Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Keliu aš savo dėželę... Tik vidus dar nelakuotas ir vyriai nenuvalyti... blush2.gif

Rožinės paslaptys

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 07, 12:43)
Rožinės paslaptys

smile.gif nu motyvas ir sendinimas tai laaaabai grazus wink.gif bet netinka ta pankiska juostelea prie vintazinio motyvo unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 02 07, 14:00)
smile.gif nu motyvas ir sendinimas tai laaaabai grazus wink.gif bet netinka ta pankiska juostelea prie vintazinio motyvo unsure.gif  4u.gif  4u.gif

tai kad ten tas motyvas aprasinetas Rock me, Baroque.... blush2.gif unsure.gif

Bet vistiek nerealiai ačiū... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 07, 14:02)
tai kad ten tas motyvas aprasinetas Rock me, Baroque.... blush2.gif  unsure.gif

Ohara man labai svelni tavo dezute wub.gif
o kur tu tas juosteles perki?
ir su kuom tertepei itrukius (po to kai pasendinai) jie man irgi kazkokie roziniai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 07, 14:02)
tai kad ten tas motyvas aprasinetas Rock me, Baroque.... blush2.gif  unsure.gif

to "Rock me" nemaciau biggrin.gif bet man ta juostele vistiek netinka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2010 02 07, 14:15)
Ohara man labai svelni tavo dezute  wub.gif 
o kur tu tas juosteles perki?
ir su kuom tertepei itrukius (po to kai pasendinai) jie man irgi kazkokie roziniai atrodo?

Dėkui labai labai.... wub.gif

Aš juosteles perku specialiai scrapbookingui, man jos mieliausios... wub.gif O kaina ta pati jei pirkčiau tiek pat tokio pačio ilgio paprastų juostelių iš audinių parduotuvės.. ax.gif Perku parduotuvėje SenasNaujas 4u.gif

Itrūkimam šį kart naudojau : Auksinimo vaksa vario spalvos, jis toks rausvas rausvas lblb gražus... wub.gif Šita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 02 07, 14:21)
Dėkui labai labai.... wub.gif

Aš juosteles perku specialiai scrapbookingui, man jos mieliausios...  wub.gif  O kaina ta pati jei pirkčiau tiek pat tokio pačio ilgio paprastų juostelių iš audinių parduotuvės.. ax.gif Perku parduotuvėje SenasNaujas  4u.gif

Itrūkimam šį kart naudojau : Auksinimo vaksa vario spalvos, jis toks rausvas rausvas lblb gražus... wub.gif  Šita  4u.gif

aciu, reiks ir man ryt lekt i ta parduotuve senasnaujas smile.gif seip kai jau zinai ko reikia gal visai patogu netu uzsakinet nereikia niekur eiti ax.gif
Atsakyti
Raseleb pamacius auskariukus isspaudziau tik viena WOW clap_1.gif

auksine tokie savotiski mirksiukas.gif mielai nesiociau tokius 4u.gif

OJE parsiukai mano buvo ax.gif aciu uz grazu zodeli 4u.gif

MamaKa nuostabi dezute wub.gif iskart primine ilgus pasivaiksciojimus prie upes ramiais vasaros vakarais wub.gif

Nelabai gillinausi kieno ta dezute su suniuku blush2.gif bet abu jie nuostabus, vienas kita papildo ir tinka thumbup.gif

efauto raudona dezute kai pamaciau tai net kurybiniai sparneliai nusileido angel_sadangel.gif doh.gif visada svajojau kazka panasaus pasidaryt, bet vis nesiryztu blush2.gif , sviesi dezute irgi super,

Avijacija dezute thumbup.gif , eh, kada as iki tokiu groziu darymo priaugsiu ax.gif

Ediitta mano pirmas darbelis tikrai nebuvo toks grazus blush2.gif taip ir toliau mirksiukas.gif

auksine o jau padekliuku gozis wub.gif

Saunuoles visos, geros kurybos ir kad tinginys neuzpultu rolleyes.gif o man nuo rytojaus sesija, taip kad dekupaza turesiu pamirst 3 savaitem cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Verstkuliuke @ 2010 02 07, 15:40)
efauto raudona dezute kai pamaciau tai net kurybiniai sparneliai nusileido  angel_sadangel.gif  doh.gif  visada svajojau kazka panasaus pasidaryt, bet vis nesiryztu  blush2.gif , sviesi dezute irgi super,

biggrin.gif dekoju tau 4u.gif kai padarysi, butinai pasirodyk wink.gif

o cia kaip zadejau wink.gif paskutine dezute ir paliksiu jus ilgam ramybeje biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
akrilas, servetele, konturai, ryzinis popierius.
Atsakyti
efauto, nu nepyk bet pasakysiu.. tu man sakai kad juostelė netinka nes perryški, bet tavo dėžutės vidus irgi perdaug rėkiantis... blush2.gif ax.gif išorė lb graži, daug darbo, nu vidus tai... geriau manau koks auksinis būtu... wub.gif

bet išorė tai šakes...kokia kruopšti kokia graži..matosi daug vargelio įdėjei... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 07 vasario 2010 - 16:37
ohara, nepykstu biggrin.gif ir dekoju uz grazius zodzius wink.gif apsvietimas blogas, iskraipe kai kurias spalvas.. virsus ryskesnis uz vidu... (o del juosteles, tai ji ne perryski, o del raideliu netinka) ačiū tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Efauto, nepalik mus ramybėj! Man tos dvi tavo dėžutės su vyšnės žiedais ir ši na tokios gražios! O vidus su ryžiniu popierium toks netikėtas, bet tinka prie viršaus -toks cinkelis (nesutiksiu su Ohara, nes yra vuršuj, rodos tos spalvos skrituliukų ir pagal stilių tinka)!
Jei tai nėra paslaptis, gal galėtum trumpai parašyti kaip darei iškilius žiedlapius anoj dėžutėj (ar su silikono taškiukais ar kitaip).

Ohara, labai gražiai išdailintas viršus!!! 4u.gif Bet man tuštoki šonai, aš juos irgi paskeldėčiau ir įtrinčiau ta pasta - tinka idealiai, o tada jau žiūrėčiau ar tinka ta juostytė. Nepyk, kai reiškiame savo nuomones, mirksiukas.gif tiesiog pažiūrėk iš kito kampo, nes man ta juostytė irgi kažkaip neprilimpa, gal dėl užrašų ant jos, nesutampa stiliai ir tiek.
P S O, kol rašiau Efauto ta patį dėl raidžių parašė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 07 vasario 2010 - 17:19