juk negalima sakyti, kad tai taisykle be isimciu, vieni isauga, kiti dar karts nuo karto serga...bet tikrai su asma nera ka lyginti...nes vaistai tikrai nera nekalti ja sergama
QUOTE(MEET @ 2010 10 18, 21:46)
juk negalima sakyti, kad tai taisykle be isimciu, vieni isauga, kiti dar karts nuo karto serga...bet tikrai su asma nera ka lyginti...nes vaistai tikrai nera nekalti ja sergama
nedarom tragedijos kur jos nera ,zmones gyvena ne su tokiom ligom,susigyveni su liga ,pasisagoji ir gyveni pilnaverti gyvenima ,ir visas ligas galima sukontroliuoti,ir nebutina istisai naudoti vaistus
tai niekas ir nedaro tragedijos, tik issirutuliojo diskusijos, kuri liga sunkesne ir tiek..su visom ligom reikia susigyventi, tai faktas

manau neverta nei lygint jokiu tarpusavy ligu-vieniem sloga ne liga kitiems tai labai rimta ar rimtos ligos pradzia bet padiskutuot visada verta, manau pats kartais gali neatkreipt demesio i dalyka kuris is salies atrodo kitam visai kitaip
antra naktis linksma-mazius uzlojo,na bet inhaliatorius puikiai atliko savo funkcija
as pastebejau viena dalyka is asmeninies patirties-kad mums spalio-lapkricio laringitai yra lengvesnes formos negu pavasariniai
antra naktis linksma-mazius uzlojo,na bet inhaliatorius puikiai atliko savo funkcija
as pastebejau viena dalyka is asmeninies patirties-kad mums spalio-lapkricio laringitai yra lengvesnes formos negu pavasariniai
QUOTE(T.A.K. @ 2010 10 19, 10:44)
nu kad tikrai

QUOTE(argus @ 2010 10 18, 19:32)
Ir apie 5 metus nesibaigia. Maniškis pavasarį dar sirgo (jam dabar 8 metai).
girdejau, kad ir 18- mete sirgo laringitu

QUOTE(Astyte @ 2010 10 19, 13:19)
serga ir dar vyresni,netgi pirma karta-as esu to pvz

QUOTE(T.A.K. @ 2010 10 19, 12:26)

QUOTE(Astyte @ 2010 10 19, 13:32)

blogai-balsas isvis dingo per diena, gulejom su dukra lig kaip tik kai ji pirma karta laringitu susirgo (matomai buvo virusinis ir uzsikretem viena nuo kitos) tai negalejau gyd zodzio islemento o plius dar nescia du antru vaiku buvau-tai situacija

jus tik pedutes ar krutinyte tepat su aukaliptiniu? mums gyd liepe su tais mentoliais atsargiai nes gali bronchu spazmus issaukt, leifdo tik pedutes nakciai
QUOTE(T.A.K. @ 2010 10 19, 13:06)
blogai-balsas isvis dingo per diena, gulejom su dukra lig kaip tik kai ji pirma karta laringitu susirgo (matomai buvo virusinis ir uzsikretem viena nuo kitos) tai negalejau gyd zodzio islemento o plius dar nescia du antru vaiku buvau-tai situacija
jus tik pedutes ar krutinyte tepat su aukaliptiniu? mums gyd liepe su tais mentoliais atsargiai nes gali bronchu spazmus issaukt, leifdo tik pedutes nakciai

mes viska tepam: krutinyte ir nugara bei pedutas

serga ir dideli, ir mazi, ai tokia liga, kuri paima balso sygas i nelaisve, suauge gal maziau loja, bet uzkimsta baisiai, as buvau praeitais metais sirgus, tik uzkimau, o paskui kosejau...o va, mazoji mano dar nei karto nesirgus, tfu tfu tfu, gal ir nuo vaiko imuniteto priklauso nezinau, bet va didzioji tai n kartu sirgu nuo 6 menesiu
laba vakara,kazin kas geriau Hedelix ar Ventolin?