Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(svaja32 @ 2010 04 16, 10:24)
pasakykit, jei ne paslaptis, pas koki daktara lanketes po Sruogio?
Gal ir mums prireiks kazkur kitur pabandyt... unsure.gif

Kai galėsiu pažiūrėti tą pavarę -būtinai pasakysiu nes dabar neturiu galimybės nes nepamenu
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2010 04 17, 08:10)
labukas.
iskilo man toks klausimas  ax.gif  gal galite man nesuprantanciai paaiskinti ar jusu vyras gere atskirai vitaminus cinkas + selenas + vitaminas E

taip. pirkau atskirai: Zinką, Seleną, ir Vitaminą E (100mg) Pirkau Camelia vaistinėje, nes pigiau, o tai kitos firmos kitose vaistinėse už tą pačią sudėtį mokam trečdaliu daugiau.
Tiesa, vaistininkė gali klaust KODĖL TOKIE VITAMINAI, gali siūlyt 3 IN 1 bet man kaip tai ramiau buvo kai atsirai pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 17, 16:57)
taip. pirkau atskirai: Zinką, Seleną, ir Vitaminą E (100mg)  Pirkau Camelia vaistinėje, nes pigiau, o tai kitos firmos kitose vaistinėse už tą pačią sudėtį mokam trečdaliu daugiau.
Tiesa, vaistininkė gali klaust KODĖL TOKIE VITAMINAI, gali siūlyt 3 IN 1 bet man kaip tai ramiau buvo kai atsirai pirkau.

aciu, uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
kadangi neprireikė mums visos didelės profertilio pakuotės, tai MV nori parduoti, liko 3 lakšteliai be 4 tablečių, kaina 170 lt, su virusiuku smile.gif jeigu kam reikia až parašykit 4u.gif
Atsakyti
GudriLapė, nuo ko tie vaistukai?
O pas jumi trynukai blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 04 19, 15:48)
GudriLapė, nuo ko tie vaistukai?
O pas jumi trynukai  blink.gif  wub.gif

pagooglink smile.gif jie vyrų vaisingumui gydyti, čia vitaminai, maniškis gėrė tribestan, paskui profertilį, tai nuo profertilio rezultatai buvo geriausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2010 04 19, 16:20)
kadangi neprireikė mums visos didelės profertilio pakuotės, tai MV nori parduoti, liko 3 lakšteliai be 4 tablečių, kaina 170 lt, su virusiuku smile.gif jeigu kam reikia až parašykit 4u.gif

parasiau jums i a.z.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2010 04 19, 16:33)
parasiau jums i a.z.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2010 04 19, 15:20)

bus trys?? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2010 04 19, 18:40)
bus trys?? thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

taip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu wub.gif
O čia gali būti toks rezultatas nuo šių vaistukų g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 04 20, 08:13)
Sveikinu  wub.gif
O čia gali būti toks rezultatas nuo šių vaistukų  g.gif  blush2.gif

biggrin.gif man IUI darė dėl vyro grikių, tai po šios procedūros toks rezultatas biggrin.gif bet profertilį gėrė 2 mėnesius, tai tyrimas buvo geriausias per puse metų smile.gif jam padėjo, žiūrint kokios bėdos pas vyrą. Nuo tribestano tik kiekis didesnis buvo smile.gif
Atsakyti