QUOTE(Eima @ 2010 02 11, 10:30)
Jokiu būdu negalima Smectos prie virusų, viskas turi pasišalint iš organizmo, o duodama Smectą viską "sujungi" ir palieki organizme, nuo to tik sunkiau. Nejau gydytojai jums to nepasako???
Prie bet kokio žarnyno viruso gerųjų bakterijų dvigubas/trigubas dozes (priklausomai nuo viduriavimo stiprumo) ir Enterolis (nuo viduriavimo).
Tik jokiu būdu nestabdykit viduriavimo - leiskit išeit visiems parazitams - neužlikykit organizme, tik sunkiau bus...
O Dieve
! Aciu Eima labai
. Tikrai mums to daktarai nepasake, musiske pediatre netgi liepe duoti esant viduriavimui
. Nu ir asilai pas mus - ne daktarai
Aciu devui dabar jau geriau - nuo nakties ne karto neveme, daviau biskuti ryziu kosytes - sukirto net pasigardziuodamas. Pilvo priepuoli turejom viena ryte, bet daugiau tfu tfu tfu nebuvo. Nera labai linksmutis, bet ir neirzlus - atrodo, kaip po sunkio ligos vaikutis, toks pasekes, bet nera ko noreti turbut. Ir negaliu atsidziaugti, kad rehidrona gerte geria - daktarai klinikose irgi atsistebeti negalejo, nes jis juk surus - turbut jaucia vaikas, kad jam jo reikia. O vat smecta brukau per prievarta, pasirodo ji kenkia
, o mazulis tai jaute turbut
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 02 11, 12:44)
dabar noro virusas siaucia, nors as nezinau, ar man tikrai jis buvo, bet savaite laiko sustojes skrandis jautesi, skaudejo, viduriavau, bet nevemiau. Uztat tempa viena diena eme ir uzkilo iki 38,5 man, numusiau vaistais. Paskui po bviski gerejo. Praejo savaite, vyras veme, viduriavo, baisu buvo, bet tik 2 dienas. O man tai savaite. Dar po poros dienu- mano mamai tas pats...
Turbut, kad cia tas ar kitas panasus virusas, nes jau ir man nelabai gera
. Kai nuvaziavau i KMUK mus pagulde su neseniai ta diena vemusiu ir viduriavusiu berniuku. Jam gan greitai pagerejo, todel net tyrimu neeme, kad isitikintu koks virusas, bet jo mama sake, kad irgi veme fontanais kelias valandas. Ko gero nuo jo ir uzsikretem.
Papildyta:
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 11, 12:38)
Ausru, kantrybes ir tvirtybes judviem su vyru. Maziukui - sveikatytes glebio
Neamzini tie sunkumai, tik kaip sunku islaukt kai uzpuola... Laikykites - su kiekviena minute pamazu pamazu ateina pagerejimas.
Aciu labai visoms mamytems
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2010 02 11, 11:15)
Ausru,labai uzjauciu del to,ka tenka isgyventi,maza tam maziukui AD,tai dar visokios ligos kimba
Mamos,kaip kosuliukus gydot savo vaikuciams?Mums israse brontex ir Umcalora,tai tokia baisia nakti apturejome,o jau vaikutis atrodo
visa issidraskius nervuota.
Jetus, ir jus laikykites
As irgi inhaliacijom su fiziologiniu gydau. Tik svarbu, kad butu saltas aerozolinis garas, nes karstas garas gali isprovokuoti alergikui astma. Nu ir dar Umckalora - mums lyg ir tikdavo
. O jums tada turbut netinka