Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Tęsiam toliau
Atsakyti
aciu uz nauja tema 4u.gif
nu ka as per anksti apsidziaugiau,buvom siandien pas nauja musu daktare,padarem tyrimus,ir uz min.10 turejom atsakymus
yra uzdegimas ir dar acetonas slapime.
Nusiunte pas LOR,kosulys negeras,ir bijo kad sinusito nebutu.Israse lasiukus(pagal uzsakyma vaistinej),Ventolina gerti.Masazu skyre,kad karkalai iseitu,nes visa pilna gerkle ju..
Vienu zodziu nepasigailejau kad pakeiciau gydytoja,matosi kad tikrai nori isgydyti vaika
Eisim dar pirmadieni
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 02 05, 21:25)
aciu uz nauja tema 4u.gif
nu ka as per anksti apsidziaugiau,buvom siandien pas nauja musu daktare,padarem tyrimus,ir uz min.10 turejom atsakymus
yra uzdegimas ir dar acetonas slapime.
Nusiunte pas LOR,kosulys negeras,ir bijo kad sinusito nebutu.Israse lasiukus(pagal uzsakyma vaistinej),Ventolina gerti.Masazu skyre,kad karkalai iseitu,nes visa pilna gerkle ju..

o sloga yra? Jis atsikosti ar girdisi kad kazkokie skriepliai, karkalai yra o atsikoset negali? Klausiu nes maniskei lyg viskas gerai bet karts nuo karto yra butent tai kad kosulio nera bet kazkokie karkalai girdysi doh.gif Slogos mes jau nebeturim
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2010 02 05, 21:04)
o sloga yra? Jis atsikosti ar girdisi kad kazkokie skriepliai, karkalai  yra o atsikoset negali? Klausiu nes maniskei lyg viskas gerai bet karts nuo karto yra butent tai kad kosulio nera bet kazkokie karkalai girdysi doh.gif Slogos mes jau nebeturim

Vat tas ir yra,kad lyg tai sveikas(slogos nebera,kosti kartais jau,ir atrodo normaliai atsikosi.Bet daktare apziurejo gerklyte,ir sako,kad viskas stovi ten,ir niekaiip pats jis neatsikoses.Tai reikia pripurksti i nosyte daug daug juros vandenuko,ir paspausti ant liezuvio su kokiu pagaliuku,kad vos neisvemtu karkalus.
Ji pati parode ant mano vaiko,ir tikrai jis pradejo koseti stipriia,ir biski isejo jam
Bet vat,vakar namie pabandziau pati jam padaryti,nelabai isejo.Gal netaip stipriai spaudziu ant liezuvio,ten gylyn reikia spausti,prie gerklytes..
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 02 06, 14:34)
Vat tas ir yra,kad lyg tai sveikas(slogos nebera,kosti kartais jau,ir atrodo normaliai atsikosi.Bet daktare apziurejo gerklyte,ir sako,kad viskas stovi ten,ir niekaiip pats jis neatsikoses.Tai reikia pripurksti i nosyte daug daug juros vandenuko,ir paspausti ant liezuvio su kokiu pagaliuku,kad vos neisvemtu karkalus.
Ji pati parode ant mano vaiko,ir tikrai jis pradejo koseti stipriia,ir biski isejo jam
Bet vat,vakar namie pabandziau pati jam padaryti,nelabai isejo.Gal netaip stipriai spaudziu ant liezuvio,ten gylyn reikia spausti,prie gerklytes..

ciobreliu arbata duodu ziuriu geriau bet dar nelabai. reikes pabandyt pagal jusu gyd rekomendacijos, nes vistiek dar girdisi kazkokie gargalai

ka jums gyd sake del isejimo i lauka, maudyniu-ar galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 06 vasario 2010 - 13:47
QUOTE(T.A.K. @ 2010 02 06, 11:38)
ciobreliu arbata duodu ziuriu geriau bet dar nelabai. reikes pabandyt pagal jusu gyd rekomendacijos, nes vistiek dar girdisi kazkokie gargalai

ka jums gyd sake del isejimo i lauka, maudyniu-ar galima?

Tai vat,as pamirsau paklausti.nes tiek visko ji man pripasakojo,
Einu dar pirmad.paklausiu butinai.
As tai ismaudziau ketvirt.vakare,pries poliklinika.Na nieko..
I lauka,dar neeinam.
Bet jums gal lengvesne forma,netaip kaip mums,negalejo prakviepuoti,stovejo viskas.Dabar ziuriu nera slogos beveik,net nebuciau pagalvojusi kad dar yra uzdegimas..
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 02 06, 16:52)
Tai vat,as pamirsau paklausti.nes tiek visko ji man pripasakojo,
Einu dar pirmad.paklausiu butinai.
As tai ismaudziau ketvirt.vakare,pries poliklinika.Na nieko..
I lauka,dar neeinam.
Bet jums gal lengvesne forma,netaip kaip mums,negalejo prakviepuoti,stovejo viskas.Dabar ziuriu nera slogos beveik,net nebuciau pagalvojusi kad dar yra uzdegimas..

tikiuos kad mum vel ta lengvesne forma negu pirma karta doh.gif
as nuo vakar duodu ciobreliu arbata o siandien susmulkinau skiltele cesnako su medum ir daviau arbatini sauksteli-jau bando atsikoset, gal pramus biggrin.gif
Atsakyti
dar labai gerai juodas ridikas su medum
o del ramybes,gal nueik i poliklinika,tegul paziuri,paklauso taviske. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2010 02 07, 00:49)
dar labai gerai juodas ridikas su medum
o del ramybes,gal nueik i poliklinika,tegul paziuri,paklauso taviske. mirksiukas.gif

schmoll.gif ridiko su medum nepripazista, bet uztat pripazista cesnaka su medum biggrin.gif pramuse, pradejo atsikoset thumbup.gif Nezinau kas labiau padejo ar ciobreliu arbata ar kartu ciobreliai ir cesnakas su medum, bet nesvarbu, svarbu kad karkalai neuzguli smile.gif
o pas gyd mes iskart einam visada kai tik rimciau suserga nepalieku savieigai , dabar jau buvom du kartus, likucius gydomes dabar nes siaip viskas OK.
Sveikit, mums leido jau gyvent iprastu ritmu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. pasiskaiciau truputuka cia forume, ir stebiuosi, kiek daug zinot ir kiek patirties turit su sia liga.....
gal galesit kas nors man atsakyti, kiek laiko vaikas gali uzkresti kita vaika sia liga? savaitgali planuojam vaziuot i kaima pas tevus, o ten bus mano dukterecia, kuri pries pusantros savaites pradejo sirgt, o dabar jau vaistu nebegeria ir normaliai jauciasi, sake, kad nebekosi, bet dar uzkimusi ir sloguoja. kazin, ar ji dar galetu uzkresti musu mazaja??? nes labai nesinoretu sio "malonumo" pasigaut...
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 03 09, 15:59)
sveikos mamytes. pasiskaiciau truputuka cia forume, ir stebiuosi, kiek daug zinot ir kiek patirties turit su sia liga.....
gal galesit kas nors man atsakyti, kiek laiko vaikas gali uzkresti kita vaika sia liga? savaitgali planuojam vaziuot i kaima pas tevus, o ten bus mano dukterecia, kuri pries pusantros savaites pradejo sirgt, o dabar jau vaistu nebegeria ir normaliai jauciasi, sake, kad nebekosi, bet dar uzkimusi ir sloguoja. kazin, ar ji dar galetu uzkresti musu mazaja??? nes labai nesinoretu sio "malonumo" pasigaut...

Mums sake, kad gali uzkrest, nes laringitas virusine liga. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 09 kovo 2010 - 15:03
QUOTE(mazuika @ 2010 03 09, 15:59)

siaip situacija geriausia ivertina gydintis gydytojas bet jei jus zinot kad uzkimes vaikas ir sluguoja as savo nevesciau. Dukra pasigavo pirma karta is manes laringita-sirgo trys doh.gif savaites su atkritimais, trys kart sokinejo temperatura su savaites atstumais kai jau atrodo sveikute buvo. Bet aisku rinktis jums
Atsakyti