Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Sveikos Mergaites,

Po laparaskopijos turiu kazkiek laiko ir nuspendziau vyra patyrineti lotuliukas.gif
ir labai reiktu Jusu patarimo.
2 IUI buvo nesekmingos, o po lapar. pas mane nieko bloga nerado. Tai gal MB pagertu vaistu grikiams pagerinti? Dabar jis geria vitaminus vyrams..

Pries metus dareme spermograma,rado oligaspermija ar kazk.pan. Pries inseminacijas, po atplovimo, judrumas budavo geras. Kazi ar mums padaryti pakartotina spermos tyrima ir su juo nueiti pas androloga? Dar girdejau,kad daro paseli. Tai gal pirmiau padaryti paseli, o paskui spermograma ir su tyrimais eiti pas androloga? Koks cia eiliskumas geriausias butu? g.gif Ar paseli daro,kai kazka spermograma parodo? Visai susiveliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 14 kovo 2010 - 21:54
Sveikutes,,,o jeigu as angliskai testuko rezultatus idesiu, pagelbesit kuri nors?...Man daktare tik viena dalyka kaip per maza nurode,,,praitas sake kad is viso viskas ok, bet kai avau pati popieriu, laborantes daug daugiau kas apibrezta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2010 03 14, 21:52)
Tai gal pirmiau padaryti paseli, o paskui spermograma ir su tyrimais eiti pas androloga? Koks cia eiliskumas geriausias butu?  g.gif  Ar paseli daro,kai kazka spermograma parodo? Visai susiveliau  ax.gif

jei norėtume pataupyti laiko, tai galit ir spermogramą ir pasėlį padaryti iš vieno mėginio. Mažiau vaikščiojimo. Nors šiaip pasėlį skiria jei spermograma nėra gera.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2010 03 14, 21:52)
Po laparaskopijos turiu kazkiek laiko ir nuspendziau vyra patyrineti  lotuliukas.gif
ir labai reiktu Jusu patarimo.
2 IUI buvo nesekmingos, o po lapar. pas mane nieko bloga nerado. Tai gal MB pagertu vaistu grikiams pagerinti? Dabar jis geria vitaminus vyrams..

Pries metus dareme spermograma,rado oligaspermija ar kazk.pan. Pries inseminacijas, po atplovimo, judrumas budavo geras. Kazi ar mums padaryti pakartotina spermos tyrima ir su juo nueiti pas androloga? Dar girdejau,kad daro paseli. Tai gal pirmiau padaryti paseli, o paskui spermograma ir su tyrimais eiti pas androloga? Koks cia eiliskumas geriausias butu?  g.gif  Ar paseli daro,kai kazka spermograma parodo? Visai susiveliau  ax.gif

Jei jau geria multivitaminus tai gerai, o apie kokius tu vaistus kalbi? Vaistų reikia jei kas nors negerai, bet ir tai vyrams labai ribotas jų pasirinkimas - arba antibiotikai arba tamoxifenas doh.gif
O nesakė per IUI koks rezultatas prieš atplovimą?

QUOTE(Hip @ 2010 03 15, 06:30)
Sveikutes,,,o jeigu as angliskai testuko rezultatus idesiu, pagelbesit kuri nors?...Man daktare tik viena dalyka kaip per maza nurode,,,praitas sake kad is viso viskas ok, bet kai avau pati popieriu, laborantes daug daugiau kas apibrezta unsure.gif

Bandyk įdėti bent tą dalį kur normos neatitinka - gal ką suprasim g.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 03 10, 19:20)
Sveikute, mums su vyru taipat israse situ vitaminu, ar kaip juos pavadinti  4u.gif
Gal jus vartotjote juos? Gal gali truputi papasakoti kam jie skirti ir t.t.
Musu pirmas niestumas buvo nesekmingas, per UZZy pamate kad vaikutis gali buti nesveikas, ir mes nutareme nutraukti nestuma  verysad.gif
Dabar praejo jau beveik 11menesiu, per ta laika visokie tyrimai, man ir maniskiui. neseniai daresi spermos analizus, tai lyg viskas ir gerai, tik rado kazkokiu bakteriju zarnose, ar kur ten  doh.gif . tai prirase keliu rusu antibijotiku ir poto vel reikes daryti tyrimus ir jei viskas gerai, galesime bandyti leliu  wub.gif
Bet mano gine dar israse situ vitaminu PROFERTILU  4u.gif .sake reikes vartoti 2menesius. mes patys gyvename Latvijoje tai ju kaina apie 45 latus, tai cia litais apie 225litu. Gine kazkaip issireiske gerinti spermai, ar kazkas tokio.  ax.gif

Labutis,
jau mergaites kaip maciau atsake, kam skirtas Profertil. Mums, tiksliau - jam, gydytojas skyre kiekiui didinti. Ka tik pradejom gerimo kursa ir lauksim rezultatu po 3 men. Man kazkodel kyla abejones, ar rezultatai bus po 2 men. Gal ir buna...
Lietuvoj ju kaina kiek maciau - 530 lt - trims men. ir beveik 200 lt vienam men.
Atsakyti
merginos o nebandėt į Lenkiją vaziuoti vitaminų šių pirkti,ten daug pigesni toki dalykai? g.gif jei MB jų lieps gerti mes vaziuosi į Lenkiją
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 03 15, 15:09)
merginos o nebandėt į Lenkiją vaziuoti vitaminų šių pirkti,ten daug pigesni toki dalykai? g.gif jei MB jų lieps gerti mes vaziuosi į Lenkiją

labas 4u.gif
ar dar nebuvot pas gydytoja? g.gif lyg ir minejai kad siandien vaziuosit g.gif ar maisau kazka? blush2.gif
Atsakyti
Labas,

na va, mes jau turim antra spermos tyrima, tik si karta trumpa, pas Z tik kita savaite, nes tuomet suzinosim paselio rezus. lyg tais kazkas geriau biggrin.gif dar negrazu, bet vis gi ne pavieniai, man jau ir tai nuotaika pakelia xi xi biggrin.gif

pirmas tyrimas pilnas:
Pirmas

antras tyrimas trumpas:
Antras
Atsakyti
QUOTE(peteliuske @ 2010 03 15, 16:08)
Labas,

pirmas tyrimas pilnas:
Pirmas

antras tyrimas trumpas:
Antras

O ką vartojote per tą laiką ? Ar nustatė priežastį dėl ko nesigamina ?

O šiaip kai nuo pavienių iki 1,6 mln, tai jau progresas yra. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 15 kovo 2010 - 16:26
QUOTE(Singerita @ 2010 03 15, 17:25)
O ką vartojote per tą laiką ? Ar nustatė priežastį dėl ko nesigamina ?

O šiaip kai nuo pavienių iki 1,6 mln, tai jau progresas yra.  thumbup.gif

gydemes ureaplazmas ir vyras valge daug kreveciu, kazkur jis skaite, kad jos labai padeda. Priezasties nera, viskas pas ji tvarkoje (hormonai idealus, su pimpalo zona ir viskas ciki), tik kad rastos ureaplazmos doh.gif ziuresim kaip su paseliu, kazkaip atsirado viltis, kad vitaminai labai pades, kuriuos turi israsyti kita savaite biggrin.gif bet kokia nuotaika gera, nes man tie pavieniai labai nepatiko schmoll.gif dabar bent yra i ka ziureti tam lape biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 03 15, 12:05)
Jei jau geria multivitaminus tai gerai, o apie kokius tu vaistus kalbi? Vaistų reikia jei kas nors negerai, bet ir tai vyrams labai ribotas jų pasirinkimas - arba antibiotikai arba tamoxifenas doh.gif
O nesakė per IUI koks rezultatas prieš atplovimą?

Sveika BUM,

Aciu tau ir kitoms meragitems uz atsakymus !
Perziurejau popieriukus, tai pries IUI A+B=32, po atplovimo 59%. Cia sausio men rezultatai. Ar pakartoti pilna spermos tyrima? Ir tada eiti pas endrologa g.gif Skaiciau, spermiukai zuna nepasieke tikslo, nes bakterijos juos sunaikina. Paselis padodytu,jei kokia bakterija yra,kaip manai?
Geria jis nordic vitaminus, kalbedama apie vaistus, galvoje turejau perfectil ar pan. Ar geriau gyd nusprendzia ka mums daryti ? blush2.gif
Labai as nekantri...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif .reikia skubios jusu pagalbos.darome antra ivf,siandiena turime tyrimus,ginekologe pasiule vaziuoti pas pleckauska,nezinau ar verta? kiekis 3ml skystejimo laikas 40,tasumas 1cm,spermiju kiekis 83-visam24,a-57 b-57,galvutes 15, kaklelio 6, uodegeles 5.normaliu formu 74,leukocitu 27,agliutinacija 1.daug prirasiau,nieko cia nesuprantu blink.gif .
Atsakyti