Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

super lagaminas 4u.gif 4u.gif 4u.gif avijacija clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Na kadangi šiame reikale esu naujokė tai va mano 1-asis darbelis. (Dar nenulakavau.)
Tik fotikas biški pakeitė spalvas.
user posted image
user posted image
user posted image
Laukiu kritikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ediitta: 06 vasario 2010 - 14:54
Ediitta, man tai grazi tavo dzute wink.gif tie patrynimai saunus!!! ir spalvos grazios. man patinka smile.gif kritikos neturiu. bet parodyk, dar vidu wink.gif
Atsakyti
Tai kad vidaus dar neliečiau nes noriu dažyti su akrilu bet kad pritrūkau baltos spalvos...
Atsakyti
As noriu parodyti dar viena dezute biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
akrilas, dovanu popierius, nurzius pagal mane ir su zvake, geltoninantis lakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 vasario 2010 - 18:17
QUOTE(Ediitta @ 2010 02 06, 15:47)
Sveikos. smile.gif 

Man dezutes priekineje apatineje dalyje noretusi kokio nors motyvo dalies, na kaip nugarineje...o dabar ji tustoka...siaip visai spalviskai grazu mirksiukas.gif nors... ryskesnis seselis aplink motyva nepamaisytu, jis labiau isryskintu pacias vynuoges
Papildyta:
QUOTE(efauto @ 2010 02 06, 15:56)
As noriu parodyti dar viena dezute  biggrin.gif

Noriu pilko vidaus tongue.gif biggrin.gif ir ka tu man padarysi...virsus tobulas (cia kad skaudziai nedurtu i pasirdzius pirmu triju zodiu sakinukas)
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2010 02 06, 12:09)
dėžutė krikšto daikteliam.

labai grazus lagaminelis

QUOTE(efauto @ 2010 02 06, 14:56)

thumbup.gif man patinka toks murzius, kaip tiksliai tu ji darai?
Atsakyti
efauto, gražu, "rytietiškoji" tai kaip pirktinė... Atlikimas super thumbup.gif Antra dėželė irgi patraukli smile.gif

Aviacija, kur prapuolus? Lagaminėlis puikus, atlikta labai jau gražiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 02 06, 16:17)

Aviacija, kur prapuolus? Lagaminėlis puikus, atlikta labai jau gražiai wub.gif

gyve abet užulta krizių, bet ne finansinių o kūrybinių it visų kitų biggrin.gif po truputį grįžtu..... ax.gif
Atsakyti
Efauto, nu labai graži dėžė. Tiesiog superinė wub.gif tie patrynai būtent tokie kokie ir turi būti ir būtent ten kur ir turėtų būt nusitrynę. Puikus dekupažo pavyzdys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 02 06, 14:59)
Noriu pilko vidaus tongue.gif  biggrin.gif ir ka tu man padarysi...virsus tobulas (cia kad skaudziai nedurtu i pasirdzius pirmu triju zodiu sakinukas)

dekoju del virsaus biggrin.gif o vidus tai pilkas tongue.gif ir negaleciau tau nieko padaryti... biggrin.gif biggrin.gif tik po apacia yra balta spalva, kai uzdaziau pilka, paemiau parketini svitrini ir siek tiek su juo, perejau per vidu rolleyes.gif na, kad butu nutrintas ne tik virsus, bet ir vidus cool.gif o ka tu noretum man pasiulyti del vidaus?? g.gif bigsmile.gif

QUOTE(Jaunutia @ 2010 02 06, 15:08)
thumbup.gif man patinka toks murzius, kaip tiksliai tu ji darai?

ačiū tau 4u.gif o murzinu as su aliejiniais dazais, tiesiog teplioju juos wink.gif

QUOTE(baltė @ 2010 02 06, 15:17)
efauto, gražu, "rytietiškoji" tai kaip pirktinė... Atlikimas super thumbup.gif Antra dėželė irgi patraukli smile.gif

wub.gif dekoju uz tokius grazius zodzius 4u.gif 4u.gif
ir uz antrosios pagyrima dekoju 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2010 02 06, 15:44)
Efauto, nu labai graži dėžė. Tiesiog superinė  wub.gif  tie patrynai būtent tokie kokie ir turi būti ir būtent ten kur ir turėtų būt nusitrynę. Puikus dekupažo pavyzdys  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif dekoju tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
efauto, nėra už ką, Tavo visi darbeliai verti pagyrimo, bet paskutinysis damušė mane ir jau gavau prabilti... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti