Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

aciu mergaites uz atsakymus. mano vyras irgi vargu ar gali atsisakyti butelio alaus po darbo, nors ir ne kasdien. o del pirties, tai jis pats puikiai supranta, kad pirtis kenkia jo turtui. mirksiukas.gif todel del pirties problemu mums nekyla, mes tiesiog ten neinam.
Atsakyti
gal kas žino kaip iš tikrųjų yra su spermos pasėliu ir susilaikymu? priešistorė - MB buvo pas gyd., gavo du siuntimus tyrimams: visokioms ureaplazmoms ar kažkas pan. ir kitas - pasėliui. Ir žino, kad prieš kažkurį tyrimą būtinas 5 dienų susilaikymas. Bet prieš kurį - neatsimena doh.gif nu kažkaip logiškiau pasirodė, kad prieš pasėlį. Pasidarėm tą pirmą tyrimą, dabar paskambinau į VK dėl pasėlio ir ten sako, kad pasėliui nereikalingas joks susilaikymas blink.gif tai kaip yra iš tikrųjų g.gif gal kas žino kitų klinikų poziciją šiuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 04 21, 12:49)
gal kas žino kaip iš tikrųjų yra su spermos pasėliu ir susilaikymu? priešistorė - MB buvo pas gyd., gavo du siuntimus tyrimams: visokioms ureaplazmoms ar kažkas pan. ir kitas - pasėliui. Ir žino, kad prieš kažkurį tyrimą būtinas 5 dienų susilaikymas. Bet prieš kurį - neatsimena  doh.gif nu kažkaip logiškiau pasirodė, kad prieš pasėlį. Pasidarėm tą pirmą tyrimą, dabar paskambinau į VK dėl pasėlio ir ten sako, kad pasėliui nereikalingas joks susilaikymas  blink.gif tai kaip yra iš tikrųjų  g.gif gal kas žino kitų klinikų poziciją šiuo klausimu?

Taip, prieš pasėlį reikia 5 dienų susilaikymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 04 21, 13:53)
Taip, prieš pasėlį reikia 5 dienų susilaikymo 4u.gif

nu tai kas ten per višta sėdi toj VK registratūroj? mad.gif aš jos dar perklausiau ar tikrai nereikia jokio susilaikymo, tai ji man paaiškino, kad tipo susilaikymas reikalingas tik tada jei tuo pačiu daromas ir spermos tyrimas, o jei tik pasėlis - tai tada tipo ne doh.gif
Ir dar klausimėlis - jei šiandien ryte buvo smileysex.gif, tai pirmadienį pasėlio tyrimo turbūt jau nebegalima daryt? geriau palaukt antradienio, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 04 21, 14:34)
Ir dar klausimėlis - jei šiandien ryte buvo smileysex.gif, tai pirmadienį pasėlio tyrimo turbūt jau nebegalima daryt? geriau palaukt antradienio, ar ne?

manau 4 dienų jau užtektų. nes MB vežė ir pasėlį ir spermogramą daryt po 4 dienų
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 04 21, 14:34)
nu tai kas ten per višta sėdi toj VK registratūroj? mad.gif aš jos dar perklausiau ar tikrai nereikia jokio susilaikymo, tai ji man paaiškino, kad tipo susilaikymas reikalingas tik tada jei tuo pačiu daromas ir spermos tyrimas, o jei tik pasėlis - tai tada tipo ne  doh.gif

Nežinau kodėl jum atvirkščiai susakė doh.gif
Tai pirmadienį kaip tik ir bus 5 paros mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif jau aiškiau kas ir kaip.
Atsakyti
laba mergaites, man sis vakaras tiesiog nuostabus 4u.gif thumbup.gif

isivaizduokit, kad pries metus, paskui pries pusmeti daryta spermograma budavo tiesiog tragiska, nes joje terasdavo PAVIENIUS D TIPO! jokiu mln, o tiesiog pavieniai D.......o vat siandien va kokie rezultatai:

Spremiju kiekis x10 6 - 1,2x10 6/ml
7,2x10 6 visame ejukuliate
Gyvu spermiju -0,7mln/ml (58 proc)
Negyvu -0,5 mln/ml (42 proc)

A tipo 0,5 mln/ml (42 proc)
B 0,1 mln/ml (8 proc)
C 0,1 mln/ml (8 proc)
D 0,6 mln/ml (50 proc)

nagi, tos kurios senbuveles, prasau labai labai pakomentuokit, ar su tokia vien tik IVF+ICSI galimas, o gal jau ir IVF uztektu??????????????? labai prasau senbuviu info...................... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 04 21, 21:07)
laba mergaites, man sis vakaras tiesiog nuostabus  4u.gif  thumbup.gif

bembi, aš ne senbuvė biggrin.gif nekomentuosiu, bet pasidžiaugsiu su judviem, kad taip pagerėjot. Tik tų D vistik daugoka ax.gif
Atsakyti
nagi, tos kurios senbuveles, prasau labai labai pakomentuokit, ar su tokia vien tik IVF+ICSI galimas, o gal jau ir IVF uztektu??????????????? labai prasau senbuviu info...................... ax.gif

Labai džiugu jog turit pagerėjimą, o tai retai jie su sunkiomis diagnozėmis pasitaiko. thumbup.gif Tik su tokiais rezultatais dar reiktų IVF+ICSI, kad apsieiti vien su IVF reiktų mažiausiai 3 mln/ml judrių, nors ir tai dar abejočiau ar verta rizikuoti, gal bent 5 mln/ml judrių turint galima galvoti be ICSI apsieiti. Pas jus šiuo metu yra 1,2 mln/ml, iš kurių matau A ir B dar labai mažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 21 balandžio 2010 - 20:43
laba mergaites, man sis vakaras tiesiog nuostabus  4u.gif  thumbup.gif

Dideliausi sveikinimai! 4u.gif
Pas mus buvo 5 mln-dare IVF+ICSI 4u.gif
Ir dar mirksiukas.gif As dariau Minske,tai ten jei su vyru tokios problemos-sperma saldo,kad per IVF nebutu siurprizu,jei vel kazkas negerai bus su sperma 4u.gif Pasikonsultuok savo klinikoje,ar jie ta daro 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
aciu aciu aciu lb uz komentarus, tebunie dar tas IVF+ICSI, bet pagerejimas yra smile.gif mes juk niekada nei A nei B nei C nesam tureje.................. Manau padeda vaistukui kuriuos geria MB ax.gif Pasidaliciau recepteliu, bet deja manau cia tik musu atveju padeda...nes pas maniski labai prolaktinas pakiles, tad geria prolaktino kieki mazinancs vaistukus... Geria dar tik keleta savaiciu, o jau toks rezultatas bigsmile.gif tad gal dar pageres ax.gif na ir dar aisku geria visus tuos cinkus, sleneus, a, e, l karnitina, b12...ir dar...kas vakara jam pradejau daryt masaza kiausuku... blush2.gif blush2.gif blush2.gif tad kas is tikro padejo neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bembis1: 22 balandžio 2010 - 08:03