Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(efauto @ 2010 02 07, 17:02)
ohara, nepykstu biggrin.gif  ir dekoju uz grazius zodzius wink.gif apsvietimas blogas, iskraipe kai kurias spalvas.. virsus ryskesnis uz vidu...  (o del juosteles, tai ji ne perryski, o del raideliu netinka) ačiū tau 4u.gif 4u.gif

bet darbelio įdėjei tikrai nemažai.. jetus iki tokio lygio dar toli.. unsure.gif

QUOTE(bus_ka @ 2010 02 07, 17:16)
Ohara, labai gražiai išdailintas viršus!!! 4u.gif  Bet man tuštoki šonai, aš juos irgi paskeldėčiau ir įtrinčiau ta pasta - tinka idealiai, o tada jau žiūrėčiau ar tinka ta juostytė. Nepyk, kai reiškiame savo nuomones,  mirksiukas.gif tiesiog pažiūrėk iš kito kampo, nes man ta juostytė irgi kažkaip neprilimpa, gal dėl užrašų ant jos, nesutampa stiliai ir tiek.
P S O, kol rašiau Efauto ta patį dėl raidžių parašė biggrin.gif

va va klausyk senio nuomonės doh.gif lotuliukas.gif aš blankia dėt norėjau jis man rėkė dėėėk ryškesnę, nes ana lb susilieja su visom spalvom.. doh.gif rolleyes.gif

Bet tam pas ką ši dėželė iškeliauja sako kad gražu ir viskas gerai.. Nu bile tam žmogui tinka... blush2.gif

Reiškit savo nuomone, kiek tinkamos..ačiū už tai.. išvis aš pikta paskutiniu metu PMS.. atsiprašau... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 02 07, 17:16)
Efauto, nepalik mus ramybėj! Man tos dvi tavo dėžutės su vyšnės žiedais ir ši na tokios gražios! O  vidus su ryžiniu popierium toks netikėtas, bet tinka prie viršaus -toks cinkelis (nesutiksiu su Ohara, nes yra vuršuj, rodos tos spalvos skrituliukų ir pagal stilių tinka)!
Jei tai nėra paslaptis, gal galėtum trumpai parašyti kaip darei iškilius žiedlapius anoj dėžutėj (ar su silikono taškiukais ar kitaip).

paliksiu paliksiu, leisiu pailseti nuo manes tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai gerai pastebejai, ant dangtelio yra tokios spalvos(kaip ryzinis) trikampiukai, tik jie su metalic blizgesiu(kaip ir kitos spalvos), tai nesimato.. dziaugiuosi, kad patiko mano dezutes 4u.gif 4u.gif
nera paslaptis del tu zieduku smile.gif kaip ir sioj dezutej, naudojau konturus wink.gif pirmajai dezutei: auksines spalvos vitrazini ir juodos metalic universalu konturus wink.gif
o siai: auksini vitrazini ir violetini, raudona, raudona metalic, balta metalic universalius konturus 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 02 07, 17:28)
bet darbelio įdėjei tikrai nemažai.. jetus iki tokio lygio dar toli..  unsure.gif

svarbiausia - kantrybe mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Efauto graziai ivaldziusi konturiukus, kuriu deka dezute tampa isskirtine mirksiukas.gif

Dvi "muzikos" buvo uzsakytos, beliko tik "atlikti" biggrin.gif

Vakarinė alėja

user posted image

user posted image

user posted image

Meeeeetas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Efauto, ačiu už atsakymą bigsmile.gif wub.gif

Ohara, laikykis, praies biggrin.gif

Sobieska, man pirmoji arbatinė superinė. Kažkur buvau mačius šiuos paveikslus, dar pagalvojau kaip gražu būtų jos "pridekupažint" ant ko nors biggrin.gif
O čia ir pritapei taip gyvai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 07 vasario 2010 - 17:49
QUOTE(sobieska @ 2010 02 07, 17:43)
Efauto graziai ivaldziusi konturiukus, kuriu deka dezute tampa isskirtine mirksiukas.gif

dekoju mirksiukas.gif

grazus tavo dezuciu motyvai 4u.gif 4u.gif

bus_ka, nera uz ka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 02 07, 18:51)
grazus tavo dezuciu motyvai  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif

Abi dezutes perdarytos SENOS ax.gif

Bus_ka...be datapymo cia neapsieita mirksiukas.gif jei ka...visos briaunos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 07 vasario 2010 - 18:08
QUOTE(Verstkuliuke @ 2010 02 07, 16:40)

Ediitta mano pirmas darbelis tikrai nebuvo toks grazus  blush2.gif  taip ir toliau  mirksiukas.gif

Oi ačiū labai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Efauto, labai fainai padarei dezute. Turiu panasia servetele ji man dezutei nelabai "limpo" bet padarei visiskai kitoki vaizda su tuo konturu thumbup.gif As su juo dar nebandziau dirbti bet zinau, kad labai sudetinga ligio storio ilga ispausti...tos idejos nakti sugalvotos pacios geriausios buna mirksiukas.gif
Ohara, simpatiska dezute na man asmeniskai ikliuvo tai kad motyvas nelabai simetriskai prikliuotas: desine kaire turiu omeny ax.gif labai grazus skilimas wub.gif cia taip speju vis del to ne Sottile g.gif
Sobieska, kaip visad 10 balu thumbup.gif visad lenkiu galva pries tavo mokejima pasakiskai pritapyti thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 02 07, 18:44)
Efauto, labai fainai padarei dezute. Turiu panasia servetele ji man dezutei nelabai "limpo" bet padarei visiskai kitoki vaizda su tuo konturu  thumbup.gif  As su juo dar nebandziau dirbti bet zinau, kad labai sudetinga ligio storio ilga ispausti...tos idejos nakti sugalvotos pacios geriausios buna  mirksiukas.gif

dekoju dekoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif man visi darbai, paskutine minute, geriausi gaunasi, o jei dar nakti rolleyes.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ediitta kaip pirmas darbelis sakyčiau visai vykęs,tik man kažkodėl patiko pirminis variantas biggrin.gif

efauto visai nepatiko schmoll.gif matosi,kad darbo įdėta,bet....

Ohara nuostabu wub.gif be priekaištų thumbup.gif

Sobieska paskutinė dėžutė labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julya: 07 vasario 2010 - 19:01
QUOTE(biriusa @ 2010 02 07, 18:44)
Ohara, simpatiska dezute na man asmeniskai ikliuvo tai kad motyvas nelabai simetriskai prikliuotas: desine kaire turiu omeny  ax.gif labai grazus skilimas  wub.gif  cia taip speju vis del to ne Sottile  g.gif

oho,tikrai.. nelygiai pusės... blink.gif doh.gif

Aš darau viską su Heritage priemonėm.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 02 07, 19:00)
efauto visai nepatiko  schmoll.gif  matosi,kad darbo įdėta,bet....

dekoju tau wink.gif
Atsakyti