Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 10:39)
O kokius jus geriate vaistus?

dabar BERLOCID. o antibiotikų neprisimenam nei viens doh.gif U....

prisiminiau: antibiotikai UNASYN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 26 kovo 2010 - 11:36
Supratau 4u.gif
Skaitau dabar skyrelį Bakterijos, ir kitos zarazos, chlamidijos, ureaplazmos ir kt. visą iš eilės gal kažkas bus susidūręs su tomis zarazomis stafilokoku ir enterokoku unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal galėtumėt padėti išsiaiškinti kokia situacija. Pasidarė vyras spermmos tyrimą, bet skaitau ir nieko nesuprantu
Kiekis,ml (norma2-6ml) - yra - 1ml
Spalva(gelsvai pilka) - yra Gelsvai p.
Drumstumas (drumsta) - drumsta
Suskystėjimo laikas(iki25min) - skystėja
tąsumas(<2cm) - 0cm
pH(7,2-8,0) - 9,0
Spermijų kiekis: viename mililitre(>20x10sestuoju) - yra 48x10sestuoju
visame ejakuliate(>40x10šeštuoju) - yra 48x10 šeštuoju
Judrumas A (A>25% arba) - yra5x10sestuoju - 10%
B(A+B>50%) - 8x10sestuoju - 17%
C - yra 9x10sestuoju - 19%
D - yra26x10sestuoju - 54%
Bendras judriu spermatozoidu(>5x10sestuoju) - yra 13x10sestuoju
galvutes - 28%
akrosomos - 7%
kaklelio - 29%
vystymosi -2%
uodegeles - 12%
dazymo efektai 0%
normaliu formu(>14%) - yra 26%
leukocitai(<1.0x10sestuoju) - yra 2.0x10sestuoju
spermiogenines lasteles(<5.0x10sestuoju) - yra <5.010sestuoju
spermiju agliutinacija(<5.0%) - yra <5.0%diagnoze - astenospermija
busiu labai jei kas pasakys kokia pas mus situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sachis @ 2010 03 26, 13:59)
Kiekis,ml (norma2-6ml) - yra - 1ml
Judrumas A (A>25% arba) - yra5x10sestuoju - 10%
              B(A+B>50%) - 8x10sestuoju - 17%
              C                    - yra 9x10sestuoju - 19%
              D                    - yra26x10sestuoju - 54%
leukocitai(<1.0x10sestuoju) - yra 2.0x10sestuoju

mažai bendro kiekio. mažai A,B per daug D (negyvų). Biški turit leukocitų. Pasidarykit spermos pasėlį, parodys kokią bakteriją turit. andrologas paskirs antibiotikų ir manau mirusių spermiukų turėtų būt mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 26, 14:49)
mažai bendro kiekio. mažai A,B per daug D (negyvų).  Biški turit leukocitų. Pasidarykit spermos pasėlį, parodys kokią bakteriją turit. andrologas paskirs antibiotikų ir manau mirusių spermiukų turėtų būt mažiau.

O ką nurodo leukocitai? O vilčių yra?
Atsakyti
QUOTE(Sachis @ 2010 03 26, 14:51)
O ką nurodo leukocitai? O vilčių yra?

leukocitai rodo esantį uždegimą, kurį dažnai sukelia bakterijos. Vilčių visada yra. Va tik bendras jūsų skaičius man mažas.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 26, 14:53)
leukocitai rodo esantį uždegimą, kurį dažnai sukelia bakterijos. Vilčių visada yra. Va tik bendras jūsų skaičius man mažas.

Ačiukas tau labai didelis
na bandysim eiti pas gydytoją, nes ir aš noriu išsitirti, tai žiūrėsim ką sakys unsure.gif , o ar galima padidinti tą bendrą kiekį?
Atsakyti
QUOTE(Sachis @ 2010 03 26, 14:57)
Ačiukas tau labai didelis
na bandysim eiti pas gydytoją, nes ir aš noriu išsitirti, tai žiūrėsim ką sakys  unsure.gif , o ar galima padidinti tą bendrą kiekį?

pas ką eisite? bendrą kiekį didina kai kurie vitaminai, bet pas andrologą pasiklauskit.
sėkmės. prisiduokit kaip eisis.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 26, 15:02)
pas ką eisite? bendrą kiekį didina kai kurie vitaminai, bet pas andrologą pasiklauskit.
sėkmės. prisiduokit kaip eisis.

Dar nežinau kur užrašys MB, o aš pati eisiu pas Usonienę, tai nežinau ar andrologas yra jų klinikoje ar tik urologas ir kuo jie skiriasi reiks pasiskaityti.
aha, jau ko gero ataisiu pas jumi pabendrauti, nes kažkaip jau man neramu viskas ir labai senai, jau ne pirmi metai mums su tuo pastojimu ne kas, ale tik dabar užsiėmėm tirtis pradėti. Vaikščiodavau pas savo ginę, bet nusprendėm su MB, kad reikia baiem pagaliau eiti, vis nesusiruošdavome. Gal bijodavom su MB vis blogų žinių gauti, ale pradėjom maratoną...
Atsakyti
Sachis, palyginti su kokiom vyriskom bedom cia merginos renkasi, tai jusu sperma visai gera, normalus tas ir bendras kiekis, jeigu rasit infekcija pagydysit tai visai bus artima normospermijai smile.gif
Siguliukas man pasirode biski perdaug pesimistiskai vaizdeli nupiese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 03 26, 15:12)
Sachis, palyginti su kokiom vyriskom bedom cia merginos renkasi, tai jusu sperma visai gera, normalus tas ir bendras kiekis, jeigu rasit infekcija pagydysit tai visai bus artima normospermijai smile.gif

Ačiū už gerą žodį, tikiuosi ir aš , kad pavyks ir mums kada susilaukti kinderiaus. metai bėga ech. ..anksčiau saugodavomės kaip išprotėję, o va kai norime, tai treti jau bėgs, a nėr. vat tau ir saugokis žmogau jaunystėje ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 03 26, 15:12)

nu gal tik dėl bendro kiekio, dėl A tai tikrai tikiu, kad pagydžius leukocitus viskas atsistos į savas vietas.
VK andrologo neturi. Urologas tik bendrus vyriškus reikalus žiūri, o andrologas gilinasi į vyrų vaisingumą daugiau.
Atsakyti