Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

QUOTE(ausru @ 2010 02 11, 03:28)
Patikekit kas pas mus vyksta - pries valanda eme fontanais vemti  verysad.gif . Dabar tai jau faktas, kad Rota arba Noro virusas - stai kokia nauda mums dave ligonine, ne padejo, o dar virusais apkrete.
Ir ka man dabar daryt? Vaziuot vel i ligonine? Tases dar neiskrautos. Bet tai dar kiauliu gripu nesirgom, o kadangi musu ligoninej ir kosintys ir vemiantys vienam skyriuj, tai parsivesim dar ir kiauliu gripa.
Nu ir dieneles prasidejo. Cia gal koks juodas menulis dabar? Nuo penktadienio dar neturejau ramaus nakties miego - nusisauti norisi.

vajei vargšiukai jūs, laikykitės ir sveikatytės jums pačios didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 11, 05:28)
Patikekit kas pas mus vyksta - pries valanda eme fontanais vemti  verysad.gif . Dabar tai jau faktas, kad Rota arba Noro virusas - stai kokia nauda mums dave ligonine, ne padejo, o dar virusais apkrete.
Ir ka man dabar daryt? Vaziuot vel i ligonine? Tases dar neiskrautos. Bet tai dar kiauliu gripu nesirgom, o kadangi musu ligoninej ir kosintys ir vemiantys vienam skyriuj, tai parsivesim dar ir kiauliu gripa.
Nu ir dieneles prasidejo. Cia gal koks juodas menulis dabar? Nuo penktadienio dar neturejau ramaus nakties miego - nusisauti norisi.

Oi kaip gaila mažiuko, prisikankins jis per tuos gydytojus. Nu bet kokia nesamonė doh.gif , išleido su pilvo skausmais doh.gif , o patys sako mažam vaikui ir sloga rimta liga. Aš tai važiuočiau į ligoninę vien dėl to, kad kai vemia reikia skysčių, pastatytų ten lašelinę, atsigautų mažius greičiau.
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2010 02 11, 02:07)
Kokiais klijais klijavot? Visi Moment tipo klijai net ir tie vadinami "Skystom vinim" yra lakūs ir gali sukelt alerginę slogą. čia iš savo pačios patirties sakau.

O dėl gerų ir blogų mamų ie miegojimo kartu, tai aš esu pati blogiausia mama pasaulyje, nes su vaiku esu miegojus vienoj lovoj tik 3 naktis per 3,5 metų ir tai tik tada, kai laaabai sirgo vėjaraupiais...  blink.gif  bet dėl to jaučiuos labai gerai, nes abu esam pailsėję, kasryt žvalūs ir pasiruošę įveikt bet kokus sunkumus. aišku atsikeliu kelis kart per naktį apkamšyt šonų, bet tik "autopilotu"  ax.gif
esu šventai įsitikinusi, kad mamos poilsis ir psichinis stabilumas vaiko sveikatai yra vienodai svarbus kaip ir gera mityba ar tinkamas gydymas. OT  friends.gif

išsiaiškinsiu su vyru, kokie ten buvo. sory visoms už vakarines mano paklodes, bet jau stogas čiuožė blush2.gif dabar jau vėl susikaupiau ir mąstysiu.
šiandien ryte alergologiniam buvom, galima sakyti man patiko vizitas - turim vilties, kad mūsų bėdos laikinos thumbup.gif darysim dabar krūvą tyrimų, nes įtaria, kad bent dalies mūsų alergijų priežastis infekcija. šiaip dar dėl dulkių erkučių reikės hipotezę patikrint mažajai, nes iš dūrio buvo neaišku, labai mažas paraudimas.

tik labai nuliūdino, kad pasitvirtino mano įtarimai - tikrai alergiška ir mažoji mielėm doh.gif kaip ir brolis, ir kaip suprantau gan nemažai... sad.gif tai gerai, kad "paranojiškai" laikiausi dietos. kiek privargom su broliu, kol jį atstatėm į normalesnę būklę, tai net nenoriu prisimint doh.gif

QUOTE(Amica @ 2010 02 11, 03:16)
drinks_cheers.gif
Pažįstama savo antrąjį sūnų tik pirmąjį mėnesį migdė savo miegamąjame vaiko lovytėje. O tnuo antrojo mėnesio vaikas buvo perkeltas į gretimą kambarį (tėvų miegamas buvo priešais vaiko kambarį) ir miegodavo vienas. Kai sužinojau, tai man plaukai pasišiaušė, ale nieko tam vaikui nenutiko. Taip kad ir jūs ramiai  mirksiukas.gif

man irgi būtų pasišiaušę, jei kas būtų man tai papasakojęs prieš pora metų.

dėl migdymo - manęs nevargina miegojimas kartu, tiesiog žinda ir tiek vaikas, kai jam reikia, aš net nežinau kiek kartų per naktį. bet čia taip buvo su vyresnėliu. mažoji daug miega savo lovytėj, tik šalia mūsų lovos pristumta, nes ji rečiau keliasi naktimis, tiesą sakant jau ilgai buvo, kad nesikėlė visai ir čia tik nuo 4,5 mėn vėl įsibėgėjo keltis, taigi, manau tam yra kažkokia priežastis ir net manau, gal čia ir mūsų alergijos prisidėjo, nes viskas kartu pradėjo rutuliotis.
plius dar pas ją žaliosios antenos ant super jautrumo užstatytos ir jei šalia pajunta mane, tai iškarto ir bunda. o jei aš kitam kambary, tai girdžiu kaip pasimuisto ir toliau miega. tiesą sakant aš jau bijau vakarais eit miegot, blūdiju iki vėlumos, nes žinau, kad kai tik įsliūkinsiu į miegamąjį, nespėsiu nė į lovą atsigult, ji jau zirzės doh.gif

doh.gif doh.gif pamiršau alergologės paklaust, ar gali nesikasyt, jei niežti, o tik neramumu pasireikšti vaikui niežulys?...

QUOTE(ausru @ 2010 02 11, 03:28)

šiaip dabar lyg Noro viruso banga, jo inkubacinis 1 diena, kiek skaičiau, ir jis trumpiau ir lengviau paprastai persergamas, tai tikėkimės ir jums ilgai netruks 4u.gif laikykitės. būna tų juodų periodų ir nežinai kodėl. tiesiog vadovaukis mamos nuojauta ir tikrai žinosi, kas vaikui dabar geriausia ir ką daryt. sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 11, 11:40)
Sian sunka naktele turejom, zirze, kasesi, galvoju jau mamos patiekalas kopustinis nepraejo be padariniu  g.gif Na sian vel kosyte valgysim smile.gif

Gaila, kad neišeina įvairesnio maisto valgyti verysad.gif .
O tas maudynes ir aveno kremukus naudojat? Gal ir per greit, bet nei kiek negeriau?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 11, 08:40)
oj ojoj  doh.gif nesiseka jum. Bet taip jau buna su tom ligoninem. Gal vaziuokit, ner ko laukt kai jau taip blogai  unsure.gif gal ir prie to paties ir pilvuka priziures, nereik 2 sav. laukt  g.gif

Nzn ar gerai padariau - nevaziavom. Nakti praleidom vonioj - istaciau kede i vonia, vyras ten sedejo, laike maziu, as pyliau smekta ir rehidrona su sauksteliu - veme/pyliau/vel veme/vel pyliau ir taip ..... nezinau kiek kartu. Galiausiai apie 4. 00 val vel pramuse viduriavimas, bet nuo tada rehidronas su smekta uzsilaike skranduky karsta.gif . Na bent jau viduriuoja sikart be kraujo ir retai, tai gal sakau invaginatas dar neatsinaujino unsure.gif . Ziuresiu kas cia toliau desis unsure.gif
Atsakyti

O del vaiku migdymo, tai jei manoji nesikasytu tai ir toliau miegotu savo lovytei, dar ir pertvara padaryciau smile.gif

Sian sunka naktele turejom, zirze, kasesi, galvoju jau mamos patiekalas kopustinis nepraejo be padariniu g.gif Na sian vel kosyte valgysim smile.gif
[/quote]

o nebandai suristi vaiko rankeliu, mane alergologe pamoke gerai rankas suristi, tai mes tik taip miegam.
papasakosiu apie ta surisima :
pasiimi nemaza kvadratine palute ir perlenki, kad gautusi trikampis, tada ta trikampi dedi uz nugaros, (DU KAMPAI RANKU KRYPTIM, VIENAS, I KOJU PUSE, NEZINAU AR SUPRANTAMAI) ir tada lenki viena kampa kaip vystytum, apjuosi rankyte, ir uz nugaros uzkisi gala, kad jis uzpakaliu uzspaustu ir palute neislystu, kita ranka taip pat. mes dabar taip priprate miegot, kad sakau geriau nustotu niezet anksciau nei ismoks istraukt rankas
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 11, 09:53)
Nzn ar gerai padariau - nevaziavom. Nakti praleidom vonioj - istaciau kede i vonia, vyras ten sedejo, laike maziu, as pyliau smekta ir rehidrona su sauksteliu - veme/pyliau/vel veme/vel pyliau ir taip ..... nezinau kiek kartu. Galiausiai apie 4. 00 val vel pramuse viduriavimas, bet nuo tada rehidronas su smekta uzsilaike skranduky  karsta.gif . Na bent jau viduriuoja sikart be kraujo ir retai, tai gal sakau invaginatas dar neatsinaujino  unsure.gif . Ziuresiu kas cia toliau desis  unsure.gif

Jokiu būdu negalima Smectos prie virusų, viskas turi pasišalint iš organizmo, o duodama Smectą viską "sujungi" ir palieki organizme, nuo to tik sunkiau. Nejau gydytojai jums to nepasako??? blink.gif blink.gif blink.gif Prie bet kokio žarnyno viruso gerųjų bakterijų dvigubas/trigubas dozes (priklausomai nuo viduriavimo stiprumo) ir Enterolis (nuo viduriavimo). Tik jokiu būdu nestabdykit viduriavimo - leiskit išeit visiems parazitams - neužlikykit organizme, tik sunkiau bus...
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 02 11, 11:30)
Jokiu būdu negalima Smectos prie virusų, viskas turi pasišalint iš organizmo, o duodama Smectą viską "sujungi" ir palieki organizme, nuo to tik sunkiau. Nejau gydytojai jums to nepasako??? blink.gif  blink.gif  blink.gif Prie bet kokio žarnyno viruso gerųjų bakterijų dvigubas/trigubas dozes (priklausomai nuo viduriavimo stiprumo) ir Enterolis (nuo viduriavimo). Tik jokiu būdu nestabdykit viduriavimo - leiskit išeit visiems parazitams - neužlikykit organizme, tik sunkiau bus...

enterolis- tik jokiu būdu nebandyčiau, jei įtarimas alergijai mielėms. bent jau mums buvo tokia reakcijaaaaa, pabandėm tik pora grūdelių gerųjų bakterijų, kur buvo ir šių "gerųjų mielių" (tuo metu dar nežinojom to , deja).
Atsakyti
Pamiršau, kad čia dauguma alergiškų... Tada bakterijos ir skysčiai - viskas. Tiesiog kai pamačiau, kad Smectas duoda, nenutylėjau...
Atsakyti
Ausru,labai uzjauciu del to,ka tenka isgyventi,maza tam maziukui AD,tai dar visokios ligos kimba verysad.gif
Mamos,kaip kosuliukus gydot savo vaikuciams?Mums israse brontex ir Umcalora,tai tokia baisia nakti apturejome,o jau vaikutis atrodo doh.gif visa issidraskius nervuota.
Atsakyti
Ausru, laikykis 4u.gif . Važiuočiau į ligoninę vienareikšmiškai, neturiu tiek daug drąsos. Tiesa, mums KMUK - 5 min kelio.

Su savo mažium tik pirmą jo gyvenimo naktį miegojom kartu. Daugiau niekada schmoll.gif Dienos miegą kitam kambarį miegojo nuo gimimo, naktį - nuo 9 mėn. Kažkaip viskas normalu pas mus buvo... Ir plaukai nepasisišiaušė lotuliukas.gif

QUOTE(Olgina @ 2010 02 11, 11:15)
Mamos,kaip kosuliukus gydot savo vaikuciams?Mums israse brontex ir Umcalora,tai tokia baisia nakti apturejome,o jau vaikutis atrodo doh.gif visa issidraskius nervuota.

Pagrindinė priemonė - inhaliacijos fiziologiniu tirpalu. Mums labai tinka. Dar Fluditec sirupas, bet mes alergiški vaistiniams augalams, todėl vartojam tik grynai sintetinius vaistus.

Mamos, kurių vaikučiai ilgai kosėja - ar darėte mikoplazmų tyrimą?
Atsakyti
iewavil, lotuliukas.gif jau seniausiai ismoko is visu rysimu/vystymu issikapanot. Ji labai graziai moka i pagalve veiduka pakasyt ir koja i koja taip kaso, kad padejus tarp ju ranka man net skauda. Tai miegojimas su manim yra kol kas geriausias varinatas smile.gif
Atsakyti