Ačiū merginos. Bučiux visoms.
sveikos mergaites, va mes vakar su MB buvom su savo tais pavienaisi D pas Zilaitiene, tai pasirodo maniskis neissityres tu visu bacilu, o del esanciu leukocitu jam jas itarineja as jam jau seniau tai minedavau, bet jis ale burbteldavo kad paseli daresi ir viskas ten ciki, bet juk tai ne tas pats kaip manot, ar tos zarazos galejo labai pakenkti? as aisku nesitikiu, kad jei jas ras ir issigydisim sperma stebuklingai pageres, bet juk kazkokios itakos tai turi??????
QUOTE(Bembis1 @ 2010 04 02, 12:24)
bet juk kazkokios itakos tai turi??????
bet kokia bacila manau spermai kenkia, kuo jų turės TB mažiau tuo bus manau geriau.
QUOTE(euromergele @ 2010 04 01, 22:53)
Su tokia sperma tikrai pastoti galima. Kiekis didziulis, o kad yra patologiju - ta ju visuomet yra. Bet bendram kontekste koncentracija turetu tai kompensuoti.
Niekada nemaciau agliutinacijos balais matuojamos, ji cia greiciausiai del gausesnio kiekio spermatozoidu, kartais tokiais atvejais skiria wobenzym.
Niekada nemaciau agliutinacijos balais matuojamos, ji cia greiciausiai del gausesnio kiekio spermatozoidu, kartais tokiais atvejais skiria wobenzym.
MV butent si preparata skyre del esancios agliutinacijos kazin jo ilgalaikis poveikis ar tik tam kartui agliutinacija gali pamazinti
Sveikos,
turiu klausimėlį: gal kas žinot ar tyrimui dėl chlamidijų, ureaplazmų ir mikoplazmų yra kažkokios sąlygos? ta prasme, susilaikymas t.t. dienų skaičių ar dar kas nors panašaus? nes maniškiui skyrė šitą tyrimą ir pasėlį, ir aišku anas neatsimena prieš kurį tyrimą reikalingas 5 dienų susilaikymas man kažkaip atrodytų logiškiau prieš pasėlio tyrimą tas susilaikymas, nu bet ką aš žinau, maža kas tai jei kas žinot parašykit: 5d. susilaikymas reikalingas pasėlio tyrimui ar tam dėl visų mikoplazmų, ureaplazmų ir t.t.?
turiu klausimėlį: gal kas žinot ar tyrimui dėl chlamidijų, ureaplazmų ir mikoplazmų yra kažkokios sąlygos? ta prasme, susilaikymas t.t. dienų skaičių ar dar kas nors panašaus? nes maniškiui skyrė šitą tyrimą ir pasėlį, ir aišku anas neatsimena prieš kurį tyrimą reikalingas 5 dienų susilaikymas man kažkaip atrodytų logiškiau prieš pasėlio tyrimą tas susilaikymas, nu bet ką aš žinau, maža kas tai jei kas žinot parašykit: 5d. susilaikymas reikalingas pasėlio tyrimui ar tam dėl visų mikoplazmų, ureaplazmų ir t.t.?
QUOTE(Eudora @ 2010 04 06, 11:35)
Sveikos,
paseliui
Sveikos , su praejusia svente jus visas Noreciau toki klausimeli, pirmadieni einu pas gine del tyrimo atsakymo, tyriausi del clamidiju ureaplazmu ir t.t , jei pas mane ju ras tai zinoma ir pas vyra yra, taip? o ar jam reikes taip pat tirtis del ju?
QUOTE(roskiusas @ 2010 04 06, 18:53)
Sveikos , su praejusia svente jus visas Noreciau toki klausimeli, pirmadieni einu pas gine del tyrimo atsakymo, tyriausi del clamidiju ureaplazmu ir t.t , jei pas mane ju ras tai zinoma ir pas vyra yra, taip? o ar jam reikes taip pat tirtis del ju?
as tyriaus, pas mane rado, vyrui nereikejo, gerem abu vaistus, ju gerimo metu saugotis liepe, po to nebe, dabar tuoj reiks vel kartoti tyrima, bet sake uzteks ir man vienai pakartoti. nors daug kur skaiciau, kad abiem reik tirtis po vaistu gerimo, bet mums neliepe, sake uzteks ir man vienai
Aš dėjau užklausą ir neradau atsakymo, ar kuri vyrą bandėt pas homeopatą gydyti.
MB nustatyta astenozoospermia. Mano gydytojas nesiūlo jokių vitaminų ar kito gydymo jam, tik bandymą naturaliai pastoti arba IUI.
MB nustatyta astenozoospermia. Mano gydytojas nesiūlo jokių vitaminų ar kito gydymo jam, tik bandymą naturaliai pastoti arba IUI.
QUOTE(Glamour @ 2010 04 08, 22:37)
Aš dėjau užklausą ir neradau atsakymo, ar kuri vyrą bandėt pas homeopatą gydyti.
Taip, mes abu su vyru gydemes ir pas homeopata. Rezultatai -super!
QUOTE(Musicka @ 2010 03 29, 09:16)
sveikos merginos. Buvome su MB pas urologa-androloga. Po pilnos spermogramos pas MB rado problema su spermos morfologija - normaliu formu 3% (norma 14%). Tyrime buvo parašyta IVF+ICSI. Labai pergyvenom. Bet urologas ipute siek tiek vilties. Patikrino vyra ir pasirodo pas ji prostatos uzdegimas. Israse antibus, prostatos masaža, zvakutes ir kruva vitaminu (C+E+Cinkas Bioselemas+Ženšenis). Taip gydytis visa menesi, o paskui vel pas ji pasirodyti. Itikino, kad po gydymo viskas atsistatys, po 1,5-2 men. galima bus vel pasidaryti spermos tyrima ir kad tikrai galima bus naturaliai bandyti. Na nezinau ar tai 100% tiesa, bet bent kol kas gydysimes ir ziuresime kas is to iseis.
Pas mus irgi beda su morfologija- normaliu 6%. Pasirodem gydytojai- nieko neskyre nuodugniau tirti, gydyti, sake ne tragedija ir taip. Pasiule pagerti kokiu vitaminu ar papildu su antioksidantais aproboti alkoholi (ir taip abstinentai), cigaretes (5per diena). Mums irgi sake, kaad su tokiais rodikliais imanoma pastoti naturaliai, neaisku, tik kaip greit.