QUOTE(INGACKA @ 2010 04 29, 15:42)
Med. m. dr., andrologas, doc.
Jurgis Pleskačiauskas
J.Pleskačiausko privatus kabinetas Bevaikių šeimų vyrų diagnostinė ir gydymo pagalba
Kęstučio g. 42-3, Vilnius Tel. (8 5) 2756 555
Mes pas ji kreipėmės,Jurgis Pleskačiauskas, kuris dirba vyrų nevaisingumo srityje 40m.Paaiškina viską tieisiai,šviesiai ir jei reikia nukreipia išpradžių i valstybines Klinikas,tyrimams,o tik poto pataria privatininkus.Nebutinai pulti iškarto į brangiausias vaisingumo klinikas,daug kokie tyrimai,mums ir mūsų vyrams priklauso nemokamai ir juos gali padaryti ir santariškėse tarkim.Labai rekuomenduoju!!!
Kol senukas dar priįminėja,pasinaudokit proga ir pasikonsultuokit su Docentu!!!!
Labas,
Maždaug prieš metus kartu su vyru kreipiausi į Pleskačiauską nebesitikėdama nieko. Nes dar prieš 5 metus VK vyrui nustate oligoastenoteratospermija ir primygtinai isiule IUI nors su tokiu 3mln/ml IUI kaip ir neturetu but atliekama. Po 5 IUI, paskatinti Vilmutės istorijos M ir V Klinikoj pasidarėm 2 IVF, deja
Liko uzsaldytos snaigutes ir itarimas, kad kazkas vis delto ne taip. Atlikom genetinius tyrimus, kur paaiškėjo, kad vyrui Y chromosoma ne tokia kokia turėtų būti, t.y. per trumpa ir berniuko kaip ir nesusilauksim. Atsitiktinai isgirdau aukščiau minėto gyd. pavardę. Nuėjom, nes skęstantis ir šiaudo griebiasi. Skeptiškai vertinau visą vyro gydymą ir po žymaus pagerėjimo gydytojui pasakius, kad dar po 2 men. jis atliks man IUI, visa mano esybė pasidygėjo tuo stalu, ant kurio ta procedūra turėjo būt atliekama, bet supratau, kad tai tik nedidelė detalė tarp to, kiek buvo jau praeita. Tačiau man neprireikė nei 2 mėn., nei to stalo. Po 1,5mėn. pasijutau
. Vyras dar ilgai negalėjo tuo patikėt, tačiau ir man buvo nuostabos nes gimė berniukas
. Aš nežinau kas iš tikrųjų mums padėjo, ar Dievas, ar gydytojas, ar atsitiktinumas. Bet ar reikia besakyti, kad esu dėkinga doc. Jurgiui Pleskačiauskui