Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(euromergele @ 2010 03 25, 23:30)
is ko nusprendziau kad bloga sperma? is tyrimo zinoma...kad pastotum naturaliai, turi sperma daugiau maziau atitikti tas normas, kurias irgi surasei, o jusu skaiciai sako, kad padeti gali tik ICSI arba IMSI... aisku jeigu sitie skaiciai niekaip nebeistaisomi del chemijos poveikio. Tad jeigu tik busit nusiteike imtis veiksmu, turesit naudotis siomis proceduromis.
Cia siaip klausimelis bendram isprusimui..ar apie uzsaldyma onkologai ir pasake?

O siaip - nenukabinkit nosies ir bandykit  4u.gif

Kosmosas man čia dar...
Bet dėkui. Bandysim...žiūrėsim...
Pirmadienį gal kas aiškiau bus ir dėl chemijos poveikio...

Dėl klausimuko...tiksliai nepamenu. Bet jei neklystu, pats onkologas apie tai vyrui buvo užsiminęs tada, kai pranešė diagnozę.
Atsakyti
Merginos, prašau pakomentuokit jei kas labiau suprantat blush2.gif
http://www.ipix.lt/images/27791318.jpg
Atsakyti
prastai matosi, bet iziuret imanoma...
keista kodel 1 ml daugiau spermatozoidu nei visam ejakuliate g.gif gal supainioti skaiciai?
Leukocitu tris kart daugiau nei norma, reiketu daryt paseli ir gydyt. Po kiek laiko vel pasidaryt tyrima ir tada jau galima daryt isvadas. 4u.gif
Dar standartiskai hormonu tyrimus 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 09:53)
Merginos, prašau pakomentuokit jei kas labiau suprantat  blush2.gif

Atsakyti
Ačiū euromergele 4u.gif
Tai vat čia tas tyrimas jau po dviejų gydymosi kursų antibiotikais....Dabar leukocitų skaičius yra 3, o prieš pirmą gydymosi kursą buvo net 8... Antras gydymosi kursas buvo su stipresniais antibiotikais vėl visą mėnesį, dėja po to antro kurso rezultatai absoliučiai tokie patys.... nė kiek nepagerėję... Ir pasėlį darėmės, vistiek tos zarazos užauga sad.gif todėl tikriausiai kol nedings leukocitai tol apie stimuliacijas ar iui mums tik pasvajoti sad.gif
O vat keista tai, kad mano vyrui urologas net nesūlė jokių hormonų tyrimų darytis g.gif Sakot gali parodyt nuo ko tas uždegimas? Nes dabar daktaras nežino nei nuo ko tas uždegimas nei kas per uždegimas....
Atsakyti
Ne, hormonai neparodys nuo ko uzdegimas, cia toks standartinis dalykas kaip kad ir mums hormonus skiria pasidaryti smile.gif Bet gal pirmiau reikia zarazas isgydyt ir tada ziuret pagal sperma daryt hormonu ar nereikia.

sorry...as gi skaiciau, kad niekaip nepavyksta susidorot su leukocitais...pamirsau... rolleyes.gif
Sakai kad daret paseli ir ten zarazos uzauga, tai matomai nuo tu zarazu ir gydo? nu taip logiskai turetu but... ka paselyje uzaugina? nes kitu atveju jeigu yra leukocitu, bet paselyje nera zarazu, tai tiesiog plataus spektro antibiotikus skiria.
Jus dar savarankiskai gal pabandykit imuniteta stiprint, tikrai nezinau kuom, bet kilo tokia mintis..cia mes merginos kaikurios RRC lankomes, tokia ir tema forume yra (rygos reprodukcijos centras) tai visoms imuniteta stiprint skiria Citrosept (ir kiek zinau, nes dar tik ruosiuosi gert, vietoj 20 lasu po 35 liepia gert). Pabandyk kad ir vaistinej pasikonsultuot su vaisitininku ar cia forume RRC skyreli su panom, gal ir jum su juo sustiprinus imuniteta pavyks lengviau ir su bacilom susidorot?
Cia tiesiog pamastymui.... smile.gif 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 10:47)
...... Ir pasėlį darėmės, vistiek tos zarazos užauga sad.gif todėl tikriausiai kol nedings leukocitai tol apie stimuliacijas ar iui mums tik pasvajoti sad.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 26 kovo 2010 - 09:59
QUOTE(euromergele @ 2010 03 26, 09:58)
Ne, hormonai neparodys

Paskaičius į vaistų anotacijas tai ten aišku, kad antibiotikai plataus spektro... Bet va man įdomu negi negali daktaras išsiaiškinti nuo ko konkrečiau tas uždegimas. Nes tie vaistai stipresnieji išvis nepadėjo, o tai reiškia logiškai mąstant, kad paskirtas ne tas gydimas arba ne tie vaistai... O gal problemų reikia ieškoti ne vyriųkuose organuose ar kaip čia išsireikšti... Gal problema yra kitam gale kažkur. Aš kadangi kaip ir žalia tuose vyriškuose dalykuose kas liečia tyrimų skaičiukus tai įdedu nuorodą į pasėlio tyrimą http://www.ipix.lt/images/69621778.jpg vaisingumo daktarė sakė, kad užauga bakterijos ir negalima daryt iui ar stimuliacijos.... kiek pamenu tai dėl to, kad maža tikimybė pastoti su tokia sperma. Nors bendrai tariant tai sakė, kad sperma nėra bloga, tik kad tos zarazos...
o dėl imuniteto tai reikės pasidomėti, dėkui 4u.gif kažkaip mums niekas apie tai neužsiminė...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 08:53)
Merginos, prašau pakomentuokit jei kas labiau suprantat  blush2.gif
http://www.ipix.lt/images/27791318.jpg

mano akimis žiūrint raskit kokia bacila "marina" greituosius spermiukus ir bus geriau. D sumažės o A gal padaugės. Nes kiekiai tai tvarkoj. visi virš normų. Galvučių patologijų gal kiek daugoka, bet tai manau čia bacila ta kaip giltinė eina. Ką išaugino pasėlis?
Pas MB buvo astenospermija. A buvo 0, tris mėnesius paprastus vitaminus gėrė, pailsėjo nuo didelių stresų ir D stipriai sumažėjo, A pasidarė 12 proc, B pakilo iki 48. Tai A+B turim 60 smile.gif Bet pas jį JOKIŲ leukocitų nebuvo. Padarėm patys savo noru spermos pasėlį, išaugino pora bakterijų nors ir nedideliais kiekiais. Kartokit pasėlį ir į Kauną konsultacijai. mirksiukas.gif
*matau kad turit stafilokoka ir enterokoką, kaip ir pas MB. tik pas jį buvo "negausiai (+1) Skyrė antibus kažkaip URE.... tai ten jie dažnai skiriami šlapimo takų infekcijoms gydyt, o namie pažiūrėsiu kokius dar antibakrerinius geria. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 26 kovo 2010 - 10:12
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 26, 10:09)

Tai ir ieškomės kito daktaro.... Jaučiu, kad teks į Kauną keliauti pas Tvarijonavičienę. Nes labai apmaudu, kad laikas eina, o niekas nevyksta. MB irgi vitaminus gėrė Tribestan kokius 5 mėnesius tiksliai nepamenu kiek, bet dabar jam ūpo nebėra visai sako, kad tuos vitaminus geriau gert išsinaikinus tas bacilas, o dabar atseit be reikalo.... O tas stafilokokas ir enterokokas jei pas vyrą spermoj yra pas mane negali būti? kaip suprantu tai juk nėra užkrečiama?
Ačiū merginos 4u.gif nesitikėjau, kad tiek suteiskite informacijos nes aš visiškai nesigaudau tuose tyrimuose ką ten rodo tie skaičiukai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 26 kovo 2010 - 10:19
nelabai zinau apie tas bakterijas, bet stafilokoka isgydyt sunkoka man rodos, gali dar cia pabandyti (arba dar yra ir Bakteriju skyrelis forume, ir ten bandyk) tiesiai paklausti gal kam pavyke ir kaip pavyke tuos stafilo ir entero-kokus issigydyt. Tiesiog ir patys ieskokit papildomu budu (homeopatiniu, imuniteto stiprinimo) kaip kartu su tuo kovot.

Galbut gali buti ir kitur organizme uzdegimu, gal kuo skundziasi? bandykit is visu pusiu eit smile.gif nezinau aisku...bet pamenu kad pas mus irgi buvo su plauciais problema, tai buvom pas gydytoja, kazka rado, skyre antibiotiku ir tuomet ir is spermos dinge buvo leukocitai, bet tiesiog pas mus paselyje nieko absoliuciai neaugo...

Pagal tyrima dar matosi, kad bacilos aiskios ir jautrumas antibiotikams nustatytas, tad gydytojas ka mato, ta ir bando gydyt..o kad netaip lengvai pasiduoda, tai cia jau organizamo turbut reakcija. Gydytojai gal nelabai tiki visais tais papildomais dalykais, bet mes vistiek ieskom, bandom ir ziurek bac ir pasiteisina wink.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 11:07)
... Aš kadangi kaip ir žalia tuose vyriškuose dalykuose kas liečia tyrimų skaičiukus tai įdedu nuorodą į pasėlio tyrimą...

Papildyta:
pas Žilaitienę, Tvarijonaviciene ginekologe smile.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 11:18)
Tai ir ieškomės kito daktaro.... Jaučiu, kad teks į Kauną keliauti pas Tvarijonavičienę...

o vyras tegu nepasiduoda, seimos dar ne tiek pakloja jegu ir energijos, kad susilaukti svajones. Taip kad pusiaukelej sustot nevalia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 26 kovo 2010 - 10:25
QUOTE(euromergele @ 2010 03 26, 10:20)
Galbut gali buti ir kitur organizme uzdegimu, gal kuo skundziasi?

Skundžiasi jau daug metų unsure.gif Jis laaaaaabai ten kasosi... Dieną nieko ten jam neniežti na bet naktį atsigriebia, kartais net mane pažadina... Ir aš jam sakau ir varau jį, kad išsitirtų tą savo kasimasi, bet nepriprašau.... Pasisakė savo tam urologui, bet jis numojo ranka, atseit tai normalu blink.gif Nu gal ir normalu jei vyrai ten pasikaso, bet tai ne taaaaip stipria kaip jis. Na žodžiu arba mano vyras neužakcentavo, kad jam labai niežti, arba daktaras nelabai gerai įsiklausė į šitą problemą schmoll.gif
Papildyta:
Oj sumaišiau, taip turėjau omeny Žilaitienę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 26, 10:18)
O tas stafilokokas ir  enterokokas jei pas vyrą spermoj yra pas mane negali būti? kaip suprantu tai juk nėra užkrečiama?

pas tave neturėtų būt.
ar mano vyras išsigydė, pasakysiu po keletos savaičių, nes dar savaitei turi antibakterinių vaistų, paskui 2 savaites palaukęs darys pasėlį ir matysim. mirksiukas.gif
Jei kasosi TIEK, nėr gerai, gal koks bėrimas elerginis ar biesas žino. tik pamokyk vyrą VISKĄ pasipasakoti, nes po vyro apžiūros pakvietė ir mane į kabinetą aptarti rezultato-tai gydytoja akcentavo, kad vyrai YRA LINKĘ DAUG NEGALAVIMŲ UŽMIRŠTI, tai ir manasis besėdėdamas prisiminė. biggrin.gif jei tik buvo kokie pamaudimai, paskaudenimai, po kokių dalykų taip jautėsi ir pan. Tegul pamiršta tylėt. Ar pas jo tėvą kas yra buvę, dėl paveldimumo....
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 26, 10:31)
pas tave neturėtų būt.
ar mano vyras išsigydė, pasakysiu po keletos savaičių, nes dar savaitei turi antibakterinių vaistų, paskui 2 savaites palaukęs darys pasėlį ir matysim.  mirksiukas.gif
Jei kasosi TIEK, nėr gerai, gal koks bėrimas elerginis ar biesas žino. tik pamokyk vyrą VISKĄ pasipasakoti, nes po vyro apžiūros pakvietė ir mane į kabinetą aptarti rezultato-tai gydytoja akcentavo, kad vyrai YRA LINKĘ DAUG NEGALAVIMŲ UŽMIRŠTI, tai ir manasis besėdėdamas prisiminė.  biggrin.gif jei tik buvo kokie pamaudimai, paskaudenimai, po kokių dalykų taip jautėsi ir pan. Tegul pamiršta tylėt. Ar pas jo tėvą kas yra buvę, dėl paveldimumo....

Tai va jis visada vienas eidavo pas urologą ir aš jį žinau jis labai linkęs nesureikšminti daug ko. O aš jam sakau, kad daktarui jis turi pasisakyt viską, kas jam neduoda ramybės... Tai susirasim kitą daktarą ir eisim kartu nieko nebus. Pas jį anksčiau buvo odos problemos nerviniu pagrindu, tiiesiog labai daug dirbo sėdintį darbą, daug streso buvo, bet odą išsigydė, gal tas kasimasis užsilikęs nuo tų ankstesnių problemų....
O kokius jus geriate vaistus?
Mano vyras pirmą gydymosi kursą gėrė šiuos:
sumamed
uvamin
doksaciklinas
Bet čia gal nelabai tiksliai pavadinimai surašyti nes prieš pusę metų gėrė ir nei receptų nei pakuočių nebeturim, nes receptus vaistinėje pasiima, o antrą gydymosi kursą gėrė šiuos, kurie nepadėjo:
Trimetop 100mg
5-nok 50mg
Ciprofloxacin 500mg
Ir tokia eilės tvarka, kokia surašyta.

Tikiuosi neigįsau su tiek klausimų ir teksto... Ačiū labai už tiek informacijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 26 kovo 2010 - 10:40