Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 10, 18:39)
aš jau pradedu galvot, kad reikia duoti įvairesnį maistą, nes kaip bėrė taip beria, o gal kaip tik geriau bus, kai gaus įvairesnį maistą, gal ir ta mažakrausjystė pasitrauks g.gif Beje, ar mažakraujystė gali turėti įtakos AD?

nemazai klaipedieciu thumbup.gif mes kelis menesius gydemes mazakraujyste, pradejus mesyte valgyt kraujo rodikliai is kart pasitaise thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2010 02 11, 11:15)
Ausru,labai uzjauciu del to,ka tenka isgyventi,maza tam maziukui AD,tai dar visokios ligos kimba verysad.gif
Mamos,kaip kosuliukus gydot savo vaikuciams?Mums israse brontex ir Umcalora,tai tokia baisia nakti apturejome,o jau vaikutis atrodo doh.gif visa issidraskius nervuota.

doh.gif niu va, mum tai tik tokius ir israsynejo. Tik brontex tabletem. nieko negaliu pasakyt, nes mum (tfu3) nebuvo kosulio dar, o umcalora gerem bet neilgai, nezinau ar bere ar ne nuo jo g.gif Siaip kai klausiau ka dar galetu vieto umcaloro pasiulyt, tai nieko nepasake.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2010 02 11, 11:40)
Ausru, laikykis 4u.gif . Važiuočiau į ligoninę vienareikšmiškai, neturiu tiek daug drąsos. Tiesa, mums KMUK  - 5 min kelio.
Su savo mažium tik pirmą jo gyvenimo naktį miegojom kartu. Daugiau niekada schmoll.gif Dienos miegą kitam kambarį miegojo nuo gimimo, naktį - nuo 9 mėn. Kažkaip viskas normalu pas mus buvo... Ir plaukai nepasisišiaušė lotuliukas.gif

o kaip su kasymusi? Ar nenusikasydavo vienas pats miegodamas?
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 11, 11:14)

o nebandai suristi vaiko rankeliu, mane alergologe pamoke gerai rankas suristi, tai mes tik taip miegam.
papasakosiu apie ta surisima :
pasiimi nemaza kvadratine palute ir perlenki, kad gautusi trikampis, tada ta trikampi dedi uz nugaros, (DU KAMPAI RANKU KRYPTIM, VIENAS, I KOJU PUSE, NEZINAU AR SUPRANTAMAI) ir tada lenki viena kampa kaip vystytum, apjuosi rankyte, ir uz nugaros uzkisi gala, kad jis uzpakaliu uzspaustu ir palute neislystu, kita ranka taip pat. mes dabar taip priprate miegot, kad sakau geriau nustotu niezet anksciau nei ismoks istraukt rankas

bandysim ir mes suvystyta migdyt unsure.gif
Atsakyti
Mamos,kaip kosuliukus gydot savo vaikuciams?Mums israse brontex ir Umcalora,tai tokia baisia nakti apturejome,o jau vaikutis atrodo doh.gif visa issidraskius nervuota.

mes prospan vartojame, lyg ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 11, 12:11)
o kaip su kasymusi? Ar nenusikasydavo vienas pats miegodamas?

Na, nebuvo pas mus didžiulio kasymosi. Su AD vargstam nuo 3 mėn., TS naudojam nuo 8 mėn. Tarpe naudojom Aderma Exomega, bazalį. Tikriausiai esam iš tų, kuriems dieta - tinkamas vaistas.

Tačiau būtent dėl kasymosi prevencijos ir dabar dar miegame su kombinezoninio tipo pižama, su uždaromis pėdutėmis. Kasosi, kai lieka plika oda, kai aprengtas - ne. Vasarą odą būna beveik neprobleminė ir tuomet gali miegoti plikomis kojytėmis - nesikaso.

Apskritai - mano zuikis jau didelis, net sugraudina mane, kai jam kas pasiūlo ko nors, ko jam nereikėtų valgyti ir jis rimtu veiduku sako : man negalima, kojytes skaudės. MB turi AD iki dabar, mato zuikis, kai tepasi TS MB, ir pats irgi tepasi, laukia, kad bus didelis ir galės savarankiškai tepliotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 11 vasario 2010 - 12:20
QUOTE(dautan @ 2010 02 11, 12:17)
Na, nebuvo pas mus didžiulio kasymosi. Su AD vargstam nuo 3 mėn., TS naudojam nuo 8 mėn. Tarpe naudojom Aderma Exomega, bazalį. Tikriausiai esam iš tų, kuriems dieta - tinkamas vaistas.

Tačiau būtent dėl kasymosi prevencijos ir dabar dar miegame su kombinezoninio tipo pižama, su uždaromis pėdutėmis. Kasosi, kai lieka plika oda, kai aprengtas - ne. Vasarą odą būna beveik neprobleminė ir tuomet gali miegoti plikomis kojytėmis - nesikaso.

Apskritai - mano zuikis jau didelis, net sugraudina mane, kai jam kas pasiūlo ko nors, ko jam nereikėtų valgyti ir jis rimtu veiduku sako : man negalima, kojytes  skaudės. MB turi AD iki dabar, mato zuikis, kai tepasi TS MB, ir pats irgi tepasi, laukia, kad bus didelis ir galės savarankiškai tepliotis doh.gif

na kaip gerai jum smile.gif. mes irgi su tokiais kombinezonais miegam, bet vistiek kaso plastakas ir veiduka doh.gif O buna ir per pizama kaip griebia, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2010 02 11, 14:13)
bandysim ir mes suvystyta migdyt  unsure.gif

Taip "surista" ir musu mergyte miegojo beveik du menesius verysad.gif Nes priesingu atveju - kaip cirskuliukas keptuvej visa nakti vartydavos ir kasydavos.
Dabar siek tiek lengviau, bet niezulys neisnykes, tad miegam kartu, tenka daznai jos rankytes palaikyt...
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2010 02 11, 14:17)
Apskritai - mano zuikis jau didelis, net sugraudina mane, kai jam kas pasiūlo ko nors, ko jam nereikėtų valgyti ir jis rimtu veiduku sako : man negalima, kojytes  skaudės. MB turi AD iki dabar, mato zuikis, kai tepasi TS MB, ir pats irgi tepasi, laukia, kad bus didelis ir galės savarankiškai tepliotis doh.gif

Jergau, kokie tie ligu iskankinti ir uzgrudinti maziukai yra protingi ir savarankiski.
Tikiu, kad uzauge musu vaikuciai bus kitokie smile.gif - protingesni, kantresni bei rimti ir patikimi zmones. ax.gif blush2.gif

blush-anim-cl.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 11, 11:53)
Nzn ar gerai padariau - nevaziavom. Nakti praleidom vonioj - istaciau kede i vonia, vyras ten sedejo, laike maziu, as pyliau smekta ir rehidrona su sauksteliu - veme/pyliau/vel veme/vel pyliau ir taip ..... nezinau kiek kartu. Galiausiai apie 4. 00 val vel pramuse viduriavimas, bet nuo tada rehidronas su smekta uzsilaike skranduky  karsta.gif . Na bent jau viduriuoja sikart be kraujo ir retai, tai gal sakau invaginatas dar neatsinaujino  unsure.gif . Ziuresiu kas cia toliau desis  unsure.gif

Niu ir isbandymu metas jums verysad.gif
Ausru, kantrybes ir tvirtybes judviem su vyru. Maziukui - sveikatytes glebio 4u.gif Neamzini tie sunkumai, tik kaip sunku islaukt kai uzpuola... Laikykites - su kiekviena minute pamazu pamazu ateina pagerejimas.

Per Naujus Metus kuomet maziuke vezem i ligonine, grize jau sekancia diena keistai pasijutom... Man pakilo temperatura, vemiau. Vyrui taip pat svaigo galva, kilo temperatura, paleido vidurius. Maziuke zyze, buvo pakilus temperatura /aciu dievuliui nedidele/, taip pat pilvukas palaidas buvo... Itarem, kad ir mes kokia zaraza busim pasigave priemime... Veliau greitosios gydytoja minejo, kad Santariskese didele tikimybe pasigauti roto ar noro virusus... verysad.gif
Galbut dabar visose ligoninese si epidemija???
Atsakyti
neturiu kada skaityt, lekiu pas maze, bet va ka norejau parasyti-prisiminiau ita sudedamaja to mix tepalo dali- DIMEDROLIS. o tada perskaiciau pirma pasitaikiusia nuoroda
http://209.85.135.13...lient=firefox-a

ir issigandau...
tai ka daryt tada??

AUSRU, vaje.... stiprybes jums....
Papildyta:
dabar noro virusas siaucia, nors as nezinau, ar man tikrai jis buvo, bet savaite laiko sustojes skrandis jautesi, skaudejo, viduriavau, bet nevemiau. Uztat tempa viena diena eme ir uzkilo iki 38,5 man, numusiau vaistais. Paskui po bviski gerejo. Praejo savaite, vyras veme, viduriavo, baisu buvo, bet tik 2 dienas. O man tai savaite. Dar po poros dienu- mano mamai tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2010 02 11, 12:15)
Ausru,labai uzjauciu del to,ka tenka isgyventi,maza tam maziukui AD,tai dar visokios ligos kimba verysad.gif

musu issigelbejimas visada yra umkaloras. dar yra ir homeopatiniu visokiu neblogu ligos pradzioj.. siaip nuo umkaloro paprastai biski paaelergizuoja, bet mes iskenciam, nes kito tokio veiksmingo vaistuko dar neatradau ir nezinau ka be jo daryciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2010 02 11, 13:06)
nemazai klaipedieciu  thumbup.gif  mes kelis menesius gydemes mazakraujyste, pradejus mesyte valgyt kraujo rodikliai is kart pasitaise  thumbup.gif

tai mes jautieną labai dažnai valgom, ji mūsų pagrindinė mėsa, dabar pradėjau dar duoti jaučio liežuvį, tačiau mažakraujystė tebėr, net keista g.gif
Atsakyti

mus umcaloras labai alergizuoja. nors siaip vaistas ir man labai patinkantis (jei mane uzpuola kokie nors persalimai su kosuliais, tai liuks)
dar galima naudoti Stodal. jis irgi homeopatinis, bet yra augaliniu ingredientu, taip kad atsargiai, jei jie alergizuoja.
esam bande Hedelix - augalinis, gebenes ekstrakto pagrindu. mus alergizavo. Prospano jau net nebandem, nes ten irgi gebenes ekstrakto pagrindu, tik jo koncentracija dar didesne.

laringitiniam (lojanciam) kosuliui naudojam Phosphor Homaccord - labai gerai mums tinka thumbup.gif
dar naudojam Drosera Homaccord - bronchitiniam tokiam kosuliukui. irgi homeopatinis.

Brontexa naudojom tabletemis, privengiam sirupu del alergizavimo.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 11, 10:30)
Jokiu būdu negalima Smectos prie virusų, viskas turi pasišalint iš organizmo, o duodama Smectą viską "sujungi" ir palieki organizme, nuo to tik sunkiau. Nejau gydytojai jums to nepasako??? blink.gif  blink.gif  blink.gif Prie bet kokio žarnyno viruso gerųjų bakterijų dvigubas/trigubas dozes (priklausomai nuo viduriavimo stiprumo) ir Enterolis (nuo viduriavimo). Tik jokiu būdu nestabdykit viduriavimo - leiskit išeit visiems parazitams - neužlikykit organizme, tik sunkiau bus...

O Dieve doh.gif ! Aciu Eima labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tikrai mums to daktarai nepasake, musiske pediatre netgi liepe duoti esant viduriavimui unsure.gif . Nu ir asilai pas mus - ne daktarai mad.gif
Aciu devui dabar jau geriau - nuo nakties ne karto neveme, daviau biskuti ryziu kosytes - sukirto net pasigardziuodamas. Pilvo priepuoli turejom viena ryte, bet daugiau tfu tfu tfu nebuvo. Nera labai linksmutis, bet ir neirzlus - atrodo, kaip po sunkio ligos vaikutis, toks pasekes, bet nera ko noreti turbut. Ir negaliu atsidziaugti, kad rehidrona gerte geria - daktarai klinikose irgi atsistebeti negalejo, nes jis juk surus - turbut jaucia vaikas, kad jam jo reikia. O vat smecta brukau per prievarta, pasirodo ji kenkia unsure.gif , o mazulis tai jaute turbut unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 02 11, 12:44)
dabar noro virusas siaucia, nors as nezinau, ar man tikrai jis buvo, bet savaite laiko sustojes skrandis jautesi, skaudejo, viduriavau, bet nevemiau. Uztat tempa viena diena eme ir uzkilo iki 38,5 man, numusiau vaistais. Paskui po bviski gerejo. Praejo savaite, vyras veme, viduriavo, baisu buvo, bet tik 2 dienas. O man tai savaite. Dar po poros dienu- mano mamai tas pats...

Turbut, kad cia tas ar kitas panasus virusas, nes jau ir man nelabai gera doh.gif . Kai nuvaziavau i KMUK mus pagulde su neseniai ta diena vemusiu ir viduriavusiu berniuku. Jam gan greitai pagerejo, todel net tyrimu neeme, kad isitikintu koks virusas, bet jo mama sake, kad irgi veme fontanais kelias valandas. Ko gero nuo jo ir uzsikretem.
Papildyta:
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 11, 12:38)
Ausru, kantrybes ir tvirtybes judviem su vyru. Maziukui - sveikatytes glebio  4u.gif Neamzini tie sunkumai, tik kaip sunku islaukt kai uzpuola... Laikykites - su kiekviena minute pamazu pamazu  ateina pagerejimas.

Aciu labai visoms mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Jetus, ir jus laikykites 4u.gif
As irgi inhaliacijom su fiziologiniu gydau. Tik svarbu, kad butu saltas aerozolinis garas, nes karstas garas gali isprovokuoti alergikui astma. Nu ir dar Umckalora - mums lyg ir tikdavo unsure.gif . O jums tada turbut netinka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 11 vasario 2010 - 15:19