Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Selva @ 2010 03 02, 21:23)
Sveikos merginos, dar norejau patarimo del indeliu spermai surinkti.

Apturejau netiketa stresa, nes pasiskambinus i laboratorija pasake, kad isigykit vaistinej universalaus dydzio indeli ir i ja tipo tiesiai, kad ejakuliuotu. Sako jei vaistinej nerasit, nueikit i poliklinika- ten duos. Apejau visas vaistines- nieko neturi  doh.gif  Ziuri akis isverte, nesupranta. Turi tokius slapimo ilgus plonus indelius, gal 50ml turio, bet tai i juos pataikyti tiesiai yra utopija!  doh.gif  Nuejau i poliklinika- ten irgi tokius teturejo ir nresuprato, ko as noriu. Sako taigi viso nereikia- pakanka truputoko tyrimams  doh.gif  Nu sakau neaiskinkit, reikia kiekviena laseli surinkti, juk vertinamas ir bendras kiekis! Sako gerai tai imkit kelis buteliukus, turetu uztekti. Nu blema, sakau tai kaip jus isivaizduojate ejakuliacijs procese dar buteliukus keisti?? Nu sako tai i didesni tegul padaro, o po to supilstykite i kelis atskirus  doh.gif

Vienzo neliko nieko kito, kaip nueiti i paprasta parde ir nusipirkti maza maisto laikymo plastmasini indeli... O ka daryti?

O jus i kokius indelius turta pylet? Ar perpilinejot is vieno i kita?? Juk teisingai suprantu, kad geriausia ejakuliuoti iskat i ta indeli, kuri vezt po to i laboratorija?..

eURO VAISTINESE TIKRAI YRA. As kai mums tik reikia visuomet isigyju ten. Nuejusi kreipkis i vaistininke ir ji parodys kur jie sudelioti. Sekmes
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 03 04, 09:51)
eURO VAISTINESE TIKRAI YRA.

ji gi ne LT sėdi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 03 04, 10:53)
ji gi ne LT sėdi  mirksiukas.gif

persiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 03 03, 16:53)
Nedave jokio indelio, nes "vietoj" tai reiskia WC. Kai pridaveme viska, uzraseme i forma surinkimo laika, tai sesele pora kartu perklause, ar tikrai pries 5 min ejakuliuota. Zodziu, jie kaip supratau neprate, kad "vietoj" apsiformintu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet itiek ilgai laukti, kodėl? blink.gif
Atsakyti
Prisidėkite ir Jūs, sprendžiant vaisingumo problemas

Lietuvoje kas penkta – šešta pora susiduria su vaisingumo problemomis. Tokios šeimos iki šiol nesulaukia jokios valstybės paramos. Todėl tik susivieniję, mes galime padėti sau ir artimiesiems.

Prašome Jūsų skirti savo 2% GPM Vaisingumo asociacijai, kuri vienija žmones, negalinčius susilaukti vaikų ir aktyviai gina jų teises.

2009 m. už Jūsų lėšas Vaisingumo asociacija atliko šiuos darbus:

- aktyviai dalyvavo, rengiant Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektą Sveikatos apsaugos ministerijos sudarytoje darbo grupėje (visomis išgalėmis stengėmės, kad 10 m. vilkinamas Pagalbinio apvaisinimo įstatymas būtų priimtas kuo greičiau ir pasiekėme, jog jau artimiausiu metu Seimas privalės dėl jo apsispręsti);
- visus Seimo narius asmeniškai informavome apie nevaisingumo situaciją Lietuvoje;
- užmezgėme ryšius su tarptautinėmis vaisingumo organizacijomis ir užsitikrinome jų paramą;
- aktyviai dalyvavome diskusijose žiniasklaidoje, viešindami savo problemas;
- visą 2009 m. birželio mėn. vykdėme socialinės reklamos akciją „Kartu lengviau“, kurios metu vienuolikoje šalies miestų kvietėme gyventojus susipažinti su nevaisingų žmonių problemomis;
- sukūrėme Vaisingumo asociacijos internetinę svetainę, kurioje galima rasti visą vaikų negalinčioms susilaukti poroms aktualią informaciją (www.vaisingumoasociacija.lt);
- susitarėme su vaisingumo klinikomis dėl nuolaidų asociacijos nariams, atliekant IVF procedūras;
- skyrėme piniginę paramą keturioms šeimoms IVF procedūrų atlikimui.

2010 m. Vaisingumo asociacijos veiklos planas:

- aktyviai sieksime, jog SAM sudarytos darbo grupės parengtas Pagalbinio apvaisinimo įstatymo projektas būtų patvirtintas Seime (visomis išgalėmis priešinsimės bet kokiam alternatyviam įstatymo projektui);
- pradėsime kampaniją, kurios tikslas – nevaisingumo gydymo kompensavimas;
- birželį, kuris dar vadinamas nevaisingų šeimų mėnesiu, didžiuosiuose šalies miestuose organizuosime socialinę viešinimo akciją „Kartu lengviau“;
- platinsime informacinius bukletus apie vaisingumo gydymą (sieksime, kad visi, vaikų negalintys susilaukti gyventojai, suprastų, jog jie ne vieni ir žinotų, kur kreiptis dėl visokeriopos pagalbos);
- toliau bendradarbiausime su vaisingumo klinikomis ir sieksime geresnių gydymosi sąlygų asociacijos nariams;
- skirsime paramą sunkiai besiverčiančioms šeimoms IVF procedūrų atlikimui.
- organizuosime susitikimus asociacijos nariams, kuriuose šeimos galės pasidalinti savo išgyvenimais ir požiūriu į nevaisingumo problemą šalyje;
- savo siekius aktyviai viešinsime žiniasklaidoje.

Vaisingumo asociacijos vardu kviečiame Jus nelikti abejingais ir prisidėti, prie mūsų. Tik kartu pasieksime, jog vaikų negalintys susilaukti šalies piliečiai neliks pamiršti ir sulauks deramos pagalbos.

2% GPM skyrimo formą rasite šiuo adresu: http://perlhosting.n...7/04b88510.html Deklaracijas galite užpildyti internetu, naudodamiesi šia forma kaip pavyzdžiu, arba pristatyti į VMI iki gegužės 1 dienos.

Iškilus klausimų, rašykite mums el. paštu: info@vaisingumoasociacija.lt arba skambinkite Vaisingumo asociacijos valdybos narei Vilmai. Tel.: 8674 31997.

Pagarbiai,

Vaisingumo asociacijos valdyba

Atsakyti
Rastika, neisivaizduoju, kodel taip ilgai laukt- juk sperma istiria ta pacia diena! Kazkoks laiko gaisinimas is tikruju. Telefonu atsakymu neskelbia, tai gal tas zmogus, kuris atspausdina rezultatus ir issiuncia seimos gydytojams karta i dvi savaites dirba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaitės mirksiukas.gif ax.gif !

Būkit gerutės 4u.gif , pakomentuokite tokį spermos tyrimo atsakymą. Mano gydytoja sako, kad normalus ir pastojimui tikrai jokių kliūčių kaip ir neturėtų būti, kitas gydytojas sako, kad rodikliai nėra geri ir reikia pagerti PROFERTIL ar pan. Jei pastarasis teisus, tada, kas konkrečiai negerai ir netelpa į normos ribas. Nežinau, net ką daryti g.gif g.gif g.gif ... Kartoti tyrimą, pirkti tuos velnioniškai brangius maisto papildus, o gal tiesiog mane nuraminsit, jog nėra taip blogai kaip galvoju unsure.gif .
Beje, dar norėjau paklausti, o čia skaitosi tas pilnas spermos tyrimas ar ne?
user posted image

Iš anksto Jums labai DĖKOJU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2010 03 04, 12:24)
Laba diena, mergaitės mirksiukas.gif  ax.gif !

Būkit gerutės 4u.gif , pakomentuokite tokį spermos tyrimo atsakymą. Mano gydytoja sako, kad normalus ir pastojimui tikrai jokių kliūčių kaip ir neturėtų būti, kitas gydytojas sako, kad rodikliai nėra geri ir reikia pagerti PROFERTIL ar pan. Jei pastarasis teisus, tada, kas konkrečiai negerai ir netelpa į normos ribas. Nežinau, net ką daryti g.gif  g.gif  g.gif ... Kartoti tyrimą, pirkti tuos velnioniškai brangius maisto papildus, o gal tiesiog mane nuraminsit, jog nėra taip blogai kaip galvoju unsure.gif .
Beje, dar norėjau paklausti, o čia skaitosi tas pilnas spermos tyrimas ar ne?

Iš anksto Jums labai DĖKOJU 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu nieko sau, kur tokius lapelius rašo? hihihi.gif
Geriau pakartokit kokioj nors vaisingumu užsiimančioj klinikoj - ten tikslesnius skaičius duoda nei kad 'skystoka' 4u.gif Šiaip tai iš pirmo žvilgsnio lyg normali ta sperma atrodo, tik prie leukocitų nelabai suskaitau, gal tą gydytoją remia Profertil biggrin.gif
Atsakyti
Čia darėme vietinėje miestelio ligoninėje. Pas mus nemokamai laboratorijoje tą tyrimą daro, tai pagalvojau, kam mokėti apie porą šimtų litų, jei ir nemokamai galima atlikti tą patį. O lapelis jau toks, koks yra smile.gif Man svarbiausia rezultatas, o jis gali būti, kad ir ant tualetinio popieriaus parašytas - man tai neturi didelės reikšmės. Aišku, jei reikės kartoti, kartosime Vaisingumo klinikoje, bet pirmiausia noriu išgirsti Jūsų nuomones rolleyes.gif
Dėl PROFERTIL tai ir aš tą patį pagalvojau, todėl ir nesuskubau pirkti, juolab, kai pamačiau kainą blink.gif Bet, jei verkiant būtina, tai, savaime aišku, kad pirksime ir vartosime smile.gif
Leukocitai, kaip suprantu, pavieniai ar kažkas tokio g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na BUM daugiau nusistebejo matyt ne del pacio lapelio, o kas jame parasyta, o parasyta ne kaip normaliose klinikose o kaip penktoko rasinelis tema- interpretuojame spermos rezultatus smile.gif Nu jus nesupykite, as tik siaip ironizuoju. Kiek as suprantu is tos raslevos tai sperma normali, kiekis yra, judriu irgi turi but apie 50 proc. Bet jei norit normalaus tyrimo tai tikrai reiktu issitirt privacioj klinikoj, nes taip neturetu atrodyt spermos tyrimo rezultatai.
Atsakyti
Ne ne, tai ko man pykti, juk ne aš darau tuos tyrimus, ne aš ir interpretuoju. Atsakymas toks, kokį man davė mano ligoninės ginė. Gydytojų paaiškinimai priešatringi: vienas sako normos ribose, kitas - nėra labai gera ta sėkla smile.gif .
Matot, pas mane viskas lyg ir OKI, o vyro spermos rezultatai tokie, tai aš ir galvoju, ar tai gali turėti įtakos pastojimui. Jau 2 metai kaip NIEKO verysad.gif
Atsakyti
Jei du metus nepastojat tai vadinasi gali. Mes nepastojom metus, pas mane irgi nieko neranda, o kai istyrem vyro turta pasimate astonospermija, tai reiskia kad A ir B spermiuku maziau negu 50proc. o butent jie ir yra potencialus apvaisintojai. Jei jus is tikro norit zinot kas pas vyra dedasi siulau nepagailet tu 100 litu ir issitirt privaciai. Dar reiktu zinot kad vyro turtas labai svyruoja, arba gali svyruot, tuo netikejau kol patys nepamatem, viena kart 40ml, kita kart tik 6ml, o trecia 60ml. Tai va... smile.gif
Atsakyti