Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Man labai patiko patys pirmieji temoje parodyti auskariukai, tikrai labai grazus wub.gif

MamaKa labai grazi dezute, dar sviesiai zalsvo filco idejus ant dugniuko vasaros kvapu padvelktu, puiki kompozicija, grazus erinys, niu taip malonu akiai wub.gif

Lachese labai sauni ideja thumbup.gif tik kaip darbukus atsirinktumet, nes norinciu savo darbelius parodyt turbut butu labai labai daug ir is visos Lietuvos o gal ir ne tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 05, 08:21)
Dailus, man tokie ornamentiniai labai patinka, tik kabliukas toks "per plikas" g.gif

o as kaip tik toki pasirinkau, nes man patys auskarai margi, kabliukas turi but jau ne toks ryskus smile.gif

QUOTE(Vėjaustė @ 2010 02 05, 08:25)
ir šitie auskariukai labai  thumbup.gif gražios spalvos

dekui:)

QUOTE(willijag @ 2010 02 05, 08:41)
labai idomios spalvos thumbup.gif

aciu smile.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 02 05, 08:42)
Auksine,
o tu cia specialiai pagrindo baltai nedazei ir klijavai ant tamsaus ar kaip?

Kadangi sita servetka turiu - klausimas naturaliai iskilo smile.gif)

na zinok taip, specialiai smile.gif

QUOTE(Raseleb @ 2010 02 05, 08:49)
Labai auskariukai solidūs, spalvos  thumbup.gif

dekui!

Raseleb, labai originalus Tavo auskarai 4u.gif
Atsakyti
MamaKa, pritariu del fono ir sviesaus filco viduje smile.gif o siaip dezute puiki wink.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pastebėjimus ir patarimus
tikrovėj ten kur sviesus fonas, yra tokie kringeliukai ant servetkos, tai kai žiūri į ranka paėmus, man asmeniškai, jokių šešėlių netrūksta
o dėl filciuko sutinku , ačiukas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2010 02 05, 10:11)
rodau savo "Vasara pievoje"

Kažkaip vasara padvelkė nuo naujos temutės.
Labai miela dėžutė thumbup.gif Tik gal viename šoniuke nereikėjo paslėpti pusę paukščiuko tupinčio. g.gif
Atsakyti
MamaKa- man laabai miela tavo dezute 4u.gif tookia tvarkinga
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aciu labai visoms, kurios taip gausiai atsiliepete i mano prasyma del dezutes,- visu darbeliai tiesiog nuostabus wub.gif , kol perziurejau visu albumus, net akys nuo grozio apraibo wub.gif . Aciu *versus*, kuri neatsake man pagaminti nuostabia milzinisko dydzio dezute, kurioje tilpo vienas is mano pupuliuku wub.gif . Taigis, parodom *versus* grozybe 4u.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

Sekmes ir daug kurybiniu minciu, auksarankes 4u.gif
Atsakyti
Saunuole Versus, as tai jau vemciau nuo to medzio. lotuliukas.gif
Atsakyti
aiwa wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif dėžė nublanko prieš tokį grožį bigsmile.gif kaip faina! negaliu niekaip užčiaupti savo milžiniškos šypsenos thumbup.gif clap.gif
kristule666, čia vis ta pati dėžė, kur praeitoj temoj rodžiau sunglasses2.gif ji tik dabar pasiekė namučius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 05 vasario 2010 - 15:13
che che che hihihi.gif , - tiesa sakant, kai gavau dezute, pirma kilusi mintis buvo: "turbut versus*, pradejusi darba, mane simtakart prakeike mastau.gif hihihi.gif ".. nes maciau, kad ten tikrai buvo ka veikti doh.gif ax.gif .. juolab, kad motyvai jums galbut jau pabode.. o man tai naujiena, kuri puikiai derejo prie mano mazu pupuliuku ir interjero assa.gif ploja.gif ..be galo smagu turet toki grozi namie sokiai.gif cool.gif . ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 05 vasario 2010 - 16:05
Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2010 02 05, 15:57)
che che che hihihi.gif , - tiesa sakant, kai gavau dezute, pirma kilusi mintis buvo: "turbut versus*, pradejusi darba, mane simtakart prakeike  mastau.gif  hihihi.gif ".. nes maciau, kad ten tikrai buvo ka veikti doh.gif  ax.gif .. juolab, kad motyvai jums galbut jau pabode.. o man tai naujiena, kuri puikiai derejo prie mano mazu pupuliuku ir interjero assa.gif  ploja.gif ..be galo smagu turet toki grozi namie sokiai.gif  cool.gif . ACIU 4u.gif

aiwa, svarbiausia, kad rezultatas patiko ir įtiko wub.gif šiandien pradėjau dar vieną dėžę su šiuo motyvu..... vadinasi, viskas normos ribose buvo ir dar turės būti normaliai( tik naktim vienu metu sapnavosi klimto šakos suraitytos...) lotuliukas.gif ....o pupuliukas nerealus wub.gif wub.gif wub.gif .... niekaip negaliu atsigrožėti...
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2010 02 05, 18:51)
Nu jo,netiketas posukis sios dezes istorijoj...po tokio titanisko darbo turbut nei vienam zmogui nekilo mintis,kad joje sedes suo..................................... biggrin.gif   doh.gif

PACIOS, žinojau , kokiam tikslui dėžė bus mirksiukas.gif bigsmile.gif todėl ir labai smagu buvo dekoruoti,- norėjosi pamatyti galutinį rezultatą su pagrindiniais vekėjais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 05 vasario 2010 - 19:02