Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 5

Vitalma, idedu nuoroda i staciakampi padekla(7-ta zinute,elenukes ideta)
http://www.craftladi...ka-vt65,375.htm
Tik as dugna pyniau tokiu principu:
http://images22.fotk...10_03_01-vi.jpg
Atsakyti
labukas visoms senbuvems smile.gif pagarba uz tokius grozius thumbup.gif tai va jau baigiau visas temas jusu perskaityti tai ir sakau pradeiu rasyti. as kaip pasiskaitau jusu tai pasikraunu tikios energijos, entuzijazmo, kad jau pripyniau visokiu daikciuku. tik niekaip neiseina ideti fotkiu. padekit man, ax.gif priimsite i savo gretas? prisistatymo ar ko reikalausite drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
liuks, naujokiu mums niekada nebus per daug biggrin.gif Lauksim darbeliu nuotrauku rolleyes.gif
Tiesa,norejau paklaust- ar esate kuri pynusi is zurnalu, kaip dazosi jie, ar limpa prie ju beicas?Mat pas mane nelaime-baiges atsargos(buvo dvieju metu sankaupos darbe kasdieniniu LR) g.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 19, 13:39)
liuks, naujokiu mums niekada nebus per daug biggrin.gif  Lauksim darbeliu nuotrauku rolleyes.gif
Tiesa,norejau paklaust- ar esate kuri pynusi is zurnalu, kaip dazosi jie, ar limpa prie ju beicas?Mat pas mane nelaime-baiges atsargos(buvo dvieju metu sankaupos darbe kasdieniniu LR) g.gif

as pyniau is norfos zurnaliuku, siaip kieti , labai sunkiai pinasi ir bandau laikrastine pasidaryti bet labai jau daug darbo reikia ax.gif as daziau su laku ir dejau tik pigmento rudo. bandau nuotrauka ideti kur is iki zurnaliuku daryta jei pavyks foto nes pirma karta dedu
http://public.fotki....kdarbiai-2.html
http://public.fotki....kdarbiai-1.html

Atsakyti
Grazu thumbup.gif
Na,jau bandau sukt is zurnalu,sukasi gerai, tik trumpi siaudukai.Na, ka padarysi

Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2010 02 19, 14:26)
Grazu thumbup.gif
Na,jau bandau sukt is zurnalu,sukasi gerai, tik trumpi siaudukai.Na, ka padarysi

As is reklaminiu dariau siaudelius ir klijavau piestukines(8 psl.),bet dazosi siek tiek sunkiau -ne taip sugeria.O kai norejau pradeti pinti tai is pradziu bandziau su reklaminiais-tai teko ismesti,nes visiskai manes "neklause"-labai kieti ir dar plius jokios praktikos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2010 02 17, 23:05)
"PRODUKCIJA" Kaziuko mugei. Galima sakyti - ne kokybė, bet kiekybė biggrin.gif . Rimtesniems darbams nelieka laiko.
user posted image user posted image

labai faini kasiukai, o kaip tuo dangtelius nupinti ? labai jau dailiai padaryti? as bandziau dangteli daryti, bet kaip pradejau paziurejau kad darbo daug ideta, tai krepseli nupyniau ax.gif gal kokia greitauko technika turite? g.gif .
Atsakyti
nudaziau savo deze didziaja laku su pigmentu, nu negrazu man schmoll.gif spalva tokia auksine pasirinkau, pesisviecia visas laikrastis. tai kaip isgauti sviesia spalva ,bet kad nusidazytu "akuratnai"? g.gif su beicu jauciu irgi tas pats, kazkur maciau su tamsiu beisu ir visktiek persimato raidzikes.
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 02 19, 19:11)
nudaziau savo deze didziaja laku su pigmentu, nu negrazu man  schmoll.gif spalva tokia auksine pasirinkau, pesisviecia visas laikrastis. tai kaip isgauti sviesia spalva ,bet kad nusidazytu "akuratnai"?  g.gif su beicu jauciu irgi tas pats, kazkur maciau su tamsiu beisu ir visktiek persimato raidzikes.

man taip pat pirma karta gavosi, bet as buvau nusipirkusi akriliniu dazu baltu paciu pigiausiu, ir ju vos vos reikia imaisyti kad gautusi nepermatoma.
Atsakyti
QUOTE(gresimgy @ 2010 02 19, 18:58)
labai faini kasiukai, o kaip tuo dangtelius nupinti ? labai jau dailiai padaryti? as bandziau dangteli daryti, bet kaip pradejau paziurejau kad darbo daug ideta, tai krepseli nupyniau  ax.gif  gal kokia greitauko technika turite? g.gif .

Ačiū. Greituko technikos nėra biggrin.gif . Pinu blyną (kaip ir dugną). , kurio skersmuo maždaug 2 cm didesnis už kašiuko viršų, užlenkiu skersinukus ir nupinu graiželį, pritaisau lankelį. Viskas. Sparta, manau, ateina su laiku. Aš jau daug nupynusi. Gal todėl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Liuks užsiėmimas thumbup.gif Man tai pynimas vietoje antidepresantų biggrin.gif Pinu, kad tik ką nors dirbti, tik viena bėda - kur juos dėti g.gif tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2010 02 19, 22:09)
Liuks užsiėmimas  thumbup.gif  Man tai pynimas vietoje antidepresantų  biggrin.gif  Pinu, kad tik ką nors dirbti, tik viena bėda - kur juos dėti  g.gif  tongue.gif  bigsmile.gif

belieka dovanoti thumbup.gif
Atsakyti