Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXII tema

Lawanda, na ten neraso, kad jau jis ten super saugus naudoti, bet geriau nei cutivate at kitokius naudoti.
Taip pat ten neblohai atsiliepia ir apie elideli g.gif kad irgi neprasiskverbia i gililus odos sluoksnius ir pan.
http://www.homosapie...p;from_search=1
va sita knygute.
Atsakyti
Puiki nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 09 vasario 2010 - 22:19
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 09, 23:05)
Lawanda, na ten neraso, kad jau jis ten super saugus naudoti, bet geriau nei cutivate at kitokius naudoti.
Taip pat ten neblohai atsiliepia ir apie elideli  g.gif kad irgi neprasiskverbia i gililus odos sluoksnius ir pan.
http://www.homosapie...p;from_search=1
va sita knygute.

na jei lyginant advantan ir cutivate, tai advantan geresne blogybe smile.gif bet... keikiu save, vaikas keikia mane kur mano protas buvo, kai istisai visus didesnius berimus gydziau Astrauskaites nekaltuoju advantan. Dabar oda isplonejus, balta, pazeista, saulej nedaug pabuvus nudega staigiai ir su puslem, bet koks isialerginimas pasireiskia tik tose vietose, nuserpetojo, issausejo, isskilinejo doh.gif Dabar be nuolatinio drekinimo bent 2-3 dienas isdziuna iki suskilinejimo doh.gif
Senbuvem i foruma buvau fotkiu imetus.
Atsakyti
laba wakara,o mum dar daktare liepe ant slapiuojancios odos deti tvarsty su surfalginu,seip jis visokiem nudegiman skirtas,bet sako puikiai tinka g.gif tai kaip cia su situo kazin reikalu,ne hormoniai ir nehormaninaii nepadeda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lejute: 09 vasario 2010 - 22:35
QUOTE(lawanda @ 2010 02 09, 22:26)
na jei lyginant advantan ir cutivate, tai advantan geresne blogybe  smile.gif  bet... keikiu save, vaikas keikia mane kur mano protas buvo, kai istisai visus didesnius berimus gydziau Astrauskaites nekaltuoju advantan. Dabar oda isplonejus, balta, pazeista, saulej nedaug pabuvus nudega staigiai ir su puslem, bet koks isialerginimas pasireiskia tik tose vietose, nuserpetojo, issausejo, isskilinejo  doh.gif  Dabar be nuolatinio drekinimo bent 2-3 dienas isdziuna iki suskilinejimo doh.gif
Senbuvem i foruma buvau fotkiu imetus.

Vat man idomu kur gydytoju protas kad skiria tuos vaistus g.gif nes mes tepem cutivate kol dar nezinojo kas cia mum darosi, o dabar skaitau kad privalejo mum hydro iki 6 men israsyt, tai kas cia per daktarai tokie.
Atsakyti
vat butent, kodel taip skubama stiprius kisti, juk yra silpnesniu... del tipo greitesnio efekto? akiu dumimui? kad kuriam laikui juos ramybej paliktumem? g.gif nezinau, nusivylus ziauriai as ta medicina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2010 02 09, 22:35)
laba wakara,o mum dar daktare liepe ant slapiuojancios odos deti tvarsty su surfalginu,seip jis visokiem nudegiman skirtas,bet sako puikiai tinka g.gif tai kaip cia su situo kazin reikalu,ne  hormoniai ir nehormaninaii nepadeda unsure.gif

Šis be hormonų, tik kažin, ar tinkamas AD pažeistai odai, gali ir deginti - netikti. Kol nepabandysit - nesužinosite 4u.gif . Panašaus poveikio yra ir Argosulfanas. Mano tėčiui kurį laiką trofines opas (žaizdas negyjančias) gydė Sulfargino tepalu, taip pat ir mažyliui buvo paskirtas, kai buvo nusiplikęs rankytę doh.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kuri turit parduoti truputi puiklapiu aliejaus pabandymui.
aciu
Atsakyti
Sveikos mamytės.Mūsų padėtis šįryt jau labai bloga, net sutinęs vaikutis visas yra verysad.gif , nebežinau ką bedaryti. Šeštadienį važiuojam į Kauną pas homeopatę, ji neleido jokių vaistukų iki to laiko gerti, ir tepti nelabai norėjo, kad teptume, bet pasakiau, kad mes neišbūsim, nes labai sausa odytė. Kaip vaikui palengvinti dabar nebeišmanau, ašaros byra vien pažiūrėjus į vaiką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 10, 10:16)
Sveikos mamytės.Mūsų padėtis šįryt jau labai bloga, net sutinęs vaikutis visas yra verysad.gif , nebežinau ką bedaryti. Šeštadienį važiuojam į Kauną pas homeopatę, ji neleido jokių vaistukų iki to laiko gerti, ir tepti nelabai norėjo, kad teptume, bet pasakiau, kad mes neišbūsim, nes labai sausa odytė. Kaip vaikui palengvinti dabar nebeišmanau, ašaros byra vien pažiūrėjus į vaiką verysad.gif

Vargiukas 4u.gif Gal nekankinkit vaikucio, nes jei yra stipri reakcija savaime ji taip paprastai nepasitrauks. Nemanau kad 4kas tabletytes pakenktu. O del tepimo, mano nuomone tokia, kol nepasiulo/ar neatrandu kazko tinkancio tepu kas tuo metu tinka, nors ir nenaturalus. Juk kol surasi kita priemone laiko uztrunka kiek, o vaiko oda tai issauseja per diena doh.gif

O pas homeopate 1karta vaziuojat? ar jau buvot?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 10, 11:25)
Vargiukas  4u.gif  Gal nekankinkit vaikucio, nes jei yra stipri reakcija savaime ji taip paprastai nepasitrauks. Nemanau kad 4kas tabletytes pakenktu. O del tepimo, mano nuomone tokia, kol nepasiulo/ar neatrandu kazko tinkancio tepu kas tuo metu tinka, nors ir nenaturalus. Juk kol surasi kita priemone laiko uztrunka kiek, o vaiko oda tai issauseja per diena  doh.gif

O pas homeopate 1karta vaziuojat? ar jau buvot?

pirmą kartą. aš jau visai nebesuprantu kas jam kenkia, bet įtariu savo namus, arba net pačią Klaipėdą, kuri labai užteršta šiuo metu. Nes kai išvykstam kelioms dienoms kur į kitą miestą vaikui gerėja, grįžtam vėl viskas iš naujo. Beje trims savaitėms buvom iš vis išvykę iš namų, tai vaiko odytė buvo labai pagerėjus, iki galo nebuvo pasitaisius, buvo pabėrimų bet ne tiek kiek namie, kai būnam. matyt jį alergizuoja daug dalykų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lawanda @ 2010 02 09, 22:45)
vat butent, kodel taip skubama stiprius kisti, juk yra silpnesniu... del tipo greitesnio efekto? akiu dumimui? kad kuriam laikui juos ramybej paliktumem?  g.gif  nezinau, nusivylus ziauriai as ta medicina doh.gif

na pagal ta knygute, rasoma, kad visada sunkia bukle reik pradet gydyt nuo stipriu hormonu pamazu mazinant doh.gif Bet kazkaip ten daug maziau rasoma kokie atsiranda salutiniai poveikiai g.gif Ne ju juk vaikas, ir nesvarbu kaip atrodys jis po 10 metu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 10, 10:29)
pirmą kartą. aš jau visai nebesuprantu kas jam kenkia, bet įtariu savo namus, arba net pačią Klaipėdą, kuri labai užteršta šiuo metu. Nes kai išvykstam kelioms dienoms kur į kitą miestą vaikui gerėja, grįžtam vėl viskas iš naujo. Beje trims savaitėms buvom iš vis išvykę iš namų, tai vaiko odytė buvo labai pagerėjus, iki galo nebuvo pasitaisius, buvo pabėrimų bet ne tiek kiek namie, kai būnam. matyt jį alergizuoja daug dalykų verysad.gif

na matai kaip. Galit palyginti savo namus ir sveciuose kai buvo, kas yra pas jus, ko nebuvo ten g.gif Ir po biski isvezkit ka galite. Gal kilimai kokie, baldai , ar gyvunai, geles ar kt.
Atsakyti