Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(bum @ 2010 04 29, 11:31)
Kad IUI darytų turi būti bent 5mln judrių spermiukų. Pas jus yra 16*0,25=4 mln.

Tai kodel man dare???? blink.gif Po atplovimo buvo like viso 2,8mln ir dare IUI.
Ir pirmas bandymas buvo sekmingas. Tik 12sav nustojo vystytis verysad.gif Bet juk dare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 04 29, 15:57)
Tai kodel man dare???? blink.gif Po atplovimo buvo like viso 2,8mln ir dare IUI.
Ir pirmas bandymas buvo sekmingas. Tik 12sav nustojo vystytis verysad.gif Bet juk dare g.gif

Matyt kai prieš tai tyrimą darėt buvo geresni rezultatai. Kai atplauna tai jau leidžia ką ten begautų. Po spermos tyrimo žiūri ką daryt - IUI ar IVF, o vidury proceso jau nekeičia..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 04 29, 16:29)
Matyt kai prieš tai tyrimą darėt buvo geresni rezultatai. Kai atplauna tai jau leidžia ką ten begautų. Po spermos tyrimo žiūri ką daryt - IUI ar IVF, o vidury proceso jau nekeičia..

Nu ne, ir pries menesi buvo lygiai lygiai tokie pat rezultatai g.gif
Atsakyti
Atsimenu, merginos Pleskačiauską blogu žodžiu minėjo... ar tik ne euromergelė turi patirties su juo.
Atsakyti
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 29, 10:54)
dar norejau pasitarti su tavim. pas vyra prasta situacija, tik IVF ir ICSI, tai as dabar nieko nedarau su savim, nieko nebesitikrinu, bacilas issigydem, o kiausintakiu pratekamumo netikrinau, nes galvoju kad tam neber prasmes, jei IVF laukia, ar man dar tirtis kazka?? hormonai padaryti jau seniai, tai pries IVF tikriausiai dar reiks juos kartoti, kitus ir susakys kai tam pinigu bus, ar dabar man viska tirtis pamazu toliau? jei pusmeti zadam taupyti, tikrai ne trumpiau, tai gal nesivargint dabar???

Taip, pries IVF tirs tavo hormonus ir bacilas, dabar tikrai neapsimoka, juo labiau, jei IVF darote del vyro problemu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stileta @ 2010 04 29, 16:57)
Nu ne, ir pries menesi buvo lygiai lygiai tokie pat rezultatai g.gif

g.gif Tai gal gali surašyt kokie rezultatai buvo prieš mėnesį - kur neatplovinėjo?
Atsakyti
oho kokia reklama biggrin.gif sitas gydytojas pirmiausia neturi tinkamos aparaturos, kad tinkamai spermograma atlikti, apie nukreipima i valstybines klinikas tyrimams atlikti - idomu apie kokius tyrimus kalbat? O labiausiai mane piktina tai Pleskaciausko atliekamos IUI proceduros namu salygomis - kas is esmes yra baisu.

Sorry, bet jau geriau nueiti ten kur profesionaliai istiria ir viena karta susimoketi..nei moketi shimta kartu pas toki abejotinos reputacijos nuo senu laiku docenta.

QUOTE(INGACKA @ 2010 04 29, 15:42)
... pasikonsultuokit su Docentu!!!!
...
.Jei problema pas vyra,tikrai nemėtikit pinigėlius bereikalingiems tyrimams,pagrindinius tavo tyrimus turėjo padaryti tave konsultuojantis daktaras.
CHlamidijos,plazama ir kraujo tyrimai.Jei tavo kiaušidės normalios sveikos,tai matosi per echoskopą.Ciklas reguliarus ir vsio.
Jei dar negreitai darysit ,tai nueikit su vyru dar būtinai pas doc. Jurgis Pleskačiauską,kuris dirba vyrų nevaisingumo srityje 40m.Daugiau pastangų į vyrą tada .

o vat del petelikuskes situacijos, tai visiskai nesutinku, kad nustacius vyro prastus spermos tyrimus, nereikia tirti moters, ir apsiriboti tik -plazmu tyrimais, t.y. tepineliu. Nepakanka tik echoskopu ivertinti kiausidziu bukle ir pan. Pries IVF - butina istirti ir vyra, ir moteri!!!!! Galvokit ka cia patarinejat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 04 29, 21:20)
o vat del petelikuskes situacijos, tai visiskai nesutinku, kad nustacius vyro prastus spermos tyrimus, nereikia tirti moters, ir apsiriboti tik -plazmu tyrimais, t.y. tepineliu. Nepakanka tik echoskopu ivertinti kiausidziu bukle ir pan. Pries IVF - butina istirti ir vyra, ir moteri!!!!! Galvokit ka cia patarinejat  4u.gif

drinks_cheers.gif Ir siaip ne tik pries IVF,o net pradedant paprasciausia stimuliacija ar IUI, BUTINA tirti ABU. O ne po keliu nesekmiu pradeti ieskoti priezasciu..
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 04 29, 21:20)
o vat del petelikuskes situacijos, tai visiskai nesutinku, kad nustacius vyro prastus spermos tyrimus, nereikia tirti moters, ir apsiriboti tik -plazmu tyrimais, t.y. tepineliu. Nepakanka tik echoskopu ivertinti kiausidziu bukle ir pan. Pries IVF - butina istirti ir vyra, ir moteri!!!!! Galvokit ka cia patarinejat  4u.gif

tai ka man dar tirtis???? pasidariau hormonus, jie tvarkoje, policistiniu nera, bacilu nera, daugiau nieko nedarau, taupau pinigus ir kai liks nebedaug, sakiau kreipsiuos pas ta gine, kuri ir darys ta IVf ir galvojau ji jau sureguliuos ka toliau man tirtis, ar as klystu??? nemanau kad pas mane rastu sifili, tai del panasiu tyrimu nesijaudinu, man tai butu kaip formalumas tik. galvojau prasyt tirti kiausintakiu praeinamuma, bet kai suzinojom, kad iki IUI niekaip, tai neber prasmes tai tirti kaip suprantu, tai dabar is vis tik sedziu ir taupau. kiek suprantu pasens ir mano tie hormonu tyrimai daryti doh.gif
Atsakyti
viskas gerai ka pasidaret smile.gif hormonai, tepinelis. ZIV, hepatito ir pan. tyrimus vistiek darys, nes toks yra standartas pries IVF visam pasauly, cia tiesiog informacijai, bet sitie tyrimai butini. Vienintelis dalykas del ko vertetu pagalvot, tai ne kiausintakiu praeinamumas, o laparoskopija su histeroskopija, tam kad zinot ar nera endometriozes, ar viskas ok su kiausintakiai, t.y. ner hidrosalpingso ir pan - diagnostine laparoskopija turiu omeny atlikt. Tikrai nevisi gydytojai siulo tai padaryt pries pirma IVF jeigu jiems atrodo is anamnezes, kad nebus ten nieko rasta, bet maciau tau ir IVF skyrelyje merginos sake, tai tiesiog paciu merginu patirtis kalba, kad jau geriau viska issitirti pries mokant tokius didelius pinigus.
Jeigu sitos proceduros butu pas mus kompensuojamos..gal ir nesakytu patyrusios merginos, kad reikia viska issitirti, bet kai moki tokius pinigus..na tiesiog norisi zinot, kad dar kas nors nepakish kojos sekmei smile.gif
o hormonai, jeigu jie tvarkoj tai manau nepasens smile.gif
ir dar..nepamirskit, kad mes tik patariam is savos patirties..vistiek viska spresti jums patiems su gydytojais 4u.gif

QUOTE(peteliuske @ 2010 04 29, 22:02)
tai ka man dar tirtis???? ....

Atsakyti
Sveikos merginos!

Kažkada rašiau, kad mano vyrui buvo oligoastenoteratospermija. Daug leukocitų ir mažai spermiukų... Vyras lankėsi pas Algimantą Sruogį. Po dar keletos tyrimų skyrė jam antibiotikų kursą mėnesiui. Ką gi - nepadėjo. leukocitų visdar likę tik perpus sumažėję. A=0% B=24%, C=17% D=59%....... Vėl antibiotikų kursas... Vėl nepadėjo. Diagnozė - oligospermija.... Leukocitai nepasiduoda ir su stipresniais vaistais. Kažkaip mums kilo įtarimas, kad kažkas čia neaišku... nes gydytojas nenurodė niekada kas per uždegimas. Spermos pasėlis rodė 2 bakterijas - staphylococus ir enterococus. Tad nutarėm kreiptis pas kitą gydytoją. Kuris pažiūrėjęs į visus vyro tyrimus, gertus vaistus pasakė, kad yra prostatos uždegimas, o vaistai buvo skirti pūslės uždegimui.... Sugaišom pusę metų taip besigydydami bash.gif Taigi tas kitas gydytojas, A.Uksas iškart pasakė kame bėdos!! Skyrė vėl antibiotikus 3 savaites, pasirodo tie vaistukai eina per prostata, o ne per šlapimo pūslę kaip anksčiau. ir ką jūs manot merginos - mes nesitikėjome tokių rezultatų ir per 1 mėnesį nes net negalėjom įsivaizduoti, kad taip pagerės - A=47% B=20%, C=0% D= 33% leukocitų vos vos likę, bet paskyrė vitaminų ir sakė turėtų jie jau visai išnykti ir po mėnesio vėl pakartoti tyrimą. O šį mėnesį vyras gerdamas antibiotikus net vitaminų nebevartojo iš tos nevilties... O rezultatai kaip pagerėjo...

Taip kad nenoriu aš juodinti kažko ir sakyti, kad kažkas neišmano savo darbo, tačiau iš mūsų patirties - Sruogis labiau specializuojasi onkologijos srityje, bet ne nevaisingumo... Ir būtumėm nežinia kiek dar sugaišę brangaus laiko... ir alinę sveikatą tais antibiotikais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 03 gegužės 2010 - 08:46
QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 03, 09:44)
Sveikos merginos!

Kažkada rašiau, kad mano vyrui buvo oligoastenoteratospermija. Daug leukocitų ir mažai spermiukų... Vyras lankėsi pas Algimantą Sruogį. Po dar keletos tyrimų skyrė jam antibiotikų kursą mėnesiui. Ką gi - nepadėjo. leukocitų visdar likę  tik perpus sumažėję. A=0% B=24%, C=17% D=59%....... Vėl antibiotikų kursas... Vėl nepadėjo. Diagnozė - oligospermija.... Leukocitai nepasiduoda ir su stipresniais vaistais. Kažkaip mums kilo įtarimas, kad kažkas čia neaišku... nes gydytojas nenurodė niekada kas per uždegimas. Spermos pasėlis rodė 2 bakterijas - staphylococus ir enterococus. Tad nutarėm kreiptis pas kitą gydytoją. Kuris pažiūrėjęs į visus vyro tyrimus, gertus vaistus pasakė, kad yra prostatos uždegimas, o vaistai buvo skirti pūslės uždegimui.... Sugaišom pusę metų taip besigydydami  bash.gif Taigi tas kitas gydytojas, A.Uksas iškart pasakė kame bėdos!! Skyrė vėl antibiotikus 3 savaites, pasirodo tie vaistukai eina per prostata, o ne per šlapimo pūslę kaip anksčiau. ir ką jūs manot merginos - mes nesitikėjome tokių rezultatų ir per 1 mėnesį nes net negalėjom įsivaizduoti, kad taip pagerės - A=47% B=20%, C=0% D= 33% leukocitų  vos vos likę, bet paskyrė vitaminų ir sakė turėtų jie jau visai išnykti ir po mėnesio vėl pakartoti tyrimą. O šį mėnesį vyras gerdamas antibiotikus net vitaminų nebevartojo iš tos nevilties... O rezultatai kaip pagerėjo...

Taip kad nenoriu aš juodinti kažko ir sakyti, kad kažkas neišmano savo darbo, tačiau iš mūsų patirties - Sruogis labiau specializuojasi onkologijos srityje, bet ne nevaisingumo... Ir būtumėm nežinia kiek dar sugaišę brangaus laiko... ir alinę sveikatą tais antibiotikais....

o kur rasti ta daktara Uksa?pas vyra leukocitai 2,norma 1,bet A=0,B=31..gal ir jam koks uzdegimas? g.gif
Atsakyti