Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(GudriLapė @ 2010 04 20, 08:20)
biggrin.gif  man IUI darė dėl vyro grikių, tai po šios procedūros toks rezultatas biggrin.gif  bet profertilį gėrė 2 mėnesius, tai tyrimas buvo geriausias per puse metų smile.gif jam padėjo, žiūrint kokios bėdos pas vyrą. Nuo tribestano tik kiekis didesnis buvo smile.gif

Sveikinimai sulaukus TOKIU neitiketinai maloniu rezultatu thumbup.gif thumbup.gif
Pas jus profertilis kokybe taip zymiai pagerino? Tikriausiai pradiniai rezultatai nebuvo labai blogi, kad tik per pora menesiu taip pagerejo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 04 20, 10:19)
Sveikinimai sulaukus TOKIU neitiketinai maloniu rezultatu thumbup.gif  thumbup.gif
Pas jus profertilis kokybe taip zymiai pagerino? Tikriausiai pradiniai rezultatai nebuvo labai blogi, kad tik per pora menesiu taip pagerejo. rolleyes.gif

pas msu labai svyravo spermogramos, a būdavo 0, o būdavo ir 8. Prieš IUI gėrė 2 mėnesius profertilį, tada buvo a-12% b nepamenu, bet neblogas, po atplovimo iš viso gerai buvo, na ir įvyko stebuklas wub.gif bet tikrai tikrai tikiu, kad šitie vitaminai irgi prisidėjo prie rezutlato smile.gif
Atsakyti
mano vyras irgi baigia gerti tris men Profertil vitaminus, vargu ar kas gali pasakyt kad sperma pagerejo nuo ju, bet pas mus is astonospermijos tapo normospermija jau tris kart dariau IUI su normospermija, nu nzn, as labiau linkus kad geras seksas pagerina labiau, bet vitaminais vis vien 'seriu' ir dar ta sperma kinta velnias zino del ko todel as nelinkus tiket jog jei karta padaro tyrimus ir randa astonospermija tai jau reiskia kad visad taip bus, musu pavyzdys rodo jog ji ir gereja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2010 04 20, 10:27)
pas msu labai svyravo spermogramos, a būdavo 0, o būdavo ir 8. Prieš IUI gėrė 2 mėnesius profertilį, tada buvo a-12% b nepamenu, bet neblogas, po atplovimo iš viso gerai buvo, na ir įvyko stebuklas wub.gif  bet tikrai tikrai tikiu, kad šitie vitaminai irgi prisidėjo prie rezutlato smile.gif

Na tikrai stebuklinga wub.gif Dziaugiuosi uz jus wub.gif
Kuo toliau skaitineju si puslapi, tuo labiau isitikinu, kad visi sitie spermos gerejimo ir apskritai pastojimo reikaliukai - mistika kazkokia. Nors ir taip turbut daug kam tai aisku...
Pas mus a-irgi 0, tai valgom ta pati profertili ir va bandau patiketi, kad gal ir pas mus panasus stebuklas apsireiks ir sulauksim bent kokio pagerejimo, nes va jusu pavyzdys gan ikvepiantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2010 04 20, 09:43)
Na tikrai stebuklinga wub.gif Dziaugiuosi uz jus wub.gif
Kuo toliau skaitineju si puslapi, tuo labiau isitikinu, kad visi sitie spermos gerejimo ir apskritai pastojimo reikaliukai - mistika kazkokia. Nors ir taip turbut daug kam tai aisku...
Pas mus a-irgi 0, tai valgom ta pati profertili ir va bandau patiketi, kad gal ir pas mus panasus stebuklas apsireiks ir sulauksim bent kokio pagerejimo, nes va jusu pavyzdys gan ikvepiantis smile.gif

neaiškus ir neprognozuojamas dalykas tas vyrų turtas doh.gif MB taip pat geria profertil, dabar jau trečią pakuotę. Bet rezultatai po dviejų pakuočių prastesni (a 0%, b - 33%), negu kad buvo po pirmos (a - 23%, b- 18%) doh.gif Šiaip sako, kad reikia bent trijų mėnesių, nes sperma per tiek laiko visiškai atsinaujina. Bet eik žinok, kas čia įtakos visam šitam turi... bet geriausio tikėtis visada reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzeeele: 20 balandžio 2010 - 09:51
kip mano gydtyoja sako 50% vaistukai ir 50% stebuklas lemia pastojimą... 4u.gif
linkiu jums visoms sulaukti stebuklėlio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš anksčiau čia lankydavausi, buvau Dovilyte5...
Atsakyti
Musu problema- prasta vyro spermiuku morfologija taipogi nesukliude naturaliai pastoti smile.gif Nors jau nusiteikem IVF. Vyras gal koki menesiuka pagere Wellman conception- bet nzn ar kiek nors tai padejo- trumpas laikas pokyciams, be to man pastojus ir nebetyrem, ar pagereje ten kas pas ji.

Gudri Lape- trigubi sveikinimai! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 04 20, 13:44)
Musu problema- prasta vyro spermiuku morfologija taipogi nesukliude naturaliai pastoti smile.gif Nors jau nusiteikem IVF. Vyras gal koki menesiuka pagere Wellman conception- bet nzn ar kiek nors tai padejo- trumpas laikas pokyciams, be to man pastojus ir nebetyrem, ar pagereje ten kas pas ji.

Gudri Lape- trigubi sveikinimai! biggrin.gif

tave taip pat su stebuklėliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2010 04 20, 11:32)
mano vyras irgi baigia gerti tris men Profertil vitaminus, vargu ar kas gali pasakyt kad sperma pagerejo nuo ju, bet pas mus is astonospermijos tapo normospermija jau tris kart dariau IUI su normospermija, nu nzn, as labiau linkus kad geras seksas pagerina labiau, bet vitaminais vis vien 'seriu' ir dar ta sperma kinta velnias zino del ko todel as nelinkus tiket jog jei karta padaro tyrimus ir randa astonospermija tai jau reiskia kad visad taip bus, musu pavyzdys rodo jog ji ir gereja.  mirksiukas.gif

noreciau paklausti blush2.gif o geriant vyrui profertilio vitaminus galima bent kada alkoholio pavartoti? ar grieztai draudziama?
Atsakyti
as leidziu, nes kitaip kancia butu, nes ir as pati nevengiu ax.gif o ir i pirti einam,zinoma neiki 30lasu bet su saiku netrukdau smile.gif
Atsakyti
Pirtis- mirties nuosprendis spermiukams. Alkoholis- po truputi, ir geriau koks stipresnis bet maziau, nei alus.
Atsakyti
Sveikos,
Maniskis gere Profertil ir Tribestan 3-4 men. Buvome sutare, kad jokiu pirciu, ir jokio alkoholio. Bet gi vyrams sunkiai sekasi susilaikyti nuo alaus bokalo biggrin.gif
Ir viena diena ivyko TIKRASIS STEBUKLAS, pastojau smile.gif nestuke.gif ! Nors maniskis ir buvo pries menesi pirtyje.
Visas nestumas praejo gerai. Ir dabar supuojam dukryte smile.gif
Turiu atliekamu PROFERTIL - 35 tab, ir TRIBESTAN - 45 tab. Mums ju jau nebereikia, tad mielai padovanociau, kad tiktai padetu.

Visoms DAUG KANTRYBES ir TIKEJIMO!!! STEBUKLAI TIKRAI VYKSTA! smile.gif
Mes savojo angeliuko laukem 4 metus.
Atsakyti