Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(bum @ 2010 03 29, 17:50)
Rezultatai tikrai nėra tokie prasti, stebuklo sulauksit, tiesiog reikės daugiau pastangų įdėti. Daktarai viską pasakys. Sėkmės 4u.gif

ačiū bum už paguodą 4u.gif , nežinau kodėl anksčiau neprisijungiau prie jūsų,taip lengva pasidarė ax.gif

Įdomu ar kas sulaukė stebūklėlio iš čia esančių su tokiomis bėdomis/ O gal yra atskira temelė kokia?
Atsakyti
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 11:14)
Sveikutės,esu naujokė šioje temelėje,bet su panašiomis bėdomis. Žodžiu darėmės spermos tyrima klinikoje Motina ir vaikas. Po atsakymo žiauriai nusiminiau aš ir mano vyrelis. štai kokie tyrimo atsakymai, gal papasakosit ka nors:
Spermos kiekis:4,2ml
Suskystėjimo laikas: 15min
PH:7,2
Tąsumas: 1cm
Spalva: gelsvai pilka
drumstumas:skaidroka
Permatozoidų kiekis:
1ml :14,6x10 šeštuju
visame ejakuliate:61,32x10 šeštuju
Apvalių ląstelių kiekis:1x10šeštuju
Spermatozoidų agliutinacija 0procentu(ką cia reiskia)
Spermatozodų judrumas:
A 21 proc
B3,07x10šeštuju
C 9proc
D70 proc
Normalių formų 8proc.
Nenormalių formų:
galvos def.32proc
kaklo def 35proc
uodegos def 9proc
kol kas tyrėmės tik tiek.Diagnozė tokia oligoastenoteratospermija.Tyrima kartosim po men,tada darysim pilna tyrima.Labai norėciau isgirsti jusu nuomone,ar turim vilciu susilaukti mazo stebūklėlio?

Prie rezultatu turejo buti ir normos- tada aiskiai matosi, kur trukumas, kur norma. Diagnoze reiskia, kad spermiuku yra per mazai, jie per leti ir nepakankamai normaliu formu. Reikai dabar eiti pas androloga ir paziureti, kokia to priezastis- gal pataisoma ir yra vilciu naturaliai pastoti. Jei ne- pagalbiniam pastojimui turto pakanka 4u.gif
QUOTE(Musicka @ 2010 03 29, 14:18)
Na mes siuo metu gyvename estijoje, tad ir lankomes cia. Mes daremes pilna spermograma, tai pagrindinius dalykus as isverciau ir supratau, o vat leukocitu ne labai radau, bet andrologas parode man kuriojespermogramos  vietoje matosi, kad pas ji uzdegimas (matyt ten leukocitai) 6% ir 0.3 mln./ml. O judriu spemuku pas mus A- 10% B - 47%, tai A kaip ir mazokas.
Del prostatos masazo, patikekit, as irgi pirma karta girdejau. Na jis reikalingas tam kad matyt isjudintu ta prostata, kad issispaustu sekretas. Siaip jei pas vyrus prostata normoj, tai keik supratau toks masazas tik i gera, nes gali vyra iki orgazmo davesti  smile.gif  thumbup.gif

Na laikom kumscius, idomu, ka mano vyrui pasakys, ar isvis imsis gydyti.
Atsakyti
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 15:26)
Tiesa, gal kas lankėtės pas androloge Žilaitienę? Po mėnesiuko eisime pas jaja konsultuotis.

mudu važiavom, paieškok mano pasisakymų apie ją šioje temoje, nenoriu visko iš naujo kartot mirksiukas.gif

QUOTE(Bembis1 @ 2010 03 29, 15:37)
o, tai jums gerai kad kaunieciai esat, galesit greiciau iki Zilaitienes papult biggrin.gif mes patys si ketvirtadieni leksim pas ja sui visais tyrimais!

motinos ir vaiko klinikoj pas ją visi TIK ketvirtadieniais papuolam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 17:25)
ačiū bum  už paguodą 4u.gif , nežinau kodėl anksčiau neprisijungiau prie jūsų,taip lengva pasidarė ax.gif
Įdomu ar kas sulaukė stebūklėlio iš čia esančių su tokiomis bėdomis/ O gal yra atskira temelė kokia?

Yra temelė kur surašyta su kokiais rezultatais pavyko naudojantis pagalbine priemone - IUI va čia. Bet aišku pirmiausia nueikit pas andrologą, gal dar pavyks pagerinti ir natūraliai gausis jei dar laiko turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciū visoms už gerus žodžius. Na manu žengėm pirma žingsni,tai rankų nenuleisim,eisim iki galo. Leliuko jau labai norom,be to ir meteliai jau kaip ir ..... o dar nei vieno leliaus neturim. Tai vakarais pasvajojam,kad nors vieną turėtume. blush2.gif
Beje,man vakar vyrelis vakare sake,kad matė gandra 4u.gif tai sako,gal ženklas, kad pavyks wub.gif ?
Na lauksim kito mėnesiuko,tada darysim pakartotinus tyrimus, o tada pas andrologę,butinai viska pranešiu, ką girdėjom ir kaip sekėsi.
Atsakyti
Sveiki, turiu problemą kuri vadinasi - termatospermija. Viso labo tik 18%..

Kas nors susidūrėte su šia problema? Kaip sprendėte? Labai reikėtų informacijos.. ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Markas_K @ 2010 04 01, 21:53)
Sveiki, turiu problemą kuri vadinasi - termatospermija. Viso labo tik 18%..

Kas nors susidūrėte su šia problema? Kaip sprendėte? Labai reikėtų informacijos.. ačiū!

Gal turejai omeny teratospermia? g.gif
Tai mažesnis nei norma normalių spermatozoidų procentas.
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 04 01, 22:19)
Gal turejai omeny teratospermia?  g.gif
Tai mažesnis nei norma normalių spermatozoidų procentas.

Taip, atsiprašau, teratospermija, gal teko kam susidurti? Išeina tai išgydyti? Gal galite kas pakomentuoti? Mano informacija:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markas_K: 01 balandžio 2010 - 21:28
QUOTE(Markas_K @ 2010 04 01, 22:23)
Taip, atsiprašau, teratospermija, gal teko kam susidurti? Išeina tai išgydyti?

Manau geriausiai atsakys gydytojas, nes spermos kokybe itakoja labai daug faktoriu... ligos, stresai, oras, maistas doh.gif Reikia tirt bacilas, hormonus ir tt.....
Turetu pagelbeti andrologas (vyru vaisingumo gyd.) ir urologas

Na normos visai puikios, tik labai keista jog raso, kad pradeta tirti po valandos doh.gif Paprastai reikalaujama pusvalandzio begyje pristatyti ir iskart tyriama......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 01 balandžio 2010 - 21:33
QUOTE(Aivė @ 2010 04 01, 22:28)
Manau geriausiai atsakys gydytojas, nes spermos kokybe itakoja labai daug faktoriu... ligos, stresai, oras, maistas  doh.gif Reikia tirt bacilas, hormonus ir tt.....
Turetu pagelbeti andrologas (vyru vaisingumo gyd.) ir urologas

Na normos visai puikios, tik labai keista jog raso, kad pradeta tirti po valandos  doh.gif Paprastai reikalaujama pusvalandzio begyje pristatyti ir iskart tyriama......

Kodėl gyvenimas toks gaidys? Nafik taip apsunkti tokius paprastus dalykus. Aš tik noriu žinoti kokie šansai su būsima žmona susilaukti vaiko ir tiek, o čia prasideda.... doh.gif

Dar nesupratau kodėl apačioje ten tiek prirašyta, negi tiek problemų pas mane? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markas_K: 01 balandžio 2010 - 21:40
Markas_K- mano vyrui ta pati diagnoze, tik jo normaliu formu zyymiai maziau, nei pas jus wink.gif 18% normaliu formu UK net nebutu laikoma problema, juo labiau, kad naujais kriterijais norma yra >15%- tad jus net virsijate ja wink.gif Toliau, visi kiti rodikliai pas jus puikus- kiekis spermiju tikrai nemazas, tad atitinkamai tinkamu spermiju- normaliu formu ir greitu turite pakankamai sakyciau naturaliam pastojimui. Uz akliu uzkliuna, kad neskysteja- tikriausiai gydytojas gali pasiulyti vaistuku.

P.S. mano vyro sperma tirta irgi praejus daugiau nei valandai nuo pridavimo..
Atsakyti
Su tokia sperma tikrai pastoti galima. Kiekis didziulis, o kad yra patologiju - ta ju visuomet yra. Bet bendram kontekste koncentracija turetu tai kompensuoti.
Niekada nemaciau agliutinacijos balais matuojamos, ji cia greiciausiai del gausesnio kiekio spermatozoidu, kartais tokiais atvejais skiria wobenzym.

Leukocitu nera, tad nemanau kad reikia daryti paseli (bakterijas), hormonai manau irgi bus normoj, taip kad darykit vaikus drasiai, o jeigu nepavyks - tada .. nu tada ir bus matyt smile.gif

QUOTE(Markas_K @ 2010 04 01, 22:35)
Kodėl gyvenimas toks gaidys? ....

Atsakyti