QUOTE(LiloSun @ 2010 02 10, 11:11)
na faktas kad pageres, nes ir kitam bute gali buti pasleptu alergenu
Atrodo gyveni tik tarp 4sienu o vistiek beria. Cia visos mamytes noretu zinoti ta recepta
Mum tai atvirksciai geriausia namuose, o sveciuose visad pablogej anors kiek. Arba per karsta arba koks gyvunas, arba dulkes, arba grindys kuom isplautos, nu zodziu..
o ka reikes daryti darzelyje? ten plauna grindis irgi su neaisku kuo, nors ir alergisku vaiku darzelis (pvz Kaune yra, mes eileje uzsirasem).
Ir kartais ne taip paprasta i kita buta persikraustyti. Mes laukiam 7 metus, o kaip "per jauni" namui, taip per jauni. Viena karta nusvilom- praradom dideli pradini inasa, butu nepastate, bankai paskolos nebedave, nes staiga krize...dabar laukiam toliau, kol galesim pasikeisti busta.
Ka man su suneliu daryt. as neturiu jo kur priglausti- tevai mano turi du sunis bute, vyro mama jau pries keleta metu paeme katina is musu, nes jam alergijos taip ir nenugalejau (cia man buvo. ). Su sunimi man viskas idealu. Dziaugiausi, kad radau hipoalergine veisle, ji su mumis jau 5 metai, nenoriu tikrai niekam dovanoti ar pan, bet kazkaip reikia issiaiskinti, ar GALI buti nuo suns. Gydytojai kol kas sako, kad vaikui tokie dalykai tik nuo 3 metu alergizuoja. Ka as zinau.
Man atrodo, kad visa beda- miegas, tiesioginis kontaktas su BET KUO su zandais. Maziuke jei guli ant to zando, jis visas baisus, o kitas tarsi "gyja". Bet juk nepadarysi niekaip kitaip- maitinu ir lieciasi, kad ir su medvilne; miega dabar isvis idomiai- ant NUGAROS, bet galva pasukusi butent i ta baisiojo berimo puse, ir ne kitaip. Bandau mieganciai sukti galva, bet po minutes vel atsisuka
nekalbu apie kasymusis.
Mamytes, musu vaikuciai stiprus, jiems viskas bus gerai. Netikiu, kad tai visam gyvenimui....