Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(carramele @ 2010 02 06, 16:17)
O dėl visokių meningitų ir pan. apžiūrėjo gydytojas?
Kol kas nepaaiškėjo, kas per zaraza jį užpuolė?
Aš anksčiau pagal oficialias gydytojų rekomendacijas nuo 38,5 mušdavau, dabar jei matau, kad stabiliai laikosi ir nekyla aukščiau, iki kokių 39.2 leidžiu pabūt temperatūrai.

Nu vat as irgi tokios politikos laikausi. Esu pastebejus, kad mums, jei nemusam vaistais, daugiau 39,5 nekyla. Vakar ligoninej kai nuvaziavom buvo 39,3, bet ant kazkokios "strochaulyvos" daktares pataikem, kuriai tokia tempa jau vos ne katastrofa, tai prigasdino traukuliais ir zvakute ikiso. O kai ikiso, tai padek Dieve - numuse vos iki 38, o po to namie iki 40 pakilo - tai jau nori nenori musti reikia. Ikisom dar viena - vel tas pats. Teko Ibumetino duot - sitas mums gerai veikia.

O del zarazos labai bijau, kad koks gripas nebutu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Adeks @ 2010 02 06, 18:50)
Ausru,sveikatos tavo mazyliui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Kaip tavo mazoji laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 vasario 2010 - 18:53
QUOTE(pirmokelis @ 2010 02 06, 18:35)
O jo, stebuklas dar neįvyko, bet sluoksnis tikrai suplonėjo. žiūrėsim, kaip seksis toliau. Ačiū  biggrin.gif

Gal jus cia galvos luobele ploninant?????
QUOTE(ausru @ 2010 02 06, 19:56)
Nu vat as irgi tokios politikos laikausi. Esu pastebejus, kad mums, jei nemusam vaistais, daugiau 39,5 nekyla. Vakar ligoninej kai nuvaziavom buvo 39,3, bet ant kazkokios "strochaulyvos" daktares pataikem, kuriai tokia tempa jau vos ne katastrofa, tai prigasdino traukuliais ir zvakute ikiso. O kai ikiso, tai padek Dieve - numuse vos iki 38, o po to namie iki 40 pakilo - tai jau nori nenori musti reikia. Ikisom dar viena - vel tas pats. Teko Ibumetino duot - sitas mums gerai veikia.

O del zarazos labai bijau, kad koks gripas nebutu  unsure.gif
Papildyta:

Aciu  4u.gif

Ausru, sveikatytes jums dideles, dideles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_k @ 2010 02 06, 21:56)
Gal jus cia galvos luobele ploninant?????

Galvos galvos biggrin.gif kaunamės su tais sausais lopais jau beveik 3 metus. gavau Kerasal tirpalo pabandymui, tai va, ir bandomės.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 06, 19:56)

Oi kaip baisu. KAi mums nuo 38 buvo traukuliukai, tai aš nebenoriu to išgyvent, tai virš 38 kišu žvakutę ir diazepamo dar žvakutę, nes po tarukulių juos išrašė. Sakė labai negerai kai traukuliai, nes smedgenys negauna deguonies.
Jei nebūtų buvę ko gero ir aš nemuščiau.
Atsakyti
Sveiki, merginos 4u.gif
Kaip greitai jus cia bendraujate gathering.gif ziuriu jau nauji namuciai, aciukas 4u.gif
Pirmokelis nupirkau siandien migdolu alejuka ax.gif AKR, tai eisiu maisyti smile.gif .A maisyti reiketu ant garu???? i atskira inda TS ir sumaisyti su migdolu??
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 06, 22:27)
Sveiki, merginos 4u.gif
Kaip greitai jus cia bendraujate gathering.gif  ziuriu jau nauji namuciai, aciukas 4u.gif
Pirmokelis nupirkau siandien migdolu alejuka ax.gif  AKR, tai eisiu maisyti smile.gif .A maisyti reiketu ant garu???? i atskira inda TS ir sumaisyti su migdolu??

Tai kad nebūtinai kaitinti, jei rankose turi sveikatos, tiesiog sumaišyk indelyje nekaitintus. aš neturiu rankose sveikatos, tai TS ištirpinu karšto vandens vonelėje, o aliejų supilu nekaitintą. didelio kiekio nedarau, sunaudoju greit, tai dar nepastebėjau, kad imtų gest ar pan.
Atsakyti
aciukas, supratau,.

Ir dar klausimelis... a jau sumaisyta reike laikyti saldytuve? jis vis tiek jau minkstas bus.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 06, 20:56)

O del zarazos labai bijau, kad koks gripas nebutu  unsure.gif
Papildyta:

Aciu  4u.gif

Aciu,laikosi neblogai,tik dabar biski daugiau berimu atsirado,kazkoks paumeimas g.gif Ant nugaros raudoni plemai,o visur taskais g.gif Bet dar gerai,kad be hormonu galim apseiti smile.gif
Kaip tavo mazylis,gal jau geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 02 06, 18:50)
Sveikos.
Norejau paklausti mamyciu,kurios turi vaikus virs 12men ir kurie turi alergija kiausinio baltmui,ar daret MMR skiepa?Jeigu taip,tai kaip viskas praejo? g.gif

Nea, nedarėm.

QUOTE(Lince1 @ 2010 02 06, 20:13)
KAi mums nuo 38 buvo traukuliukai, tai aš nebenoriu to išgyvent, tai virš 38 kišu žvakutę ir diazepamo dar žvakutę, nes po tarukulių juos išrašė. Sakė labai negerai kai traukuliai, nes smedgenys negauna deguonies.

Siaubiakas unsure.gif O prieš tam įvykstant buvo kažkokių požymių, vangumas ar kažkas pan.? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 06, 23:48)
aciukas, supratau,.

Ir dar klausimelis... a jau sumaisyta reike laikyti saldytuve? jis vis tiek jau minkstas bus.

Jei susimaišysi tik tiek, kiek sunaudoji per savaitę, tai nebūtinai. TS turi antiseptinių savybių. Tik laikyti reikia tamsoje, spintelėj kur nors atokiau nuo radiatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2010 02 06, 20:13)
Oi kaip baisu. KAi mums nuo 38 buvo traukuliukai, tai aš nebenoriu to išgyvent, tai virš 38 kišu žvakutę ir diazepamo dar žvakutę, nes po tarukulių juos išrašė. Sakė labai negerai kai traukuliai, nes smedgenys negauna deguonies.

O ka jus tada daret, Lince? Kokia pirmoji pagalba tokiu atveju? Kiek laiko truko tie traukuliai?
Atsakyti
Bet koks keistas reiskinys - musu maziaus oda dabar wub.gif - kaip lelkos wub.gif . Tokia sveika oda paskutini syki turejom tridienes karstines metu doh.gif . Kad ir apsigyde vistiek dar sen bei ten turejom sausesniu ploteliu, o dabar ligos metu visi kazkur stebuklingai dingo. Isivaizduokit net i varske per mp nesureagavo blink.gif . Gaila tik, kad sitas reiskinys laikinas - pasveiksim ir alergija vel duos apie save zinoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 06 vasario 2010 - 23:34