Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(cerina @ 2010 05 03, 11:55)
o kur rasti ta daktara Uksa?pas vyra leukocitai 2,norma 1,bet A=0,B=31..gal ir jam koks uzdegimas? g.gif

Nors mes gyvename Vilniuje, tačiau pagal rekomendacijas kreipėmės į Respublikinę Panevėžio ligoninę, nes jis ten dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 04 29, 17:49)
g.gif Tai gal gali surašyt kokie rezultatai buvo prieš mėnesį - kur neatplovinėjo?

Trumpai- viso 38mlj
Is ju A+B- 36%
Is ju tik 7% be potologiju ir
smarkiai leti 12mm/val (norma-20mm)

Bet po atplovimo:
A+B-52%, o kiekis tik 0,4ml.
To pasekoje- viso 2,8mlj
IUI uzteko... g.gif
Atsakyti
SVeikutes,

gal kurios nors vyrui israse gydytoja TAMOKSIFENA,parduociau,o tai MB atsisako gerti,tai nebeturiu kur ju deti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 05 03, 13:25)
Trumpai- viso 38mlj
Is ju A+B- 36%
Is ju tik 7% be potologiju ir
smarkiai leti 12mm/val (norma-20mm)

Bet po atplovimo:
A+B-52%, o kiekis tik 0,4ml.
To pasekoje- viso 2,8mlj
IUI uzteko... g.gif

Va jei prieš atplovimą būtų buvę 2,8 mln, tikrai gydytoja nebūtų IUI siūliusi. schmoll.gif Kadangi turėjote net 38 mln ir dar gana normalų judrumą, IUI pilnai užteko, tik keista kodėl po atplovimo taip mažai liko, gal vis dėlto suklydote su skaičiais, nerealu turputi. g.gif Nebent gal čia tos patologijos labai įtakoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 03 gegužės 2010 - 13:30
QUOTE(Singerita @ 2010 05 03, 14:29)
Va jei prieš atplovimą būtų buvę 2,8 mln, tikrai gydytoja nebūtų IUI siūliusi.  schmoll.gif  Kadangi turėjote net 38 mln ir dar gana normalų judrumą, IUI pilnai užteko, tik keista kodėl po atplovimo taip mažai liko, gal vis dėlto suklydote su skaičiais, nerealu turputi.  g.gif Nebent gal čia tos patologijos labai įtakoja.

Butent, kad potologijos.
Jei suleido tik 0.4ml, o koncentracija buvo 7,02mlj, tai taip ir gaunasi.
Gydytojas pasake, kad labai mazai, bet to buvo uzteke.
Kita vertus, vis pagalvoju, net jei natur proceso metu pas moteri patenka kelios desimtys ar simtai mlj spermiuku, idomu, kiek ju pasiekia kiausineli? Google radau, kad apie 300-500 simtai. Tai tada musu milijonas suleistu tiesiai i gimda yra labai pakankamai.
Apskritai, ar darys IUI, kada darys labiausiai priklauso nuo gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 05 03, 15:07)
Tai tada musu milijonas suleistu tiesiai i gimda yra labai pakankamai.

Ne viskas taip paprasta, jei taip būtų daugumai tikrai IVF neprireiktų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(INGACKA @ 2010 04 29, 15:42)
Med. m. dr., andrologas, doc.
Jurgis Pleskačiauskas
J.Pleskačiausko privatus kabinetas „Bevaikių šeimų vyrų diagnostinė ir gydymo pagalba“
Kęstučio g. 42-3, Vilnius Tel. (8 5) 2756 555

Mes pas ji kreipėmės,Jurgis Pleskačiauskas, kuris dirba vyrų nevaisingumo srityje 40m.Paaiškina viską tieisiai,šviesiai ir jei reikia nukreipia išpradžių i valstybines Klinikas,tyrimams,o tik poto pataria privatininkus.Nebutinai pulti iškarto į brangiausias vaisingumo klinikas,daug kokie tyrimai,mums ir mūsų vyrams priklauso nemokamai ir juos gali padaryti ir santariškėse tarkim.Labai rekuomenduoju!!!  thumbup.gif
Kol senukas dar priįminėja,pasinaudokit proga ir pasikonsultuokit su Docentu!!!!

Labas,

Maždaug prieš metus kartu su vyru kreipiausi į Pleskačiauską nebesitikėdama nieko. Nes dar prieš 5 metus VK vyrui nustate oligoastenoteratospermija ir primygtinai isiule IUI nors su tokiu 3mln/ml IUI kaip ir neturetu but atliekama. Po 5 IUI, paskatinti Vilmutės istorijos M ir V Klinikoj pasidarėm 2 IVF, deja schmoll.gif Liko uzsaldytos snaigutes ir itarimas, kad kazkas vis delto ne taip. Atlikom genetinius tyrimus, kur paaiškėjo, kad vyrui Y chromosoma ne tokia kokia turėtų būti, t.y. per trumpa ir berniuko kaip ir nesusilauksim. Atsitiktinai isgirdau aukščiau minėto gyd. pavardę. Nuėjom, nes skęstantis ir šiaudo griebiasi. Skeptiškai vertinau visą vyro gydymą ir po žymaus pagerėjimo gydytojui pasakius, kad dar po 2 men. jis atliks man IUI, visa mano esybė pasidygėjo tuo stalu, ant kurio ta procedūra turėjo būt atliekama, bet supratau, kad tai tik nedidelė detalė tarp to, kiek buvo jau praeita. Tačiau man neprireikė nei 2 mėn., nei to stalo. Po 1,5mėn. pasijutau nestuke.gif . Vyras dar ilgai negalėjo tuo patikėt, tačiau ir man buvo nuostabos nes gimė berniukas doh.gif . Aš nežinau kas iš tikrųjų mums padėjo, ar Dievas, ar gydytojas, ar atsitiktinumas. Bet ar reikia besakyti, kad esu dėkinga doc. Jurgiui Pleskačiauskui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules zuikis: 03 gegužės 2010 - 23:21
QUOTE(saules zuikis @ 2010 05 03, 23:19)
Po 1,5mėn. pasijutau  nestuke.gif . Vyras dar ilgai negalėjo tuo patikėt, tačiau ir man buvo nuostabos nes gimė berniukas  doh.gif . Aš nežinau kas iš tikrųjų mums padėjo, ar Dievas, ar gydytojas, ar atsitiktinumas. Bet ar reikia besakyti, kad esu dėkinga  doc. Jurgiui Pleskačiauskui  thumbup.gif

Labai gera skaityti tokias istorijas smile.gif Sėkmės jums! Gal ir mus aplankys stebuklas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(saules zuikis @ 2010 05 04, 00:19)
Labas,

Maždaug prieš metus kartu su vyru kreipiausi į Pleskačiauską nebesitikėdama nieko. Nes dar prieš 5 metus VK vyrui nustate oligoastenoteratospermija ir primygtinai isiule IUI nors su tokiu 3mln/ml IUI kaip ir neturetu but atliekama. Po 5 IUI, paskatinti Vilmutės istorijos M ir V Klinikoj pasidarėm 2 IVF, deja  schmoll.gif Liko uzsaldytos snaigutes ir itarimas, kad kazkas vis delto ne taip. Atlikom genetinius tyrimus, kur paaiškėjo, kad vyrui Y chromosoma ne tokia kokia turėtų būti, t.y. per trumpa ir berniuko kaip ir nesusilauksim. Atsitiktinai isgirdau aukščiau minėto gyd. pavardę. Nuėjom, nes skęstantis ir šiaudo griebiasi. Skeptiškai vertinau visą vyro gydymą ir po žymaus pagerėjimo gydytojui pasakius, kad dar po 2 men. jis atliks man IUI, visa mano esybė  pasidygėjo tuo stalu, ant kurio ta procedūra turėjo būt atliekama, bet supratau, kad tai tik nedidelė detalė tarp to, kiek buvo jau praeita. Tačiau man neprireikė nei 2 mėn., nei to stalo. Po 1,5mėn. pasijutau  nestuke.gif . Vyras dar ilgai negalėjo tuo patikėt, tačiau ir man buvo nuostabos nes gimė berniukas  doh.gif . Aš nežinau kas iš tikrųjų mums padėjo, ar Dievas, ar gydytojas, ar atsitiktinumas. Bet ar reikia besakyti, kad esu dėkinga  doc. Jurgiui Pleskačiauskui  thumbup.gif

As tokia jautri pasidariau,kad tokias istorijas skaitant man asaros kaip pupos byra doh.gif
Sekmes jums!!!
Manau daug turi reiksmes,kad jus abu ejote tuo keliu darniai thumbup.gif
Atsakyti
Tiek skaičiau, o nuomonės klaidingos susidarė pas mane... doh.gif Tai ar Vilniuj dar galima rast urologą - ondrologą? g.gif Bent jau kad tikrai išmanytų darbą, o negydytų kaip nori, nenustatęs diagnozę? Labai lauksiu pasiūlymų...
Atsakyti
QUOTE(Arita @ 2010 05 05, 12:08)
Tiek skaičiau, o nuomonės klaidingos susidarė pas mane...  doh.gif Tai ar Vilniuj dar galima rast urologą - ondrologą?  g.gif Bent jau kad tikrai išmanytų darbą, o negydytų kaip nori, nenustatęs diagnozę? Labai lauksiu pasiūlymų...

reikia suprasti, kad kiekvienam tas pats gydytojas yra skirtingas, jei vienam nepadeda, nereiskia, kad jis visiskai blogas. pvz mums pirmi du vizitai pas Z buvo nuostabus, bet paskutinis visiskai priesingas nei pries tai buve, lyg pas kita daktara butume nueje, taip kad visko buna. pakankamai daug ir ivairios info yra apie tuos daktarus, jusu teise rinktis, o kuo daugiau nuomoniu, tuo sudetingesnis labirintas kartais buna
Atsakyti
mergaites pagelbekit. analizavau vyro tyrimo isvada ir nelabai kas man patiko, nors gydytoja daug ko nepaminejo. isvada - sumazejes spermiju kiekis ir judrumas, daug patologiniu formu ir diagnoze is labai ilgo pavadinimo. ka reiskia tos patologijos?
Atsakyti