Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

[quote=Jokūbo mama,2010 02 10, 15:54]
tai va ir man įdomu, nors žinau tikrai daugeliui jis yra padėjęs, net iš mano pažįstamų, kartais pagalvoju, gal vėl bandyt pas jį eit g.gif alksnynės g.netoli žardės iki smile.gif

na tai nelabai toli. mes prie kalifornijos.
as irgi vis mastau ar gerai, kad mes cia tais cheminiais vaistais vis. pas mus dar ir su plauciukais buvo negerai, obstrukcija buvo
Atsakyti
[quote=iewavil,2010 02 10, 17:42]
[quote=Jokūbo mama,2010 02 10, 15:54]
tai va ir man įdomu, nors žinau tikrai daugeliui jis yra padėjęs, net iš mano pažįstamų, kartais pagalvoju, gal vėl bandyt pas jį eit g.gif alksnynės g.netoli žardės iki smile.gif
na tai nelabai toli. mes prie kalifornijos.
as irgi vis mastau ar gerai, kad mes cia tais cheminiais vaistais vis. pas mus dar ir su plauciukais buvo negerai, obstrukcija buvo
[/quote]

tikrai netoli smile.gif o jums kaip stiprriai, ar ant viso kūnelio ar ne?beje, ką alergologai sako?
Atsakyti
Sveikutes. Pas jus geros naujienos smile.gif Jau kelinta diena valgom vis ivairesni maista, ir tik i moliuga maciau didesne reakcija. Pvz., vakar daviau morkytes, na ir nepastebejau kad kazkaip sureaguotu, kaip buvo raudoni zandai taip ir liko g.gif Valgem ir kopustu, triusi dorojam, koses irgi paivairinau, avizines valgom, sian dar pabandziau miezines. Dar sian patroskinau kiauliena su kopustais, biski morku, svoguniuko, cesnako skiltele, pipiru, ir kmynu. Oj kaip vaikui patiko, nors istraukiau is ten tik kopustus be nieko smile.gif Galvoju jei kazkokios stiprios reakcijos nebus tai ir toliau panasiai galesim valgyt ax.gif
Zinokit, nors parode mum dideles reakcijas i visus produktus, dabar net ramiau man. Nagi vistiek bers nuo visko, tai kam riboti g.gif Galvoju bandysim toliau ir brokolius, kalafiorus, gal net kada isdrisim bulves paragaut.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 10, 17:59)
Sveikutes. Pas jus geros naujienos smile.gif Jau kelinta diena valgom vis ivairesni maista, ir tik i moliuga maciau didesne reakcija. Pvz., vakar daviau morkytes, na ir nepastebejau kad kazkaip sureaguotu, kaip buvo raudoni zandai taip ir liko  g.gif Valgem ir kopustu, triusi dorojam, koses irgi paivairinau, avizines valgom, sian dar pabandziau miezines. Dar sian patroskinau kiauliena su kopustais, biski morku, svoguniuko, cesnako skiltele, pipiru, ir kmynu. Oj kaip vaikui patiko, nors istraukiau is ten tik kopustus be nieko smile.gif Galvoju jei kazkokios stiprios reakcijos nebus tai ir toliau panasiai galesim valgyt  ax.gif
Zinokit, nors parode mum dideles reakcijas i visus produktus, dabar net ramiau man. Nagi vistiek bers nuo visko, tai kam riboti  g.gif Galvoju bandysim toliau ir brokolius, kalafiorus, gal net kada isdrisim bulves paragaut.

smagu girdėt 4u.gif
Atsakyti
na alergologai dieta man ir drekinti, o pas mus beveik tik ant veido, bet buna taip baisiai, kad net baisu kam rodyt vaika.
o jus LiloSun jau daug valgot, mes panasaus amziaus, bet mes dar tik obuoliuka, bulve ir moliuga
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 10, 18:29)
na alergologai dieta man ir drekinti, o pas mus beveik tik ant veido, bet buna taip baisiai, kad net baisu kam rodyt vaika.
o jus LiloSun jau daug valgot, mes panasaus amziaus, bet mes dar tik obuoliuka, bulve ir moliuga

kaip turbūt ir visoms dieta dieta, daugiau nieko, buvo toks tarpsnis, kai aš praktiškai nieko nebevalgiau vien košes, o vaiko būklė buvo siaubinga. Vien žodis dieta varė į neviltį, nes nieko jau tokio alergizuojančio nevalgiau. Po to spjoviau į jų tuos pasakymus, pradėjau valgyt įvairesnį maistą, aišku vengiant alergizuojančių produktų, vaiko būklė pradėjo gerėti, nežinau ar čia sutapimas buvo ar ne.
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2010 02 10, 17:29)

Mum jau metai 6 men. ir tai mes cia neseniai pradejom valgyt kiek daugiau, o tai 3 koses, kiauliena , obuolys bananas. Bet kai truksta baltymo jau kraujyje, tai geraiu augantis isbertas vaikas, nei neaugantis ir taip pat isbertas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 10, 17:32)
kaip turbūt ir visoms dieta dieta, daugiau nieko, buvo toks tarpsnis, kai aš praktiškai nieko nebevalgiau vien košes, o vaiko būklė buvo siaubinga. Vien žodis dieta varė į neviltį, nes nieko jau tokio alergizuojančio nevalgiau. Po to spjoviau į jų tuos pasakymus, pradėjau valgyt įvairesnį maistą, aišku vengiant alergizuojančių produktų, vaiko būklė pradėjo gerėti, nežinau ar čia sutapimas buvo ar ne.

Is savo patirties galiu pasakyt, kad matyt tiesiog AD turi savas stadijas, ir su amziumi vaiko organizmas dazniausiai stipreja ir jau geriau susitvarko su alergenais. PVz., kazkur iki 8 men, mum zandai buvo istysai sliapiuojantis, dabar jau senokai tokie nebuvo (tfu3). Turim tiket kad su amzium vis geres ta bukle, tik reik nenukankint vaika su dietom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 10, 18:37)
Mum jau metai 6 men. ir tai mes cia neseniai pradejom valgyt kiek daugiau, o tai 3 koses, kiauliena , obuolys bananas. Bet kai truksta baltymo jau kraujyje, tai geraiu augantis isbertas vaikas, nei neaugantis ir taip pat isbertas smile.gif
Papildyta:

Is savo patirties galiu pasakyt, kad matyt tiesiog AD turi savas stadijas, ir su amziumi vaiko organizmas dazniausiai stipreja ir jau geriau susitvarko su alergenais. PVz., kazkur iki 8 men, mum zandai buvo istysai sliapiuojantis, dabar jau senokai tokie nebuvo (tfu3). Turim tiket kad su amzium vis geres ta bukle, tik reik nenukankint vaika su dietom  doh.gif

aš jau pradedu galvot, kad reikia duoti įvairesnį maistą, nes kaip bėrė taip beria, o gal kaip tik geriau bus, kai gaus įvairesnį maistą, gal ir ta mažakrausjystė pasitrauks g.gif Beje, ar mažakraujystė gali turėti įtakos AD?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 10, 12:57)

Man atrodo, kad visa beda- miegas, tiesioginis kontaktas su BET KUO su zandais. Maziuke jei guli ant to zando, jis visas baisus, o kitas tarsi "gyja". Bet juk nepadarysi niekaip kitaip- maitinu ir lieciasi, kad ir su medvilne; miega dabar isvis idomiai- ant NUGAROS, bet galva pasukusi butent i ta baisiojo berimo puse, ir ne kitaip. Bandau mieganciai sukti galva, bet po minutes vel atsisuka biggrin.gif nekalbu apie kasymusis.
Mamytes, musu vaikuciai stiprus, jiems viskas bus gerai. Netikiu, kad tai visam gyvenimui....

Vis galvojau apie jus ir kaip tik knygoj skaiciau apie visokias erkes, kad gali but stipri alergine reakcija i juos, ju ten ivairiu rusiu yra ir pan. Gal jum tas turi itakos? g.gif Gal pabandykit ta purskala nuo erkuciu, arba kaip ligoninei daro, ant ciuzinio uzdeda tokia klijonke, nepatogu bet gal duos rezultata g.gif Ir dar gal skalbiklis netinka? Pavirinkit pataline ir su kitu skalbikliu pabandykit ir ziurekit kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 10, 17:39)
aš jau pradedu galvot, kad reikia duoti įvairesnį maistą, nes kaip bėrė taip beria, o gal kaip tik geriau bus, kai gaus įvairesnį maistą, gal ir ta mažakrausjystė pasitrauks g.gif Beje, ar mažakraujystė gali turėti įtakos AD?

Mazakraujyste rodo, kad nusilpes organizmas, o kaip nusilpes tures jegu kovoti su visais elrgenais ir kitom ligom, stai ir kimba viskas is eiles. O veliau ir komplikuojasi dar i nezina ka.
Atsakyti
viskas_bus_gerai_:) mes buvom santariskese, taitik tableciu prirase, kuriu net nepirkau doh.gif
siandien buvom pas gastro, sake gerti Liveo kids. Ir dabar yra atsirades Liveo baby naujas, tai jos atseit geros labai. Aciu Lilosun, ji irgi mums jas rekomendavo biggrin.gif

beje dziaugiuosi uz lilosun, kad jau daugiau valgot. as dabar valgau ta pacia kose po 2-3 dienas bandau ka nors atsekti, tai labai sunku, ypac kai savo vyrukams troskinu ir verdu ivairiausius patiekalus ax.gif
tiesa, dar gastro pasake neduoti mieziu koses, nes sunkiai virskinama, bandyti grikius, siandien pabandziau, tai su baime laukiu kaip bus toliau ir tikiuosi geriausio
tvirtybes visoms 4u.gif
Atsakyti
jurate_k kaip jum sekasi gydytis pagal O.N. rekomendacijas? kokius papildus geriat?

ausru, ar issikapstet jau is savo ligeliu? mes tai atkritom, si kart jau abi sergam verysad.gif ir dar tokia bjauri sloga...o mazei ir kosulys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 02 10, 18:01)
as dabar valgau ta pacia kose po 2-3 dienas bandau ka nors atsekti, tai labai sunku, ypac kai savo vyrukams troskinu ir verdu ivairiausius patiekalus ax.gif

Tikiuosi duos rezultatu ta dieta ir bisi aprims leliuko organizmas, o tada jau galesi paivairint meniu smile.gif
Atsakyti