Sveikutės,esu naujokė šioje temelėje,bet su panašiomis bėdomis. Žodžiu darėmės spermos tyrima klinikoje Motina ir vaikas. Po atsakymo žiauriai nusiminiau aš ir mano vyrelis. štai kokie tyrimo atsakymai, gal papasakosit ka nors:
Spermos kiekis:4,2ml
Suskystėjimo laikas: 15min
PH:7,2
Tąsumas: 1cm
Spalva: gelsvai pilka
drumstumas:skaidroka
Permatozoidų kiekis:
1ml :14,6x10 šeštuju
visame ejakuliate:61,32x10 šeštuju
Apvalių ląstelių kiekis:1x10šeštuju
Spermatozoidų agliutinacija 0procentu(ką cia reiskia)
Spermatozodų judrumas:
A 21 proc
B3,07x10šeštuju
C 9proc
D70 proc
Normalių formų 8proc.
Nenormalių formų:
galvos def.32proc
kaklo def 35proc
uodegos def 9proc
kol kas tyrėmės tik tiek.Diagnozė tokia oligoastenoteratospermija.Tyrima kartosim po men,tada darysim pilna tyrima.Labai norėciau isgirsti jusu nuomone,ar turim vilciu susilaukti mazo stebūklėlio?
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 12:14)
Sveikutės
Sveikute
Nebikok, vilčių yra tikrai. Mano vyrui ta pati lygiai diagnozė buvo. Nematau tik ar pas tavo vyrą yra leukocitų. Nes pas mus buvo, kurie rodė prostatos uždegimą. Pagėrė antibiotikus mėnesį, situacija pagerėjo, tačiau ne iki galo išgijo. Dabar nuo ryt startuosim iš naujo gydymo kurą su kitais vaistukais ir manau viskas bus gerai
Mano žiniomis jūsų situacija nėra bloga. Nežinau ką pasakytų kitos daugiau šia tema išmanančios mergytės
Aciu už palaikyma,po šio tyrimo,kažkaip praradau vilti, darėmės pirma kart spermograma,tai gydytoja patarė pasidaryti pirma vidutinia spermograma,dabar po men,darysimes pilna,tai ziuresim kokie pakitimai bus,patarė nusipirkti vitaminu vyrui,tai gal patartumet kokius,vieni sako kad wellman neblogi.
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 14:03)
darėmės pirma kart spermograma,tai gydytoja patarė pasidaryti pirma vidutinia spermograma,dabar po men,darysimes pilna,tai ziuresim kokie pakitimai bus.
keistai, dauguma kaip tik pirmą pilną siūlo, paskui tą vidutinę.
atsiliepkit mergaites pas kuriu MB tik D tipo spermiukai, noreciau suzinoti pas ka lankotes, ka isbandet, kokie rezultatai ir panasiai (pas mus pacius tik D tipo). plius klausimukas apie spermos tyrima, pas maniski buvo PH 8,5, nors norma turi buti 7,2-7,6. Ar tai ka nors keicia???
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 29, 14:25)
keistai, dauguma kaip tik pirmą pilną siūlo, paskui tą vidutinę.
Mes ta pati sakem,kad padarom pilna,o jei reiks tada ta vidutine,bet gydytoja patarė pirma vidutinę,na ka padrysi,svarbiausia kad atsakymai nekokie,va sitas mane labiausiai neramina .Todėl ir prisijungiau prie jusu, taip pat laukiu,patarimu ar pamastymu musu atzvilgiu. Tiesa, gal kas lankėtės pas androloge Žilaitienę? Po mėnesiuko eisime pas jaja konsultuotis.
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 14:26)
Mes ta pati sakem,kad padarom pilna,o jei reiks tada ta vidutine,bet gydytoja patarė pirma vidutinę,na ka padrysi,svarbiausia kad atsakymai nekokie,va sitas mane labiausiai neramina .Todėl ir prisijungiau prie jusu, taip pat laukiu,patarimu ar pamastymu musu atzvilgiu. Tiesa, gal kas lankėtės pas androloge Žilaitienę? Po mėnesiuko eisime pas jaja konsultuotis.
Kiek girdėjau Žilaitienė viena geriausių toje srityje. O daugiau tai negaliu kažko patarti nes nelabai daug žinių turiu. Keista tirai, kad nepilną spermogramą liepė darytis. Juk pradžiai kaip tik turi viskas matytis kas kaip. Na gal ji geriau žino
QUOTE(Bembis1 @ 2010 03 29, 14:49)
atsiliepkit mergaites pas kuriu MB tik D tipo spermiukai, noreciau suzinoti pas ka lankotes, ka isbandet, kokie rezultatai ir panasiai (pas mus pacius tik D tipo). plius klausimukas apie spermos tyrima, pas maniski buvo PH 8,5, nors norma turi buti 7,2-7,6. Ar tai ka nors keicia???
Na pas mano vyreli D spermiuku yra net 70Procentu,tai manau tiktume i tavo draugija ,bet ,va kad pasakyti nieko negaliu,nes patys tik tik pradėjome mynti keliuka link . Lankytis pradėjo Kaune klinikoj motina ir vaikas
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 14:35)
Na pas mano vyreli D spermiuku yra net 70Procentu,tai manau tiktume i tavo draugija ,bet ,va kad pasakyti nieko negaliu,nes patys tik tik pradėjome mynti keliuka link . Lankytis pradėjo Kaune klinikoj motina ir vaikas
o, tai jums gerai kad kaunieciai esat, galesit greiciau iki Zilaitienes papult mes patys si ketvirtadieni leksim pas ja sui visais tyrimais! dauguma ja labai giria, sakoma, kad ji 'kieciausia' vyru nevaisingumo srityje.....bet aisku, geriausi tie, kurie padeda paciai
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 29, 15:28)
Kiek girdėjau Žilaitienė viena geriausių toje srityje. O daugiau tai negaliu kažko patarti nes nelabai daug žinių turiu. Keista tirai, kad nepilną spermogramą liepė darytis. Juk pradžiai kaip tik turi viskas matytis kas kaip. Na gal ji geriau žino
Tyrimus atlikom pas jelena semionova,tai jinai mums taip patarė
Papildyta:
QUOTE(Bembis1 @ 2010 03 29, 15:37)
o, tai jums gerai kad kaunieciai esat, galesit greiciau iki Zilaitienes papult mes patys si ketvirtadieni leksim pas ja sui visais tyrimais! dauguma ja labai giria, sakoma, kad ji 'kieciausia' vyru nevaisingumo srityje.....bet aisku, geriausi tie, kurie padeda paciai
Mes ne kaunieciai,gyvenam Jonavoj. Vis arčiau nei i Vilniu ar Klaipeda važiuoti.
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 29, 12:58)
Oi labai įdomu pas kokį gydytoją lankėtės? Ir jei prostatos uždegimas tai turbūt spermogramoj parodė per didelį leukocitų kiekį ar ne?
Ir pirmą kartą girdžiu apie prostatos masažą
Įdomu nes pas mano vyrą prostatos uždegimas, tai pas jį spermograma rodo per didelį leukocitų kiekį, mažai judrių spermiukų...
Ir pirmą kartą girdžiu apie prostatos masažą
Įdomu nes pas mano vyrą prostatos uždegimas, tai pas jį spermograma rodo per didelį leukocitų kiekį, mažai judrių spermiukų...
Na mes siuo metu gyvename estijoje, tad ir lankomes cia. Mes daremes pilna spermograma, tai pagrindinius dalykus as isverciau ir supratau, o vat leukocitu ne labai radau, bet andrologas parode man kuriojespermogramos vietoje matosi, kad pas ji uzdegimas (matyt ten leukocitai) 6% ir 0.3 mln./ml. O judriu spemuku pas mus A- 10% B - 47%, tai A kaip ir mazokas.
Del prostatos masazo, patikekit, as irgi pirma karta girdejau. Na jis reikalingas tam kad matyt isjudintu ta prostata, kad issispaustu sekretas. Siaip jei pas vyrus prostata normoj, tai keik supratau toks masazas tik i gera, nes gali vyra iki orgazmo davesti
QUOTE(roskiusas @ 2010 03 29, 12:14)
Sveikutės,esu naujokė šioje temelėje,bet su panašiomis bėdomis. Žodžiu darėmės spermos tyrima klinikoje Motina ir vaikas. Po atsakymo žiauriai nusiminiau aš ir mano vyrelis. štai kokie tyrimo atsakymai, gal papasakosit ka nors
kol kas tyrėmės tik tiek.Diagnozė tokia oligoastenoteratospermija.Tyrima kartosim po men,tada darysim pilna tyrima.Labai norėciau isgirsti jusu nuomone,ar turim vilciu susilaukti mazo stebūklėlio?
Rezultatai tikrai nėra tokie prasti, stebuklo sulauksit, tiesiog reikės daugiau pastangų įdėti. Daktarai viską pasakys. Sėkmės