Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

bet kiekviena karta nervu istampo taip kad nieko nesinori ir tik kai tik pasveiksta ir koks dede ar teta paskambine paklause ar neserga doh.gif norisi visus pasiusti velniop blush2.gif
[/quote]
Oj,cia tai jau tiesa drinks_cheers.gif labai daznai kai paskambina ar paraso,tai be klausimo : Ar nesergat?-neapseina. Tada atsakau kad NE,ir butinai susergam doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivona24 @ 2010 04 02, 08:44)
Oj,cia tai jau tiesa  drinks_cheers.gif labai daznai kai paskambina ar paraso,tai be klausimo : Ar nesergat?-neapseina. Tada atsakau kad NE,ir butinai susergam doh.gif  doh.gif  doh.gif

panasiai ir mums smile.gif

nu ka, soktelejo dar ir temperatura siandien, neauksta bet vistiek:oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 02 balandžio 2010 - 18:43
Sveikos mamytes. Mano 1.6men mergyte per Velykas susirgo laringitu, pora dienu laikesi t-ra bet dabar jau nebera, bet labai koseti pradejo, taip skaudziai, bet dar neatsikoso. Gyd liepe duoti ventolino ir brontexo sirupiukus ir garinti su soda ir dar antibiotiku. Bet po kol kas ju neduodu bandysim su sirupiukais ir garinimais gydytis. Skaiciau forume, kad susirgus laringitu vaistineleje tureti tam tikru vaistuku, bet gal galit parasyti kaip juos naudoti jei pasikartotu ir butu priepolis, pvz :adrenalina, eufilina ir t.t.
Labai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuske: 09 balandžio 2010 - 12:31
QUOTE(raimuske @ 2010 04 09, 13:27)
Sveikos mamytes. Mano 1.6men mergyte per Velykas susirgo laringitu, pora dienu laikesi t-ra bet dabar jau nebera, bet labai koseti pradejo, taip skaudziai, bet dar neatsikoso. Gyd liepe duoti ventolino ir brontexo sirupiukus ir garinti su soda ir dar antibiotiku. Bet po kol kas ju neduodu bandysim su sirupiukais ir garinimais gydytis. Skaiciau forume, kad susirgus laringitu vaistineleje tureti tam tikru vaistuku, bet gal galit parasyti kaip juos naudoti jei pasikartotu ir butu priepolis, pvz :adrenalina, eufilina ir t.t.
Labai aciu uz atsakyma.

turbut ne viena is musu jums pasakytu kad su siais vaistais laaaabai atsargiai elgtis nes galit dar labiau pakenkt. As tik si, ketvirta karta per dukros gyvenima kai susirgo laringitu daviau adrenalino nes di naktys is eiles buvo stiprus priepuoliai ir kai nepadeji nei nospa, nei iprastas garinimas, ventolinas , tada tik daviau kvepuot adrenalino. Musu pediatre, kuri yra labai atsakinga gydytoja, taip pat ne iskarto mums skyre ir pritare del adrenalino , as konsultavausi su ne vienu gydytoju ir kiekvienas is ju skirtingai man sake dozes adrenalino inhaliavimui, tad as pasidariau , mano nuomone o paskui ir gyd pritare kad gerai pasielgiau, ampule 1 ml adrenalino 0,1% praskedziau su 5 ml ampule 0,9% injekcinio (kitaip fiziologinio ) tirpalo ir daviau sukvepuot per du kartus kad neapkraut sirdies.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 09 balandžio 2010 - 15:16
Aciu uz atsakyma, tikiuosi neprireiks, bet zinojomas irgi nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(raimuske @ 2010 04 09, 16:30)
Aciu uz atsakyma, tikiuosi neprireiks, bet zinojomas irgi nepakenks.

sveikit, geriau kad neprireiktu to zinojimo praktikoj panauduot 4u.gif
Atsakyti
Man rodos visi isvardinti vaistai parduodami su receptais, tai gydytojas pries skirdamas juos, turetu paaiskinti kaip naudoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2010 04 09, 20:42)
Man rodos visi isvardinti vaistai parduodami su receptais, tai gydytojas pries skirdamas juos, turetu paaiskinti kaip naudoti.  4u.gif

na kad ne-nei ventolinui, nei nospai, nei net adrenalinui vaistinej nepaeme recepto is musu nors turejau g.gif
Atsakyti
as irgi visus pirkau be recepto,kai vaikas dusta man gydytojo nuomone visai nereikalinga ,suduodavau nospa tada sukvepuojam adrenalina ,po keliu priepuoliu pacios tapsite gydytojom ,jausite kada ir kokiu vaistu tuo momentu reikia ,nes buvo daug kartu kad vaika veziau i poliklinika su baisiu dusuliu ,perejom per lauka dar eileje palaukem ir gydytoja nieko baisaus neisgirdo jo kvepavime,o kai tik ateidavo naktis vel baisus dusulys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2010 04 09, 22:23)
na kad ne-nei ventolinui, nei nospai, nei net adrenalinui vaistinej nepaeme recepto is musu nors turejau g.gif

Ventolina pirkom su kompensuojamu vaistu knygele (lygtais g.gif ), adrenalinui recepto reikejo, ir tai gydytoja abejojo ar parduos, labai atsargiai ziurima i jo vartojima namuose. Oi kaip as tikiuos, kad man nereiks jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 04 10, 09:44)
as irgi visus pirkau be recepto,kai vaikas dusta man gydytojo nuomone visai nereikalinga ,suduodavau nospa tada sukvepuojam adrenalina ,po keliu priepuoliu pacios tapsite gydytojom ,jausite kada ir kokiu vaistu tuo momentu reikia ,nes buvo daug kartu kad vaika veziau i poliklinika su baisiu dusuliu ,perejom per lauka dar eileje palaukem ir gydytoja nieko baisaus neisgirdo jo kvepavime,o kai tik ateidavo naktis vel baisus dusulys doh.gif

jei laringito lengva formas sutinku kad galima paciai imtis gydimo bet kai kosulys baisiausias as nedristu-iki plauciu netoli ir nenoriu turet ant savo sazines kad nugydziau/nedagyciau savo vaiko, man nesunku nivest savo vaika pas gydytoja
QUOTE(ramyra @ 2010 04 10, 10:10)
Ventolina pirkom su kompensuojamu vaistu knygele (lygtais  g.gif ), adrenalinui recepto reikejo, ir tai gydytoja abejojo ar parduos, labai atsargiai ziurima i jo vartojima namuose. Oi kaip as tikiuos, kad man nereiks jo  unsure.gif

del ventolino pirma karta girdziu g.gif
del adrenalino drinks_cheers.gif bet irgi jau turiu savo vaistinelej
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2010 04 10, 11:35)
jei laringito lengva formas  sutinku kad galima paciai imtis gydimo bet kai kosulys baisiausias as nedristu-iki plauciu netoli ir nenoriu turet ant savo sazines kad nugydziau/nedagyciau savo vaiko, man nesunku nivest savo vaika pas gydytoja

del ventolino pirma karta girdziu g.gif
del adrenalino drinks_cheers.gif bet irgi jau turiu savo vaistinelej

taip inhaliuojamas ventolinas kompensuojamas thumbup.gif
yra posakis kas nerizuoka tas negeria sampano,o laringitas prasideda daugiausia velai vakare ar nakti ,tai jei nori med konsultacijos ,tai tik ligonines priimamasis belieka doh.gif ,na mes to bruda jau isauge ,tai prisimenu kaip bloga sapna thumbup.gif
Atsakyti