiausiai ir ziurniukai visiems vienodi pulsatilis ir pan., dbr nei nepamenu  blush2.gif  lotuliukas.gif

baigiat numušti mano viltį, kad gal ši daktarė padės mums verysad.gif na mes tokių negeriam.
Atsakyti
Sveikos mamytes, prisijungsiu ir as i Jusu buri.
Turiu beveik 6 menesiu suneli, jam nustatytas atopinis dermatitas. Maitinu savo pienu, tai pradzioj galvojom, kad tai nuo mano maisto jam tos visos baisios reakcijos. Lialiui nustatyta alergija pienui, kiausiniams, riesutams. Nevalgau situ dalyku, bet vis tiek beria. ypac beria skruostukus, kiek maziau beria kojytes unsure.gif . Pries 2 savaites kreipemes i homeopate, israse calcium carbonicum, istirpinam 3 zirenelius ir duodam po puse saukstelio kas 10-15 min doh.gif kakzkokio pagerejimo nelabai pastebejau, tiesa pasakius, bet dar tik 2 savaites..Kol kas planuoju vykdyti visus hoemopates nurodymus, nes atrodo, kad kitokio pasirinkimo neturiu unsure.gif Vakar gavau taukmedzio sveista, patepiau, pasirodo nuo jo beria. zodziu, reikia daug stiprybes, kad nenuvaziuotu stogas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 02 16, 12:13)
Sveikos mamytes, prisijungsiu ir as i Jusu buri.
Turiu beveik 6 menesiu suneli, jam nustatytas atopinis dermatitas. Maitinu savo pienu, tai pradzioj galvojom, kad tai nuo mano maisto jam tos visos baisios reakcijos. Lialiui nustatyta alergija pienui, kiausiniams, riesutams. Nevalgau situ dalyku, bet vis tiek beria. ypac beria skruostukus, kiek maziau beria kojytes unsure.gif . Pries 2 savaites kreipemes i homeopate, israse calcium carbonicum, istirpinam 3 zirenelius ir duodam po puse saukstelio kas 10-15 min doh.gif kakzkokio pagerejimo nelabai pastebejau, tiesa pasakius, bet dar tik 2 savaites..Kol kas planuoju vykdyti visus hoemopates nurodymus, nes atrodo, kad kitokio pasirinkimo neturiu  unsure.gif Vakar gavau taukmedzio sveista, patepiau, pasirodo nuo jo beria. zodziu, reikia daug stiprybes, kad nenuvaziuotu stogas rolleyes.gif

Stiprybės ir kantrybės jums 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, jei kas naudojate, galesiu pasakyti kur galima pigiau nusipirkti A-derma emolientus ir kita produkcija (beveik dvigubai pigiau..)
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 16, 12:15)
Stiprybės ir kantrybės jums 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 02 16, 11:21)
Mamytes, jei kas naudojate, galesiu pasakyti kur galima pigiau nusipirkti A-derma emolientus ir kita produkcija (beveik dvigubai pigiau..)
Papildyta:

Aciu labai 4u.gif

Manau visoms neprosal butu zinot smile.gif Parasykit 4u.gif
Atsakyti
Prasom. cia A-derma pigiau nei LT

http://www.pharmacya... skin care.html
uz 1 uzsakyma ima 8 svarus (apie 32 Lt)
mes uzsisakem kartu su viena mamyte (kad pigesnie butu uzsakymo kaina), savaites pabaigoj turetume gauti. prisisakiau 6vnt a-derma exomega emoliento, dabar bijau, kad jei bers tai teks pardavineti unsure.gif
Atsakyti