Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 26, 15:31)
nu gal tik dėl bendro kiekio, dėl  A  tai tikrai tikiu, kad pagydžius leukocitus viskas atsistos į savas vietas.
VK andrologo neturi. Urologas tik bendrus vyriškus reikalus žiūri, o andrologas gilinasi į vyrų vaisingumą daugiau.

o kur andrologą galima rasti? tik Kaune?ar ir Vilniuje yra?
Atsakyti
Sachis, mazoka pas vyro ejakuliato, tik 1ml- gal per mazai vyras skysciu vartoja, ar trumpas susilaikymas pries tyrima?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 26, 15:36)
Sachis, mazoka pas vyro ejakuliato, tik 1ml- gal per mazai vyras skysciu vartoja, ar trumpas susilaikymas pries tyrima?

Skysčių kad jis daug geria, o susilaikymas prieš buvo trys dienos. Jam pačiam buvo keista kodėl tiek mažai.
Atsakyti
QUOTE(Sachis @ 2010 03 26, 15:07)
Dar nežinau kur užrašys MB, o aš pati eisiu pas Usonienę

Mes ir panašiai tiek laiko leliuko laukiam, ir aš einu pas Usonienę, man ji patinka, neskaitant kai kurių atsiliepimų apie ją, kad atseit nemaloni. Na aišku ne apie tai tema čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 16:22)
Mes ir panašiai tiek laiko leliuko laukiam, ir aš einu pas Usonienę, man ji patinka, neskaitant kai kurių atsiliepimų apie ją, kad atseit nemaloni. Na aišku ne apie tai tema čia  ax.gif

Aš skaičiau apie ją ir , bet nueisiu pati pamatysiu ir įvertinsiu kaip man smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, jungiuosi pas jus. Turim ir mes labai didele problema. Nesulaukiam leliuko jau beveik metai, taigi nusprendem su vyru apsizvalgyti. As issityriau viskas ok. O va kai MB pasidare tyrimus akys ant kaktos isipo. Spermiju koncentracija 0,5; spermiju skaicius ejakuliete 2.25; gyvu spermiju kiekis - 10 tepinelyje; negyvu spermiju kiekis 4 is 10; A - 1; B - 3; C - 2; D - 4. Urologas paskyre profertil ir A+E vitaminus. Taip pat pasidarem hormonu tyrima. PRL - 407; FSH - 14,2; LH - 19,0; T - 12,8; SHBG - 17,4. Po menesio pakartojom tyrima Spermiju koncentracija 0,5; spermiju skaicius ejakuliete 3,5; gyvu spermiju kiekis - 7; negyvu spermiju kiekis 3; A - 4/10; B - 1; C - 2; D - 3. Apsilankem pas Zilaitiene. Ji liepe pasidaryti genetikos tyrimus. Ir sake ruostis IVF. Sake naturaliu budu pastoti yra tik 1-3 proc. Diagnoze sunki oligospermija. Dar vaziuosim pas urologa del varikoceles operacijos. Bet ZIlaitiene sake nezinanti ar ji ka nors pades.
Atsakyti
Alyda, nelabai suprantu, ar cia spermiju kiekis milijonais ar vienetais?...
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 26, 20:04)
Alyda, nelabai suprantu, ar cia spermiju kiekis milijonais ar vienetais?...

milijonais mililitre. As taip suprantu unsure.gif
Atsakyti
Kur daretes spermograma? Greiciai apibudinami procentas, viso A+B+C+D turi gautis 100% Spermograma kartojama siaip jau po 3 menesiu- per ta laika pilnai atsinaujina turtas.

Bet jei gydytoja jau pakomentavo ir patare, tai matyt jos rekomendacija reikia pasikliauti..
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 26, 21:05)
Kur daretes spermograma? Greiciai apibudinami procentas, viso A+B+C+D turi gautis 100% Spermograma kartojama siaip jau po 3 menesiu- per ta laika pilnai atsinaujina turtas.

Bet jei gydytoja jau pakomentavo ir patare, tai matyt jos rekomendacija reikia pasikliauti..

spermograma daremes A.Kildos klinikoje. Mato vienetai uzrasyti procentai. Bet gal cia kazkaip kitaip skaitosi. Pvz A - 4/10. Tai gal cia is 10 vnt 4 vnt. Kazkaip net nepagalvojau apie tai maniau kad procentai. Tik jie laaaaabai menki. sudejus A+B+C+D gaunasi tik 10. Tai as manau kad cia procentai.

Gal kas nors buvo susidure su sitokia beda? Gal kas kam padejo? g.gif
Atsakyti
Aaa, supratau tada. Gaunasi mazdaug taip: A-10%, B- 30%, C- 20%, D-40%. Suprantu, kad viso spermiju yra 2,25 mln? Mazai... sad.gif IUI tikrai neuztenka.. Bet vilties yra su IVF.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 26, 22:28)
Aaa, supratau tada. Gaunasi mazdaug taip: A-10%, B- 30%, C- 20%, D-40%. Suprantu, kad viso spermiju yra 2,25 mln? Mazai... sad.gif IUI tikrai neuztenka.. Bet vilties yra su IVF.

as galvoju gal yra kokiu vitaminu ar varikoceles operacija padetu? ar jau tik IVF? g.gif Viskas cia taip blogai, nes pazeistos seklides. Bet nuo kas kaip niekas negali pasakyti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Alyda @ 2010 03 26, 22:41)
as galvoju gal yra kokiu vitaminu ar varikoceles operacija padetu? ar jau tik IVF? g.gif  Viskas cia taip blogai, nes pazeistos seklides. Bet nuo kas kaip niekas negali pasakyti  schmoll.gif

tai zinot as tada tik dabar supratau, kad spermiai judrus gyvi ir viskas gerai, tik tiek kad ju labai mazai. Bet pvz, po menesio profertil kiekis ejakuliate padidejo truputi, nuo 2.25 iki 3,5 mln. Tai gal po dar keliu menesiu dar padides.
As tikriausiai atrodau labai naiviai blush2.gif
Atsakyti