QUOTE(vaikai4 @ 2010 03 04, 16:21)
Sveikos, merginos,
skaitineju siame forume ir kilo mintis paklausti jusu nuomones.
Mes pries metus kai dareme IUI MB turtas lygtais buvo viskas normose. Taciau kazkaip man dabar kilo mintis nupirkti jam profilaktiskai pagerti tu vitaminu ar PROFERTILI ar TRIBESTAN. Ka jus manote i tai, nes as suprantu kad viotaminais nieko pagadinti negali, tik pagerinsi. Ar as klystu, nes tiesa sakant siuose reikaluose esu pakankamai ,,zalia". Ir gal yra kas susidure, kad butu aiskiau kuri is ju rinktis, nes man atrodo, kad jau toks brangus tas PROFERTILI tai turetu buti superinis rezultatas, bet velgi gal as klystu? Ka patarsite is savo patirties ir aciu jums labai
skaitineju siame forume ir kilo mintis paklausti jusu nuomones.
Mes pries metus kai dareme IUI MB turtas lygtais buvo viskas normose. Taciau kazkaip man dabar kilo mintis nupirkti jam profilaktiskai pagerti tu vitaminu ar PROFERTILI ar TRIBESTAN. Ka jus manote i tai, nes as suprantu kad viotaminais nieko pagadinti negali, tik pagerinsi. Ar as klystu, nes tiesa sakant siuose reikaluose esu pakankamai ,,zalia". Ir gal yra kas susidure, kad butu aiskiau kuri is ju rinktis, nes man atrodo, kad jau toks brangus tas PROFERTILI tai turetu buti superinis rezultatas, bet velgi gal as klystu? Ka patarsite is savo patirties ir aciu jums labai
Jei sperma normali, tai kam taškyti pinigus tokiems brangiems vitaminams kaip PROFERTIL? Aišku, sviestu košės nepagadinsi, bet, jei ir taip viskas normos ribose, profilaktiškai vartoti nieko nereikia. Kadangi pas mano vyrą tikrai nėra pavyzdinis rezultatas, bet ir ne toks jau visai blogas, ir gydytojas pasiūlė to PROFERTIL'io, tai net aš suku galvą, ar verta . Kiek konsultavausi su medikais, tai visų jų nuomonės prieštaringos šiuo klausimu: vieni sako, kad tai - labai aukštos klasės vitaminai, neabejotinai gerinantys spermos kokybę, kiti - jog tai tik farmacininkų masalas klientams privilioti, treti apskritai neturi nuomonės. Vienžo, kiek žmonių, tiek nuomonių.
Vieni mano pažįstami 9 metus laukė nesulaukė gandrų. Ilgai ir nuobodžiai varstė nevaisingumo klinikų duris. Pas ją jokių kliūčių pastojimui nerado, o vat vyro sperma užkliuvo. Na, nusipirko jie tą PROFERTIL, kaip rekomendavo gydytojai, išgėrė visą kursą, po kurio reikėjo kartoti tyrimą. Ir ką jūs manot? Rezultatas dar blogesnis nei buvo prieš tai . Medikai tik gūžčiojio pečiais. Paskui dar vienos bičiulės vyras taip pat gėrė šiuos vitaminus, po kurių spermos tyrimas buvo identiškas atliktam prieš vartojimą - nei pagerėjo, nei pablogėjo.
Žinoma, tai nėra tokie pinigai, kad reikėtų imti paskolą, bet ir ne tokie, kuriuos laisva ranka gali išleisti, nepasvėrusi visų už ir prieš.